Evet canım tamamen açtıgımızdan dolayı.Eşinle bile zorlanıyosun ilk zamanlar orda başka birisine gidip açıyosun o yüzden kasılma oluyo ben ne kadar zamandır gidiyorum dk hala alışamadım.
ben ilk doktora gittiğimde, benden çok eşim kötü olmuştu, doktor benimde ne kadar stres yaptığımı anladı, bana yardımcı olmaya çalıştı, rahat ol falan dedi.
Ama tedavi süreçleri artıkça bunların hepsini yaşayacağız, allahım tez zamanda hepimize verir inşallah.
tatllıcı zerdall:))))
amin zerdalım..sen daha basında sayılırsın dur bakalım belki kolay yoldan olacak senin..
özlem valla beni 5 dk uyuttular ..filmi oyle çektiler..faldır foş açıkmış hepsi ben bile gördüm sonra :))
ama belki kasılırdım bende onlar da büzüşürlerdi
Yarın aşılamam izin aldım işten yarın gelmiycem işe önemli bi iş çıkıp çagırmazlarsa tabi.Geshenkin sözlerini unutmıycam aklıma getiricem.Ya ben muayne olurken bile kasılıyorum.Hsg de sag kanalım kapalı çıkmıştı bu kasılma yüzünden.Laporoskopi oldum kapalı olmadıgı anlaşıldı.Nasıl rahat olucam o masada uyutup yapsalar ne güzel olur dimi yine kasılırsam spermler içeriye geçemezse diye çok endişeliyim aslında bide ee geçmezsede tutmaz.Hayırlısı hakkımızda neyse o olsun inşallah.
canım yarın için bütün dualarım seninle..geskenk in dediklerini düşünmeye çalış herşeyin hayırlısı canım inşallah güzel haberlerini alırız tez zamanda
ayy zerdallll.olsun git bir gir bari:))))
kızlar ben arabayı bakımdan almaya gidiyom..o da bana kaldı..bekarken tek kadın arabanın bakımına giderdim..evlenince kurtulucam sandım gene bana patlıyor..anlamadım bu işi:)))
Yarın aşılamam izin aldım işten yarın gelmiycem işe önemli bi iş çıkıp çagırmazlarsa tabi.Geshenkin sözlerini unutmıycam aklıma getiricem.Ya ben muayne olurken bile kasılıyorum.Hsg de sag kanalım kapalı çıkmıştı bu kasılma yüzünden.Laporoskopi oldum kapalı olmadıgı anlaşıldı.Nasıl rahat olucam o masada uyutup yapsalar ne güzel olur dimi yine kasılırsam spermler içeriye geçemezse diye çok endişeliyim aslında bide ee geçmezsede tutmaz.Hayırlısı hakkımızda neyse o olsun inşallah.
Böreksiz olmaz, anlatışından anladım buranın tam senlik olduğunu, çok turist geliyor gezmeye.
Aslında bendede kasılma çok acaba hani o kısmı açıyoz ya, çok utanıyoz ondan sanırım, ben ultrasyonlarda bile bacaklarım titriyor, zangır zangır, ilk gecemdede çok kasılmıştım. elimde değil. hatta kas gevşetici falan yuttumda iyi geldi.
ayy zerdall ben de cok kasılmıstım..doktorda da cok kasılıyordum ama o ultrason o kadar cok girdi cıktı ki..simdi alıstım kasılmıyorum, korkum da epey azaldı iyi mi?
ben spekulumdan da nefret ediyorum ona bile alıştım galiba yaa.
bu tedavi süreçlerinin tek iyi yanı bu fobilerimin geçmesi oldu
Ay keşke çagırsaydım annemi.Annemle ayrı şehirlerdeyiz biz şimdi arasam oda telaş yapar bişey oldu falan zanneder.Eşimle girerim alırlarsa bende.Ya bide biz 1,5 haftadır falan ilişkiye girmiyoduk,3 günden az 5 günden fazla olmaması gerekiyomuş galiba dün doktora gittigimde verdigi kagıtta yazıyodu(( Çok etkilermiki spermleri.Hsg çok kötüydü ya ben bide 2 defa çektirdim hsg yi karnım yerinden fırlıycaktı o derece bi baksı oluşmuşdu.
