30'lu Yaşlarda Olup Gebe Kalamayanlar

Anladım gebelik testi yapılmadı o zaman hamile olma şansın var, çünkü prolaktin yüksek olupta hamile kalanda var, ama doktora git bi süre sana yumurta takibi yapılacak, kan ve ultrasyon testlerini ihamal etme, herşeyi mevla bilir, o ol derse olur.
zerdalcım,
bence gün aşırı çalışmışsınız bu da yeterli inşallah olumlu neticeyi alırsınız canım benimm

sağol sezenciğim, inşallah kaçırmamışızdır, eşim tam 14.gün annesi ameliyat olmuştu, çok yorgundu hastanede falan bekledi, bende kıymadım dinlendiydi, tamda o gün kritik bir gün oluyor. o gün çalışma olmamıştı. İnşallah olumlu neticeyi hayırlısı ile alırız.

Ya bugün benim ateşimde acayip yüksek...elim yüzüm acayip derecede yanıyor...ateş yükselince hamilelik belirtisi olurmu?cevap plssss kıslarrrrbilmiyorumkismile

günaydın fıstıklar
zerdal biraz açık kalınca kendiliğinden kopuyor sizde de oluyordur belkide...
ateşin yükselmiş demek acaba yumurtladınmı canım... o gece çalışma şart değildiki zaten 36 saat içinde yumurtlama olacak demek değilmi bu?? sonraki geceki inşallah denk gelmiştir..
çılgın testlerden şüphe etmiş.. hiç bilemiyorum ama daha önce sezen de bunlardan kullandığını söylemişti hatta banada 5 adet yollamıştı hatırlar belki bende özellikle ondan aldım o yüzden onunla yakaladım ben demişti sonrada o jeli kullanmış.. ben gene farklı olanları araştırırım bakalım intede ancak burada bir yer getiriyor ama bana kitlerden gelecek demişti fakat clearblue getirmiş onlar içinde 7 tane var. gülen suratlı olanlardan.. hem az var içinde hemde oldukça yüksek fiyatlıydı ama istersen illa ondan yollayım sana zerdalım yeterki yakala sen şu yumurtacıklarını..

acaba özlem ne yaptı.. illaki heyecanlanmıştır ama umarım kasmaz kendini stres yapmaz inşallah...

aylin naber çerkez güzeliiii :)

çılgınım varmı adet belirtisi falan dün gece öyle bişi yazmışsın sanki.. bende var he :) günü gününe gelecek galiba.. eksik olmasın aman bekleyeni var yaaa.. o bari düzenli sayılır.. o da bir şeydir dimi :))

laylamecnun nasılsın canım bugün??

sezen burda galiba... son gelişmelerden bizide haberdar edecekmisin canım :)

kumsal naber bu ay ümitlenmişler yine senden.. hadi inşallah..

zeytin koca göbeekkkk

canım ne kadar hızlı ve heycanlı okuyosam gözler şeş beş görmeye başladı, bi taraftanda başkan burda hani sayfayıda aşağı indiyom. Kolay gelsin toplantın canım. öptüm seni
ahsen_81+, leylamecnun, cilginkiz+, aylint+, zerdal+, GESHENK

GÜNAYDIN KIZLAR NASILSINIZ
AYLİNCİM CANIM BENİMD RAHİM FİLMİNDEN SONRA GEÇİKME OLMUŞTU AMA İNŞALLAH SENİNKİ BEBİŞTİR BİTANEM
iyiyiz kumsalcık, hedefimizde sen varsın, hayırlı haberlerini bekliyoz.
Ya bugün benim ateşimde acayip yüksek...elim yüzüm acayip derecede yanıyor...ateş yükselince hamilelik belirtisi olurmu?cevap plssss kıslarrrrbilmiyorumkismile

tabiki canım ateşin yüksek çıkması hamilelik belirtisi, ateşini düzenli ölç bakalaım, düşüş olmazsa gebe olabilirsin.

Konuyu Toplam 9 Kullanıcı okuyor. (8 Kayıtlı kullanıcı ve 1 Misafir)
kardelen5233, ahsen_81, aylint, leylamecnun, kumsal, cilginkiz, zerdal, GESHENK
kızlar hoş geldiniz kızlar.

evet canım.. alakası var.. derecen varmı bir ölçsene bakalım merak ettim kaç..
günün geçtimi senin şimdi ben konunun gerisinde kaldım sanırım. belirti aradığına göre öyle galiba..

