ever hakjlısın geshenkim,bu kadar oldu ya,gene olur dimi Allahın izniyle.
amin canım inş.
sezencim dün burda hiç iyi şeyler nolmadı canım,site kapalıydı,sorun vardı,bişeyler yazıyoduk ama ulaşması zor oluyodu falan,sonra istemiyoz bu sayfayı dedik,sayfayı değiştirmişler ama istemiyoz yazılarınıda silmişler.senin tatilinin güzel geçtiğine sevindim.
aylincim sende gelmişin,hoş gelmişin,şimdi gidiyom ama dönüşte gazoza ihtiyacım olcak galiba kız.yerimseniben
amen ne güzel ne güzel. topikte güller açmısa.s.a.s.a.s.a.s.
kızlar geshnek ispanyası dün kupayı aldı. biz de bu bi isaret idik:hooray::hooray::hooray:
daha güzel kupalarda bulusmak diyeğiynen :dance:
kardelen inslh sana da bugün bi kupa vircezsositososito
zerdal yuvaya geri döndün he mi. ise de basladın. hadi kola ygeleee
loveliii nassenn
aylin geçmiste bisi yok, dün bi iki bisi yazdık. o da site yenilenmesi deyü güme gitmis..
berbattı o tasarım.. eskö köye yeni adet-tatlicadiarzu-
sezen hosgeldin, kumsal sen nasılsın?
aylint+, turkuaz, tentation+, kardelen5233
günaydın kızlar nasılsınız
ben iyiyim
geçmişi okuyamadım çok kaynatmışsınız
geshenk çılgın sezen loveli zerdal nerdesiniz
aylin kuşum nasıl geçti haftasonu
tenta nasılsın kuşum
kerdelen sende durumlar nasıl canım
hehehehe dün geldim diye yazı yazdım ama onu bilem silmişler yavvv
teyzoşlar hayırlısıyla erenimi bindireceğimiz arabamız ana kucağımız teyzeleriyle paylaşalım istedikk
Konuşturtmuyor beni, annene söylerim dedim, şu paket bitsin aldırmıyacağım, geçen sene ramazan ayında bırakmıştı, arkadaşlarından falan otlanarak arada 1-2 içiyordu. Paket almıyordu, dün yolculukta konuştum baya, napcağım bilmiyorum, ben söyledikçe daha çok içesi geliyor, dün akşam balkonda yakaladım gizli gizli içiyordu, şöyle kapıdan baktım, bişey demiyorum dedim.
kolay gelsin ve afiyet olsunnKızlar ben öğle arası eve gidp çamaşır atacağım makinaya yemeğimi falanda yerim, öğleden sonra görüşürüz. öpüyorum hepinizi.
kardelenim evet hamile kalabildiğini biliyosun en azından, biz daha siftah bile yapamadık sempatiksalakcinni ama inşallah bebeğin sana sıkıca tutunsun..evet.. en azından kalabildiğini bilmek yemin ederim insanı çok rahatlatır.. o insanlardan biriyim işte bende:)) çılgınım ,aylinim tentoşum zerdalımda öyle tabi.
heeeee akşam kupayı götürdümmmm :hooray: :lepi: hihoyyyt delikafadulden
darısı başka kupalara kaldırmaya bakalım herkese benden gazooooozzzz..
burdayımmmm
heeee düne dair bişi görmek istemiyorlar galiba çok tepki aldılar
çoooook beğendim. harika bir seçim olmuş. arabanın tekerlekleri büyük ya nasıl rahat edeceksin onunla var yaa.. buradaki arkadaşların anlattığından anlıyorum arabayı döndürmekte falan hiç zorlanmıyormuşsun böle olunca..renkte çok süper. aylinin dediği gibi ileride kızın olursada kullanabilirsin.. eren eskitmezse tabi hemen :)))
çok kötü kokuyorsun.. midem bulanıyor kokundan falan de. yanına her yaklaştıında yap bunu. etkili olur.. benim eşim biz flört ederken içiyordu nişanlanmadan bir bıraktı çok şükür bi daha başlamadı... baskı yap iyice sakın pes etme bıraksın...
lovelicim güle güle kullanın Erenimizin arabasını..Ege'nin abisiii
odası olmayacak zerdal kiracıyız zaten beşiği var zaten arkadaşımın hediyesiydi lk hamilelikte bi de şifoniyer alırız yeter kendş evimiz olmazsa yapmayacam gerek yok
fiyatı uygundu kampanyadaydı tamamanen tesadüf oldu ikisini 199 liraya aldık
sayfasına baktım araba 379 lira ana kucağı 99 liraydı sanırım
turuncu olması iyi oldu inşallah ikinci bebeğe de kullanırız
Rabbim tez zamanda canım arkadaşlarıma da yaşatsın
ay canım beniiim, amin :)
oda bence de yapmayın.. zaten bi beşik yetiyo bebekken... biraz büyüdüğünde oda hazırlarsınız..
