30'lu Yaşlarda Olup Gebe Kalamayanlar

hyır bura rıze. evet o meyveler de elma. o ev de bızım koydekı ev. sımdı oturan yok, arıl duryor. biz ilçedeyız:)

cennet buraı cennet

valla cennet yaaa... ayyy nasıl güzel ev o yaaa.. bize kiralasanıza yazdan yaza kıss... bayıldım bayıldım...

canım benim Allah razı olsun senden.. iyi kalplim benim.. Allahım hepimize nasip etsin inşallah.. hepimizin muradını versin ... ben hepimiz için sevinirim... eksik olma bitanem kaydirigubbakcemile3
afiyet bal şeker olsun.. bebiş olmasına vesile olsun o pideler yarasınnn.. zemuszemus

tentoo gitmeee..
bakayım resimlere
geshenk ben de istiyom gitmek oralara..beraber gidelim mi tüm ekip:))

he kııı çıralıda buluşamadık barim orada buluşalım.. tento kirala bize orayıııı... kalmamız şart çünküm uzak yer.. tadını çıkartalım biraz.. hamakta alıp bağlarız ağaçlara oooh gel keyfim gell.. ben güzel çay demlerim hamur işide yaparım bise yeriz gezeriz.. oralardan taze süt alırız yoğurt alırız karalahana da boldur sarması süper olur...

Kızlar aşılamadan sonra yatmak gereklimi sonuç belli olana kadar.?

yok canım hiç gerekli değil... dikkat et ağır kaldırma çok fazla ayakta kalma uykun düzenli olsun veeeeee hiç aklında tutmayaya çalış.. sanki normal bir zamanda gibi sana onu unutturacak şeylere yönel... aklına bile getirme... bunları başarırsan bence olacak.. ama takarsan stres yaparsan çok yanlış yaparsın... seni mutlu edecek olaylarla insanlarla geçir bu zamanı... öyle ya tutmazsa gibi evhamlarla geçireyim deme sakın bunu yapma... aklına geldikçe duanı et Allahtan daima istee iste.. gerisi fasa fiso zaten.. olmasını çok isterim çok sevinirim canım... sakın yatarak falan strese girme derim... dularımız seninle.. bak yarın iğne yaptırmaya sağlık ocağına gider gibi git... sakın gözünde büyütme rahat ol.. kısa ve kolay bir işlem.. bebeğine kavuşacaksın buna yaklaşmanın sevincinden başka şey düşünme olurmu...

Tamam canım tavsiyelerini dinliycem inşallah.Allahım isteyen herkese versin diye dua ediyorum hep inşallah dularımız kabul olurda isteyen herkesin olur bebegi.:Saruboceq::Saruboceq:

tentoo valla o eve bayıldım ben...
geshenk hakkatten kıss..
dur ama zerdal demlesin cayı o kadar içtii oralardaa..
:)))

bizim kocamla bir türk evi hayalimiz varr..
neden ülkemizin değerleri yıkılıyor bilemiyorum..avrupalılar tarihi evlerini korumak için yırtnıyor..biz güzelim türk evlerimizi yıkıp yerine apartmanları dikiyos.
tahta iki katlı , hani eski türk filmlerinde olur ya odalar ortaya acılır..
cumba bir tanee..
ah ahh

özlem ben asılama olurken aklıma hep geshenkin sözleri gelmişti.:))
bakalım senin de oyle mi olacak.
o gün kendini hiiç yorma hep dinlen emi?

Demlerim canım, ayıptır söylemesi arkadaşlar çayı çok güzel ve tatlı demlediğimi söylüyorlar. Yani 1-2 kişi değil bunu söyleyen baya çok, yav acaba çayı hep ben demleyeyim diyemi sölüyorlar:roflol::roflol:

Çılgınım o zaman senin mekan burası, safranboluda çok güzel tarihi evler konaklar var, çoğununda restoranı falan var, hafta sonları kahvaltıya gitmek, konaklarda gözleme, börek yemek çok güzel, eşimle özel günlerimizde gideriz.
Geçen pazar günüde iş arkadaşlarımızın düğünü oldu, düğünden sonrada havuzlu konağa gittik, herşey otantik, mumlar, şamdanlar falan hoş yani. bekleriz.

zerdal gelem ben safranboluya gezdirin bizi:)
hakkatten o evler işte benim dediklerim..tam ama tam onlar.
yalnız börek yedirmeyin bize..kilo alıyom ühühühü

özlem ben asılama olurken aklıma hep geshenkin sözleri gelmişti.:))
bakalım senin de oyle mi olacak.
o gün kendini hiiç yorma hep dinlen emi?