Ay geshenkciğim sağol ya, şimdilik bunlar yeter, bugün bir tane daha yapacağım, çılgın öyle dedi, geriye 6 tane kalır. hem internetde bundan sonra becerebilirsem kendim alırım, daha olmazsa çılgınınkilerden kullanırız. ben bu yumurtanın peşinde ne kadar koşturuyom görüyorsun, yinede iş allaha düşüyor. zaten biraz kullanayım hevesim geçer, çok heves ettimde ondan kullanıyom, sende biliyorsun millet ayda 1 tane tek atışla tutturuyor, bende yumurtanın başında nöbet bekliyom. olacağı varsa olur, Sen bana yardımcı oldun canım, bunlar bile beni mutlu etmeye yetti, hani yumurtada olsa 2 çizgiyi gördük, bide hamiş olursak değme keyfime. Çok sağol canım yardımın için.

aylinn ben varımmm
oy çılgınım hiç tikkat etmedim lambalara aşağı baktım bi ben bi misafir vardı ama ak sakallı dede topikte olsa, kızım gel söleyim kaç vakte kadar pırtlatcan dese durcak halim yoktu :)))))))))))
öyle tabii..
doğal yoldan olmasını hep cok istedim..şimdi garip hissediyom kendimi
ben de ben de, klomene başlayınca bile kötü hissetmiştim ben... eksiğim var da onu tamamlıyolar gibi... hayırlısı..
zerdalım yımırtlamışsın gibi duruyo
canım hayıt içmelisin.. benim doktorum bile söyledi hayıtın prolaktini düşürdüğünü...
:))) kaçmaz inşallah kıs
14. gün yımırtladıysan 29.gün adetinin gelmesi lazım...
inşallah hamilesindir kıs
prolaktin gebelikte de yükselmiyo mu??
Aylin sanki sen geçikmeli olacaksın bu ay, rahim filmi geçikme yapıyormu.
bakalım canım gelmeyen kırmızıdan ümit kesilmez, bekleyelim bakalım.
valla gecikmeliyim bile zerdal, bugün 36.gün... ama geldi gelecek kırmızılar, her an bekliyorum...
heyooo maşallah
iç güveysinden hallice :)) sen nassın kıs? beklenmeyen günün ne zaman senin bakem?? hiç vermiyonuz günlerinizi listeye ekleyip heycan yapak klava:
ahsen_81+, leylamecnun, cilginkiz+, aylint+, zerdal+, GESHENK

GÜNAYDIN KIZLAR NASILSINIZ
AYLİNCİM CANIM BENİMD RAHİM FİLMİNDEN SONRA GEÇİKME OLMUŞTU AMA İNŞALLAH SENİNKİ BEBİŞTİR BİTANEM
he kumsalım tentoşun da olmuş gecikme, yapabiliyomuş.. sanırım benim de öyle oldu.
tabi, yani hamilelikte ateş normal zamana göre yüksek seyreder..
gensenkim bekliyom işte :) sen napıyon? az kaldı senin de di mi
ben listeyi güncelliyim

GESHENK kullanıcısından alıntı laylamecnun nasılsın canım bugün??
Saol canım iyiyim..bugün biraz ateşim yüksek gibi....inşallah sende iyisindir....sizlerle olunca herzaman iyi oluyorum...teşekkürler...:kedi:

Konuyu Toplam 9 Kullanıcı okuyor. (8 Kayıtlı kullanıcı ve 1 Misafir)
kardelen5233, ahsen_81, aylint, leylamecnun, kumsal, cilginkiz, zerdal, GESHENK
kızlar hoş geldiniz kızlar.

hoşbulduk kardelenimm
bu arada hepinize hayırlı cumalarrr
az kalsın hayıtlı cumalar yazcaktım :)))) hayıtımı da çok ihmal etmeye başladım ya

kızlar beklenmeyen günlerinizi verin de ekleyelim

30'LU YAŞLARDA 2010'UN EN ÇITIR GEBELERİ VE TAHMİNİ DOĞUM TARİHLERİ (MAŞALLAH)

بِسْــــــــــــــــــــــمِاﷲِارَّحْمَنِارَّ حِيم

1.loveli........................... 19 ekim
2.neşemeşe................ 19 ekim
3.sezen10.......................7 aralık
4.zeytin1007.................31 aralık
5.tilsim2............................6 ocak
6.ahsen_81....................11 ocak

VE BEKLENMEYEN ADETLERİMİZ...BİRBİRİMİZ İÇİN EDECEĞİMİZ DUALARIN KABUL OLMASINI DİLEYEREK

بِسْــــــــــــــــــــــمِاﷲِارَّحْمَنِارَّ حِيم

aylint............................................ ... 21 temmuz

kahvelokum......................................23 temmuz

GESHENK........................................24 temmuz

zerdal............................................ ..19 ağustos

divinity.......................................... ...?

çılgınkız......................................... . ?

ani…………...........……………….......?

Blackberry.......................................?

bbaran............................................ ?

librarian ..........................................?

edut.............................................. . ?

duygu7979......................................?

