30'lu Yaşlarda Olup Gebe Kalamayanlar

Tabiki canım parayla oturuyon babasının hayrına değil ya, sen kendi ev sahibine söylesen,
bu kadın sorunlu diye, şanstan oda senin üstündeymiş, o kötü işte, ama saygısızlık diz boyu, diğer apartman sakinleri nasıl, senin alt katında birileri yok mu? hep beraber bi karar alsanız.

Peki daha önceden ilk bebeğin olduğunda da böylemiydi regli düzenin, bitki çayları kullandın mı canım, hani hormanları düzenleyenlerden.

Peki daha önceden ilk bebeğin olduğunda da böylemiydi regli düzenin, bitki çayları kullandın mı canım, hani hormanları düzenleyenlerden.

aslinda bekarligimdan beri asagi yukari oyle sayilir,ilk hamile olmadan once dok,senin yumurtalarin gayet iyi gununu denk getiremiyosun galiba demisti,ben reglim biter bitmez yumurtluyom galiba,,,ama yas ilerledi 6 sene onceki gibi degildir yumurtalar

o zaman regli biter bitmez çalışma yapman lazım, hatta bazılarına regliyle yapılması öneriliyormuş ama, hastayken günah değil mi?

geshenkim ispanyamın sıcaaa..
biz ne dioruz her zamn; öncelikle kendi sağlığımız di mi.. bence miyomundan kurtalmaya bak, madem o kadar rahatsız edyor seni, ıhmal etmeyesin..

kardelen benim ustumdekı de sılkeler sureklı bısıler ön cam arka balkon farektmez. hele de yaz gunu olduğu gibi içeri... bı kac krer uyarmıstım gene devam edıodu. bı gun sinirlendim; kül tablasınıı içine ekmek ufaklarını çeri çöpü dolduruo kapısını önüne ıtınayla yaymıştm sempatiksalakcinnisempatiksalakcinni yapmıştım yaptım gene yaparım.. bu zamanda hala ne demeye camdan bişiler silkelenir ki; köy kafasından kurtulamamış insanlar.. köyde toza toprağa karışır, olmadı davuklara yem olur gıder... kaydirigubbakcemile3 süpurgeler canavar gibi çekio, sofra bezi yerıine de el gırgırlar var. dökmeyin kardeşim yerken, döküosanız da alıveın gırgırla..kötükedihüsokötükedihüso

leylamecnun nedir o hal oyle :) bi doktoruna danışsan ya??

özgecik fırtınacık burada herkesin bir kod ülkesi vardur. seninki tartışmasız meksikaa. rivaaa rivaaaa :lepi:
leylam da tunus olsun kaydirigubbakcemile3

geçmişi okuycam diyesempatiksalakcinni hebeyle oldum kaydirigubbakcemile3

zerdaal naber çaycı güzeliiiii:) rizede ziraat diye bi yer var, çaykurun işltmesinde ve çaykur tanıtım maksadıyla da iyi kalie çaylar servis ediliyor.. nasıl lezzetliiii nasıl lezzeetliiii yok boyle bi tat. bardağı da 40 kuruş :) demlik de alabiliyorsun, 4,5- 5 milyon.. hani hava atmak gibi olmasın çok ıçtim

özleemmm arımayamm.. aşılama olmuştun di mi.. nassennn???

dilaraaa izninle ben de güldüm gülüm.. ama alman doktorların da ağzından cımbızla mı laf alınıo nedir. doğru dürüsr açıklama yapmaya üşeniolar kötükedihüso

ayliinnnnn tatlı gazozcu seniiii.. artizz seniiiiiiii... nerelerdesinn.. benim yani tarihim 18- 19 agustos galiba?

enteresan allah bağışlasın evladını.. tez zamanda kardesıne kavuşturtsunnn

kumsal no stressssss.. üç gunluk dunya.. akşamdan sabaha çıkcaamıız bile meçhull...

ha bu arada benim atamama gene olmadı ya agustosu bekliyorum

Evet canım aşılamam yapıldı beklemedeyim şuan.

fıkraları zeytın mi gönercek hep. ben de yaşadıklarımı gönderrimmmm

uçakta önümde ıkı tane tayza var. oturdular kemerlerini bağladılar, cam kenarındakı yolcu geldi yerine geccek, gecemiyor.. teyzeler kalkamıolar..

