ben kiracıyım,o kendi evinde canım,zaten havası o yüzden ama ben onun kiracısı değilim ki,hem herkez para ödeyipte duruyo,kiracı diye yapılmazki öyle.
yöneticiyi görsem söylicemde,sanki çare mi edicek.
ama kendi geçen misafir vardı bende,tv nin sesi fazla açıkmış,tabi kumanda misfirin elinde,bişey diyemiyoz,gece de bide,tık tık tık vurdu yukardan,tamam rahatsız olmuştur ama güzellikle ses geliyo deseydi bana bi gördüğünde,saygıyla karşılardım.o hiç bişeye katlanmıcak,biz herşeye amenna.
ben hic dogum kontrol haplari kullanmadim,,butun tahlillerimde temiz,sadece erken adet oluyorum yani temiz gunum az 15 gun falan,dok.yumurtlaman olmuyor olabilir diye verdi klomeni,ama yumurtlama hormonlarida normaldi,,,iste boyle canim,,,siz ilki icin ugrasirken benimki biraz acaib ama ikincide de sebebsiz infertlite olabiliyor iste
Peki daha önceden ilk bebeğin olduğunda da böylemiydi regli düzenin, bitki çayları kullandın mı canım, hani hormanları düzenleyenlerden.
aslinda bekarligimdan beri asagi yukari oyle sayilir,ilk hamile olmadan once dok,senin yumurtalarin gayet iyi gununu denk getiremiyosun galiba demisti,ben reglim biter bitmez yumurtluyom galiba,,,ama yas ilerledi 6 sene onceki gibi degildir yumurtalar
o zaman regli biter bitmez çalışma yapman lazım, hatta bazılarına regliyle yapılması öneriliyormuş ama, hastayken günah değil mi?
geshenkim ispanyamın sıcaaa..
biz ne dioruz her zamn; öncelikle kendi sağlığımız di mi.. bence miyomundan kurtalmaya bak, madem o kadar rahatsız edyor seni, ıhmal etmeyesin..
kardelen benim ustumdekı de sılkeler sureklı bısıler ön cam arka balkon farektmez. hele de yaz gunu olduğu gibi içeri... bı kac krer uyarmıstım gene devam edıodu. bı gun sinirlendim; kül tablasınıı içine ekmek ufaklarını çeri çöpü dolduruo kapısını önüne ıtınayla yaymıştm sempatiksalakcinnisempatiksalakcinni yapmıştım yaptım gene yaparım.. bu zamanda hala ne demeye camdan bişiler silkelenir ki; köy kafasından kurtulamamış insanlar.. köyde toza toprağa karışır, olmadı davuklara yem olur gıder... kaydirigubbakcemile3 süpurgeler canavar gibi çekio, sofra bezi yerıine de el gırgırlar var. dökmeyin kardeşim yerken, döküosanız da alıveın gırgırla..kötükedihüsokötükedihüso
leylamecnun nedir o hal oyle :) bi doktoruna danışsan ya??
özgecik fırtınacık burada herkesin bir kod ülkesi vardur. seninki tartışmasız meksikaa. rivaaa rivaaaa :lepi:
leylam da tunus olsun kaydirigubbakcemile3
geçmişi okuycam diyesempatiksalakcinni hebeyle oldum kaydirigubbakcemile3
zerdaal naber çaycı güzeliiiii:) rizede ziraat diye bi yer var, çaykurun işltmesinde ve çaykur tanıtım maksadıyla da iyi kalie çaylar servis ediliyor.. nasıl lezzetliiii nasıl lezzeetliiii yok boyle bi tat. bardağı da 40 kuruş :) demlik de alabiliyorsun, 4,5- 5 milyon.. hani hava atmak gibi olmasın çok ıçtim
özleemmm arımayamm.. aşılama olmuştun di mi.. nassennn???
dilaraaa izninle ben de güldüm gülüm.. ama alman doktorların da ağzından cımbızla mı laf alınıo nedir. doğru dürüsr açıklama yapmaya üşeniolar kötükedihüso
ayliinnnnn tatlı gazozcu seniiii.. artizz seniiiiiiii... nerelerdesinn.. benim yani tarihim 18- 19 agustos galiba?
enteresan allah bağışlasın evladını.. tez zamanda kardesıne kavuşturtsunnn
kumsal no stressssss.. üç gunluk dunya.. akşamdan sabaha çıkcaamıız bile meçhull...
ha bu arada benim atamama gene olmadı yaagustosu bekliyorum
Tacımı, tahtımı elimden alıyorsun demek, veririm canım ya, ben çok çayı sevmemde nedense hep çay içmek zorunda kalıyorum.beraber içelim.:içelim:geshenkim ispanyamın sıcaaa..
