Çılgınım gelmiş, toplantı bitmiş.ayyy kıslaaa arıı dötü müüü :roflol::roflol::roflol::roflol::roflol::roflol::roflol:
dağıldım mahvoldum burada..
delü diye bakıyorlar bana..
geshenk arı toplarken tikkat et şişlemesinler dötünden :roflol::roflol::roflol::roflol:
kardelen kısss amma hafiyesin haaa..
aylin sık kıss sıkkk..kaçsınlar geri :roflol::roflol:
Tut anam tut, geleceği zamanı öyle biliyor ki onlar, resmen dalga geçiyorlar bizle, kim kimi alt ederse, gelince şakır şakır geliyor valla.amanın çıkartmıcam diyince birden ağrım arttı, kafa da tutuyolar ayolklava:
ben biraz çıkayım,işlerimi yapim,arada uğramaya çalışırım,dünde burda takıldım,işler aksadı.ya bu ev hanımlığı hiç tatile girmez mi?
hemen ekleyim canım, gelmesinler inşallahbu arada benim yeni tarih 15 ağustos aylincim.gelmez olur inş.turkbayragiklava:
iki gündür aynı çıkıyo,36,5... üstelik iki kez ölçtüm arka arkaya hep eynı çıktı.. ama kocam dün gece yanıyosun çok sıcaksın dedi... ama çılgınım şu an acayip gelmek üzere gibiler... sanki tuvalete gitsem hemen gelecek... du ben bi gidim tuvalete gelecekse gelsin anacım, sık sık nereye kadar!ben zerdalın tablodan 12. gün de baksaydı kırmızı gorecekti gibi anlıyorum su an. bakmadığı için 14. gün yumurtlama olmus 15 e kadar yasamıstır..ates de yükselmeye başlamıştır bgun de ateşi fırlamıs diyorum
bu arada aylin sabah klimada üşürsem ateşim düşük çıkıyor bunu kesin denedim anladım. sen de üşümüş olmayasınç..
bu yazın ateş takibi zormus bence:) en güzel baharda
en azından izmirde zor..cünkü bu sıcakta ya klima ya fırıl fırıl esen bir yer şart oluyor
hee temam o zaman yavrımhaa aylin artık tarihimi vermiyorum cunku stres oluyorum..saymıyorum bile tahmini önümüzdeki hafta bişi.
valla salmısam ne salmıss..
folik de almıyom ..hiç bişi yapmıyom..bıktım kardeşim. bir yumurta takibi yapıyom işte..ona şükretsin bebiş
varya hem de na şakır şakır gelecek gibi, bi de geciktiki, hey yavlım heyyÇılgınım gelmiş, toplantı bitmiş.
Tut anam tut, geleceği zamanı öyle biliyor ki onlar, resmen dalga geçiyorlar bizle, kim kimi alt ederse, gelince şakır şakır geliyor valla.
bazen imriyom şu ev hanımlarına, sabah kalkmak öyle zor ki, size hep tatil, benim ev 1 haftadır dağınık, ne zaman toplanacak bilmiyorum, salon, yatakodası mutfak bitti, boş odayla oturma, odası kolidor kaldı, ay mahvoldum, bide kayınvalidemlerede gidiyoz, yorgunluktan bitiyoz valla, haftasonuda düğünler var, resmen bugünlerde dışardan yiyoz hep, yemek bile yapamıyorum.
ben zerdalın tablodan 12. gün de baksaydı kırmızı gorecekti gibi anlıyorum su an. bakmadığı için 14. gün yumurtlama olmus 15 e kadar yasamıstır..ates de yükselmeye başlamıştır bgun de ateşi fırlamıs diyorum
bu arada aylin sabah klimada üşürsem ateşim düşük çıkıyor bunu kesin denedim anladım. sen de üşümüş olmayasınç..
bu yazın ateş takibi zormus bence:) en güzel baharda
en azından izmirde zor..cünkü bu sıcakta ya klima ya fırıl fırıl esen bir yer şart oluyor
ayyy kıslaaa arıı dötü müüü :roflol::roflol::roflol::roflol::roflol::roflol::roflol:
dağıldım mahvoldum burada..
delü diye bakıyorlar bana..
geshenk arı toplarken tikkat et şişlemesinler dötünden :roflol::roflol::roflol::roflol:
kardelen kısss amma hafiyesin haaa..
aylin sık kıss sıkkk..kaçsınlar geri :roflol::roflol:
ya bende tutarım öyle,sanki tutunca gelmezmiş gibi,wc ye bile gitmem bazen ki,gelmesin diye.inş.seninkiler kırmızı değildir canım
aklıma gelmişken,bende çılgın gibi ayırt edemiyom yumurtlama akıntısını,hangisi hangisi diye.kafamçokkarıştı
bundan sonra bi yere üye olursam,rumnuzum hafiye olsun bari,millette tırsar ha.:roflol::roflol::roflol:
sıkıyom sıkıyom kegel eksersisi de oluyo :)))) çıkartmıcam işte op kırmızıkları
amanın çıkartmıcam diyince birden ağrım arttı, kafa da tutuyolar ayolklava:
ben biraz çıkayım,işlerimi yapim,arada uğramaya çalışırım,dünde burda takıldım,işler aksadı.ya bu ev hanımlığı hiç tatile girmez mi?
