amanın akannehir havuza girebiliyos mu acep :))) ya bebiş gelsin de hayırlısıyla ben sadece ayaklarımı sokarım :asigim:benim toktor oyle dedi aylin yaa..hamiş kalınca denize giremicen başta dedi..korkuttu beni.
deniz mi bebek mi dedi..deniz dedim..bebeğe küsüm ben:)
he sinoş ya, muhabbetler zayi olmuşaylin kuşum yazdıklarımız uçmuşş
ne oluyo bu kkya yaaaaaaaaaa
ay evet bayram da var di mi.... bilemedim ben de çılgınım... istersen hemen dene, tatil modundan çıkmamışken...zeytinim canım selvi boylu hamişim benim..iyiyim ben sağol..tatil cok iyi geldi. ama tatilden donduk sorunlar ve yaşamın dertleir kucakladı..
tüp olayını napsam kızlar akıl verin..büyük ihtimalle onumuzdkei hafta baslamalıyım..ya da agustos sonunda ama o zaman bayrama denk gelir toplanma vs işlemi. ekime mi atsam agustosda denesem mi?
sıcaklarda kolay olur mu?? off zibidi gelmedi kendiliğiden düşün dur kara kara şimdi
ivitaylin deniz yoksa havuz hiç yoktur canım..daha mikrobik orası
nasıl yani 27 ağustosta mı muayene randevusu??? çok ileri olmuş da hayırlısı be tatlım bakarsın gebelik muayenesine dönüşür :)Kızlar lavaboya gittim doktor randevuyu aldım, 27 ağustosa gün verdi, burda özel bi hastane, bütün karabük o doktora gidiyor. 27 ağustosata, Önümzdeki ay artık doktora diyeceğim rahim filmini, ramazana denk geliyor ama bi tedavi sürecini başlatırız.
çılgınım şimdiki aklım olsa belki daha önce çektirirdim... açık olsa da diyorumya tıkaçlar falan olabiliyomuş,onlar temizleniyomuş ve gebelik ihtimali artıyomuş... bence de inşallah açık çıkacak amazerdalım hayırlısı olsun güzelim..bence acık cıkacak ama gene de olsun çekilmesi gerek.
kardelen anlamadım ben...sayfalar bir garip oluyor boyle
Kızlar geshenkle görüştüm.Çok sağolsun kendisinden ovulasyon testi istemiştim, ben buralarda bulamadım. Geshenk kendisine almış bi kısmınıda bana göndermiş. Kargoya vereceği için telimide vermiştim. Tam şimdi size yazacakken aradı, konuştuk, yani inanamadım. Böyle sanal sanal yazışıyoruz ya, gerçekte heycanlandım tabi. Ama sesi çok tatlı, hanımefendi kendisi. Arkadaşlar telefonda bile bi farklı oldum, gerçekte sizleri görsem nasıl heycanlanırım bilmiyorum.
Görümcesi geldiği için çok yoğunmuş, misafirlerden dolayı, iş yerindede herkes izinde olduğu için bütün işler bizimkine kalmış oyüzden giremiyor.
Kızlar geshenkle görüştüm.Çok sağolsun kendisinden ovulasyon testi istemiştim, ben buralarda bulamadım. Geshenk kendisine almış bi kısmınıda bana göndermiş. Kargoya vereceği için telimide vermiştim. Tam şimdi size yazacakken aradı, konuştuk, yani inanamadım. Böyle sanal sanal yazışıyoruz ya, gerçekte heycanlandım tabi. Ama sesi çok tatlı, hanımefendi kendisi. Arkadaşlar telefonda bile bi farklı oldum, gerçekte sizleri görsem nasıl heycanlanırım bilmiyorum.
