Anladım gebelik testi yapılmadı o zaman hamile olma şansın var, çünkü prolaktin yüksek olupta hamile kalanda var, ama doktora git bi süre sana yumurta takibi yapılacak, kan ve ultrasyon testlerini ihamal etme, herşeyi mevla bilir, o ol derse olur.zerdal canım doktor önce alttan muayene etti.yumurtalık ve rahim temiz dedi...adet periyodum 2 ay gibi bir zamanı bulduğu için ilaç yazdı...test istedi ona gebelik testi değil..fsh ve prolaktin gibi değerlere baktı...sadece prolaktin hormonum 58 civarı çıktı...bunu düşürelim adetini düzene sokalım dedi...hayırlısı..görelim mevla neyler neylerse güzel eyler canım dostlarım....olumunekankayizsmile
zerdalcım,
bence gün aşırı çalışmışsınız bu da yeterli inşallah olumlu neticeyi alırsınız canım benimm
zerdalım yorgunluk değil kıs yogunluk dedim:)))))
yani idrarın koyulugu anlamında..
bu arada gün aşırı calısıyorsun ya bence cok ideal calısmaların.
atesin atesleme olmus diyor bence de..iki gün de yüksek cıkarsa kesinleşecek canım
bence devam calısmaya..sabitlendiğini görünce salarsın hafif.
ben birazdan toplantıya gidicem..
off cuma cuma iş cok..
aylinim canım bir tanem nasılsın?
canım ne kadar hızlı ve heycanlı okuyosam gözler şeş beş görmeye başladı, bi taraftanda başkan burda hani sayfayıda aşağı indiyom. Kolay gelsin toplantın canım. öptüm senizerdalım yorgunluk değil kıs yogunluk dedim:)))))
atesin atesleme olmus diyor bence de..iki gün de yüksek cıkarsa kesinleşecek canım
off cuma cuma iş cok..
iyiyiz kumsalcık, hedefimizde sen varsın, hayırlı haberlerini bekliyoz.ahsen_81+, leylamecnun, cilginkiz+, aylint+, zerdal+, GESHENK
GÜNAYDIN KIZLAR NASILSINIZ
AYLİNCİM CANIM BENİMD RAHİM FİLMİNDEN SONRA GEÇİKME OLMUŞTU AMA İNŞALLAH SENİNKİ BEBİŞTİR BİTANEM
Ya bugün benim ateşimde acayip yüksek...elim yüzüm acayip derecede yanıyor...ateş yükselince hamilelik belirtisi olurmu?cevap plssss kıslarrrrbilmiyorumkismile
Ya bugün benim ateşimde acayip yüksek...elim yüzüm acayip derecede yanıyor...ateş yükselince hamilelik belirtisi olurmu?cevap plssss kıslarrrrbilmiyorumkismile
günaydın fıstıklar
zerdal biraz açık kalınca kendiliğinden kopuyor sizde de oluyordur belkide...
ateşin yükselmiş demek acaba yumurtladınmı canım... o gece çalışma şart değildiki zaten 36 saat içinde yumurtlama olacak demek değilmi bu?? sonraki geceki inşallah denk gelmiştir..
çılgın testlerden şüphe etmiş.. hiç bilemiyorum ama daha önce sezen de bunlardan kullandığını söylemişti hatta banada 5 adet yollamıştı hatırlar belki bende özellikle ondan aldım o yüzden onunla yakaladım ben demişti sonrada o jeli kullanmış.. ben gene farklı olanları araştırırım bakalım intede ancak burada bir yer getiriyor ama bana kitlerden gelecek demişti fakat clearblue getirmiş onlar içinde 7 tane var. gülen suratlı olanlardan.. hem az var içinde hemde oldukça yüksek fiyatlıydı ama istersen illa ondan yollayım sana zerdalım yeterki yakala sen şu yumurtacıklarını..