Benimde ilk doktor muaynem stresli geçti, dediğin gibi gittikçe alışıyor insan, şimdi uzun zamandır gitmiyorum ya, tekrar beni heycan sarmaya başladı, bundan sonra hsg, aşılama iğne ne gerekiyorsa yapacam alışmam lazım. Önümüzdeki kış heycanlı, stresli bi maratona gireceğiz.
hepimize şimdiden allah yardım etsin.
tatlılar geldi, yiyip geliyom kızlar.
merak etmeyin sizin yerinizede yiyeceğim.cokacimcoook
Ben ilk filmde bilmiyodum nası olucagını sabahtan gittim doktora film için çektireyim işe gidicem dedim doktor güldü akşam üstü çekelim dedi gönderdi beni.Sonra anladım neden güldügünü.İlaçla falan çekildigini hiç bilmiyodum ben film işte ne olcak falan diye düşünmüştüm.İkincide bayıltarak yapsanız olmazı diye sordum bu film bayıltarak çekilmiyomuş öle dedi gıcık ya niye eziyet ediyolarki bize.Çok sinir oldum şimdi bak o doktora.Boşu boşuna amaliyat oldum ya.
ayy zerdallll.olsun git bir gir bari:))))
kızlar ben arabayı bakımdan almaya gidiyom..o da bana kaldı..bekarken tek kadın arabanın bakımına giderdim..evlenince kurtulucam sandım gene bana patlıyor..anlamadım bu işi:)))
he canım ya araban mı var derdin var:roflol::roflol:
Arada tentoşun albümüne bakıoym hoşuma gidiyor.
kızlar benimde çıkma saati geldi, hepinize iyi akşamlar.
özlem yarın dualarımız seninle, inşallah iyi geçer canım. bebişin gelir.
aaahhh özlem aaahhh... telaşe müdiresi koyacam ben senin adını :)))) olurmu kısım hiç öyle şey o spermleri taaaa o yumurtanın dibine bırakıyorlar hemde milyonlarca burada amaç zaten bu yani spremlerin yolunu kısaltmak... ve yıkanmış ayıklanmış iyilerini oraya yollamak.. şansın yüksek yinede.. kasacak ne varki hem.. alışırsın zamanla ama yarın için hemen rahatlama fikrini kafana sok bakiim sen... sonuçta karşındaki doktor senin gibi günde kaç tane geliyor karşılarına... sende bir beklenti iyi bir şey için gidiyorsun oraya yavruna kavuşmana vesile olacak oradaki insanlar senin kasılacak ne varmış bunda... rahat rahat git o bacaklarını bi güzel aç atur oraya herkes işini yapacak sonuçta senin görevin burada o.. doktorun ise o spermleri oraya güzelce ulaştırmak.. başkada bişi yok... hadi bakalım yarın sorunsuz stressiz hallet işini gel bize anlat sonra... eşini içeri alıyorlar merak etme.. her şey yolunda gidecek rahat olmayı başardığın an bebişin sana daha çabuk gelecek.. stres telaşe endişe yoookkkk.. anlaştıkmııı....
geçiyor bunlar merak etmeyin.. bak bana valla şimdi gayet rahat indiriyorum donları oturuveriyorum çatala.. onada alışılıyo anacım.. ki ilk muayenede doktoru çok zorlamıştım.. o örtüyü çekiyordu geriye ben ileriye bide sımsıkı dolamışım belime adam asılıyo asılıyo yok :)))))
heee.. dimi çılgınım.. artık ne denir ona .. biras şey olduk biz.... eeee... anlamışsınızdır işte siz.. delikafadulden
canım bu konu biraz düşündürücü neden bu saate kadar bundan haberin yok( 1,5 hafta çok fazla ama kalite açısından 3 ila 5 günlük perhiz veriliyor 2 günde yeterli... hatta bnim aşılamamda 2 günde tam değildi nerdeyse yakındı.. bu doktorun hatası şimdi.. olsun bakalım hayırlısı.. bir telefon edip sorsaydın doktoruna keşke.. çatlatma iğneni ne zaman oldun sen??
yaaaaa canım çekti amaaaaaaaaa.. ne tatlısıydı??? cokacimcoook
evet ilaçla çekiliyor ama o da basit kısa bir işlem ben narkoz istememiştim aynı gün işe gittim sabah çektirip.. ne ameliyatı oldun özlemcim onu anlayamadım ben CADIARZU
kızlar bende çıkıyorum.. akşam olmuş. akşama girebilirim.. önce bir tebareke var oraya giderim bir ara eski bir ahbabımız rahmetli olmuş oraya uğrarım... hepinizi çoook öpüyorum.. özlem sakin olacaksın sözmü?? canım dualarımız seninle yarın.. inşallah gelecek bebişin...
çılgınım gece gelirsen görüşürüz tatlım...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?