öptüm kocamannnnevet geshenk artık kendimi doktoralara emanet edeceğim, bitki olarak herşeyi kullandım, bu ay hayıtıda bıraktım, çünkü 3 ay içtim, önümüzdeki ayda ramazan ayı ama yinede gidelim, bi konuşalım dedim. Haftaya pazartesi telefon açıp günümü alacağım. Bu ay arısütü, bal, polen yiyorum.
Kızlar hadi iyi akşamlar çıkıyorum ben.
maşallah canım benim bebelerinizle mutlu mesut olun hep inşallah, sonra da torunlarla :)gelir canım,canı isterse herşeyi yapar,zamanında lokantaları varmış,baya ahçı gibidir eşim o yüzden.ütüde yapar,bulaşıkta yıkar,ama bunları buraya yazdığımı görürsede alsanaalsanasmile yaparkaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3
laelaelaelaelae ben kerem koycam zatenTabi canım ya, tek hepimizin olsunda isimleri aynı olsun bende uğraşıyom işte aylinciğimle.:roflol::roflol:
:)) Allah gönlüne göre versin tatlımkız olursa değişmez isim zeynep,hatta eltim hamile,ya kızı olursada koyarsa diye çok korkuyodum ama erkekmiş sıpa.
benimki yardımcı olmaya da çalışmazay maşşallah...sana ne mutlu vallahi... gözün hiç arkada kalmaz yarı dayanak sana... hamileliğini de rahat yaşarsın... Allah sağlık ömür versinde hep başında olsun ... tabi hepimizinkilerde beceriksizde olsalar :))))))))) benimki de var ya bu saydıklarının tekini bilem yapamaz yapmazda... ne ütüsü ne bulaşığı tabağını kaldırmayı bile düşünemez.. o da okusa bozulur hani yani.... çok methettim zavallımı.. biri övülmekten kızacak biride yerilmekten :))))))))) ama yardımcı olmaya çalışır bak fakat beceremez eli yakışmıyo ben görüyorum zaten yakışmadığını...
kız olursa değişmez isim zeynep,hatta eltim hamile,ya kızı olursada koyarsa diye çok korkuyodum ama erkekmiş sıpa.
ahan da benim kocam gibi bi tane daha varmış :)))))))))))) ay geshenkim benimki de tam da böle... ama bak meyveleri yıkayıp hazırlayıp önüne getirince kendine de bana da çok güzel soyar :))))))))))))) böle diildir yani
http://www.itusozluk.com/img.php/78a5389f356c90eca7bb9fe84dc3e10a7339/soy+da+ver
cokacimcoooketmem mi kız hepinizi davet ederim kayınvalidem rahmetli babasının 3.günü helva yaptı o derece usta yani bi de eli lezzetlii
bi de ben babam kalp kirizi geçirdiğinde dua etmiştim iyi olursa helva kavurtucam yasin okutucam
çok şükür babam iyileşti okuttum helvasın kayınvalidem yaptı ama ben kavurdum hep orada da bebişim olsun diye dua ettim sağlıkla hayırlsıyla eli ayağı düzgün olsun diye o ay hamile kaldım çok şükür
gördüm anam kadın beceriksiz bi de
:gitme:çıkayım demi, kalmışım hadi ben kaçtım. iyi akşamlar hepinize. şimdi adam gelir, benimkide her akşam beni almaya geliyor.
aminnkalmıyo çok şükür.hepimizin ki başımızda olur inş.canım,rabbim yokluklarını göstermesin.
öptüm kocamannnn
maşallah canım benim bebelerinizle mutlu mesut olun hep inşallah, sonra da torunlarla :)
laelaelaelaelae ben kerem koycam zaten
:)) Allah gönlüne göre versin tatlım
benimki yardımcı olmaya da çalışmazklava: ama evet hep sağlıkla huzurla beraber olalım hepimiz eşlerimizle ve bebelerimizle inşallah
benim kocam güzel soyar bak, beni beğenmez kalın soyuyon vitamini gidiyo diye, ince ince uğraşır :))))zeynebin şanslı annesiiii... babanız yapar siz yersiniz inşallah.. erkek olursa bide o ne olacak peki?
