hyır bura rıze. evet o meyveler de elma. o ev de bızım koydekı ev. sımdı oturan yok, arıl duryor. biz ilçedeyız:)
cennet buraı cennet
Kızlar ne kadar çok konuşmuşsunuz, tentoş, yengene hakkatten allah sabır versin, o kadar çalış didin kazan, çocuk yok diye mirasdan diğerleri faydalansın, kadın acısına mı üzülsün, bunların yaptıkalrınamı, eğer o insanlar biraz vicdanları varsa tenezül etmemelri lazım. Dünyanın çivisi çıktı, aklıma geldikçe deli oluoyorum. allah yardımcısı olsun.
geshenk demek eşininde babası yok, kız namazda eşini bilmiyordum, senin için dedimki, allah geshenke analı babalı büyütebileceği bir evlat versin dedim. inşallah eşin içinde senin içinde, olurda 1 tane gönlünüze göre büyütürsünüz.
Öğlen arkdaşlarla pide yemeğe gittik, gelincede namaza gittim, işti güçtü giremedim.
tentoo gitmeee..
bakayım resimlere
geshenk ben de istiyom gitmek oralara..beraber gidelim mi tüm ekip:))
Kızlar aşılamadan sonra yatmak gereklimi sonuç belli olana kadar.?
ölemciğim seninde başınsağ olsun, mekani cennet olsun, allah hiçbirimize acı göstermesin. Ama hayatın acı gerçeği, elimizden bişey gelmiyor.
yok canım hiç gerekli değil... dikkat et ağır kaldırma çok fazla ayakta kalma uykun düzenli olsun veeeeee hiç aklında tutmayaya çalış.. sanki normal bir zamanda gibi sana onu unutturacak şeylere yönel... aklına bile getirme... bunları başarırsan bence olacak.. ama takarsan stres yaparsan çok yanlış yaparsın... seni mutlu edecek olaylarla insanlarla geçir bu zamanı... öyle ya tutmazsa gibi evhamlarla geçireyim deme sakın bunu yapma... aklına geldikçe duanı et Allahtan daima istee iste.. gerisi fasa fiso zaten.. olmasını çok isterim çok sevinirim canım... sakın yatarak falan strese girme derim... dularımız seninle.. bak yarın iğne yaptırmaya sağlık ocağına gider gibi git... sakın gözünde büyütme rahat ol.. kısa ve kolay bir işlem.. bebeğine kavuşacaksın buna yaklaşmanın sevincinden başka şey düşünme olurmu...
tentoo valla o eve bayıldım ben...
geshenk hakkatten kıss..
dur ama zerdal demlesin cayı o kadar içtii oralardaa..
:)))
bizim kocamla bir türk evi hayalimiz varr..
neden ülkemizin değerleri yıkılıyor bilemiyorum..avrupalılar tarihi evlerini korumak için yırtnıyor..biz güzelim türk evlerimizi yıkıp yerine apartmanları dikiyos.
tahta iki katlı , hani eski türk filmlerinde olur ya odalar ortaya acılır..
cumba bir tanee..
ah ahh
Özlem ilk defa aşılama oluyorsun demi, daha önceden klomen falan kullandın mı?
özlem ben asılama olurken aklıma hep geshenkin sözleri gelmişti.:))
bakalım senin de oyle mi olacak.
o gün kendini hiiç yorma hep dinlen emi?
Böreksiz olmaz, anlatışından anladım buranın tam senlik olduğunu, çok turist geliyor gezmeye.zerdal gelem ben safranboluya gezdirin bizi:)
hakkatten o evler işte benim dediklerim..tam ama tam onlar.
yalnız börek yedirmeyin bize..kilo alıyom ühühühü
Yarın aşılamam izin aldım işten yarın gelmiycem işe önemli bi iş çıkıp çagırmazlarsa tabi.Geshenkin sözlerini unutmıycam aklıma getiricem.Ya ben muayne olurken bile kasılıyorum.Hsg de sag kanalım kapalı çıkmıştı bu kasılma yüzünden.Laporoskopi oldum kapalı olmadıgı anlaşıldı.Nasıl rahat olucam o masada uyutup yapsalar ne güzel olur dimi yine kasılırsam spermler içeriye geçemezse diye çok endişeliyim aslında bide ee geçmezsede tutmaz.Hayırlısı hakkımızda neyse o olsun inşallah.
özlem hsg gibi değil bu merak etme..muayene gibi dusun..tabii accık kasılırsın ama yanında biri girsin dikkatini dağıtacak..ben anacığımı almıstım..saçlarımı oksamıstı konusmustu benle cok rahatlamıstım..bir de incecik kalem gibi bir tüp sokup onunla veriorlar spermleri..rahim ağzına kadar goturup bırakıyor merak etme canım..
ayy zerdall ben de cok kasılmıstım..doktorda da cok kasılıyordum ama o ultrason o kadar cok girdi cıktı ki..simdi alıstım kasılmıyorum, korkum da epey azaldı iyi mi?
ben spekulumdan da nefret ediyorum ona bile alıştım galiba yaa.
bu tedavi süreçlerinin tek iyi yanı bu fobilerimin geçmesi oldu
Böreksiz olmaz, anlatışından anladım buranın tam senlik olduğunu, çok turist geliyor gezmeye.
Aslında bendede kasılma çok acaba hani o kısmı açıyoz ya, çok utanıyoz ondan sanırım, ben ultrasyonlarda bile bacaklarım titriyor, zangır zangır, ilk gecemdede çok kasılmıştım. elimde değil. hatta kas gevşetici falan yuttumda iyi geldi.
bak o yüzden benim oldugum hastanede hsg yi bayıltıp çekiyorlardı..cınarlı dogum hastanesinde.
demek ki kasılma olayı dogruymus..yanıltabiliyormus doktoru
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?