30'lu Yaşlarda Olup Gebe Kalamayanlar

Bende öyle didim, tentoşum kızma. Uygulama yok bende. ama leyla karıştırmış. leyla yanlış biliyorsun. tentoş kızıyor sonra.klava:

hahahsempatiksalakcinni

kızlar burda hava gökgürültülü bulutlu ama bişi yok, rüzgar bile yok... biri şu havaya suni sancı verse de dökse içindekini :))

33.gündeyiz zerdal bekliyoruz 35.günü dimi
günaydın arkadaşlar...nasılsınız bakem bugün...loveli yeni cetvelimi beğendinmi bak kendim yaptım valla...birassscıkk uğraştım ama oldu sonunda...sempatiksalakcinni
eline sağlık güzel olmuş canım
günaydın kızlar.. nişanlılar sağa evliler sola takar yau :)

ben de böyle biliyommm sol evlii sağ nişanlı

Evet loveliciğim ya, geçen ay 36.günde olmuştum, o zamana kadar bekleyim diyorum. Bu ay o kadar çok iş yaptım ki cumaetesi günüde halıları sildik, evimin temizliği hemen hemen halloldu, yani belim falanda çok yoruldu ama daha gelen giden yok.

dün mü?? ama ben dün sabah ve öğleden soora sınavdaydım yauu.. gelince de sızmışım..
canım dün bir ara nikin vardı..bende hg tentoşşşşşşşş diye seslendim..geçmişe bakarsan görürsün...sorun değil canım...acaba nikinle başkasımı giriyor tentoşcum...fisfisfis

33.gündeyiz zerdal bekliyoruz 35.günü dimi

eline sağlık güzel olmuş canım

ben de böyle biliyommm sol evlii sağ nişanlı

saol lovelicim...başka bir forumdan arkadaş yardımcı oldu saolsun...birass öğretti...bende uyguladım...böyle oldu...benimde çok hoşuma gitti...kaydirigubbakcemile3 kaydirigubbakcemile3

bekleyeceğiz tatlım
günaydın kızlar
zeytinnnnn gözün aydın canım ne yaptı eşin göbişini görüncee

ben de merak ettim ne yaptı acaba

Bende öyle didim, tentoşum kızma. Uygulama yok bende. ama leyla karıştırmış. leyla yanlış biliyorsun. tentoş kızıyor sonra.klava:

yukk yukk ben doğru biliyorum...siz yanlış biliysinizz...tentoşşcumm valla ben sola takıyorum...ne farkeder yani...sağ sol hiç farketmez....

hayriyeeeeeeeeeeee benim çubuklar yola çıktı...bugün yarın gelir elime inşallah...heyecanla bekliyorum...bu ay çok çalışcam inşallah...:hulya: sizleri mahcup etmek istemiyorum....:dance: :dance: :dance: :dance: :dance: :dance: :dance: :dance:

hayriye geçmişe daldı galiba....başını kaldır geshenkim geçmişten yaaaaaaaa...naniknanik

özlemmmmmmcimmmmm tatlım hg hihoyyyt

geshenk de kaynanasıyla hamur işleri yapçeedi.. bitiremediler herhal.. :))) gıııııı yime onnardan yime.. kilo alceennnn

yaptıııkkk.. öldüüüm yorgunuuuumm.. kollarım kakmıyor bu sabah.. vallahi ayakkabımı giyecek gücüm kalmamış :)) 1 taneceik gözleme yedim beee.. sac yandı o kadar iç yaptım hazır.. sıcakta bide sacın karşısında piştim resmen zaten.. buhar olup uçacaktım bir ara :))

nasıl seslermiş onlar öyle yaaa alt kata kadar inen sempatiksalakcinni

sakaryalımı eşin?? anlaşılan buranın köylerinden.. gel sen al çocuğunu ben köy havası yaşatırım kıss size... yakın köylere gideriz nolcek... kocaya kısma klima alsın tabi serinle ama vardır adamcağızın bir bildiği sonuçta kendi de sıcaklamıyormu seninle

ahan da geshenk geldii.. açtın mı gııı erişteleriiiii

yaaa tentoo hani kaynanaları çekiştirmişsiniz ya işte bu hafta sonu onca .alıştıktan sonra benimde çekiştiresim var.. benimki de iyi hoş ama ... evde annemle yıllarca ablalarıma abime evliler ya her şeylerini yapardı ee ben yanında olunca yardım eden yine ben.. yıllarca evde onlara yaz kış ramazan hazırlığı yapıldı hep ceremesini ben çektim şimdi de 3 görümce var aynını kayınvalidem yapıyor.. tarhanası makarnası katlaması hiç arkası kesilmez zaten hep bizdeler çoğunlukta da... bizim bahçe var ya düzeni kuruyoruz oraya neymiş onlar çalışıyormuş diye annemde geldi tabi o ablamlar için bizimki de kızları için hamur işi hazırlığı yapıyorlar ya. eee getir götür eve gir çık bide aşırı sıcak hiç esmiyor nem o biçim pişirme işi yine bana düştü arada onlar yetiştiremeyince açıyorum da.. yani her türlü telaşesi bana yemesi onlara. valla kızıyorum artık.. azıcık söylendim hatta ikisinede şaka karışık onlar çalışıyorsa bende çalışıyorum dedim ucundan tutan yok dedim türkiye turunu onlar yapsın tatil onlara ceremesi bana dedim.. dillendim valla :)))))) gezmeye tozmaya vakitleri var bunlara yok.. daha kayınvalidem baklavalarını da açar bayram gelince hep telaşesi bana... bide diyorki bana onlar evlatlarımız ama ... ee dedim biz neyiz o zaman bize yazık değilmi bak bizde yoruluyoruz dedim.. yemin ederim çoook yoruldum ama.. az da yapılmıyor tabi... 25 kilo undan yapılmış oldu o kadar kişiye tabi.. kafam atıyor artık... küçük olmak büyüklerle oturmak..... hiç kimsye tavsiye etmem... resmen eziliyorsun her şekilde... o kadar yorulmuşum ki sabah kalkamadım artık şu an kollarım omuzlarımdam çıkacak gibi ağrıyor.. ateşi karşısında yandığım cabası...

