30'lu Yaşlarda Olup Gebe Kalamayanlar

oooo süpermiş yaa..

Görüşürüz tentoşum.

Bizede dua et canım allah kabul etsin. Sende kuran okuyormusun, takip ediyormusun.

hadi hayırlısı leylacım. bakalım doktorun nediyecek.
Hayırlısı canım...inşallah bu ay bişeyler başarırım...:sinifsinif:

sanada selam aylincim..hg sende tatlım...sıcakta yolculuk çekilmesss valla...zemuszemus

aylincim hormon kontrolu. yimirtalar toplanacak artik.
keske esimle gelseymisim. canim s

kız bende ne zaman toplanacak diyordum, toplanıyor mu, iyi hadi hayırlısı, transfer ne zaman olacak. Peki ne yapacaksın, izin kullanırsın demi, transferden sonra evdemi geçirirsin.

kuzecim sen yeni misin,hoşgeldin aramıza..gazoz seviyon mu
işte bi istanbulzede... kıs dün harbi çok fenaydı yaa, duşa girip çıkıyos ama az sonra yine sırılsıklam oluyos... nasıl bir nemdir o yaa

varya perişan bi halde eve vardık ama inanmıcaksınız, gazoz içmeden uyumadık heee :lepi:
napim tam yımırtlama zamanları belki de.. hiç bakmıyom bişeye ama bu günlerde olabiler
Oh aylinciğim yarasın,
Doktoramı gideceksin canım, hadi hayılrısı, piknik güzel oluyor, yoksa evde sıcak, çekilmiyor, gidip hava alıyoruz bari. Kız sonra güneş kızıpta klava:daha peter gelmesin.
oooo süpermiş yaa..
süper ya.
Hayırlısı canım...inşallah bu ay bişeyler başarırım...:sinifsinif:

sanada selam aylincim..hg sende tatlım...sıcakta yolculuk çekilmesss valla...zemuszemus

nerelerdesin leylacım, işlermi çıktı yoksa görünmüyorsun.

ayh sorma leyloş, geberdikkk sıcaktan
bi de tatile de taaaaa akdenize nasıl gitcez gözüm korktu ya!! ist 5 saatlik yol perişan etti, antalyayı düşünemiyorumm... o yüzden gece gitcez işte, daha serin olur inşallah hayırlısıyla...
kız bende ne zaman toplanacak diyordum, toplanıyor mu, iyi hadi hayırlısı, transfer ne zaman olacak. Peki ne yapacaksın, izin kullanırsın demi, transferden sonra evdemi geçirirsin.

güsel sorular, ivet çılgınım nirdesinnnnn

kizlar cepten zor oluyor yazmak buraya. merak etmeyin iyiyim. sadece yalniz oturmaktan sIkIlmisem. bu ara yimirtalarimla konusuyom. hani hamileler bebisleriyle konusur ya oyle:)))
aylinim yoktur sende antikor yaww

Oh aylinciğim yarasın,

zerdalım hiç artık bu gazozlar işe yaramıcak gibi hissediyorumm.... işte üstümüze düşeni yapıyos, Allahım verir inşallah da benim de var bi bilmediğim korunma mekanizmam içerde bi yerlerde ama ne bilmiyorum... boşa gidiyo gazozlar.. yine akıntım da var, acaba rahimağzı salgısı mı uygun diil.. amaaaaaaaaaaaaan ne bilem

kislarrrr naber,
tahlillerimi bekliyom. oturdum bi kafeyee. napiyonuz
çılgınnnn bizleri habersiz bırakma canım...herşey inşallah istediğin gibi olur canım..opuyorumnanaktan

