30'lu Yaşlarda Olup Gebe Kalamayanlar

loveliiiiiiiiiiiiiii
efendimm durucumm
Loveli canım, profiline bi saçlarını koymuşsun hamilelik resmin yok mu, bakayım sana.
koyayım bir ara sen varken zerdalımm

millet bu soru bitmez ben boş gebelik demek kafletinde bulundum da ne sorular geldii

evet yaaa,gerçekten,acaba kıpırdasak olurmu ki,özendikçe gelmiyo sıpalar.
kızlar aylin iyiymiş
biraz işleri yoğunmuş
merak etmeyinnn
gelsin artık,benim gazoz vaktim geliyo.
efendimm durucumm

koyayım bir ara sen varken zerdalımm

millet bu soru bitmez ben boş gebelik demek kafletinde bulundum da ne sorular geldii

bende sıkıldım sorulardan gerçekten,ilkten böyle olmuyodum,demekki zaman geçtikçe dahada kızıyo insan soru soranlara.:mymeka:

ay hem de ne kızıyorsun artık patlıyorsun birine genelde eşler oluyor o da yazık adamlara adamlar rahat ol dedikçe sanki seni dövüyormuş gibi oluyordu nasıl rahat olacaksak

merhaba arkadaşlar ben özge 30 yaşındayım 3 yaşında bir kızım var evlenir evlenmez hiç problemsiz hamile kaldım şimdi 4 aydır ikinci bebe için uğraştık ama olmadı progesteron hormonum 0,82 çıktı çok düşük klomen tedavisine başladım günde 1 tane 5 gün içtim temmuz 17sinde yani adetin 13.günü çağırdı doktor ne yapacak bilmiyorum yarından itibaren bir hafta yumurtlama dönemim sanırım bakalım ne olacak eşim 29 yaşında

hayıtımı da aksatmaya başladım ya.... dikkat edim yine.. arısütü bal polen yumurta oluşumu için diil mi zerdalım? doğru diyosun, aslında bu konunun tamamı bizi aşıyo, Allah dilerse olmaz denenler bile oluyo sonuçta...
kızlar bende çıkıyorum şimdilik,daha hiç bi işe elimi sürmedim.görüşürüzŞenizŞeniz
kolay gelsin tatlımm
çılgınım ben de tırsıyom bu antikor meselesinden... benim de bünye biras allerjik.. mesela alerjik rinitim var ve b günlerde sapıttı, sıcaklardan mı oldu bilmiyorum... akşama doğru tıkanmaya başlıyorum, gece daha fenayım... niye azdı böle anlamadım...
özetle peşinden geliyo olma ihtimalim var yane..
o zamana kadar kendiliinden olmazsa ki benim ümidim var, tüp sana olcak bebişini kondurcak inşallah göbeeene diye düşünüyorum :)

zerdalım sen naptın, dr gelmedi mi izinden?

kıslar sayfalar gitmişşşşş akannehir
ta 15 temmuza gittikkk
ya noluyo bu forumlara
olmuyo ama böle yaaaaa

senin ahın falan mı tuttu kıs, son msj seninki :)) du cevaplayım
öncelikle kızını Allah bağışlasın canım,maşallah.. ne güsel hamile kalabiliyosun, bizim içimizde ben de dahil hiç hamile kalamamış olanlar var... ve 4 ay çok kısa bi süre bence, olur diye düşünüyorum senin inşallah.. progesteron düşükse sadece o ay yumurtlama olmamış olabilir ve bu her ay böle oluyor demek diil.. dr acele etmiş bence... neyse, 13.gün yumurtalarına bakacak vajinal ultrasonla, sonra ya takibe devam eder ve çatlatma iğnesi vurur ya da güzel geliştiyse kendi haline bırakır ve ilişki önerir.... inşallah olur..
ve sen de eşinden büyük olanlar kervanındasın demek, ben de eşimden bir yaş büyüğüm :) zengin mi olcez acep :))

aaa sayfalar ucmusss..
ozge hakkatten ahın mu tuttu kıss..
bu arada bu progesteronuna ne zaman bakıldı?