biz ne dioruz her zamn; öncelikle kendi sağlığımız di mi.. bence miyomundan kurtalmaya bak, madem o kadar rahatsız edyor seni, ıhmal etmeyesin..
kardelen benim ustumdekı de sılkeler sureklı bısıler ön cam arka balkon farektmez. hele de yaz gunu olduğu gibi içeri... bı kac krer uyarmıstım gene devam edıodu. bı gun sinirlendim; kül tablasınıı içine ekmek ufaklarını çeri çöpü dolduruo kapısını önüne ıtınayla yaymıştm sempatiksalakcinnisempatiksalakcinni yapmıştım yaptım gene yaparım.. bu zamanda hala ne demeye camdan bişiler silkelenir ki; köy kafasından kurtulamamış insanlar.. köyde toza toprağa karışır, olmadı davuklara yem olur gıder... kaydirigubbakcemile3 süpurgeler canavar gibi çekio, sofra bezi yerıine de el gırgırlar var. dökmeyin kardeşim yerken, döküosanız da alıveın gırgırla..kötükedihüsokötükedihüso
leylamecnun nedir o hal oyle :) bi doktoruna danışsan ya??
özgecik fırtınacık burada herkesin bir kod ülkesi vardur. seninki tartışmasız meksikaa. rivaaa rivaaaa :lepi:
leylam da tunus olsun kaydirigubbakcemile3
geçmişi okuycam diyesempatiksalakcinni hebeyle oldum kaydirigubbakcemile3
zerdaal naber çaycı güzeliiiii:) rizede ziraat diye bi yer var, çaykurun işltmesinde ve çaykur tanıtım maksadıyla da iyi kalie çaylar servis ediliyor.. nasıl lezzetliiii nasıl lezzeetliiii yok boyle bi tat. bardağı da 40 kuruş :) demlik de alabiliyorsun, 4,5- 5 milyon.. hani hava atmak gibi olmasın çok ıçtim
özleemmm arımayamm.. aşılama olmuştun di mi.. nassennn???
dilaraaa izninle ben de güldüm gülüm.. ama alman doktorların da ağzından cımbızla mı laf alınıo nedir. doğru dürüsr açıklama yapmaya üşeniolar kötükedihüso
ayliinnnnn tatlı gazozcu seniiii.. artizz seniiiiiiii... nerelerdesinn.. benim yani tarihim 18- 19 agustos galiba?
enteresan allah bağışlasın evladını.. tez zamanda kardesıne kavuşturtsunnn
kumsal no stressssss.. üç gunluk dunya.. akşamdan sabaha çıkcaamıız bile meçhull...
ha bu arada benim atamama gene olmadı yaagustosu bekliyorum
Ya gerçekten komikmiş, güldüm:roflol::roflol: boşuna karadeniz fıkraları demiyorlar da:roflol:fıkraları zeytın mi gönercek hep. ben de yaşadıklarımı gönderrimmmm
uçakta önümde ıkı tane tayza var. oturdular kemerlerini bağladılar, cam kenarındakı yolcu geldi yerine geccek, gecemiyor.. teyzeler kalkamıolar..
" oğul ben bağlandum çözulemiyrummm"
rizeye gıttık havas ın saatlerını öğrenmek için gırdık havaş ın yerine.. banko ya yapıştırmışlar saaatleri.. bakındık ettık biz kendi içimizde hangi saat uygun yetişirmi o mu olsun bu mu diye fikir teatisinde bulunuoz.. görevliye soralım dedık.. görevli bilg basınd başka bi işle ilgilenior
biz;
bakar mısınızz?
pardon bakar mısınızzz
görevli amca accık yuksek volumle ve yerınden kalkmadan basını çevirmeden;
sen ordan sor daaa... ben burdan cevaplarumm.. hepsini biliyruummmm..
biz..
??!!
kıslar kaçak girişş..
herkes iyi mi? çıkıcam hemen.
soyle bir göz gezdirdim.
kumsalın ve lightlife negatif test gormusler..hayırlısı kıslar yaa..
ben cok uzun zamandır test bile yapmıyorum..hiç şansım olmadı..
negatiften gına geldi
tentooooooo geldin mi yavluşşş..hep derler fıkraya hacet yokmus oralara gidince:)))
lovelinin sonuc cıktı mı??
zerdalım ya iyiyim ne olsun..
hallettin mi işlerini.
dün o kadar ugrastım senle gelmedin.. :))
bekledimm de gelmedinn sevdiğimiii bilmedin..nırınımmm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?