Yarın aşılamam izin aldım işten yarın gelmiycem işe önemli bi iş çıkıp çagırmazlarsa tabi.Geshenkin sözlerini unutmıycam aklıma getiricem.Ya ben muayne olurken bile kasılıyorum.Hsg de sag kanalım kapalı çıkmıştı bu kasılma yüzünden.Laporoskopi oldum kapalı olmadıgı anlaşıldı.Nasıl rahat olucam o masada uyutup yapsalar ne güzel olur dimi yine kasılırsam spermler içeriye geçemezse diye çok endişeliyim aslında bide ee geçmezsede tutmaz.Hayırlısı hakkımızda neyse o olsun inşallah.

özlem hsg gibi değil bu merak etme..muayene gibi dusun..tabii accık kasılırsın ama yanında biri girsin dikkatini dağıtacak..ben anacığımı almıstım..saçlarımı oksamıstı konusmustu benle cok rahatlamıstım..bir de incecik kalem gibi bir tüp sokup onunla veriorlar spermleri..rahim ağzına kadar goturup bırakıyor merak etme canım..

zerdal gelem ben safranboluya gezdirin bizi:)
hakkatten o evler işte benim dediklerim..tam ama tam onlar.
yalnız börek yedirmeyin bize..kilo alıyom ühühühü
Böreksiz olmaz, anlatışından anladım buranın tam senlik olduğunu, çok turist geliyor gezmeye.

Aslında bendede kasılma çok acaba hani o kısmı açıyoz ya, çok utanıyoz ondan sanırım, ben ultrasyonlarda bile bacaklarım titriyor, zangır zangır, ilk gecemdede çok kasılmıştım. elimde değil. hatta kas gevşetici falan yuttumda iyi geldi.

bak o yüzden benim oldugum hastanede hsg yi bayıltıp çekiyorlardı..cınarlı dogum hastanesinde.
demek ki kasılma olayı dogruymus..yanıltabiliyormus doktoru

ayy zerdall ben de cok kasılmıstım..doktorda da cok kasılıyordum ama o ultrason o kadar cok girdi cıktı ki..simdi alıstım kasılmıyorum, korkum da epey azaldı iyi mi?
ben spekulumdan da nefret ediyorum ona bile alıştım galiba yaa.
bu tedavi süreçlerinin tek iyi yanı bu fobilerimin geçmesi oldu

Ay keşke çagırsaydım annemi.Annemle ayrı şehirlerdeyiz biz şimdi arasam oda telaş yapar bişey oldu falan zanneder.Eşimle girerim alırlarsa bende.Ya bide biz 1,5 haftadır falan ilişkiye girmiyoduk,3 günden az 5 günden fazla olmaması gerekiyomuş galiba dün doktora gittigimde verdigi kagıtta yazıyodu(( Çok etkilermiki spermleri.Hsg çok kötüydü ya ben bide 2 defa çektirdim hsg yi karnım yerinden fırlıycaktı o derece bi baksı oluşmuşdu.

Benimde ilk doktor muaynem stresli geçti, dediğin gibi gittikçe alışıyor insan, şimdi uzun zamandır gitmiyorum ya, tekrar beni heycan sarmaya başladı, bundan sonra hsg, aşılama iğne ne gerekiyorsa yapacam alışmam lazım. Önümüzdeki kış heycanlı, stresli bi maratona gireceğiz.
hepimize şimdiden allah yardım etsin.
tatlılar geldi, yiyip geliyom kızlar.
merak etmeyin sizin yerinizede yiyeceğim.cokacimcoook

Evet canım tamamen açtıgımızdan dolayı.Eşinle bile zorlanıyosun ilk zamanlar orda başka birisine gidip açıyosun o yüzden kasılma oluyo ben ne kadar zamandır gidiyorum dk hala alışamadım.

bak o yüzden benim oldugum hastanede hsg yi bayıltıp çekiyorlardı..cınarlı dogum hastanesinde.
demek ki kasılma olayı dogruymus..yanıltabiliyormus doktoru

Evet kasılma olayı dogru canım.Ben iki defa hsg çektirdim farklı yerlerde çektirdim bide ikisindede kapalı gözüküyodu ama açıkmış.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…