neyse elfidacım sen sevememişsin izmiri..oturduğun yerden olabilir..
üzüldüm..bak boyle oldumm :çok üzgünüm:
aa geshenk gelmiş..

geldim ama.. sadece geldim :)))

hhaha ben de millete inat ilk ultroson fotosunu kaycaam derim halbusi :)))
görmemiş misali :roflol::roflol::roflol:

gesheenkkk huuuu

hu hu ları şimdi görüyorum.. ne taelaşe vardı yasdım yukarıda.. pek dertlendim sabah sabah :)))

Geshenkk nedne yazmazki hala....

eşimden korkuyorum çılgıncım ya.... dalgınlık yapıyor bazen.. oyüzden pek tehlikeli yollara sokasım gelmiyor... ya da benmi evham yapıyorum ne .....

yazacak vakit oldumu ki.

geshenk gelemedin..uykum geldi kıs yatıcaz..eşim çağırıyorr..

hımmm gelemedim tatlım... çalışıyordum :))

ammaannn takma elfida başkalarını.. napalım biz de beyleyizz..

ben de anca millete bebek hediyesiyydi altınıydı.. 4 çeker calısısomm :)))

aynen.

aman tentom sorma, aldığım hediyeler altınlar bana dönse köşeyi döncem yaw

döner inşallah.. ben beklemiyorum geri dönüşünü malum.. vermezse halik ne bilsin malik :))

günaydın canım

hayriyeeeeeeee canım hafta sonu işlerini biterebildinmi....? hafta sonu kulaklarını çınlattım...belki duymuşsundur...opuyorumnanaktan

bitti sorma bende bittim ama :)) piller boşaldı tastamam

günaydın kızlar.. nişanlılar sağa evliler sola takar yau :)

sola evli solaaaaa.. nasıl bilir tentom bakıın..

hahahsempatiksalakcinni

kızlar burda hava gökgürültülü bulutlu ama bişi yok, rüzgar bile yok... biri şu havaya suni sancı verse de dökse içindekini :))

benzetmeye bak yaaa :roflol: :roflol: :roflol: haşır neşir olduğun şeyler böle olunca tabe :roflol: :roflol: :roflol:

ehehe geshenkim geçmiş olsun yaa 25 kilo undan hem de bu sıcaktaaaa. ne gelinler var, masalah maslah.. bilsinler gıymetini öyle de onlara.. ii demişsin dillenmekle efferiim :)

ben çıkıom kızlar. teyzem alamanyaya döncek bi gidem görem yolculeyem..

leyla bi ara baktım dün, ama çıktım hemen. sızmışım dedim ya
öptm siziiii

leylacım hoşbulduk canım,ben iyiyim hamdolsun,günüm yaklaştı,onu bekliyorum,sen nasılsın?

bende iyiyim canım saol kardelencim..valla benimde adetim yeni bitti..bu ay çalışma yapcam bakalım...hayırlısıyla inşallah meyvesini toplarız....çubukları bekliyorum..netten aldım...yımırta takibi yapcam..ayın 17 sinde doktorla randevum var..yımırtalarıma bakcak sanırım doktor....Allahım inşallah bir avazda..:kedi:

Geshenkciğim maşaallah becerikli hatunum, yok ya ben gelemem öyle hazırlıklara, üstelik bide görümcelere mümkün değil, kayınvalidem banada yapmaya çalışıyor ama istemiyorum, onların yaptıkları hazırlıklar farklı geliyor bana yiyemiyorum. kayınvalidem kendi yapar, kendi vermek ister ama istemem ben. Anneminkileri seviyorum, salça, yaprak, reçellerimi anem yapar, onada yardıma gitmeye çalışırım.Zaten çalışıyoz. Ancak kendi işlerime yetiyorum. Kendi evimin işini yaptığımı canıma minnet biliyorum, ne onlar bana yardıma geliyor, ne ben onlara yardıma giderim. Ama keşke kendi annemler yakınımda olsaydı, kapı pencere yaptırdım hep kendim hallettim, annemler olsa 2 günde biterdi. Bu konuda takdir ediyorum seni, iyi sabırlısın canım.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…