aylin bende de allerjik rinit var tatlım ama bunla alakası var mı sence?
kortizon içiyom ya bu bahar o kadar rahat ettim ki..senelerdir boyle rahat olmamıstım.
bir o işe yaradı antikor..
ya kızlar hamiş kalınca başta denize girilmiyor mu??

he ya uçtu sayfalar

alerjik rinitin şöle alakası olabilir, bizim alerjik bünyeli olduğumuzu gösterir ve asa da alerjik bünyelilerde olabiliyoya.. malum alerjik olanlar ota b.ka antikor geliştirebiliyo... ama tabi kesin bi bağlantı diil bu, olmayadabilir.. alerji neye gelişicek belli olmuyo da asa riskimiz yüksek oluyo bence... gerçi benim halam da acayip alerjiktir, kızları da, halam ölenleri saymazsak 5 tane doğurmuş, kızları da çocuklu.. en küçüğü tüp taktırdı ama çikolata kisti vardı o yüzden hamile kalamadı bi de tek yumurtalığı alınmıştı...
hamİş kalınınca denize girilmiyo mu başta??? kim dedi,niye?
tatilime hamİş gidebilirimya merak ettim sempatiksalakcinni

benim toktor oyle dedi aylin yaa..hamiş kalınca denize giremicen başta dedi..korkuttu beni.
deniz mi bebek mi dedi..deniz dedim..bebeğe küsüm ben:)

Evet canım, bunlar yumurtalar ve spermler için güçlendirici ve iyi olmasını sağlıyor, üstelik bu konuda araştırmalar yapılıp kanıtlanmış.
Canım doktoru aradım, 1 den sonra arayın dedi, yemekten yeni geldim şimdi lavaboya gidip arayım, bakalım hangi güne verecek rendevuyu.

ben de senin gibi düşünüyorum zaten eşimin babası olasılıkları sayarken en sonda bu antikor olayını saymıstı. demiştim ki bende olsa olsa bu olur baba..yok ya demişti o cok ama cok düşük olasılık..ahanda olasılık karsında duruyor.
bn de ara arar deri döküntüleri de olur..kasıntılar..saç diplerimde konak gibi allerji..bende olmucak da kimde olacak di mi? antikor üretmeye meyilli bünye

benim toktor oyle dedi aylin yaa..hamiş kalınca denize giremicen başta dedi..korkuttu beni.
deniz mi bebek mi dedi..deniz dedim..bebeğe küsüm ben:)
amanın akannehir havuza girebiliyos mu acep :))) ya bebiş gelsin de hayırlısıyla ben sadece ayaklarımı sokarım :asigim:
sen ne zaman taktırcan şimdi? istersen ağustosta da saldım çayıra mevlam kayıra yap sen... birincisi bakarsın rahatlayınca kendiliğinden olur, ikincisi de olmasa bile bebek düşünmeden şööööle bi rahatlamış olursun, tüpün tutma ihtimali artar... sonuçta ne kadar pozitif olursan o kadar kolay oluyo...
aylin kuşum yazdıklarımız uçmuşş
ne oluyo bu kkya yaaaaaaaaaa
he sinoş ya, muhabbetler zayi olmuş

zeytinim canım selvi boylu hamişim benim..iyiyim ben sağol..tatil cok iyi geldi. ama tatilden donduk sorunlar ve yaşamın dertleir kucakladı..
tüp olayını napsam kızlar akıl verin..büyük ihtimalle onumuzdkei hafta baslamalıyım..ya da agustos sonunda ama o zaman bayrama denk gelir toplanma vs işlemi. ekime mi atsam agustosda denesem mi?
sıcaklarda kolay olur mu?? off zibidi gelmedi kendiliğiden düşün dur kara kara şimdi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…