acaba özlem ne yaptı.. illaki heyecanlanmıştır ama umarım kasmaz kendini stres yapmaz inşallah...
aylin naber çerkez güzeliiii :)
çılgınım varmı adet belirtisi falan dün gece öyle bişi yazmışsın sanki.. bende var he :) günü gününe gelecek galiba.. eksik olmasın aman bekleyeni var yaaa.. o bari düzenli sayılır.. o da bir şeydir dimi :))
laylamecnun nasılsın canım bugün??
sezen burda galiba... son gelişmelerden bizide haberdar edecekmisin canım :)
kumsal naber bu ay ümitlenmişler yine senden.. hadi inşallah..
zeytin koca göbeekkkk
oy çılgınım hiç tikkat etmedim lambalara aşağı baktım bi ben bi misafir vardı ama ak sakallı dede topikte olsa, kızım gel söleyim kaç vakte kadar pırtlatcan dese durcak halim yoktu :)))))))))))aylinn ben varımmm
ben de ben de, klomene başlayınca bile kötü hissetmiştim ben... eksiğim var da onu tamamlıyolar gibi... hayırlısı..öyle tabii..
doğal yoldan olmasını hep cok istedim..şimdi garip hissediyom kendimi
zerdalım yımırtlamışsın gibi duruyoBismillahirrahmanirrahim.
1.gün
2.gün
3.gün
4.gün
5.gün.......36.2
6.gün.......36.2
7.gün.......36.3 çalışma
8.gün.......36.1
9.gün.......36.0 çalışma
10.gün.....36.2
11.gün.....36.1 çalışma
12.gün.....36.1
13.gün.....36.1 çalışma (ikinci çizgi kırmızıya yakın)
14.gün.....36.2 (ikinci çizgide yine hafif siliklik var) Yakı yakmak.
15.gün.....36.2 çalışma (İkinci çizgi çok silik)
16.gün.....36.5
Günaydın arkadaşlar. Cumanız hayırlı olsun.
canım hayıt içmelisin.. benim doktorum bile söyledi hayıtın prolaktini düşürdüğünü...benim prolaktin hormonum biraz yüksek çıkmıştı canım..onun için parlodel verdi onu kullanıyorum...inşallah hamile kalırım en kısa zamanda....Rabbim cümlemiz için herşeyin hayırlısını nasip etsin şu mübarek aylarda....
:))) kaçmaz inşallah kısYukardaki anlattığım inşallah karışık olmamıştır, yumurtamı tavuktan çıktı, tavuk mu yumurtdan, artık bilimsel açıklaması varmış, yumurta tavuktan çıkmış. :roflol:
ne kadar yumurta hesabı yaptım ya, bu kadar temkinli daranıp, iki elimin arasından yumurtayı kaçırırsam eee, pes diyeceğim kendime.
14. gün yımırtladıysan 29.gün adetinin gelmesi lazım...13 ve 14 gündeki kırmızılar baya belirgindi, başka bi yerde okumuştum, hafif silikte olsa, yumurtlama anlamına gelebilir diye, üstelik ateşimde yükseldi, dün akşamdaki ikinci çizgi çok silikti. üstelik 13 ve 14 günlerde karnım patlayacak gibi ağrıyordu, yakı yapıştırdımda o biraz iiy gelmişti. demek ki ben o zamanar yumurtluyordum. Canım bide arısütü,bal, polen sanırım iyi geliyor bana bu karışımı kullandığım ay ereken yumurluyom. Eğer reglide 30. gün gelirse bu karışıma devam diyeceğim. Ama inşallah gelmez, çılgın bende sen gibi bu ay gelmemesini istiyorum, sırf doktora gitmemek için. geri gidin geri gidin diyeceğim kırmızılara.
