evet tatlım güvendiğin dr çeksin filmi.. acemi biri çekerse sıkıntılı olabilir, ağrı için demiyorum, yanlış çeker uğraşır,tekrarlar falan...Oh oh 2 dk. çıktım ne çok kaynatmışsınız, un helvası bende çok severim, sinem demek beyazıt koyacaksın güzel, hayırlı olsun, kardelen bende yusuf ismini çok severim ama çok yakın bi tanıdığım koydu, bende ilerde oğluşum olursa adını hazırladım, o zamana değiştirmezsem inşalah düşündüğüm ismi koyacağım. eşimle beraber bulduk. Aylin kız gazoz iyi gider ama, bende regliyim içemem.
Geçen ayki bebek çalışmasının üstüne 3 hafta ara verdik. Araya gurbetde girdi tabi.
Bu arada doktorumu değiştiriyorum, istediğim doktor izindeymiş, haftaya pazartesi başlıyormuş, o doktorda çok yoğun randevuyu 1 ay sonraya veriyorlar ama, eğer bebek olursa, hamiş muayenesine gideriz. Olmazsa bedek tedavisine gideriz, rahim filminide bu doktorla konuşacağım, 1-2 ay geriye atabilir, Rastgele bi doktora çektirmeyim dedim.
ben de bilmem yapmasını ama kayınvalide çok güzel yapıyorrr
bileydim aşerecğimi dünden yaptırırdım hazırda oolurdu
beni de davet ederdin di mi cokacimcoook
evet tatlım güvendiğin dr çeksin filmi.. acemi biri çekerse sıkıntılı olabilir, ağrı için demiyorum, yanlış çeker uğraşır,tekrarlar falan...
ne isim koycaksınız bakem inşallah?
zerdal canım beyazıt olacak ikinci bir isim
daha düşünüyorum hayırlısı eşim gelsinde
öyle karar verelim dedik
bir yatıra gitmiştim erkek olursa diye
ismini koyacam
yatırın adı beyazıt bestami
ben beyazıt koyacam diye geçirmiştim
zerdalım
kız loveli altta görünmüyosun
evet bir erkek daha geliyoo
allahım sağlıkla kucağımıza lamyı nasip etsin inş.
ay ben kocamı özledim yaaa
kızlar çok duygusal oldum herşeye gözüm doluyoo
dökülüyo göz yaşlarım engel olamıyorum
ya benim adetim kapıdaymış oldu olacakmış gibi kasıklarım ve belim bikaç gündür... tahminime göre daha adete bi hafta falan var... gebeliğe falan da yormak istemiyorum artık hiçbişeyi ama...
hüseyin?
inşallah lovelim.. o kadar uzak bi ihtimal gibiki benim hamile kalmam...
teorik olaraktan biliyom ama ölçü veremiyom :))
unu yağda çiğ kokusu gidene kadar kavuruyon yakmadan sürekli karıştırarak
bi taraftan da ılık suya bolca şeker eritip onu hazır ediyon
un kavrulunca karıştırarak şekerli suyu katıyon,hızlı hızlı karıştırıyon,suyu çekiyo zaten.. bu kadar
bilmiyorum ay canım çektiii irmik helvası
benimde canım çekti un helvasııı
hamİşler toplu helva aşermesi yapıyolar :))) :CüvCüv::CüvCüv::CüvCüv::CüvCüv::CüvCüv:
Oh oh 2 dk. çıktım ne çok kaynatmışsınız, un helvası bende çok severim, sinem demek beyazıt koyacaksın güzel, hayırlı olsun, kardelen bende yusuf ismini çok severim ama çok yakın bi tanıdığım koydu, bende ilerde oğluşum olursa adını hazırladım, o zamana değiştirmezsem inşalah düşündüğüm ismi koyacağım. eşimle beraber bulduk. Aylin kız gazoz iyi gider ama, bende regliyim içemem.
Geçen ayki bebek çalışmasının üstüne 3 hafta ara verdik. Araya gurbetde girdi tabi.
Bu arada doktorumu değiştiriyorum, istediğim doktor izindeymiş, haftaya pazartesi başlıyormuş, o doktorda çok yoğun randevuyu 1 ay sonraya veriyorlar ama, eğer bebek olursa, hamiş muayenesine gideriz. Olmazsa bedek tedavisine gideriz, rahim filminide bu doktorla konuşacağım, 1-2 ay geriye atabilir, Rastgele bi doktora çektirmeyim dedim.
inşallah canım, kadın programlarını göremiyoz, 2 hafta izindeydim, yine tv izleyemedim, nasıl geçti anlamadım.zerdalcım inş. dr4 agerek kalamdan hamiş olursun canım.
ay show tv yi açtımda,kadının amma mutfağı var ha,salon kadan yaaaa.ama siz iştesiniz,göremessiniz dimi?
ben akşam herife yaptırcam,:kedi:gelin beraber yiyelim.
ben akşam herife yaptırcam,:kedi:gelin beraber yiyelim.
Kopya çekmek yok ama,:roflol: yüce rabbim nasip ederse ufuk koyacağım inşallah.
herife mi yaptırcan?? :1shok: helallllll :)))))))))ben akşam herife yaptırcam,:kedi:gelin beraber yiyelim.