Görümcesi geldiği için çok yoğunmuş, misafirlerden dolayı, iş yerindede herkes izinde olduğu için bütün işler bizimkine kalmış oyüzden giremiyor.
aylinimmm
nasılsın canım?
yine gitmiş bu site yazıyoruz uçuyor ya..
ben de onu diyom, bakarsın gebelik takibi randevusuna dönüşür :) inşallah tatlımmm yaEvet kızlar randevu uzun oldu, inşallah gebeliğe dönüşür. Zaten gebelik randevusu alanlarda 2 ay sonraya alabiliyorlardı, benimki hazır olsun dimi:roflol:
Yav bebek olsa, isminden sonra randevusu bile hazır, daha ne istiyor bu uşak anlamadım.
Anne tamam baba tamam, odası tamam, üşümesin diye pencereyide yaptırdık.:roflol:
Ben olsam hemen gelirdim böyle anneye.
çılgınım ama dedi ki dr, sıvı geçişi biraz yavaş olmuş, belki hafif yapışıklıklar vardı açıldı dedi...aaa zerdalım yaa iyimiymiş bizim fıstık..
özledim onu da çok yaa..özelden mesaj attım ama.
zerdalım istersen ben de yollarım sana..izmirden bulmak daha kolay oluyor.
alıveririm senin için..
aylinim zaten biz şaşırmıştık ya doktor neden once çekivermedi diye.
ama sonucta bişicik de cıkmadı gülüm..doktorun hisler dogruymus.
Evet ya heycanlandım. Sanal konuşurken sanki gerçek değilmiş gibiydi.insan öyle oluyo yaaa,bende bi arkadaşla görüştüm kk den telde,nasıl heyecanlandım bi görcektiniz.vereliniortak
Evet canım yolundaymış, ciddi anlamda merak etmiştim. ama iyi olduğuna sevndim.iyi sevindim herşey yolunda yani :)
hehehe gerçekte ne güsel olur di mi zerdalım...
Çok sağol canım ya, geshenk bulamazsa senden isteyecektim, ama sanırım internetten alınıyor, bende gittigidiyoru falan pek iyi bilmediğime cesaret edemedim. sağolun kızlar iyiki varsınız.aaa zerdalım yaa iyimiymiş bizim fıstık..
özledim onu da çok yaa..özelden mesaj attım ama.
zerdalım istersen ben de yollarım sana..izmirden bulmak daha kolay oluyor.
alıveririm senin için..
aylinim zaten biz şaşırmıştık ya doktor neden once çekivermedi diye.
ama sonucta bişicik de cıkmadı gülüm..doktorun hisler dogruymus.
kızlar bi bakim diye girdim,canım sıkıldı siteye.çıkıyorum ben,hepinize hayırlı bebişli günler inş.
zerdalcım bebişlerde yok yok aslında,istediklerini bilsek onuda yapcaz yeterki gelsinler diye ama gelmiyo keratalar.
ben de onu diyom, bakarsın gebelik takibi randevusuna dönüşür :) inşallah tatlımmm ya
he ya niye gelmiyo bunlar, gerçi bizim bebe odamız ütü çamaşır ve ıvır-zıvır odası :) acep kızdı mı bize
Aylinim bende sana cevaben yazmıştım, bebek randevusu olur diye. ama alıntı yapmamışım.
Valla 4-5 çocuğu olanlar rahim filmi, ovulasyon testi, şu bu bilmiyor.
napalım bizde bu konuda ihtisas yapacağız.:roflol::roflol:
aaaah ah biz de bilmeseydik kolayca hamile kalsaydık da :) hayırlısı olsun... sabredicez, bu da bizim sınavımız... Allah hayırsız evlat verip de sınava tabi tutmasın, hayırlısını sağlıklısını versin...
içek mi birer gazoz :içelim:
bi arkadaş var, üç kızları vardı, birini doğurmuş, emzirirken diğerine gebe kalmış falan.. kızları büyüttüler biraz, sonra bi de oğlumuz olur belki diye düşündüler ve kontr.hapını bıraktığı ay ikizlere hamile kaldı :)))) kocası artık yanına yatmaya korkuyom, ceketimi üstüne atsam hamile kalıyo diyo :)))))) şimdi tırsıyolar kaza kurşunlarından... kız emzirmesine rağmen hapa başladı nolur nolmaz diye...üstelik öyle rahat yapıda biri de diil, stresli, melankolik falan...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?