inşallah hamilesindir kısZerdal, Cilginkiz, Zeytin arkadaşlarım yorumlarınız için teşekkür ederim...ben 1 yıllık evliyim..ilk doktora gittim.adet gecikmesi ve çocuk için...zerdalcım adetinin 14.günü gel dedi doktorum...adet olursam gidecem...ama hesaplama yaptım.ama zeytin ve cilginkızın dediği gibi belkide hamile kalırım..geçen acayip midem bulantılarım oldu...belki ilaçlardandır dedim ama....hayırlısı.inşallah hamile kalırız kızlar...duaya benide eklediğiniz için teşekkür ederim..benim dualarımda sizlerle güzel dostlarım...herşey için desteğiniz için çok çokkkk saolun....
prolaktin gebelikte de yükselmiyo mu??Zerdal demiş ki;canım doktor sana progestoranu verirken gebelik testi yapmadımı, ya da sen bu ilacı aldığında adet geçikmesi olarak mı gittin doktora, çünkü bana test yapılıp öyle yazmıştı, gerçi belli olmuyor bazan kandada çıkmayabiliyor gebelik, inşallah Hamilesindir.
zerdal canım doktor önce alttan muayene etti.yumurtalık ve rahim temiz dedi...adet periyodum 2 ay gibi bir zamanı bulduğu için ilaç yazdı...test istedi ona gebelik testi değil..fsh ve prolaktin gibi değerlere baktı...sadece prolaktin hormonum 58 civarı çıktı...bunu düşürelim adetini düzene sokalım dedi...hayırlısı..görelim mevla neyler neylerse güzel eyler canım dostlarım....olumunekankayizsmile
valla gecikmeliyim bile zerdal, bugün 36.gün... ama geldi gelecek kırmızılar, her an bekliyorum...Aylin sanki sen geçikmeli olacaksın bu ay, rahim filmi geçikme yapıyormu.
bakalım canım gelmeyen kırmızıdan ümit kesilmez, bekleyelim bakalım.
heyooo maşallah21.06.2010 1.gün adet.1gün
22.06.2010 2.gün 36.0
23.06.2010 3.gün 35.9
24.06.2010 4.gün 36.0
25.06.2010 5.gün 36.0
26.06.2010 6.gün 35.9
27.06.2010 7.gün 35.7
28.06.2010 8.gün 36.0
29.06.2010 9.gün 36.0 :hulya:
30.06.2010 10.gün 35.9 :hulya:
01.07.2010 11.gün 35.7
02.07.2010 12.gün 36.0
03.07.2010 13.gün 35.9 :hulya:
04.07.2010 14.gün 36.1:hulya:
05.07.2010 15.gün 36.0
06.07.2010 16.gün 35.9
07.07.2010 17.gün 35.9 :hulya:
08.07.2010 18.gün 35.9
09.07.2010 19.gün 36.1
10.07.2010 20.gün 35,7:hulya:
11.07.2010 21.gün 35,7 çatlama
12.07.2010 22.gün 35,9 :hulya: yumurtalma
13.07.2010 23.gün 35,9 :hulya:
14.07.2010 24.gün 36.0 :hulya:
15.07.2010 25.gün 36.2
16.07.2010 26.gün 36.1:hulya:
17.07.2010 27.gün 36.0
18.07.2010 28.gün 36.0:hulya:
19.07.2010 29.gün 36.0
20.07.2010 30.gün 36.0 :hulya:
21.07.2010 31.gün 36.0 :hulya:
22.07.2010 32.gün 36.0
23.07.2010 33.gün 36.0
iç güveysinden hallice :)) sen nassın kıs? beklenmeyen günün ne zaman senin bakem?? hiç vermiyonuz günlerinizi listeye ekleyip heycan yapakzerdalım yorgunluk değil kıs yogunluk dedim:)))))
off cuma cuma iş cok..
