30'lu Yaşlarda Olup Gebe Kalamayanlar

çılgııın..
ben baktım ve çıkıyorum canım.. çok uykum var. eşimde uyukluyor zavallım kaldırayım bari.. aylinimde yorulmuş yaflum benim :)) yarın görüşürüz kızlar.. tatlı rüyalar size.

peki geshenkim..
ben misafir ağırladım...dun gece de 2 küsürdü uydugumda..
hayıt içeyim dedim onu bekliyom ılısın..içip yatıcam

kardenlende gelmiş.. yaaa gözüm açılmıyor kızlar adamcağızda ser sefil uyukluyor buralarda.. yarın akşam inşallah.. gerçi misafir durumlarımdan söz vermeyim yinede..

peki geshenkim..
ben misafir ağırladım...dun gece de 2 küsürdü uydugumda..
hayıt içeyim dedim onu bekliyom ılısın..içip yatıcam

afiyet olsun bitanem.. yarasınnn... yat uyu sende bak dün geceden uykusuz kalmışın.. zor bizim işimiz yaaa.. sabah kalkmak ne zor oluyor değilmi...

bugün bana bebek dolaştırttılar tevhidde,ilk defa bebek tevhidine gittim bu arada,normalde giderdim ama bebeğe hiç rastlamamıştım.çok şirindi bebiş,baya bi hastalıktan,kuvözden sonra çok iyi olmuş maşallah.

ayy canım benimm kıyamam onaa..
birazcık daha buradayım..sağol canım..ahh gelmse su kırmızılar bu ay..ne sevinicem bir bilsenn

ayy canım benimm kıyamam onaa..
birazcık daha buradayım..sağol canım..ahh gelmse su kırmızılar bu ay..ne sevinicem bir bilsenn

inş.gelmez yaaa,hep stres yapmaktan oluyo,düşünme,gelsede üzülmicem de,ay bunu diyebilmenin yolu ne acaba.belki üzülmesek daha çabuk gelirler.:gitme:

benimde kırkilit otu çayım var,kalkıp yapmam gerek,iltihap için falan iyiymiş,bitkisel ürünler satan kişi,bebek olmayanlara veriyoz dedi,benimde bir iki gün sızım oldu alt tarafta,kullandıktan sonra geçti,gerçekten iltihaba iyi galiba.

yok gülüm tüp olayı başlıcak ya bu ay ondan gelmesin istiyorum..

canım yaaa,başlamaya kesin kararlıysan,bence bi an önce gelsin ama en güzeli doğaldan,seni uğraştırmadan gelsin,dün seminerde dr kimse hiç gebelik şansın yok diyemez,tüpte başarısız bile olunmuş olsa,herkezin doğal gebe kalma şansı vardır dedi.

kardelenim canım hayıtım bitti ben yatayım eşim de yattı..
yarın cok iş var iki gece üstüste çok geç uyumayayım..
öpüyorum seni.
iyi geceler

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…