günaydın kızlar.. nişanlılar sağa evliler sola takar yau :)
Bende öyle didim, tentoşum kızma. Uygulama yok bende. ama leyla karıştırmış. leyla yanlış biliyorsun. tentoş kızıyor sonra.klava:
sanada günaydın tentoşşş..dün o kadar günaydın diye bağırdım..sesim kısıldı..bir türlü beni duymadınnn...boshayallersmile
33.gündeyiz zerdal bekliyoruz 35.günü dimiBismillahirrahmanirrahim.
1.gün
2.gün
3.gün
4.gün
5.gün.......36.2
6.gün.......36.2
7.gün.......36.3 çalışma
8.gün.......36.1
9.gün.......36.0 çalışma
10.gün.....36.2
11.gün.....36.1 çalışma
12.gün.....36.1
13.gün.....36.1 çalışma (ikinci çizgi kırmızıya yakın)
14.gün.....36.2 (ikinci çizgi kırmızı gibi) Yakı yakmak.
15.gün.....36.2 çalışma (İkinci çizgi çok silik)
16.gün.....36.5 (İkinci çizgi yok gibi, belli belirsiz.)
17.gün.... 36.5 çalışma
18.gün.....36.3
19.gün.....36.3
20.gün.....36.3 çalışma
21.gün.....36.6
22.gün.....36.5 çalışma
23.gün.....36.7
24.gün.....36.5
25.gün.....36.5
26.gün.....36.6
27.gün.....36.5
28.gün.....36.5
29.gün.....36.6
30.gün.....36.6
31.gün.....36.6
32.gün.....36.6
33.gün.....36.6
eline sağlık güzel olmuş canımgünaydın arkadaşlar...nasılsınız bakem bugün...loveli yeni cetvelimi beğendinmi bak kendim yaptım valla...birassscıkk uğraştım ama oldu sonunda...sempatiksalakcinni
canım dün bir ara nikin vardı..bende hg tentoşşşşşşşş diye seslendim..geçmişe bakarsan görürsün...sorun değil canım...acaba nikinle başkasımı giriyor tentoşcum...fisfisfisdün mü?? ama ben dün sabah ve öğleden soora sınavdaydım yauu.. gelince de sızmışım..
33.gündeyiz zerdal bekliyoruz 35.günü dimi
eline sağlık güzel olmuş canım
ben de böyle biliyommm sol evlii sağ nişanlı
bekleyeceğiz tatlımEvet loveliciğim ya, geçen ay 36.günde olmuştum, o zamana kadar bekleyim diyorum. Bu ay o kadar çok iş yaptım ki cumaetesi günüde halıları sildik, evimin temizliği hemen hemen halloldu, yani belim falanda çok yoruldu ama daha gelen giden yok.
günaydın kızlar
zeytinnnnn gözün aydın canım ne yaptı eşin göbişini görüncee
günaydın kızlar
zeytinnnnn gözün aydın canım ne yaptı eşin göbişini görüncee
Bende öyle didim, tentoşum kızma. Uygulama yok bende. ama leyla karıştırmış. leyla yanlış biliyorsun. tentoş kızıyor sonra.klava:
geshenk de kaynanasıyla hamur işleri yapçeedi.. bitiremediler herhal.. :))) gıııııı yime onnardan yime.. kilo alceennnn
kızlar ayıptır söylemesi.. iki sene evvel kadar bi yaz ,yatak odamızın üst katından gelen ssleri dinlemek zorunda kalmıştık..
şinci veletinin sesini dinlioz..:roflol::roflol::roflol: kadının iki çocuu vardı okula giden. bu kazandibi..
ha şinci gene geldi de paylaşiim didimmm
kayınvalidem de geçen hafta sakarya ya gitmişti bana haber bile vermedi ben gitmek istemiştim oysa çocuk da bir köy görsün diye accık inek ne bilem horoz falan tanısın topraktan solucan çıkarsın dedim ama nafile kaçıp gitti bizimki benim de ellerim böğrümde kaldı eee kaynana dedim alcağın olsun benimde memleketim var dedim gitmesek te kalmasak da gibi tripler yaptık ama o gittiğiyle ben de tribimle kaldım anam bi geldi bizim kaynana pişik olmuş elleri ayakları şişmiş davul olmuş güneş alerjisinden şimdik de alerji ilaçları kullanıyo valla ben bişi demedim ama buna oh olsun derler olay bir yana ama kadelencim türkiye şuan yanıyoooo ve ben kocişimle sürekli didişiyom hep küsüm adama uyuz oldum bir klima bile takmıyo eve piştik valla:bbo:
ahan da geshenk geldii.. açtın mı gııı erişteleriiiii
neyse elfidacım sen sevememişsin izmiri..oturduğun yerden olabilir..
üzüldüm..bak boyle oldumm :çok üzgünüm:
aa geshenk gelmiş..
hhaha ben de millete inat ilk ultroson fotosunu kaycaam derim halbusi :)))
görmemiş misali :roflol::roflol::roflol:
gesheenkkk huuuu
Geshenkk nedne yazmazki hala....
eşimden korkuyorum çılgıncım ya.... dalgınlık yapıyor bazen.. oyüzden pek tehlikeli yollara sokasım gelmiyor... ya da benmi evham yapıyorum ne .....
geshenk gelemedin..uykum geldi kıs yatıcaz..eşim çağırıyorr..
ammaannn takma elfida başkalarını.. napalım biz de beyleyizz..
ben de anca millete bebek hediyesiyydi altınıydı.. 4 çeker calısısomm :)))
aman tentom sorma, aldığım hediyeler altınlar bana dönse köşeyi döncem yaw
Geshenk, leyla günaydın. leylacım diğer dular listede olmadığı için eklemedim. Allah kabul etsin, ağzına sağlık canım. ne kadar çok kaynatmışsınız. tam okumadım, üstün körü geçtim artık.
hayriyeeeeeeee canım hafta sonu işlerini biterebildinmi....? hafta sonu kulaklarını çınlattım...belki duymuşsundur...opuyorumnanaktan
hahahsempatiksalakcinni
kızlar burda hava gökgürültülü bulutlu ama bişi yok, rüzgar bile yok... biri şu havaya suni sancı verse de dökse içindekini :))
leylacım hoşbulduk canım,ben iyiyim hamdolsun,günüm yaklaştı,onu bekliyorum,sen nasılsın?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?