Bismillahirrahmanirrahim.
1.gün
2.gün
3.gün
4.gün
5.gün.......36.2
6.gün.......36.2
7.gün.......36.3 çalışma
8.gün.......36.1
9.gün.......36.0 çalışma
10.gün.....36.2
11.gün.....36.1 çalışma
12.gün.....36.1
13.gün.....36.1 çalışma (ikinci çizgi kırmızıya yakın)
14.gün.....36.2 (ikinci çizgi kırmızı gibi) Yakı yakmak.
15.gün.....36.2 çalışma (İkinci çizgi çok silik)
16.gün.....36.5 (İkinci çizgi yok gibi, belli belirsiz.)
17.gün.... 36.5 çalışma
18.gün.....36.3
19.gün.....36.3
20.gün.....36.3 çalışma
21.gün.....36.6
22.gün.....36.5
Günaydın arkadaşlar.
günaydın arkadaşlar offff mide bulantısıyla kalkıyorum kasığıma iğne gibi bişeyler batıyor acayip akıntım var göğüslerim ağrıyor ve bence hamile değilim ama beynim psikolojik olarak nasıl böyle bi oyun oynuyor şaşıyorummafoldumben
Kızalar öncelikle hepinize günaydın, Dün çok işim vardı kızlar, nereye koşturacağımı bilemedim,
Geshenkciğim beklemişsin ama giremedim. geshenk o arkadaşım fetih süresini her gün 1 tane okumuş. 40 gün boyunca her gün 1 tane, regli olunca başkasına okutmuş, geshenkciğim sen herkes için 40 tane okuyalım diyorsun sanırım, öylede yapalım, aylin belirlesin sırayı, kişi sayısına bölelim okuyacakları, o kişinin nasibine okuyalım. Ben hergün 1 taneye başladım, hepimiz için olsun diye burayada yazıyom hergün, hepimizin gönlündekinin olması dileğiyle.
Kumsal hayırlısı olsun canım, senin yaşdıklarını aynen her ay bende yaşıyorum. Ne olacak bizim halimiz.
Leylacım, okuduğun yasinleri bize söyle ekleriz ismini, eğer istersen.
Çılgıncığım sen istediğin gibi şımar hakkındır.
Hamişlerimiz loveli, sezen, zeytin, ve küçük beylerimiz nasıllar bugün, şimdi bunlara kız bulmak lazım demi.
günaydın sezen olabiliyor bazen böyle,ben yazdım sana nilüfere geliyorum,bu fotoğraftaki sen ve bebeğin mi?
Kızalar öncelikle hepinize günaydın, Dün çok işim vardı kızlar, nereye koşturacağımı bilemedim,
Geshenkciğim beklemişsin ama giremedim. geshenk o arkadaşım fetih süresini her gün 1 tane okumuş. 40 gün boyunca her gün 1 tane, regli olunca başkasına okutmuş, geshenkciğim sen herkes için 40 tane okuyalım diyorsun sanırım, öylede yapalım, aylin belirlesin sırayı, kişi sayısına bölelim okuyacakları, o kişinin nasibine okuyalım. Ben hergün 1 taneye başladım, hepimiz için olsun diye burayada yazıyom hergün, hepimizin gönlündekinin olması dileğiyle.
Kumsal hayırlısı olsun canım, senin yaşdıklarını aynen her ay bende yaşıyorum. Ne olacak bizim halimiz.
Leylacım, okuduğun yasinleri bize söyle ekleriz ismini, eğer istersen.
Çılgıncığım sen istediğin gibi şımar hakkındır.
Hamişlerimiz loveli, sezen, zeytin, ve küçük beylerimiz nasıllar bugün, şimdi bunlara kız bulmak lazım demi.
gunaydın kızlarrr. ı m backk :)
gecmişe dalp gelıorum ben
Ah canım, öyle çok işim var ki, fırsat bluup girmeye çalışıyom.OFFFFF...bugünde kimse yok..özlemcim günaydın :bbo:
Dünür kelimesi kulağa hoş geliyor, bi bebişim olsunda, oğlan, kız farketmez.evet canım ya..sizden bekliyoruz kızları da dünür oluruz ne güzel dimi
gunaydın kızlarrr. ı m backk :)
gecmişe dalp gelıorum ben
canım belki idrarda çıkmamıştır,üzülme hemen yaaa,sürpriz yapar inş.güna7ydın kızlar nasılsınız bu ayda olmadı test negatiffmafoldumben
günaydın arkadaşlar offff mide bulantısıyla kalkıyorum kasığıma iğne gibi bişeyler batıyor acayip akıntım var göğüslerim ağrıyor ve bence hamile değilim ama beynim psikolojik olarak nasıl böyle bi oyun oynuyor şaşıyorummafoldumben
günaydın tentoş,hoş geldin,bak ama çıkamassın ki geçmişten,kızlar habire kaynatıyo çünkü.
gunaydin kizlar
gunaydin kizlar
canım belki idrarda çıkmamıştır,üzülme hemen yaaa,sürpriz yapar inş.
özgecim,bende her ay yaşarım o yalancı belirtileri ama akıntıyıda yalandan yapcak değil heralde vucut,bide yalancı belirtilerde iğne batması olmuyo,tek fark bu,bence sen hamilesin,hayırlısı bakalım,ama eğer vucut bunlarıda yalancıktan yapıyosa pes diyorum,başkada sözüm yok ona.-tatlicadiarzu-
Naber kızlar nasılsınız. Enteresan sen bi girdin sonra koyboldun sanırım, canım ne zamandır bebiş düşünüyorsun, regli günün yaklaştımı, tedavi falan görüyormusun.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?