30'lu Yaşlarda Olup Gebe Kalamayanlar

evet tatlım güvendiğin dr çeksin filmi.. acemi biri çekerse sıkıntılı olabilir, ağrı için demiyorum, yanlış çeker uğraşır,tekrarlar falan...
ne isim koycaksınız bakem inşallah?

zerdalcım inş. dr4 agerek kalamdan hamiş olursun canım.
ay show tv yi açtımda,kadının amma mutfağı var ha,salon kadan yaaaa.ama siz iştesiniz,göremessiniz dimi?

evet tatlım güvendiğin dr çeksin filmi.. acemi biri çekerse sıkıntılı olabilir, ağrı için demiyorum, yanlış çeker uğraşır,tekrarlar falan...
ne isim koycaksınız bakem inşallah?

Kopya çekmek yok ama,:roflol: yüce rabbim nasip ederse ufuk koyacağım inşallah.

beyazıt iyi.. bestami olmaz ama hep aklıma olacak o kadar daki bestami tipi geliyor çünkü :))

canım yaaaa.. az kaldı ama dimi.

ya benim adetim kapıdaymış oldu olacakmış gibi kasıklarım ve belim bikaç gündür... tahminime göre daha adete bi hafta falan var... gebeliğe falan da yormak istemiyorum artık hiçbişeyi ama...

neden yormayacakmışısın... olmaz diye bir şeymi var.. belki rahim filmi ardından oldu bu defa.. hadi inşallah.. insan hayal kırıklığı yaşamak korkusundan düşüncesinde bile tutmak istemiyor düşün aylinim daima düşün olacak çünkü bu sene.. çılgınımında, seninde,zerdalımında tentoşumunda inşallah..

neşeninki...

inşallah lovelim.. o kadar uzak bi ihtimal gibiki benim hamile kalmam...

haydaa neden uzakmışş.... onca gazoz nereye gitti hee :))))) sanki eksik bir organın var sende yani... gayet de bir değil çok ihtimal var hemde..

bende böle biliyorum yani göz kararıyla bu şekilde..

bilmiyorum ay canım çektiii irmik helvası

hımmm fıstıklı dimi hemde.. sütle ama daha lezzetli oluyor sütle cokacimcoook

benimde canım çekti un helvasııı

yap sende akşama gidince... bizede acık yolla..

hamİşler toplu helva aşermesi yapıyolar :))) :CüvCüv::CüvCüv::CüvCüv::CüvCüv::CüvCüv:

bnimde çok canım çekti valla. ben hamiş değilim ama :çok üzgünüm: olsada yesem

en doğrusunu yapmışsın. rayına oturmuş olur bazı şeyler en azından... nasıl hareket edeceğini bilir ona göre yön verirsin..

ay show tv yi açtımda,kadının amma mutfağı var ha,salon kadan yaaaa.ama siz iştesiniz,göremessiniz dimi?
inşallah canım, kadın programlarını göremiyoz, 2 hafta izindeydim, yine tv izleyemedim, nasıl geçti anlamadım.
ben akşam herife yaptırcam,:kedi:gelin beraber yiyelim.

valla gelelim, ben severim helvayı, memlekete gidince yengem yapar bana, ben seviyom diye.

elinden gelirmi?? ayy ne güzel.. benimki ancak yemeyi iyi bilir.. hatta ben evde olmayım evde var olan yemeyi alıp yemez.. gider dışarıdan yer.. yani ısıtıp yemekten aciz.. nerdeee yemek yapmak bide helva... yapanlara nasıl özeniyorum var yaaa... eli yakışmıyoki benimkinin zaten....

inşallah koyarsın... zerdaaaaaaaallll çok alemsim kısss sanki oluyoda koyacaklar hemen.. delikafadulden kızz biz kısırız zati -tatlicadiarzu- hadi becerdik tuttu diyelim oğlanmı olacak bakalım bi tane olsa şükür gerisi gelmezki ihtimal gene yoookkk hem koysalarda sen nerdeee onlar nerdeeee.. ayy çok güldüm sana.. inşallah olurda okuruz tekrar bu sayfaları sırnaşık şey

evet geshenk artık kendimi doktoralara emanet edeceğim, bitki olarak herşeyi kullandım, bu ay hayıtıda bıraktım, çünkü 3 ay içtim, önümüzdeki ayda ramazan ayı ama yinede gidelim, bi konuşalım dedim. Haftaya pazartesi telefon açıp günümü alacağım. Bu ay arısütü, bal, polen yiyorum.
Kızlar hadi iyi akşamlar çıkıyorum ben.