çok güselmiş, ben de ufuk koyacaktım tuh tuh laelaelaelaelae:)))))Kopya çekmek yok ama,:roflol: yüce rabbim nasip ederse ufuk koyacağım inşallah.
beyazıt iyi.. bestami olmaz ama hep aklıma olacak o kadar daki bestami tipi geliyor çünkü :))
canım yaaaa.. az kaldı ama dimi.
neden yormayacakmışısın... olmaz diye bir şeymi var.. belki rahim filmi ardından oldu bu defa.. hadi inşallah.. insan hayal kırıklığı yaşamak korkusundan düşüncesinde bile tutmak istemiyor düşün aylinim daima düşün olacak çünkü bu sene.. çılgınımında, seninde,zerdalımında tentoşumunda inşallah..
neşeninki...
haydaa neden uzakmışş.... onca gazoz nereye gitti hee :))))) sanki eksik bir organın var sende yani... gayet de bir değil çok ihtimal var hemde..
bende böle biliyorum yani göz kararıyla bu şekilde..
hımmm fıstıklı dimi hemde.. sütle ama daha lezzetli oluyor sütle cokacimcoook
yap sende akşama gidince... bizede acık yolla..
bnimde çok canım çekti valla. ben hamiş değilim ama :çok üzgünüm: olsada yesem
en doğrusunu yapmışsın. rayına oturmuş olur bazı şeyler en azından... nasıl hareket edeceğini bilir ona göre yön verirsin..
evet geshenk artık kendimi doktoralara emanet edeceğim, bitki olarak herşeyi kullandım, bu ay hayıtıda bıraktım, çünkü 3 ay içtim, önümüzdeki ayda ramazan ayı ama yinede gidelim, bi konuşalım dedim. Haftaya pazartesi telefon açıp günümü alacağım. Bu ay arısütü, bal, polen yiyorum.
Kızlar hadi iyi akşamlar çıkıyorum ben.
elinden gelirmi?? ayy ne güzel.. benimki ancak yemeyi iyi bilir.. hatta ben evde olmayım evde var olan yemeyi alıp yemez.. gider dışarıdan yer.. yani ısıtıp yemekten aciz.. nerdeee yemek yapmak bide helva... yapanlara nasıl özeniyorum var yaaa... eli yakışmıyoki benimkinin zaten....
inşallah koyarsın... zerdaaaaaaaallll çok alemsim kısss sanki oluyoda koyacaklar hemen.. delikafadulden kızz biz kısırız zati -tatlicadiarzu- hadi becerdik tuttu diyelim oğlanmı olacak bakalım bi tane olsa şükür gerisi gelmezki ihtimal gene yoookkk hem koysalarda sen nerdeee onlar nerdeeee.. ayy çok güldüm sana.. inşallah olurda okuruz tekrar bu sayfaları sırnaşık şey
inşallah koyarsın... zerdaaaaaaaallll çok alemsim kısss sanki oluyoda koyacaklar hemen.. delikafadulden kızz biz kısırız zati -tatlicadiarzu- hadi becerdik tuttu diyelim oğlanmı olacak bakalım bi tane olsa şükür gerisi gelmezki ihtimal gene yoookkk hem koysalarda sen nerdeee onlar nerdeeee.. ayy çok güldüm sana.. inşallah olurda okuruz tekrar bu sayfaları sırnaşık şey
ahan da benim kocam gibi bi tane daha varmış :)))))))))))) ay geshenkim benimki de tam da böle... ama bak meyveleri yıkayıp hazırlayıp önüne getirince kendine de bana da çok güzel soyar :))))))))))))) böle diildir yanielinden gelirmi?? ayy ne güzel.. benimki ancak yemeyi iyi bilir.. hatta ben evde olmayım evde var olan yemeyi alıp yemez.. gider dışarıdan yer.. yani ısıtıp yemekten aciz.. nerdeee yemek yapmak bide helva... yapanlara nasıl özeniyorum var yaaa... eli yakışmıyoki benimkinin zaten....
gelir canım,canı isterse herşeyi yapar,zamanında lokantaları varmış,baya ahçı gibidir eşim o yüzden.ütüde yapar,bulaşıkta yıkar,ama bunları buraya yazdığımı görürsede alsanaalsanasmile yaparkaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3
gelir canım,canı isterse herşeyi yapar,zamanında lokantaları varmış,baya ahçı gibidir eşim o yüzden.ütüde yapar,bulaşıkta yıkar,ama bunları buraya yazdığımı görürsede alsanaalsanasmile yaparkaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3
etmem mi kız hepinizi davet ederim kayınvalidem rahmetli babasının 3.günü helva yaptı o derece usta yani bi de eli lezzetliibeni de davet ederdin di mi cokacimcoook
zerdalcım inş. dr4 agerek kalamdan hamiş olursun canım.
ay show tv yi açtımda,kadının amma mutfağı var ha,salon kadan yaaaa.ama siz iştesiniz,göremessiniz dimi?
çıkıyormusun canım... ilk günü atlattın hadi.. artık gerisi kolay... iyi akşamlar öpüldün.. ufuğun annesiiiii opuyorumnanaktan opuyorumnanaktan kaydirigubbakcemile3
ay maşşallah...sana ne mutlu vallahi... gözün hiç arkada kalmaz yarı dayanak sana... hamileliğini de rahat yaşarsın... Allah sağlık ömür versinde hep başında olsun ... tabi hepimizinkilerde beceriksizde olsalar :))))))))) benimki de var ya bu saydıklarının tekini bilem yapamaz yapmazda... ne ütüsü ne bulaşığı tabağını kaldırmayı bile düşünemez.. o da okusa bozulur hani yani.... çok methettim zavallımı.. biri övülmekten kızacak biride yerilmekten :))))))))) ama yardımcı olmaya çalışır bak fakat beceremez eli yakışmıyo ben görüyorum zaten yakışmadığını...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?