valla bugün bende acayip bir ateşlenme var...2 gündür böyle aslındada umursamıyordum...birde ter basıyor arada...adet belirtisi yok..doktorun verdiği tavsiyeye göre eğer hamile değilsem yarın adet olmam lazım...3 gün olursun demişti...bana dua edin...hava ateş yükseltecek bir sıcaklıkta değil ama test yapmak için sabırsızlanıyorum...adet gelmezse pazar yapacam inşallah....hayırlısı....hayırlı cumalar dostlarım....süprizzzzz
valla bugün bende acayip bir ateşlenme var...2 gündür böyle aslındada umursamıyordum...birde ter basıyor arada...adet belirtisi yok..doktorun verdiği tavsiyeye göre eğer hamile değilsem yarın adet olmam lazım...3 gün olursun demişti...bana dua edin...hava ateş yükseltecek bir sıcaklıkta değil ama test yapmak için sabırsızlanıyorum...adet gelmezse pazar yapacam inşallah....hayırlısı....hayırlı cumalar dostlarım....süprizzzzz
sinoşummmm maşallah göbüşüneee, çok tatlı olmuşşş :)aylint+, cilginkiz+, kardelen5233, GESHENK+, leylamecnun, zerdal
slm kızlar yaa
öldüm gülmekten allahım yüzünüzden gülücüğü eksik etmesin kaydirigubbakcemile3
nasılsınız ben acıktım yemeğe gidicem cokacimcoook
midem kazınıp duruyo geshenk al sana koca göbüüş fotosuu
aylin kızz sık kendini kaçsın içeri geri gelmesin kırmızılarr
çılgın nasılsın canım
zerdal senin arıdütün ne hale geldii baksana
kardelen canım sen kocaman supradyn içir hergün
hastalıklara iyi geliyomuş de doping etkisi yapar yada keçi
boynuzu pekmezi içirebilirsen daha iyi olurrr
sonrada içirdiğine pişman olma benden söylemesi
leyla prolaktin için kızlar hayıt içiyodu sanırım sende den canım
:)))))))))):roflol: :roflol: valla ben onların dötünün peşine gezerken benimki gitmesin arada :roflol: :roflol: :roflol: doğru diyon heee arkayı kollamak lazım :roflol: :roflol:
beyaz akıntı olmayan yumurta akı gibi değil yani şeffaf ve uzayan cinsinden olacak... hatta bunu ben çatlatma iğnesinden sonra yakaladım yanim.. o spermle karışanda beyazlıklar oluyor.. yani iğrenç olacak biliyorum ama tarif için kullanmak zorundayım sümük gibi yanii böööööö.... çokda iğrenirim ondan :bbo:
yakışırrrr... :1ninca:
ha gayret sık az daha sık bakem..
baskın .. kırmızıııı...
yav sende kendine ne iş buldun arkadaş aaaa... ev işi bitmez kör iş.. boşver.. gel lak lak yap -tatlicadiarzu- eve gelenlere dersin acık lafladık vakit bulamadım falan diye... uyma sen bana uyma yap işini yap.. hadi hamarat hafiye kolay gelsin.
aylint+, cilginkiz+, kardelen5233, GESHENK+, leylamecnun, zerdal
slm kızlar yaa
öldüm gülmekten allahım yüzünüzden gülücüğü eksik etmesin kaydirigubbakcemile3
nasılsınız ben acıktım yemeğe gidicem cokacimcoook
midem kazınıp duruyo geshenk al sana koca göbüüş fotosuu
aylin kızz sık kendini kaçsın içeri geri gelmesin kırmızılarr
çılgın nasılsın canım
zerdal senin arıdütün ne hale geldii baksana
kardelen canım sen kocaman supradyn içir hergün
hastalıklara iyi geliyomuş de doping etkisi yapar yada keçi
boynuzu pekmezi içirebilirsen daha iyi olurrr
sonrada içirdiğine pişman olma benden söylemesi
leyla prolaktin için kızlar hayıt içiyodu sanırım sende den canım
kıs wc uzak diil siz çok gevezesiniz tabi ben de :))))Aylin kız wc nerde gidemedin bi türlü, gel burda götüreyim seni.:roflol::roflol:
Zeytin tatli hamişimiz, kafanıda koysaydın ya, göbeğimiz iyice belirmiş, inşallah kucağınada alırsın hayatım. eşin seni görünce nasıl şaşırır, merak eder, allah mutluluğunu bozmasın.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?