30'lu Yaşlarda Olup Gebe Kalamayanlar

ben şimdiki aklım olsa hiç korunmazdım... hayırlısı.

ya kıslar adet gelecek benim galiba, yok yine bişey...

ben şimdiki aklım olsa hiç korunmazdım... hayırlısı.

ya kıslar adet gelecek benim galiba, yok yine bişey...

Şu hayırlısı kelimesi olmasa nasıl teselli edeceğiz birbirimizi bilmiyorum, böyle yaşamaya alışacağız sanırım, gelince sevineceğiz. bazen hamile kaldığımın hayalini kuruyorum, nasıl mutlu oluyorum. gerçekte olsa, aklım almıyor.İnanamam sanırım.:tomato:

ben kısırım ya bunu anladım aylin anlattığım hikayeden
kızlar size bir soru sorayım
ben bu tatilde tahmin ettim ovulasyon testi yaptım 16. gün salıydı sanırım ve hopp pozitif cıktı
ertesi gün de kasıkta yumurtlama agrısı.kesin ve benim tahminim perşembe yumurtlamış olmalıyım en geç.
tatilde atesimi olctum ara ara ama saatlar olmadı tabi 9-10-11 ne hayır gelir di mi?
sonra ta cumartesi günü ölçtüm 8 gibi gözümü açtım artık yumurtlama bitmiş olmalı coktan diye 36.3 çıktı şok oldum
ama klima çalışıyordu ve cook üşümüştüm ondan uyanmısım zaten..sonra 9 gibi olctum klimayı kapatıp uyuyup 36.5 çıktı. şimdi klimadan düşük çıkmıs olabilir mi?
sonra pazar 36.6 cıktı saat 8 de ve klimasız
sonra bugun de 36.7 cıktı.yani yumurtlamısım ama zamanını ovulasyon testine göre düşünmem dogru olur di mi?

aylinim yaa yicem bu adetleri gelmesinler hamile kalalım bir kerecik..bir evlat istiyoruz çok mu anlamadım gittii..

zerdalım cok haklısın ben de aynen..bebişim olur mu acaba? onu da kaş'a götürür müyüm...

Klimadan üşümüşsündür canım, bende üşüdüğümde az çıkıyor. ovulasyon testine göre düşün bence. iyi hadi hayırlısı.alkisalkisalkis canım. inşallah olacak bu iş, şöyle bakıyorumda hepimiz elimizden geleni yapıyoz. allahım emeklerimizi boşa çıkarmaz.
Kızlar ben 27 ağustosa kadar randevu tarihini unutmam demi. gerçi bebekle ilgili tarihleri unutmuyorum.

ahh be zerdalım amin canım..valla elimizden geleni yapıyos, gerisi Allah'a kalmış artık..ne zaman izin verecek diye bekliyoss..
unutmayıss..unutturmayıs sana merak etme..

a.s. ÇILGINIIIIIIMMMMMMMM a.s.
HOŞGELDİİİNNNNN... opuyorumnanaktan zemuszemus Şeniz Şeniz Şeniz Şeniz Şeniz Şeniz Şeniz Şeniz Şeniz Şeniz Şeniz Şeniz Şeniz Şeniz Şeniz Şeniz Şeniz

a.s. a.s. a.s. a.s. a.s. a.s. a.s. a.s. a.s. a.s. a.s. a.s. a.s. a.s.
:1hug: :1hug: :1hug:

ayy valla dağılan o gülüm, adamcağız da napsın..hatunda iş yok..
aylinimin morali mi bozuldu?
Aylin kırmızlar yolda dedi, birazda işim var dedi çıktı.
zerdal maratona hazır mısın?
kıs bence senin pat diye olacak bu aralar..doktor sana iyi gelcekk
ben öyle olurum zaten, ne zaman ağrım sızım olsa doktora gitmeden yolda iyileşmeye başlarım. 27 ağustosa kadarda iyileşirim demi:CüvCüv:

oooo geshenkciğim sende hoşgeldin. a.s.a.s.a.s.:sm_cool::sm_cool::teytey::teytey:

geshenkiimm nerelerdesin gülüm yaaa..çok özledimm heralde..
hoşbuldukk canımmm..
:1hug::1hug::1hug::1hug::1hug::1hug::1hug::1hug::1hug:
Şeniz ŞenizŞenizŞeniz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…