30'lu Yaşlarda Olup Gebe Kalamayanlar

Naber kızlar nasılsınız. Enteresan sen bi girdin sonra koyboldun sanırım, canım ne zamandır bebiş düşünüyorsun, regli günün yaklaştımı, tedavi falan görüyormusun.
senden naber zerdalım,bitirdin mi evin işlerini.?
sen nasılsın kardelencim...sanada merhabalar...forumda yoksun ama...yazıyom işte öyle...opuyorumnanaktan

ben gidp geliyorum leylacım,kimse yazmadığında,arada işlerimi yapıyorum,yoıksa kalıyo çünkü,bazen de kk de turluyom tabiki.,

Günaydın enterasan arkadaşım...nasılsın bakalım? Zerdalcım sen bana bak...bugün biraz canım sıkkın gibi...ondan offluyom pufluyom işte...fisfisfis
bakarım bitanem ne demek
Olur canım, ben halden anlarım, neden canın sıkkın. anlat bakalım.
arada giriyom canim,,,ozetle:tam olarakm 2 senedir ugrasiyorum,ikincisi icin,klomen kullaniyorum ,bu ikinci ay ,bu ay iki yumurtam olgunlasti,biri catladi digeri mechul,reglime 5 gun var canim
inşalah verir canım, ama allahtan dünya talısı 1 çocuğun var, erkek, kız.
senden naber zerdalım,bitirdin mi evin işlerini.?
Kardelen bana yardıma gel anam bitmiyo bu ev işi dün en son ilerde bizim uşağın kalacağı odayı temizledik, kolidorlar kaldı, daha halılar serilmedi, birkaç günde öyle gider, haftasonu bizimkide köye gidiyor. tek başıma yapacağım.
günaydın canım.

Günaydın özlem, bugün nasılız.

ya araştırıyorum araştırıyorum kimyasal geblikle ilgili,nedeniyle ilgili bi tesbit yazmamış kimse yaaa

gelim bacım,ne demek.

leyla 1 yasin ekledim sana, tentoş geçmişin karanlığına gömüldün anam, çık gel, 2 laf edelim, birazdan yemeğe çıkıcam. Geshenk hanımlar va çılgın hanımlar, daha teşrif etmediler.

leyla 1 yasin ekledim sana, tentoş geçmişin karanlığına gömüldün anam, çık gel, 2 laf edelim, birazdan yemeğe çıkıcam. Geshenk hanımlar va çılgın hanımlar, daha teşrif etmediler.

çılgın yoğunmuş bugün,gelemicekmiş canım.geshenkten haberim yok.

Olsun canım ya, bilgimiz olsada bilgilendirsek, 1 keresinde benimde hcg 15 çıktı, hamileyim sandım, sonra regli oldu, tutmamış oluyor heralde. Kimyasal gebelik, tutunamayıp kanla atılan mı oluyor acaba.

oluşmuş bi embriyo oluyo ama ya tutunamıyo,yada tutunduktan sonra atılıyo,ama buna sebep olan etkenler neler o yazmıyo,hani bilsekte ilacını kullansak dimi,acaba çılgın gibi,gerçi onun yumurtalardada,benimde rahimde mi antikor var yaaa,offffff.

kızlar ben şimdilik gidiyorum,çamaşırlarım var asılcak,zaten üst komşuyla atıştık,ne bulursa silkeliyo,bende rica ettim,baktım gene silkeliyo,dedim rica etmiştim,niye yapıyosun,yaparım işte,senin silkelencek bişeyin yoksa benimde mi yok diyo hatun,şaşırdım kaldım.mazeretide camlarım açıkmış,balkondan silkeliyomuş,sanki balkon kapısı açık değil,ordan gelmiyo sanki içeriye tozlar,bide sigara külü yapıyolar mermerimi,çok canım sıkılıyo,ne yaparsam yapim böyle devam etcekmiş.

gecmişi bıtıremedım. çılgınım kıvırcıgım koca kafalım tupe mi başlamışş.. maşalahh maşalaahh.. gıııı aklını alırım hee moral bozmak yok. aylınımın dedııı gibı hayal kur. evrene olumlu enercı gonder, olumlu seyler olsun. :)

şu an uzun yazamıom. basım cok agrıdı..
azz soora gelcem. her bırınıze ıtınayla laf yetıstırcımm

aslında bi camı var,madem ordan silkelese ama orda önünde sehpaları var,kaldıramazmış,bende o silkelesin diye,yaz günü ya camı kapatcam,yada balkonun pisliğine razı olcam,olmuyomda,olduruyolar işte,mahelle karıları gibi yada kavga etcem habire.alsanaalsanasmile

Ay çok gıcık sinir oldum şimdi, ev kendinizim mi? yada apartman kuralları yok mu? Yöneticiye falan söyleyin, bizim binamızda yasak, benim arka tarafta bi cam var, bazen kaçak göçek ordan yaparım, ya da halıları falan havalandıracaksam, elektrikli süpürge ile çektirip öyle çıkarırım balkona, aşağı tarafında kapı penceresini kontrol ederim, sağolsun benim üzerimdekilerde dikkatli, ama üstümdeki arkadaş kiracı o çıkarda başkası gelip beni deli ederse diye korkuyorum.eyvahedigeldismile

allah sana sabır versin, böyle anlayışsız insanları sevmiyorum.

güna7ydın kızlar nasılsınız bu ayda olmadı test negatiffmafoldumben

Canım üzülme diycem ama boş söz biliyorum.Seni çok ii anlıyorum şu ana bende o tek çizgiyi görmekten bıktım artık herhalde bigün çift çizgi çıksa bile alışkanlık yaptı ya tek çizgi görmek o ikinci çizgiyi görmem yada inanamam ikinci çizginin çıktıgına offf anlatamadım ama sen anla işte.Hayırlısı canım önümüzdeki aylarda daha çok çalışacagız ve birgün mutlaka olucak Allahın izniyle.

zerdalcim 5 yasinda dunya tatlisi bi oglum var,ikinciyide cok istiyorum,ama nasib,,,,

yerim ben onu allah sana birde kız nasip etsin, her kulunun bir derdi var tabi, ama hamiş kalabilmişsin daha önceden, doğum kontrol falan mı kullandın, belki o yüzden yumurtalar sönmüştür, ikinciside olur gibi geldi, klomende yumurta uyarıcı.

ben kiracıyım,o kendi evinde canım,zaten havası o yüzden ama ben onun kiracısı değilim ki,hem herkez para ödeyipte duruyo,kiracı diye yapılmazki öyle.
yöneticiyi görsem söylicemde,sanki çare mi edicek.
ama kendi geçen misafir vardı bende,tv nin sesi fazla açıkmış,tabi kumanda misfirin elinde,bişey diyemiyoz,gece de bide,tık tık tık vurdu yukardan,tamam rahatsız olmuştur ama güzellikle ses geliyo deseydi bana bi gördüğünde,saygıyla karşılardım.o hiç bişeye katlanmıcak,biz herşeye amenna.

ben hic dogum kontrol haplari kullanmadim,,butun tahlillerimde temiz,sadece erken adet oluyorum yani temiz gunum az 15 gun falan,dok.yumurtlaman olmuyor olabilir diye verdi klomeni,ama yumurtlama hormonlarida normaldi,,,iste boyle canim,,,siz ilki icin ugrasirken benimki biraz acaib ama ikincide de sebebsiz infertlite olabiliyor iste

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…