30'lu Yaşlarda Olup Gebe Kalamayanlar

Kızalar öncelikle hepinize günaydın, Dün çok işim vardı kızlar, nereye koşturacağımı bilemedim,

Geshenkciğim beklemişsin ama giremedim. geshenk o arkadaşım fetih süresini her gün 1 tane okumuş. 40 gün boyunca her gün 1 tane, regli olunca başkasına okutmuş, geshenkciğim sen herkes için 40 tane okuyalım diyorsun sanırım, öylede yapalım, aylin belirlesin sırayı, kişi sayısına bölelim okuyacakları, o kişinin nasibine okuyalım. Ben hergün 1 taneye başladım, hepimiz için olsun diye burayada yazıyom hergün, hepimizin gönlündekinin olması dileğiyle.

Kumsal hayırlısı olsun canım, senin yaşdıklarını aynen her ay bende yaşıyorum. Ne olacak bizim halimiz.

Leylacım, okuduğun yasinleri bize söyle ekleriz ismini, eğer istersen.

Çılgıncığım sen istediğin gibi şımar hakkındır.

Hamişlerimiz loveli, sezen, zeytin, ve küçük beylerimiz nasıllar bugün, şimdi bunlara kız bulmak lazım demi.

günaydın zerdalcımmm....değerlerin iyi gibi...opuyorumnanaktan

kumsalım yumurtlama sonrası normalde 14 gün sürer ama sen de daha fazla sürüyor canım

her ay bizde bunları yaşıyoz canım, hasben kader gebelik çıkarsa tamam diyeceğiz ama benimki genel olarak bişey çıkmıyor, hayırlısı özgecim.

evet canım ya hayırlısı tabii,şunu düşünüyorum bazen bebeğim olsun istiyorum evet bunu çok istiyorum beklemek ne kadar zor geliyor sabretmek Rabbiminde benden istediği beklediği şeyler var ve ben genel olarak yapmıyorum ama o beni bekliyor sabrediyor beni cezalandırmıyor bana güzel bir hayat sunuyor şükürler olsun,kanaatkar olmak lazım ama işte bu kadar sabırsızlık....of neyse kelime yok işte söylenecek

tamam canım, okuduğum zaman söylerim...kandil gecesi 1 yasin ve çeşitli dualar okumuştum...teşekkürler....a.s.

kızlar hepiniz birden nere kayboldunuz yahuuuu sositososito loveli benim durumumda kumsal gibi galiba...luteral fazım uzun galiba...ama progestan ilacı neden getirmiyor adetimi anlamadım ya....çıldırmak içten değil...belirtiler var gelmiyor bir türlü..:Saruboceq:

günaydın sezen olabiliyor bazen böyle,ben yazdım sana nilüfere geliyorum,bu fotoğraftaki sen ve bebeğin mi?

yok canım ben değilim ama yazlıkta böyle oluyorum suyun içinde..

evet canım ya..sizden bekliyoruz kızları da dünür oluruz ne güzel dimi

OFFFFF...bugünde kimse yok..özlemcim günaydın :bbo:
Ah canım, öyle çok işim var ki, fırsat bluup girmeye çalışıyom.
evet canım ya..sizden bekliyoruz kızları da dünür oluruz ne güzel dimi
Dünür kelimesi kulağa hoş geliyor, bi bebişim olsunda, oğlan, kız farketmez.
gunaydın kızlarrr. ı m backk :)
gecmişe dalp gelıorum ben

Tentoş döndün mü? baka bakalım, senin pideleri baya konuştuk. Bu arada sabah sabah arkadaş pide yaptırmış, onu yedik.cokacimcoookcokacimcoook

güna7ydın kızlar nasılsınız bu ayda olmadı test negatiffmafoldumben
canım belki idrarda çıkmamıştır,üzülme hemen yaaa,sürpriz yapar inş.

özgecim,bende her ay yaşarım o yalancı belirtileri ama akıntıyıda yalandan yapcak değil heralde vucut,bide yalancı belirtilerde iğne batması olmuyo,tek fark bu,bence sen hamilesin,hayırlısı bakalım,ama eğer vucut bunlarıda yalancıktan yapıyosa pes diyorum,başkada sözüm yok ona.-tatlicadiarzu-

sen nasılsın kardelencim...sanada merhabalar...forumda yoksun ama...yazıyom işte öyle...opuyorumnanaktan

valla sıkıntıdan yazdımda yazdım...forumu doldurdum...kaydirigubbakcemile3 zerdalcım sen bana bakma yazacağıma sen bana bak yazmışım yanlışla..kusura bakma canım...yazdığımı kontrol etmeden atmışım yazıyı...tentoşşşşş uyuyormusun canım cokacimcoook birazdan yemeğe gidecem...byyyyyyyyy

Naber kızlar nasılsınız. Enteresan sen bi girdin sonra koyboldun sanırım, canım ne zamandır bebiş düşünüyorsun, regli günün yaklaştımı, tedavi falan görüyormusun.

arada giriyom canim,,,ozetle:tam olarakm 2 senedir ugrasiyorum,ikincisi icin,klomen kullaniyorum ,bu ikinci ay ,bu ay iki yumurtam olgunlasti,biri catladi digeri mechul,reglime 5 gun var canim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…