kızlar aylin iyiymiş
biraz işleri yoğunmuş
merak etmeyinnn
efendimm durucummloveliiiiiiiiiiiiiii
koyayım bir ara sen varken zerdalımmLoveli canım, profiline bi saçlarını koymuşsun hamilelik resmin yok mu, bakayım sana.
teşekkür ederim kızlar,ama atlatana kadarda baya iş yaptım ha,bütün hırsımı işlerden aldım,zeten iyice birikmişlerdi,şimdide kıpırdayamıyom,bide düğüne gitcem birazdan,ayakta nasıl durcaksam,milletede laf anlatması var,herkez duyduydu hamile diye,değeri düştüyü nerde anlasınlar,bebek düştü diyom,bu seferde kürtaj oldun mu diyolar,bitmiyo anlicanız insanların soruları.
öptüm sizi.
evet yaaa,gerçekten,acaba kıpırdasak olurmu ki,özendikçe gelmiyo sıpalar.Merak etme canım ya aynen bizde bunları yaşıyoz, hele benim reglim her ay bi oyun ediyo bana, diyorum ya gebelik dışında herşeye açığız:roflol: Bizimde haftasonu iş arkadaşımın düğünü var, kapı pencere yapılacak, bi dünya temizlik yapılacak anlıyacağın bu haftasonu çok yorulacağım. Yumurtlama günlerimde haftaya başlayacak, pencereleri,halıları falan iyice bi sileyim. bebek ha tuttu ha tutacak diye yerimizden kıpırdamaya korkuyoz. saldım çayıra, mevlam kayıra, ama elimden gelenide sonuna kadar yapacam.
gelsin artık,benim gazoz vaktim geliyo.kızlar aylin iyiymiş
biraz işleri yoğunmuş
merak etmeyinnn
efendimm durucumm
koyayım bir ara sen varken zerdalımm
millet bu soru bitmez ben boş gebelik demek kafletinde bulundum da ne sorular geldii
hayıtımı da aksatmaya başladım ya.... dikkat edim yine.. arısütü bal polen yumurta oluşumu için diil mi zerdalım? doğru diyosun, aslında bu konunun tamamı bizi aşıyo, Allah dilerse olmaz denenler bile oluyo sonuçta...canım kafanda olsa ne olacak, sonuçta çalışmalar yapılıyor, kafasında olupda hamile olan çok kişi var, örneğin loveli. Loveli öyle demişti yanlış hatırlamıyorsam.Tüplerin açık şu an, hafif yapışıklık varsa onlarda açıldı. bence canım, eşinle sen bu arısütü, bal, polen karışımlarından yiyin, bu bekleme sürecinde, bazı bitkiler dene, hayıtı iç, gerisi allaha kalmış, sonuçta sen elinden geleni yaptın, kafan rahat olsun. Ben bazen öyle düşünürüm, elimden geleni yaptım mı yaptım. Bundan sonrası bizi aşıyor.
kolay gelsin tatlımmkızlar bende çıkıyorum şimdilik,daha hiç bi işe elimi sürmedim.görüşürüzŞenizŞeniz
çılgınım ben de tırsıyom bu antikor meselesinden... benim de bünye biras allerjik.. mesela alerjik rinitim var ve b günlerde sapıttı, sıcaklardan mı oldu bilmiyorum... akşama doğru tıkanmaya başlıyorum, gece daha fenayım... niye azdı böle anlamadım...benim rahim filminden sonra 6 ayım da doldu..bana hiç bir sey yaramıyor:))
aylinn senin gazozunun yerini alamass hiçbişi..
zeytinim Allah mı soyletti..zerdalıma erkek bebiş tez zamanda:)
kıslar beni de tüp stresi sardı..agustosta mı yapsam eylülde mi..sallayasım var..
ben de yemeğe gidiim..öpeyimm sizi.
merhaba arkadaşlar ben özge 30 yaşındayım 3 yaşında bir kızım var evlenir evlenmez hiç problemsiz hamile kaldım şimdi 4 aydır ikinci bebe için uğraştık ama olmadı progesteron hormonum 0,82 çıktı çok düşük klomen tedavisine başladım günde 1 tane 5 gün içtim temmuz 17sinde yani adetin 13.günü çağırdı doktor ne yapacak bilmiyorum yarından itibaren bir hafta yumurtlama dönemim sanırım bakalım ne olacak eşim 29 yaşında
he ya uçtu sayfalaraaa sayfalar ucmusss..
ozge hakkatten ahın mu tuttu kıss..
bu arada bu progesteronuna ne zaman bakıldı?
aylin bende de allerjik rinit var tatlım ama bunla alakası var mı sence?
kortizon içiyom ya bu bahar o kadar rahat ettim ki..senelerdir boyle rahat olmamıstım.
bir o işe yaradı antikor..
ya kızlar hamiş kalınca başta denize girilmiyor mu??
hayıtımı da aksatmaya başladım ya.... dikkat edim yine.. arısütü bal polen yumurta oluşumu için diil mi zerdalım? doğru diyosun, aslında bu konunun tamamı bizi aşıyo, Allah dilerse olmaz denenler bile oluyo sonuçta...
zerdalım sen naptın, dr gelmedi mi izinden?
amanın akannehir havuza girebiliyos mu acep :))) ya bebiş gelsin de hayırlısıyla ben sadece ayaklarımı sokarım :asigim:benim toktor oyle dedi aylin yaa..hamiş kalınca denize giremicen başta dedi..korkuttu beni.
deniz mi bebek mi dedi..deniz dedim..bebeğe küsüm ben:)
he sinoş ya, muhabbetler zayi olmuşaylin kuşum yazdıklarımız uçmuşş
ne oluyo bu kkya yaaaaaaaaaa
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?