Kızlar ben öğle arası eve gidp çamaşır atacağım makinaya yemeğimi falanda yerim, öğleden sonra görüşürüz. öpüyorum hepinizi.
kolay gelsin ve afiyet olsunn
kardelenim evet hamile kalabildiğini biliyosun en azından, biz daha siftah bile yapamadık sempatiksalakcinni ama inşallah bebeğin sana sıkıca tutunsun..
gensenkim teprik ediyorum kupayı kaptınız,darısı başka kupalara artıkın..
ya sigara meselesinde ben yaptım o dediğini, çok kokuyosun falan diye ama sökmedi benim kocaya!!!
işlerde birikmiştir şimdi.. tatil dönüşlerinin öyle bir güzelliğide var maalesef(
öyle hemen gevşeme sende kısım tabi gazozu görünce indiriyorsundur yelkenleri hemencik kokuyu unutuyosun demi sempatiksalakcinni ısrarlı ol... ıııığğğğğ midem kalkıyor yanında dayanamıyorum bu kokuya .. küllük yalamış gibi azğın burnun falan de. iyice adama kendini kötü hissettir sigara yüzünden... ben hakkaten bu kokuya dayanamıyorum bu arada ciddi ciddi... çünkü kendim hiç içmedim evde de hiç sigara kokusu yok arabamızda da.. içen olmayınca içeninki çok ağır geliyor çook...
dinime küfreden müslüman olsa! sen iç iç sonra adama kız, oldu canım ... dikkat etmez tabi!!! gülüm önce sen bi bırak da adama demeye yüzün olsun! senin içmemen daha da önemli bebek konusunda...loveli araba çok güzelmi. bebek odası konusunda haklısın.. ne gereği var..
sigarayı ben de içiom esim de. ben artıtrdım bu sıralar
galiba çarpıntı da yapıo çok içtiğimiçin, nefes alırken nefese doyamıoyorum bazen
esime ne söylersem bos valla.. hiiç niyeti yok.. zaten öteki konularda da dikkat etmio sinir edio benikötükedihüso
he gazoz kalkınca ben indiriyom yelkenleri sempatiksalakcinni :))))))))))öyle hemen gevşeme sende kısım tabi gazozu görünce indiriyorsundur yelkenleri hemencik kokuyu unutuyosun demi sempatiksalakcinni ısrarlı ol... ıııığğğğğ midem kalkıyor yanında dayanamıyorum bu kokuya .. küllük yalamış gibi azğın burnun falan de. iyice adama kendini kötü hissettir sigara yüzünden... ben hakkaten bu kokuya dayanamıyorum bu arada ciddi ciddi... çünkü kendim hiç içmedim evde de hiç sigara kokusu yok arabamızda da.. içen olmayınca içeninki çok ağır geliyor çook...
loveli araba çok güzelmi. bebek odası konusunda haklısın.. ne gereği var..
sigarayı ben de içiom esim de. ben artıtrdım bu sıralar
galiba çarpıntı da yapıo çok içtiğimiçin, nefes alırken nefese doyamıoyorum bazen
esime ne söylersem bos valla.. hiiç niyeti yok.. zaten öteki konularda da dikkat etmio sinir edio benikötükedihüso
bi ara bırakmıstım. gerçekten de içmeyene çok fena kokuyor..
en güzel hiç içmemek
tebrik ederim:1hug:
dinime küfreden müslüman olsa! sen iç iç sonra adama kız, oldu canım ... dikkat etmez tabi!!! gülüm önce sen bi bırak da adama demeye yüzün olsun! senin içmemen daha da önemli bebek konusunda...
he gazoz kalkınca ben indiriyom yelkenleri sempatiksalakcinni :))))))))))
hadiiii gazozlar havayaaa:içelim:
gazoz kalkar yelken sarkar
yelken sarkar gazoz kalkar sempatiksalakcinni
klava: bunları duymamış olayım tento klava: sana hiç yakıştıramadım bak şimdi... :mymeka: bak nasıl tepki verdim.. -tatlicadiarzu-
yazık değilmi sana da eşine de canım yaaa.... birbirinize destek olun bu konuda sen başlat hatta bırakın en kısa zamanda... demesi kolay uygulaması zor felan deme sakın.. irade meselesi tastamam bak nefein şimdiden darlanmaya başlamış ya ileride ne olacak düşün bakiiim.. bide çocuk isteyen eşler için ne kötü bir örnek.. hamile kalmayı engelliyor bunu biliyorsun tutki kaldın diyelim inşallah da şu an içitiğiniz için o direk çocuğa yansıyacak.. çok sigara içine anne babaların çocuklarına dikkat etmişimdir hep çocukların gözleri bozuk hepsi bebekten gözlüğe başlıyor.. ama biz hamile kalınca bırakmıştık diyorlar.. geçmiş ola... şu anda da etkili ama.. ne yap et azalt önce sonra bırak eşinede önderlik et. tamammııııı.... seviyorum seni opuyorumnanaktan
tepkimde bu yüzden kaydirigubbakcemile3
sağol canımcım darısı eşinin başına
zaten ne geliyorsa senin başına bu gazoz düşkünlüğünden geliyor ya. delikafadulden
gensenkime katılıyorum tentoş, ne güsel ifade etmiş :1closedeyes:klava: bunları duymamış olayım tento klava: sana hiç yakıştıramadım bak şimdi... :mymeka: bak nasıl tepki verdim.. -tatlicadiarzu-
yazık değilmi sana da eşine de canım yaaa.... birbirinize destek olun bu konuda sen başlat hatta bırakın en kısa zamanda... demesi kolay uygulaması zor felan deme sakın.. irade meselesi tastamam bak nefein şimdiden darlanmaya başlamış ya ileride ne olacak düşün bakiiim.. bide çocuk isteyen eşler için ne kötü bir örnek.. hamile kalmayı engelliyor bunu biliyorsun tutki kaldın diyelim inşallah da şu an içitiğiniz için o direk çocuğa yansıyacak.. çok sigara içine anne babaların çocuklarına dikkat etmişimdir hep çocukların gözleri bozuk hepsi bebekten gözlüğe başlıyor.. ama biz hamile kalınca bırakmıştık diyorlar.. geçmiş ola... şu anda da etkili ama.. ne yap et azalt önce sonra bırak eşinede önderlik et. tamammııııı.... seviyorum seni opuyorumnanaktan
tepkimde bu yüzden kaydirigubbakcemile3
sağol canımcım darısı eşinin başına
zaten ne geliyorsa senin başına bu gazoz düşkünlüğünden geliyor ya. delikafadulden
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?