- 11 Nisan 2010
- 12.514
- 49
- 733
senden naber zerdalım,bitirdin mi evin işlerini.?Naber kızlar nasılsınız. Enteresan sen bi girdin sonra koyboldun sanırım, canım ne zamandır bebiş düşünüyorsun, regli günün yaklaştımı, tedavi falan görüyormusun.
sen nasılsın kardelencim...sanada merhabalar...forumda yoksun ama...yazıyom işte öyle...opuyorumnanaktan
OFFFFF...bugünde kimse yok..özlemcim günaydın :bbo:
Günaydın enterasan arkadaşım...nasılsın bakalım? Zerdalcım sen bana bak...bugün biraz canım sıkkın gibi...ondan offluyom pufluyom işte...fisfisfis
bakarım bitanem ne demekGünaydın enterasan arkadaşım...nasılsın bakalım? Zerdalcım sen bana bak...bugün biraz canım sıkkın gibi...ondan offluyom pufluyom işte...fisfisfis
Olur canım, ben halden anlarım, neden canın sıkkın. anlat bakalım.valla sıkıntıdan yazdımda yazdım...forumu doldurdum...kaydirigubbakcemile3 zerdalcım sen bana bakma yazacağıma sen bana bak yazmışım yanlışla..kusura bakma canım...yazdığımı kontrol etmeden atmışım yazıyı...tentoşşşşş uyuyormusun canım cokacimcoook birazdan yemeğe gidecem...byyyyyyyyy
inşalah verir canım, ama allahtan dünya talısı 1 çocuğun var, erkek, kız.arada giriyom canim,,,ozetle:tam olarakm 2 senedir ugrasiyorum,ikincisi icin,klomen kullaniyorum ,bu ikinci ay ,bu ay iki yumurtam olgunlasti,biri catladi digeri mechul,reglime 5 gun var canim
Kardelen bana yardıma gel anam bitmiyo bu ev işisenden naber zerdalım,bitirdin mi evin işlerini.?
günaydın canım.
bakarım bitanem ne demek
Olur canım, ben halden anlarım, neden canın sıkkın. anlat bakalım.
inşalah verir canım, ama allahtan dünya talısı 1 çocuğun var, erkek, kız.
Kardelen bana yardıma gel anam bitmiyo bu ev işidün en son ilerde bizim uşağın kalacağı odayı temizledik, kolidorlar kaldı, daha halılar serilmedi, birkaç günde öyle gider, haftasonu bizimkide köye gidiyor. tek başıma yapacağım.
Günaydın özlem, bugün nasılız.
ya araştırıyorum araştırıyorum kimyasal geblikle ilgili,nedeniyle ilgili bi tesbit yazmamış kimse yaaa
leyla 1 yasin ekledim sana, tentoş geçmişin karanlığına gömüldün anam, çık gel, 2 laf edelim, birazdan yemeğe çıkıcam. Geshenk hanımlar va çılgın hanımlar, daha teşrif etmediler.
çok alakasız daldım dimi konuya.alsanaalsanasmile
Olsun canım ya, bilgimiz olsada bilgilendirsek, 1 keresinde benimde hcg 15 çıktı, hamileyim sandım, sonra regli oldu, tutmamış oluyor heralde. Kimyasal gebelik, tutunamayıp kanla atılan mı oluyor acaba.
kızlar ben şimdilik gidiyorum,çamaşırlarım var asılcak,zaten üst komşuyla atıştık,ne bulursa silkeliyo,bende rica ettim,baktım gene silkeliyo,dedim rica etmiştim,niye yapıyosun,yaparım işte,senin silkelencek bişeyin yoksa benimde mi yok diyo hatun,şaşırdım kaldım.mazeretide camlarım açıkmış,balkondan silkeliyomuş,sanki balkon kapısı açık değil,ordan gelmiyo sanki içeriye tozlar,bide sigara külü yapıyolar mermerimi,çok canım sıkılıyo,ne yaparsam yapim böyle devam etcekmiş.
güna7ydın kızlar nasılsınız bu ayda olmadı test negatiffmafoldumben
zerdalcim 5 yasinda dunya tatlisi bi oglum var,ikinciyide cok istiyorum,ama nasib,,,,
Ay çok gıcık sinir oldum şimdi, ev kendinizim mi? yada apartman kuralları yok mu? Yöneticiye falan söyleyin, bizim binamızda yasak, benim arka tarafta bi cam var, bazen kaçak göçek ordan yaparım, ya da halıları falan havalandıracaksam, elektrikli süpürge ile çektirip öyle çıkarırım balkona, aşağı tarafında kapı penceresini kontrol ederim, sağolsun benim üzerimdekilerde dikkatli, ama üstümdeki arkadaş kiracı o çıkarda başkası gelip beni deli ederse diye korkuyorum.eyvahedigeldismile
allah sana sabır versin, böyle anlayışsız insanları sevmiyorum.
yerim ben onu allah sana birde kız nasip etsin, her kulunun bir derdi var tabi, ama hamiş kalabilmişsin daha önceden, doğum kontrol falan mı kullandın, belki o yüzden yumurtalar sönmüştür, ikinciside olur gibi geldi,klomende yumurta uyarıcı.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?