" oğul ben bağlandum çözulemiyrummm"

rizeye gıttık havas ın saatlerını öğrenmek için gırdık havaş ın yerine.. banko ya yapıştırmışlar saaatleri.. bakındık ettık biz kendi içimizde hangi saat uygun yetişirmi o mu olsun bu mu diye fikir teatisinde bulunuoz.. görevliye soralım dedık.. görevli bilg basınd başka bi işle ilgilenior

biz;
bakar mısınızz?
pardon bakar mısınızzz

görevli amca accık yuksek volumle ve yerınden kalkmadan basını çevirmeden;

sen ordan sor daaa... ben burdan cevaplarumm.. hepsini biliyruummmm..

biz..
??!!

kıslar kaçak girişş..
herkes iyi mi? çıkıcam hemen.
soyle bir göz gezdirdim.
kumsalın ve lightlife negatif test gormusler..hayırlısı kıslar yaa..
ben cok uzun zamandır test bile yapmıyorum..hiç şansım olmadı..
negatiften gına geldi
tentooooooo geldin mi yavluşşş..hep derler fıkraya hacet yokmus oralara gidince:)))
lovelinin sonuc cıktı mı??

COLOR="Red"]enterasan [/COLOR]kullanıcısından alıntı:
sagol canimm sen nasilsin
cevap:saol canım bende iyiyim.bugün biraz sıkıldım niyeysezemuszemus
zerdal kullanıcısından alıntı:
Olur canım, ben halden anlarım, neden canın sıkkın. anlat bakalım.
cevap:valla net bişey yok..hayatın stresleri işte...birde şu regl ye kafam takıldı niye gelmiyor o kadar belirti var..öyle işte zerdalcım canım benim..okuduğum yasini eklediğin için saol canım arkadaşım.
tentation kullanıcısından alıntı;
leylamecnun nedir o hal oyle :) bi doktoruna danışsan ya??
cevap: canım ya normalde adet peryodum hep iki aya yakın oluyor bazende geçiyor..gelcekte gelemedi işte...bu progestan herkesin adedini hemen getiriyormuşdu..benim hap biteli bu gün 9 oldu.gelmedi daha..işte durum böyle...yarın arayacam doktoru gelmezse...
ayrıca cılgınım ve geshenkim sizlerede merhabalar...bugün yoktunuz.gözümden kaçmadı zemuszemus

bugun bulundugum firmadan giremiyorum nete calısırken kızlar..normalde internetim hep olur ihtiyaç da oluor arada ama.
o yüzden gene çıkıcam birazdan aksama kadar giremem..

Tacımı, tahtımı elimden alıyorsun demek, veririm canım ya, ben çok çayı sevmemde nedense hep çay içmek zorunda kalıyorum.beraber içelim.:içelim:
Ya gerçekten komikmiş, güldüm:roflol::roflol: boşuna karadeniz fıkraları demiyorlar da:roflol:

Çılgınım naber nasılsın.

zerdalım ya iyiyim ne olsun..
hallettin mi işlerini.
dün o kadar ugrastım senle gelmedin.. :))
bekledimm de gelmedinn sevdiğimiii bilmedin..nırınımmm

ben çay canavayırım..kim güzel yaparsa ona yapışabilirim
gerçi ben de pek güsel yaparım ama hadi sesimi çıkarmayayım dedim..:)))

kıslarr selamm
geçmişe bakamıcam yüz küsür sayfa çene vardı sanırım baktım da akannehir
herkes iyi mi,gelişmeler var mı
leyloşun adeti hala gelmemiş acep nedenn :)) kıs kanda baktırsana neden bekliyosunn bi vur patlasın çal oynasın yapalım sositososito

zerdalım ya iyiyim ne olsun..
hallettin mi işlerini.
dün o kadar ugrastım senle gelmedin.. :))
bekledimm de gelmedinn sevdiğimiii bilmedin..nırınımmm

Ay canım ya, dün çok sıkıntılar çıktı, bi arkadaşa izin vermediler, o çok üzüldü, bi yazı yüzünden ben ilk defa laf işittim, çok kızdım, dünya kadar iş üstüme kaldı, dün kabus gibiydi. o yüzden gelemedim.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…