30'lu Yaşlarda Olup Gebe Kalamayanlar

bal arısı olsun nasılsa eninde sonunda bebeler eşşek kadar oluyo bari tatlı olsunlar :))
Ulen bi arının dötü kaldıydı, denemediymiz.:roflol::roflol:

benimki yumurta arısı olsun:roflol::roflol:
:)))))))) yumurtaynan bozdun kafayı kıs
GESHENKcim
hangi son gelişmelerden haberdar edicemmm anlamadım inan ki...

oy sezoşum nasılsın fıstığım, bebişin napıyo maşallah

kardelen samsun diye postalarsanız,postacı bilem bulur beni,o kadar açık bilgiler verdim ki kk de,herkezler tanır beni.
aslında benim kk ye girişim de bi arkadaşım sebebiyle oldu,bi konu yazdım google a,kk çıktı,sorunu olanın şehiri ve mesleği vede daha önceden aynı problemi konuşmuş olmamızdan dolayı,acaba o mu diye,üye oldum ve bütün msjlarını kontrol ettim,birazcık hafiyelikten sonra anladım ki,gerçekten benim arkadaş o yazan.delikafaduldendelikafaduldenama hala haberi yok benim bildiğimden.

GESHENKcim
hangi son gelişmelerden haberdar edicemmm anlamadım inan ki...

canım ege ile ilgili... hareketlendimi?? kıprdıyormu? son bir genel kontrolleriniz tahlilleriniz vardı yanlış hatırlamıyorsam onu diyorum...

o arılardan banada gönderin,en kalitelisi olsun.:roflol::roflol:

arılara kaldınız dimeeee .... sizi bal, arı düşkünleriiii... gazozlar kesmedi tabe :roflol: :roflol: :roflol: :roflol: :roflol: :roflol: :roflol: :roflol::roflol:

ne bulsak denicez bundan sonra,çözüm için sebep neyse bulana kadar denemeye devam.:dance:

Bende jinekolojiyle ilgili googala bişeyler yazarken hep karşıma kk ile ilgili sayfalar çıkıyordu, sonra yorumları okumak daha insanı bilgilendiriyor, üye olmayınca daha fazla araştırma yapamıyordum, bende olayım dedim. benimde öyle başladı, yani kendim buldum. Sonra sayfalara bi göz attım, yaşta 30 a yaklayınca bu dopink dikkatimi çekti.

he aylinim bozdum yumurtaynan kafayı ya:roflol::roflol:
napıyım bunu yumurtanın kendisi istedi, ben değil, sonra saklandığı günden buldum çıkardım onu, sobeledim inşallah.:roflol::roflol:

kısss sen ne işler karıştırıyorsun bakiiimmm ... şakkıdı :1ninca:

bu arada bu topicte değil ha,o bu aralar gelmiyo zaten,ama vesile oldu sizleri tanımama,bi teşekkür borcum var kendisinede,edemiyom,bozulur,mozulur,bilmesin daha iyi.

zehir hafiye seniii
inşallah :)
kıslar benim kırmızılar gelmek üzere, dediydi dersiniz, arada bişi gelecek gibi oluyo sıkıyom kendimi gelmesin diye, manyak mıyım sizce?sempatiksalakcinni gerçi kocacımın öncü birlikler bozguna uğramış dönüyo da olabilerler..

ayyy kıslaaa arıı dötü müüü :roflol::roflol::roflol::roflol::roflol::roflol::roflol:
dağıldım mahvoldum burada..
delü diye bakıyorlar bana..

geshenk arı toplarken tikkat et şişlemesinler dötünden :roflol::roflol::roflol::roflol:
kardelen kısss amma hafiyesin haaa..

aylin sık kıss sıkkk..kaçsınlar geri :roflol::roflol:

ya bende tutarım öyle,sanki tutunca gelmezmiş gibi,wc ye bile gitmem bazen ki,gelmesin diye.inş.seninkiler kırmızı değildir canım
aklıma gelmişken,bende çılgın gibi ayırt edemiyom yumurtlama akıntısını,hangisi hangisi diye.kafamçokkarıştı

bundan sonra bi yere üye olursam,rumnuzum hafiye olsun bari,millette tırsar ha.:roflol::roflol::roflol:

sıkıyom sıkıyom kegel eksersisi de oluyo :)))) çıkartmıcam işte op kırmızıkları

ben biraz çıkayım,işlerimi yapim,arada uğramaya çalışırım,dünde burda takıldım,işler aksadı.ya bu ev hanımlığı hiç tatile girmez mi?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…