30'lu Yaşlarda Olup Gebe Kalamayanlar

30'LU YAŞLARDA 2010'UN EN ÇITIR GEBELERİ VE TAHMİNİ DOĞUM TARİHLERİ (MAŞALLAH)

بِسْــــــــــــــــــــــمِاﷲِارَّحْمَنِارَّ حِيم

1.loveli........................... 19 ekim
2.neşemeşe................ 19 ekim
3.sezen10.......................7 aralık
4.zeytin1007.................31 aralık
5.tilsim2............................6 ocak
6.ahsen_81....................11 ocak
7.burayı boş bırakıyorum izninizle...
8.hpt_honey..................28 şubat
9.kardelen5233.............20 mart

VE BEKLENMEYEN ADETLERİMİZ...BİRBİRİMİZ İÇİN EDECEĞİMİZ DUALARIN KABUL OLMASINI DİLEYEREK

بِسْــــــــــــــــــــــمِاﷲِارَّحْمَنِارَّ حِيم

belenay.......................................... 1 temmuz

exporter.......................................... 12 temmuz

tentation......................................... .16-17-18 temmuz?

aylint............................................ ... 21 temmuz

kahvelokum......................................23 temmuz

GESHENK........................................24 temmuz

zerdal............................................ ..19 ağustos

divinity.......................................... ...?

çılgınkız......................................... . ?

ani…………...........……………….......?

Blackberry.......................................?

bbaran............................................ ?

librarian ..........................................?

edut.............................................. . ?

duygu7979......................................?

Esmeraldaa......................................?

masal0663.......................................?

kardelen.......................................... .?

kumsal..............................................?

lizbeth80......................................... .?

gizem79............................................?

dillara............................................. ...?

deniko............................................ ..?

enterasan........................................?

MAŞALLAH LİSTEMİZEE

kızlar beklenmeyen günlerinizi verin de ekleyelim

Kızlar ben öğle arası eve gidp çamaşır atacağım makinaya yemeğimi falanda yerim, öğleden sonra görüşürüz. öpüyorum hepinizi.

evet.. en azından kalabildiğini bilmek yemin ederim insanı çok rahatlatır.. o insanlardan biriyim işte bende:)) çılgınım ,aylinim tentoşum zerdalımda öyle tabi.

heeeee akşam kupayı götürdümmmm :hooray: :lepi: hihoyyyt delikafadulden
darısı başka kupalara kaldırmaya bakalım herkese benden gazooooozzzz..

burdayımmmm

hehehehe dün geldim diye yazı yazdım ama onu bilem silmişler yavvv

heeee düne dair bişi görmek istemiyorlar galiba çok tepki aldılar

teyzoşlar hayırlısıyla erenimi bindireceğimiz arabamız ana kucağımız teyzeleriyle paylaşalım istedikk

çoooook beğendim. harika bir seçim olmuş. arabanın tekerlekleri büyük ya nasıl rahat edeceksin onunla var yaa.. buradaki arkadaşların anlattığından anlıyorum arabayı döndürmekte falan hiç zorlanmıyormuşsun böle olunca..renkte çok süper. aylinin dediği gibi ileride kızın olursada kullanabilirsin.. eren eskitmezse tabi hemen :)))

çok kötü kokuyorsun.. midem bulanıyor kokundan falan de. yanına her yaklaştıında yap bunu. etkili olur.. benim eşim biz flört ederken içiyordu nişanlanmadan bir bıraktı çok şükür bi daha başlamadı... baskı yap iyice sakın pes etme bıraksın...

Kızlar ben öğle arası eve gidp çamaşır atacağım makinaya yemeğimi falanda yerim, öğleden sonra görüşürüz. öpüyorum hepinizi.
kolay gelsin ve afiyet olsunn
kardelenim evet hamile kalabildiğini biliyosun en azından, biz daha siftah bile yapamadık sempatiksalakcinni ama inşallah bebeğin sana sıkıca tutunsun..

gensenkim teprik ediyorum kupayı kaptınız,darısı başka kupalara artıkın..

ya sigara meselesinde ben yaptım o dediğini, çok kokuyosun falan diye ama sökmedi benim kocaya!!!

ne kadar uygun almışsın valla lovelim süper karın olmuş.. hakkaten pahalı bunlar normalde... ne iyi denk gelmiş.. oh maşallah.. gezsin koçum doya doya sallansın içlerinde inşallah... bak her şey nasibiyle oluyor dimi :)

ay canım beniiim, amin :)
oda bence de yapmayın.. zaten bi beşik yetiyo bebekken... biraz büyüdüğünde oda hazırlarsınız..

bencede... zaten bebek odası olsada ne anlıyorki yapılan masraflara yazık aslında işte heves ediliyor yoksa... gereksiz masraf.. büyüyünce başlar zaten kendisi onu alalım bunu alalım demeye istekler gelir yani.. beğenmez bile senin şu anda almış olsan aldıklarını..