dur bir düşüneyim.. meyvede genlede soyularak verilir kendisine ancak son zamanlarda alıştı artık bana bile soyuyor arada... yani istese yapacak ama kabukların yarısından çoğunda meyvesi kalır portakalın kabukları daha çok kalır üzerinde suyunu sıktırır dilimlerken felan... işte yapabilirse böle.. özel bir talep yok yani ona bişi yapsın diye :))))))
zeynebin şanslı annesiiii... babanız yapar siz yersiniz inşallah.. erkek olursa bide o ne olacak peki?
dur bir düşüneyim.. meyvede genlede soyularak verilir kendisine ancak son zamanlarda alıştı artık bana bile soyuyor arada... yani istese yapacak ama kabukların yarısından çoğunda meyvesi kalır portakalın kabukları daha çok kalır üzerinde suyunu sıktırır dilimlerken felan... işte yapabilirse böle.. özel bir talep yok yani ona bişi yapsın diye :))))))
kardelen5233, aylint+, GESHENK+, loveli+, ahsen_81+
kızlar ben kaçtım canlarım
iyi akşamlar öpüldünüz kocaman
geshenk senle karşılaşamadık bugün
nasılsın canım
kardelen5233, aylint+, GESHENK+, loveli+, ahsen_81+
kızlar ben kaçtım canlarım
iyi akşamlar öpüldünüz kocaman
geshenk senle karşılaşamadık bugün
nasılsın canım
iyiyim canım sağol.. okudum ben sizi sanada yazmıştım ama geride kalmıştır görmedin muhakkak... bende çıkayım akşam olmuş.. evde açarım.... geceileri bekleriz efemmm... iyi akşamlar...
kıslar güle güleeeebende çıkıyorum kızlar,bira başım ağrıyo.görüşürüz.
maşallah lovelim, Allah bebelerinizle hep beraber mutlu huzurlu olmayı nasip etsin... benim kocam hiç yapmaz ama seviyom ben onu böle de :)eşimin elinden gelir hatta benden daha iyi yapar valla işleri yemek de yapar sofrayı ben kuruyorsam o kaldırır düzenlidir evi dağıtmaz eşim yemek varsa ısıtır yer ortalığı toplar benim canım kocam tam bir yardımcı sağolsun
ben de sevmiyom öyle berkecan ataberk beyaz diyoduya gürülsu şırılsu felan... ömer de seviyom mesela.. elif koycaktık kızımız olsa ama geçen sene de kız bebek senesiydi galiba ve adı elif olan kız bebek senesi, çevremizde o kadar çok elif bebek olduki mecburen vazgeçtik :)))) bebe de yok gerçi ortada :)))biri helva mı didicokacimcoookcokacimcoook
benim kocam hık deyici başı. çaktırmaz ama her bisiyi bilir, mutfakta o öyle olcak bu böyle olcak akıl virir ilk fırsatta :))kaydirigubbakcemile3 ben de ilk fırsatta eline kepçeyi tutuşturur çorba karıştırıttırırım aklinialirimsmileaklinialirimsmile
her erkek gibi güzel et balık davuk kızartır
yarrdımcı olur sofra kurmada kaldırmada.. ama temizlik yaptığımda da söylenir durur. daha yeni temizlemsitin de sabah sabah ne baslamıstın da hedede hödödö
aylin karikatüre çok güldüm ya ::roflol::roflol::roflol:
eğer bi oğlum ollsaydı ahmet eren geçer hep içimden
kızda da zeynep ya da elif..
şu yeni çıkan sulu mulu su borulu antin kuntin isimleri sevmiyorum falla..
isim konusunda gelenekçiyim arkadaşım..
ama çocuklar isimleriyle gelirlrmis diye düsünüyorum.. hani o doğduğunda belki bambaska bi isim hissetircek, kim bilir? :)
bu arada kocam bana laptop aldıkaydirigubbakcemile3 kurtuldum laptop taklidi yapan pc zımbırtısındankaydirigubbakcemile3
kıs nerelerdesin sen bakemmhepinize slm kizlar
kaçmış ulen daha gazoz patlatcaktık :içelim:kimse yok cikiyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?