H.B canım.geçmişi okuyodum ne çok yazmışsınız oku oku bitmiyo:)))
hafta sonu bayağı çalıştık canım...:hulya: dedikodu kazanı kaynadı şekerim...valla dün akşam saat 22:00 ye kadar topicin bekçiliğini yaptım...herkes benim çıkmamı beklemiş sanki...ben çıktım herkes girmiş...bir muhabbet bir muhabbet sorma...o kadar yazdım kimse bişey dememiş...leyla nerde diye soran bile olmamış...olsun canları saolsun...soranında sormayanında canı saolsun...naniknanik alınganlığım tuttu yine...:sinifsinif: aylinnnn gönder ordan bir çamlıca şekerim...-tatlicadiarzu-:içelim: başkası kesmez zira kafamçokkarıştı:dance: :dance: :dance: :dance: :dance: :dance:

kizlar cepten zor oluyor yazmak buraya. merak etmeyin iyiyim. sadece yalniz oturmaktan sIkIlmisem. bu ara yimirtalarimla konusuyom. hani hamileler bebisleriyle konusur ya oyle:)))

:roflol::roflol: olsun canım konuş ne olacak, çiçek yetiştirenlerde çicekleriyle konuşuyor, ona göre tepki veriyorlarmış. Yumurtalara dedi, arkadaşlarım kızıyor, güzelce dışarı çıkınca sana verilen spermi kabul et, sonrada gel rahimde iyicene tutun, benden 9 ay 10 gün olana kadar ayrılma de.:CüvCüv::CüvCüv:

Bakalım canım, senle ben biraz daha bekliyeceğiz, zamanı gelincede ayrıntılı testlerle öğreneceğiz. bende düşünüyorum kesin bişeyler var, bu zamana kadar olması lazımdı diye, bişey varki bu bebiş gelmiyor.

çılgınım yavrımm eferem iyi olmuş sıkılmak fiilindeki i'leri büyük I yapman laelaelaelaelae :))))))))))))) yerinde bir müdahale yani :))))))
oyyyyy o yımırtalardan biri göbeeni kocaman yapacak, kucağına alcan, emzirecen.... inşallah inan buna, bebişinin sperm eklenmemiş hali karnında şimdi yani :) tek şeyi eksik işte, çoooooook sevdiğin adama da benzemesini ondan da bişeler almasını sağlayacak olan bir adet sperm :asigim: kıssssssssss varya ben heyecam yeptım, çokkkkkkkkkk ümitliyim, az kaldı burda bayrammmmmm yapmayaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa:sm_cool:
bu arada bende de antikor olabiler ya çılgınım, morel veryon emme, kıs resmen tıkandım dün, alerji yaptı bişeler... bu sene daha fenayım nedense....

içelim güzelleşelimmmm yavrımmmmmm, bırak kendini bana ben rahatlatırım senii:jeyyar:
iste sonuclar ciksin konusucaz doktorla..transfere embriyolar karar verecekkk
çılgınım nur topu gibi embriyolar olcek ve biri bebişin olacek inşallahh
zerdalım benim galiba artık bakılmayan bi antikor var, bi rahimağzı salgısının yapısı var... bi de tabe laparoskopi ve histereskopi yapılmadı haliylen. :))))) onun dışında her bi b.ka baktılar... sen şimdi doktoru bekliyon di mi.. inşallah gebelik takibi randevusu olacek o di mi :)

çılgınımmmmmmm bebişinin geliceni hayal et ve yumurta toplamada bizim elini sımsıkı tuttuğumuzu, seninle olduğumuzu unutmaaaa ve tabi Allahım yardımcın olsun...benden selam söle yımırtalarına, kartımı verim sana "hamili yakinimdir" diye ona göre heee

evet canım az kaldı, ayın 27 sini bekliyoum, bakalım neler çıkacak, hiç sanmıyorum benim randevunun bebek randevusu çıkacağını, bu ayda hayıt içmedim ya, belki ondan iyice geçikecek, bende zaten doktoru ayarladım ya, canı ne zaman isterse o zaman gelsin.

zerdalım inşallah herşey yolunda gider ve bebişin toktorun lafını dinler gelir :)

kıslar, kocacım geçen hafta hastalandı bikaç günya, ateşi 38,3'e kadar çıktı, bu hafta bikaç kere ateşlendi.. spermlere zarar vermiş midir sizce?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…