30'lu Yaşlarda Olup Gebe Kalamayanlar

kızlar buranın havası güzel bugün,hadin buraya gelin,zaten canım sıkılıyo.
aranızda helva yapmayı bilen var mı,un helvası tarifi verebilcek olan,acaba adetten mi,bebişten mi,çok fena helva yiyesim var,bebiş için erken gerçi ya,umut işte.

evet 4 erkek bakalım ahseninde yakında belli olur
sonra honey sırayla öğrenecez artık
hüseyin neşenin mi acaba

Son düzenleme:

teorik olaraktan biliyom ama ölçü veremiyom :))
unu yağda çiğ kokusu gidene kadar kavuruyon yakmadan sürekli karıştırarak
bi taraftan da ılık suya bolca şeker eritip onu hazır ediyon
un kavrulunca karıştırarak şekerli suyu katıyon,hızlı hızlı karıştırıyon,suyu çekiyo zaten.. bu kadar

sağol canım,gözkararı yapcaz demekki,bide şekerli suyu kaynatcakmıydım diye hatırlamıyodum,öğrenmiş oldum.cokacimcoook

Oh oh 2 dk. çıktım ne çok kaynatmışsınız, un helvası bende çok severim, sinem demek beyazıt koyacaksın güzel, hayırlı olsun, kardelen bende yusuf ismini çok severim ama çok yakın bi tanıdığım koydu, bende ilerde oğluşum olursa adını hazırladım, o zamana değiştirmezsem inşalah düşündüğüm ismi koyacağım. eşimle beraber bulduk. Aylin kız gazoz iyi gider ama, bende regliyim içemem.
Geçen ayki bebek çalışmasının üstüne 3 hafta ara verdik. Araya gurbetde girdi tabi.
Bu arada doktorumu değiştiriyorum, istediğim doktor izindeymiş, haftaya pazartesi başlıyormuş, o doktorda çok yoğun randevuyu 1 ay sonraya veriyorlar ama, eğer bebek olursa, hamiş muayenesine gideriz. Olmazsa bedek tedavisine gideriz, rahim filminide bu doktorla konuşacağım, 1-2 ay geriye atabilir, Rastgele bi doktora çektirmeyim dedim.

ben de bilmem yapmasını ama kayınvalide çok güzel yapıyorrr
bileydim aşerecğimi dünden yaptırırdım hazırda oolurdu

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…