he kumsalım tentoşun da olmuş gecikme, yapabiliyomuş.. sanırım benim de öyle oldu.ahsen_81+, leylamecnun, cilginkiz+, aylint+, zerdal+, GESHENK
GÜNAYDIN KIZLAR NASILSINIZ
AYLİNCİM CANIM BENİMD RAHİM FİLMİNDEN SONRA GEÇİKME OLMUŞTU AMA İNŞALLAH SENİNKİ BEBİŞTİR BİTANEM
tabi, yani hamilelikte ateş normal zamana göre yüksek seyreder..Ya bugün benim ateşimde acayip yüksek...elim yüzüm acayip derecede yanıyor...ateş yükselince hamilelik belirtisi olurmu?cevap plssss kıslarrrrbilmiyorumkismile
gensenkim bekliyom işte :) sen napıyon? az kaldı senin de di migünaydın fıstıklar
zerdal biraz açık kalınca kendiliğinden kopuyor sizde de oluyordur belkide...
ateşin yükselmiş demek acaba yumurtladınmı canım... o gece çalışma şart değildiki zaten 36 saat içinde yumurtlama olacak demek değilmi bu?? sonraki geceki inşallah denk gelmiştir..
çılgın testlerden şüphe etmiş.. hiç bilemiyorum ama daha önce sezen de bunlardan kullandığını söylemişti hatta banada 5 adet yollamıştı hatırlar belki bende özellikle ondan aldım o yüzden onunla yakaladım ben demişti sonrada o jeli kullanmış.. ben gene farklı olanları araştırırım bakalım intede ancak burada bir yer getiriyor ama bana kitlerden gelecek demişti fakat clearblue getirmiş onlar içinde 7 tane var. gülen suratlı olanlardan.. hem az var içinde hemde oldukça yüksek fiyatlıydı ama istersen illa ondan yollayım sana zerdalım yeterki yakala sen şu yumurtacıklarını..
acaba özlem ne yaptı.. illaki heyecanlanmıştır ama umarım kasmaz kendini stres yapmaz inşallah...
aylin naber çerkez güzeliiii :)
çılgınım varmı adet belirtisi falan dün gece öyle bişi yazmışsın sanki.. bende var he :) günü gününe gelecek galiba.. eksik olmasın aman bekleyeni var yaaa.. o bari düzenli sayılır.. o da bir şeydir dimi :))
laylamecnun nasılsın canım bugün??
sezen burda galiba... son gelişmelerden bizide haberdar edecekmisin canım :)
kumsal naber bu ay ümitlenmişler yine senden.. hadi inşallah..
zeytin koca göbeekkkk
Konuyu Toplam 9 Kullanıcı okuyor. (8 Kayıtlı kullanıcı ve 1 Misafir)
kardelen5233, ahsen_81, aylint, leylamecnun, kumsal, cilginkiz, zerdal, GESHENK
kızlar hoş geldiniz kızlar.
ya çok aksatıyorum bu ara hayıtı... dikkat edicem..Kızlar son 3 ayki ateş tablomu inceledim, önceki aylarda ateşin düşük olduğu gün yani yükselişten bir önceki günler çalışma olmamış, ama bu aykinde tam yükselişten bi önceki gün yani dün çalışma oldu, inşallah bu sefer yakalamışımdır.
Aylin baya geçikmişsin, hayıtını ihmal etme, düzenli 3 ay iç canım. sanırım bana önceki sayfalardada yazdım arıdütü, bal, polen karışımı iyi geliyor.
aminn :)aylint
leylamecnun kullanıcısından alıntı
Zerdal, Cilginkiz, Zeytin arkadaşlarım yorumlarınız için teşekkür ederim...ben 1 yıllık evliyim..ilk doktora gittim.adet gecikmesi ve çocuk için...zerdalcım adetinin 14.günü gel dedi doktorum...adet olursam gidecem...ama hesaplama yaptım.ama zeytin ve cilginkızın dediği gibi belkide hamile kalırım..geçen acayip midem bulantılarım oldu...belki ilaçlardandır dedim ama....hayırlısı.inşallah hamile kalırız kızlar...duaya benide eklediğiniz için teşekkür ederim..benim dualarımda sizlerle güzel dostlarım...herşey için desteğiniz için çok çokkkk saolun....