kolay gelsin canım... görüşürüz... işlerde birikmiştir şimdi.. tatil dönüşlerinin öyle bir güzelliğide var maalesef (

loveli araba çok güzelmi. bebek odası konusunda haklısın.. ne gereği var..
sigarayı ben de içiom esim de. ben artıtrdım bu sıralar
galiba çarpıntı da yapıo çok içtiğimiçin, nefes alırken nefese doyamıoyorum bazen

esime ne söylersem bos valla.. hiiç niyeti yok.. zaten öteki konularda da dikkat etmio sinir edio benikötükedihüso

öyle hemen gevşeme sende kısım tabi gazozu görünce indiriyorsundur yelkenleri hemencik kokuyu unutuyosun demi sempatiksalakcinni ısrarlı ol... ıııığğğğğ midem kalkıyor yanında dayanamıyorum bu kokuya .. küllük yalamış gibi azğın burnun falan de. iyice adama kendini kötü hissettir sigara yüzünden... ben hakkaten bu kokuya dayanamıyorum bu arada ciddi ciddi... çünkü kendim hiç içmedim evde de hiç sigara kokusu yok arabamızda da.. içen olmayınca içeninki çok ağır geliyor çook...

işlerde birikmiştir şimdi.. tatil dönüşlerinin öyle bir güzelliğide var maalesef (

ay evet di mi, tatilde gez toz keyif yap, dönünce acı gerçeklerle yüzleş... inşallah bu kez gitmeden kapsamlı bi temizlik yapıcam, dönüşte derli toplu bi ev beni beklesin, bana sadece tatil eşyasını halletmek kalsın inşallah...

bi ara bırakmıstım. gerçekten de içmeyene çok fena kokuyor..

en güzel hiç içmemek
tebrik ederim:1hug:

dinime küfreden müslüman olsa! sen iç iç sonra adama kız, oldu canım ... dikkat etmez tabi!!! gülüm önce sen bi bırak da adama demeye yüzün olsun! senin içmemen daha da önemli bebek konusunda...
he gazoz kalkınca ben indiriyom yelkenleri sempatiksalakcinni :))))))))))
hadiiii gazozlar havayaaa:içelim:

klava: bunları duymamış olayım tento klava: sana hiç yakıştıramadım bak şimdi... :mymeka: bak nasıl tepki verdim.. -tatlicadiarzu-
yazık değilmi sana da eşine de canım yaaa.... birbirinize destek olun bu konuda sen başlat hatta bırakın en kısa zamanda... demesi kolay uygulaması zor felan deme sakın.. irade meselesi tastamam bak nefein şimdiden darlanmaya başlamış ya ileride ne olacak düşün bakiiim.. bide çocuk isteyen eşler için ne kötü bir örnek.. hamile kalmayı engelliyor bunu biliyorsun tutki kaldın diyelim inşallah da şu an içitiğiniz için o direk çocuğa yansıyacak.. çok sigara içine anne babaların çocuklarına dikkat etmişimdir hep çocukların gözleri bozuk hepsi bebekten gözlüğe başlıyor.. ama biz hamile kalınca bırakmıştık diyorlar.. geçmiş ola... şu anda da etkili ama.. ne yap et azalt önce sonra bırak eşinede önderlik et. tamammııııı.... seviyorum seni opuyorumnanaktan
tepkimde bu yüzden kaydirigubbakcemile3

bi ara bırakmıstım. gerçekten de içmeyene çok fena kokuyor..

en güzel hiç içmemek
tebrik ederim:1hug:

sağol canımcım darısı eşinin başına

zaten ne geliyorsa senin başına bu gazoz düşkünlüğünden geliyor ya. delikafadulden

gazoz kalkar yelken sarkar
yelken sarkar gazoz kalkar sempatiksalakcinni

:roflol::roflol:

haklısın da ben bırakabiliyorum, ara ara çok bıraktığım olmustur. 1 yıl içmediğim de olmustur..

bebek olayında asılama zamanları filan içmedim ya da tek tüke indirdm.. baktım ki hiç bi bk olduğu yok.. içen de bir içmeyen de.. siniden uyuz olduğumdan basladım..

bırakmak lazım, da tek taraflı değil güzelim..
her bi boku püsürü ben çekeyim, ot püsür içmekten bi hal olayım.. peki karşı taraf nabıo..

nazik kçlarını bi zahmet kıpırdatsınlar aklinialirimsmileaklinialirimsmile

bebek tek basına yapılmıyor, iki kisi karar verdiysek iki kisi göğüs gercez bunun sıkıntısına..

bazen o kadar kızıyorum ki.. yemisim bebeiğini diyorum, çok da tın..

yok ne kızcam sana geshenk haklısınkaydirigubbakcemile3

eşim de içi,yor eskiden bundan 5 yıl evvel içiyordum bıraktım bir süre eşimden otlandım onu da bıraktım
ama eşim bırakmadı uğraştım baktım olmuyor ,uğraşmıyorum eşim de olsa sağlığını düşünecek yaşta yanımda içmiyor

gensenkime katılıyorum tentoş, ne güsel ifade etmiş :1closedeyes:

gazoz düşkünüyüm dimek, tencere dibin kara seninki benden karaaa lülülülülülü
ayol sen gazozu karnına sokmuyo muydun laelaelaelaelae

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…