Esmeraldaa......................................?

masal0663.......................................?

kardelen.......................................... .?

kumsal..............................................?

lizbeth80......................................... .?

gizem79............................................?

dillara............................................. ...?

deniko............................................ ..?

enterasan........................................?

kardelen5233................................... ?

belenay..........................................?

tentation......................................... ?

ozdage............................................?

exporter...........................................?

hpt_honey........................................? (

MAŞALLAH LİSTEMİZEE

Kızlar son 3 ayki ateş tablomu inceledim, önceki aylarda ateşin düşük olduğu gün yani yükselişten bir önceki günler çalışma olmamış, ama bu aykinde tam yükselişten bi önceki gün yani dün çalışma oldu, inşallah bu sefer yakalamışımdır.

Aylin baya geçikmişsin, hayıtını ihmal etme, düzenli 3 ay iç canım. sanırım bana önceki sayfalardada yazdım arıdütü, bal, polen karışımı iyi geliyor.

Son düzenleme:
aylint

leylamecnun kullanıcısından alıntı
Zerdal, Cilginkiz, Zeytin arkadaşlarım yorumlarınız için teşekkür ederim...ben 1 yıllık evliyim..ilk doktora gittim.adet gecikmesi ve çocuk için...zerdalcım adetinin 14.günü gel dedi doktorum...adet olursam gidecem...ama hesaplama yaptım.ama zeytin ve cilginkızın dediği gibi belkide hamile kalırım..geçen acayip midem bulantılarım oldu...belki ilaçlardandır dedim ama....hayırlısı.inşallah hamile kalırız kızlar...duaya benide eklediğiniz için teşekkür ederim..benim dualarımda sizlerle güzel dostlarım...herşey için desteğiniz için çok çokkkk saolun....

inşallah hamilesindir kıs

inşallah aylincim...tek temennim bu hayırlısıyla....cümlemiz hamile kalırız inşallah....bayanssulusmile

ya çok aksatıyorum bu ara hayıtı... dikkat edicem..
bu arada bak bunu hiç duymamıştım zerdalım arıdötü de mi iyi geliyomuş :))))))))))))) laelaelaelaelae
aminn :)

ya çok aksatıyorum bu ara hayıtı... dikkat edicem..
bu arada bak bunu hiç duymamıştım zerdalım arıdötü de mi iyi geliyomuş :))))))))))))) laelaelaelaelae

aminn :)

kız Allah seniiiii delüüüüüüüüü......:roflol: :roflol:
arısütü önce oldu arıdütü sonrada arıdötü olmuşşş... :roflol: :roflol: hızlı yazacam derken yapmıştır zerdal bunu :roflol: başkanı geliyo boyn başına ne etsin kıss :roflol:

bizim bahçede gördüm dün akşam epey arı gelmiş yakalayımda onlardan lazım olanada yollayım :roflol: :roflol: :roflol: :roflol: :roflol:

Geshenkcim canım sorma heray bir ümit oluyor sonra bir bakmış elde sıfır umarım bu ay aynı şeyler olmaz rabbim hayırlsıını versin

zerdalım canım inşallah hayırlısı olsun bakalım hep böyle güzel görünüyor ama sonu hüsran oluyor

aylincim canım bu ay olmazsa bir sonraki inşallah rahim filmden sonra ilk üç ay şansın yüksek oluyormuş hayırlısı

kardelenciğim hoşbulduk nasılsın

:roflol::roflol: manyak güldüm, aylin daha kötü hale getirmiş, benimki biraz daha namuslu duruyo:roflol::roflol:
çok güldüm gözümden yaş geldi.

:)))))))))))))))) bi an yakalayım da dötlerini keseyim dicen sandım geshenkim laelaelaelaelae
hatta tv de bi prof ilk 6 ay %50 sinde gebelik oluşuyo didi... öyleymiş evet
:roflol::roflol: manyak güldüm, aylin daha kötü hale getirmiş, benimki biraz daha namuslu duruyo:roflol::roflol:
çok güldüm gözümden yaş geldi.
kıs sen dedin napim, dedim kocalarınkinden hayır yok arıların iğneleri mi denicez acep laelaelaelaelae

kısım senin içinde var valla... bak kafa nerelerde baakk :roflol: arının iğnesiiii :roflol:

olurmu kıss kesmem dötlerini bak işe yarıyormuş anacııım şifaaa şifaaaa :roflol: :roflol: :roflol:

ben sana yollayım janem dene bakem işe yarayormu... yannıs hangi arıdan istersin eşek arısımı sarı arımı bal arısımı???? hangısından ossun naniknanik

Ulen bi arının dötü kaldıydı, denemediymiz.:roflol::roflol:

benimki yumurta arısı olsun:roflol::roflol:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…