30'lu Yaşlarda Olup Gebe Kalamayanlar

Evet canım tamamen açtıgımızdan dolayı.Eşinle bile zorlanıyosun ilk zamanlar orda başka birisine gidip açıyosun o yüzden kasılma oluyo ben ne kadar zamandır gidiyorum dk hala alışamadım.

ben ilk doktora gittiğimde, benden çok eşim kötü olmuştu, doktor benimde ne kadar stres yaptığımı anladı, bana yardımcı olmaya çalıştı, rahat ol falan dedi.
Ama tedavi süreçleri artıkça bunların hepsini yaşayacağız, allahım tez zamanda hepimize verir inşallah.

İnşallah.

tatllıcı zerdall:))))
amin zerdalım..sen daha basında sayılırsın dur bakalım belki kolay yoldan olacak senin..
özlem valla beni 5 dk uyuttular ..filmi oyle çektiler..faldır foş açıkmış hepsi ben bile gördüm sonra :))
ama belki kasılırdım bende onlar da büzüşürlerdi

Ben ilk filmde bilmiyodum nası olucagını sabahtan gittim doktora film için çektireyim işe gidicem dedim doktor güldü akşam üstü çekelim dedi gönderdi beni.Sonra anladım neden güldügünü.İlaçla falan çekildigini hiç bilmiyodum ben film işte ne olcak falan diye düşünmüştüm.İkincide bayıltarak yapsanız olmazı diye sordum bu film bayıltarak çekilmiyomuş öle dedi gıcık ya niye eziyet ediyolarki bize.Çok sinir oldum şimdi bak o doktora.Boşu boşuna amaliyat oldum ya.

canım yarın için bütün dualarım seninle..geskenk in dediklerini düşünmeye çalış herşeyin hayırlısı canım inşallah güzel haberlerini alırız tez zamanda

canım yarın için bütün dualarım seninle..geskenk in dediklerini düşünmeye çalış herşeyin hayırlısı canım inşallah güzel haberlerini alırız tez zamanda

Sagol canım çok ihtiyacım var duaya.Allah razı olsun.İnşallah tez zamanda herkes kavuşur bebişlerine.Geshenkin dediklerini unutmıycam emin olabilirsin.

Kızlar çok terliyom, o kadar çok su içtimki bugün, wc ihtiyacım yok gibi, ama benim wc saati geldi.
Hey allahım gülüyom kendime.:roflol::roflol:

ayy zerdallll.olsun git bir gir bari:))))
kızlar ben arabayı bakımdan almaya gidiyom..o da bana kaldı..bekarken tek kadın arabanın bakımına giderdim..evlenince kurtulucam sandım gene bana patlıyor..anlamadım bu işi:)))

he canım ya araban mı var derdin var:roflol::roflol:

Arada tentoşun albümüne bakıoym hoşuma gidiyor.

kızlar benimde çıkma saati geldi, hepinize iyi akşamlar.

özlem yarın dualarımız seninle, inşallah iyi geçer canım. bebişin gelir.

aaahhh özlem aaahhh... telaşe müdiresi koyacam ben senin adını :)))) olurmu kısım hiç öyle şey o spermleri taaaa o yumurtanın dibine bırakıyorlar hemde milyonlarca burada amaç zaten bu yani spremlerin yolunu kısaltmak... ve yıkanmış ayıklanmış iyilerini oraya yollamak.. şansın yüksek yinede.. kasacak ne varki hem.. alışırsın zamanla ama yarın için hemen rahatlama fikrini kafana sok bakiim sen... sonuçta karşındaki doktor senin gibi günde kaç tane geliyor karşılarına... sende bir beklenti iyi bir şey için gidiyorsun oraya yavruna kavuşmana vesile olacak oradaki insanlar senin kasılacak ne varmış bunda... rahat rahat git o bacaklarını bi güzel aç atur oraya herkes işini yapacak sonuçta senin görevin burada o.. doktorun ise o spermleri oraya güzelce ulaştırmak.. başkada bişi yok... hadi bakalım yarın sorunsuz stressiz hallet işini gel bize anlat sonra... eşini içeri alıyorlar merak etme.. her şey yolunda gidecek rahat olmayı başardığın an bebişin sana daha çabuk gelecek.. stres telaşe endişe yoookkkk.. anlaştıkmııı....

geçiyor bunlar merak etmeyin.. bak bana valla şimdi gayet rahat indiriyorum donları oturuveriyorum çatala.. onada alışılıyo anacım.. ki ilk muayenede doktoru çok zorlamıştım.. o örtüyü çekiyordu geriye ben ileriye bide sımsıkı dolamışım belime adam asılıyo asılıyo yok :)))))

heee.. dimi çılgınım.. artık ne denir ona .. biras şey olduk biz.... eeee... anlamışsınızdır işte siz.. delikafadulden

canım bu konu biraz düşündürücü neden bu saate kadar bundan haberin yok ( 1,5 hafta çok fazla ama kalite açısından 3 ila 5 günlük perhiz veriliyor 2 günde yeterli... hatta bnim aşılamamda 2 günde tam değildi nerdeyse yakındı.. bu doktorun hatası şimdi.. olsun bakalım hayırlısı.. bir telefon edip sorsaydın doktoruna keşke.. çatlatma iğneni ne zaman oldun sen??

yaaaaa canım çekti amaaaaaaaaa.. ne tatlısıydı??? cokacimcoook

evet ilaçla çekiliyor ama o da basit kısa bir işlem ben narkoz istememiştim aynı gün işe gittim sabah çektirip.. ne ameliyatı oldun özlemcim onu anlayamadım ben CADIARZU

neden acaba -tatlicadiarzu- öyle her iş elinden gelmeyecek kadınların yaaa.. gelsede çok belli etmeyecen yerimseniben ama al bendende o kadar.. her şeye illa benim bir el atmam lazım sankim :)

gittinmi kısss... hadi iyi akşamlar.. zerdal bu akşam yumurtla ama artık hee sempatiksalakcinni

özlem canım yarın dualarımız seninleee... opuyorumnanaktan opuyorumnanaktan opuyorumnanaktan

kızlar bende çıkıyorum.. akşam olmuş. akşama girebilirim.. önce bir tebareke var oraya giderim bir ara eski bir ahbabımız rahmetli olmuş oraya uğrarım... hepinizi çoook öpüyorum.. özlem sakin olacaksın sözmü?? canım dualarımız seninle yarın.. inşallah gelecek bebişin...
çılgınım gece gelirsen görüşürüz tatlım...

(( Eşimide bıktırdım ben oda diyo çok telaş ediyosun diye ama napim huy işte.Ama kafama takmıyorum bu saatten sonra yarında gezmeye gider gibi gidip yatıcam o masaya inşallah hayırlıysa olur.Laporoskopi oldum ben kanallar kapalı diye ama kapalı degilmiş

Söz canım sakin olucam hep senin dediklerin düşünücem çok teşekkür ederim bu arada.

kimse yok mu lem
eve iş getirdim, hiç yapmazdım, bundan sona da yapmamaya karar verdim! anca bitti, gözümden uyku akıyo... mirmirmirmir
bi bakem dedim kıslara..
özleeem canım benim hiiiiç korkma, ben yaptırmadım hiç ama zor diilmiş hiç.. jinekolojik muayeneden pek farkı yok sanırım.. inşallah bebenin vesilesi olur tatlım :)
haberlerini bekleyeces yarın...
hadi ben geri çıkıyom..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…