inşallah hamilesindir kıs
inşallah aylincim...tek temennim bu hayırlısıyla....cümlemiz hamile kalırız inşallah....bayanssulusmile
ya çok aksatıyorum bu ara hayıtı... dikkat edicem..
bu arada bak bunu hiç duymamıştım zerdalım arıdötü de mi iyi geliyomuş :))))))))))))) laelaelaelaelae
aminn :)
kız Allah seniiiii delüüüüüüüüü......:roflol: :roflol:
arısütü önce oldu arıdütü sonrada arıdötü olmuşşş... :roflol: :roflol: hızlı yazacam derken yapmıştır zerdal bunu :roflol: başkanı geliyo boyn başına ne etsin kıss :roflol:
bizim bahçede gördüm dün akşam epey arı gelmiş yakalayımda onlardan lazım olanada yollayım :roflol: :roflol: :roflol: :roflol: :roflol:
:)))))))))))))))) bi an yakalayım da dötlerini keseyim dicen sandım geshenkim laelaelaelaelaekız Allah seniiiii delüüüüüüüüü......:roflol: :roflol:
arısütü önce oldu arıdütü sonrada arıdötü olmuşşş... :roflol: :roflol: hızlı yazacam derken yapmıştır zerdal bunu :roflol: başkanı geliyo boyn başına ne etsin kıss :roflol:
bizim bahçede gördüm dün akşam epey arı gelmiş yakalayımda onlardan lazım olanada yollayım :roflol: :roflol: :roflol: :roflol: :roflol:
hatta tv de bi prof ilk 6 ay %50 sinde gebelik oluşuyo didi... öyleymiş evetGeshenkcim canım sorma heray bir ümit oluyor sonra bir bakmış elde sıfır umarım bu ay aynı şeyler olmaz rabbim hayırlsıını versin
zerdalım canım inşallah hayırlısı olsun bakalım hep böyle güzel görünüyor ama sonu hüsran oluyor
aylincim canım bu ay olmazsa bir sonraki inşallah rahim filmden sonra ilk üç ay şansın yüksek oluyormuş hayırlısı
kardelenciğim hoşbulduk nasılsın
kıs sen dedin napim, dedim kocalarınkinden hayır yok arıların iğneleri mi denicez acep laelaelaelaelae:roflol::roflol: manyak güldüm, aylin daha kötü hale getirmiş, benimki biraz daha namuslu duruyo:roflol::roflol:
çok güldüm gözümden yaş geldi.
:)))))))))))))))) bi an yakalayım da dötlerini keseyim dicen sandım geshenkim laelaelaelaelae
hatta tv de bi prof ilk 6 ay %50 sinde gebelik oluşuyo didi... öyleymiş evet
kıs sen dedin napim, dedim kocalarınkinden hayır yok arıların iğneleri mi denicez acep laelaelaelaelae
Ulen bi arının dötü kaldıydı, denemediymiz.:roflol::roflol::)))))))))))))))) bi an yakalayım da dötlerini keseyim dicen sandım geshenkim laelaelaelaelae
hatta tv de bi prof ilk 6 ay %50 sinde gebelik oluşuyo didi... öyleymiş evet
kıs sen dedin napim, dedim kocalarınkinden hayır yok arıların iğneleri mi denicez acep laelaelaelaelae
kısım senin içinde var valla... bak kafa nerelerde baakk :roflol: arının iğnesiiii :roflol:
olurmu kıss kesmem dötlerini bak işe yarıyormuş anacııım şifaaa şifaaaa :roflol: :roflol: :roflol:
ben sana yollayım janem dene bakem işe yarayormu... yannıs hangi arıdan istersin eşek arısımı sarı arımı bal arısımı???? hangısından ossun naniknanik
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?