herife mi yaptırcan?? :1shok: helallllll :)))))))))
çok güselmiş, ben de ufuk koyacaktım tuh tuh laelaelaelaelae:)))))
inşallah tez vakitte nasip olsun zerdalım
benim aklımdaki de kerem. kıs olursa ne koyarım karar veremedim :))
bebeleri dizdik isim düşünüyos :)))))))))

gensenkimmmm benim Şeniz senin de olacak inşallah tez vakitte hepimiz na böle olcaz inşallah :CüvCüv::CüvCüv::CüvCüv::CüvCüv::CüvCüv::CüvCüv::CüvCüv:
ne bilim ya böle olmaz bişeymiş gibi geliyo artık.. tabi Allahtan ümit kesilmez,ümidimiz hep var...

çıkıyormusun canım... ilk günü atlattın hadi.. artık gerisi kolay... iyi akşamlar öpüldün.. ufuğun annesiiiii opuyorumnanaktan opuyorumnanaktan kaydirigubbakcemile3

gelir canım,canı isterse herşeyi yapar,zamanında lokantaları varmış,baya ahçı gibidir eşim o yüzden.ütüde yapar,bulaşıkta yıkar,ama bunları buraya yazdığımı görürsede alsanaalsanasmile yaparkaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3

Tabi canım ya, tek hepimizin olsunda isimleri aynı olsun bende uğraşıyom işte aylinciğimle.:roflol::roflol:

kız olursa değişmez isim zeynep,hatta eltim hamile,ya kızı olursada koyarsa diye çok korkuyodum ama erkekmiş sıpa.

ahan da benim kocam gibi bi tane daha varmış :)))))))))))) ay geshenkim benimki de tam da böle... ama bak meyveleri yıkayıp hazırlayıp önüne getirince kendine de bana da çok güzel soyar :))))))))))))) böle diildir yani

http://www.itusozluk.com/img.php/78a5389f356c90eca7bb9fe84dc3e10a7339/soy+da+ver

aman canım, artık hamişsin ya kıyamaz sana.

ay maşşallah... sana ne mutlu vallahi... gözün hiç arkada kalmaz yarı dayanak sana... hamileliğini de rahat yaşarsın... Allah sağlık ömür versinde hep başında olsun ... tabi hepimizinkilerde beceriksizde olsalar :))))))))) benimki de var ya bu saydıklarının tekini bilem yapamaz yapmazda... ne ütüsü ne bulaşığı tabağını kaldırmayı bile düşünemez.. o da okusa bozulur hani yani.... çok methettim zavallımı.. biri övülmekten kızacak biride yerilmekten :))))))))) ama yardımcı olmaya çalışır bak fakat beceremez eli yakışmıyo ben görüyorum zaten yakışmadığını...

beni de davet ederdin di mi cokacimcoook
etmem mi kız hepinizi davet ederim kayınvalidem rahmetli babasının 3.günü helva yaptı o derece usta yani bi de eli lezzetlii
bi de ben babam kalp kirizi geçirdiğinde dua etmiştim iyi olursa helva kavurtucam yasin okutucam
çok şükür babam iyileşti okuttum helvasın kayınvalidem yaptı ama ben kavurdum hep orada da bebişim olsun diye dua ettim sağlıkla hayırlsıyla eli ayağı düzgün olsun diye o ay hamile kaldım çok şükür

gördüm anam kadın beceriksiz bi de

çıkıyormusun canım... ilk günü atlattın hadi.. artık gerisi kolay... iyi akşamlar öpüldün.. ufuğun annesiiiii opuyorumnanaktan opuyorumnanaktan kaydirigubbakcemile3

çıkayım demi, kalmışım hadi ben kaçtım. iyi akşamlar hepinize. şimdi adam gelir, benimkide her akşam beni almaya geliyor.

kalmıyo çok şükür.hepimizin ki başımızda olur inş.canım,rabbim yokluklarını göstermesin.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…