Bizde eşim pek bilmez, ama dün ikimiz uğraştık yaptık iyi oldu. Evet ankaranında güzel yerleri vardır, burda da çok güzel alabalık mekanları var, özellikle yenice tarafında, dünyanın en büyük ormanları yenicede, aradan buz gibi çağlayanlar akıyor, dağlar masal gibi ve orda balık yemek çok güzel, arada gidiyoruz, değişiklik oluyor.
Hayırlısı canım...inşallah bu ay bişeyler başarırım...:sinifsinif:Görüşürüz tentoşum.
Bizede dua et canım allah kabul etsin. Sende kuran okuyormusun, takip ediyormusun.
hadi hayırlısı leylacım. bakalım doktorun nediyecek.
sanada selam aylincim..hg sende tatlım...sıcakta yolculuk çekilmesss valla...zemuszemusselam kıslar
nasılsınız?
ben dün istanbuldayım, gece de yolda! perişan olduk sıcaktan, yorgunluktan ve bilhassa nemden! istanbuldakiler, anacım siz nasıl yaşıyonuz orda yapış yapış!! gözünü seveyim ankaranın kavurucu fekat kuru sıcağınınkafamçokkarıştı
yeni kalktım, bi duş alıp kendime gelmeliyim...
aylincim hormon kontrolu. yimirtalar toplanacak artik.
keske esimle gelseymisim. canim s
kuzecim sen yeni misin,hoşgeldin aramıza..gazoz seviyon muben de dün pikniğe gittim eşim kaynanam kaynatam ve oğlumla öylesine bir pazar öylesine bir yaşanmışlık oldu güzeldi şimdi 2 saat sonra dr dayım bakalım nasibimizde gene ne var güneşe dün sitem etmiştim yiteeeer dedim yaktın kavurdun bizi git tatil yap dedim tazminat davası açacam dedim korktu valla bugün istanbul kapalı biraz :dance:
Oh aylinciğim yarasınvarya perişan bi halde eve vardık ama inanmıcaksınız, gazoz içmeden uyumadık heee :lepi:
napim tam yımırtlama zamanları belki de.. hiç bakmıyom bişeye ama bu günlerde olabiler
Doktoramı gideceksin canım, hadi hayılrısı, piknik güzel oluyor, yoksa evde sıcak, çekilmiyor, gidip hava alıyoruz bari. Kız sonra güneş kızıptaben de dün pikniğe gittim eşim kaynanam kaynatam ve oğlumla öylesine bir pazar öylesine bir yaşanmışlık oldu güzeldi şimdi 2 saat sonra dr dayım bakalım nasibimizde gene ne var güneşe dün sitem etmiştim yiteeeer dedim yaktın kavurdun bizi git tatil yap dedim tazminat davası açacam dedim korktu valla bugün istanbul kapalı biraz :dance:
süper ya.oooo süpermiş yaa..
Hayırlısı canım...inşallah bu ay bişeyler başarırım...:sinifsinif:
sanada selam aylincim..hg sende tatlım...sıcakta yolculuk çekilmesss valla...zemuszemus
ayh sorma leyloş, geberdikkk sıcaktansanada selam aylincim..hg sende tatlım...sıcakta yolculuk çekilmesss valla...zemuszemus
kız bende ne zaman toplanacak diyordum, toplanıyor mu, iyi hadi hayırlısı, transfer ne zaman olacak. Peki ne yapacaksın, izin kullanırsın demi, transferden sonra evdemi geçirirsin.
Oh aylinciğim yarasın,
çılgınnnn bizleri habersiz bırakma canım...herşey inşallah istediğin gibi olur canım..opuyorumnanaktankislarrrr naber,
tahlillerimi bekliyom. oturdum bi kafeyee. napiyonuz
hafta sonu bayağı çalıştık canım...:hulya: dedikodu kazanı kaynadı şekerim...valla dün akşam saat 22:00 ye kadar topicin bekçiliğini yaptım...herkes benim çıkmamı beklemiş sanki...ben çıktım herkes girmiş...bir muhabbet bir muhabbet sorma...o kadar yazdım kimse bişey dememiş...leyla nerde diye soran bile olmamış...olsun canları saolsun...soranında sormayanında canı saolsun...naniknanik alınganlığım tuttu yine...:sinifsinif: aylinnnn gönder ordan bir çamlıca şekerim...-tatlicadiarzu-:içelim: başkası kesmez zira kafamçokkarıştı:dance: :dance: :dance: :dance: :dance: :dance:H.B canım.geçmişi okuyodum ne çok yazmışsınız oku oku bitmiyo:)))
kizlar cepten zor oluyor yazmak buraya. merak etmeyin iyiyim. sadece yalniz oturmaktan sIkIlmisem. bu ara yimirtalarimla konusuyom. hani hamileler bebisleriyle konusur ya oyle:)))
aylinim yoktur sende antikor yaww
zerdalım hiç artık bu gazozlar işe yaramıcak gibi hissediyorumm.... işte üstümüze düşeni yapıyos, Allahım verir inşallah da benim de var bi bilmediğim korunma mekanizmam içerde bi yerlerde ama ne bilmiyorum... boşa gidiyo gazozlar.. yine akıntım da var, acaba rahimağzı salgısı mı uygun diil.. amaaaaaaaaaaaaan ne bilem
kizlar cepten zor oluyor yazmak buraya. merak etmeyin iyiyim. sadece yalniz oturmaktan sIkIlmisem. bu ara yimirtalarimla konusuyom. hani hamileler bebisleriyle konusur ya oyle:)))
aylinim yoktur sende antikor yaww
içelim güzelleşelimmmm yavrımmmmmm, bırak kendini bana ben rahatlatırım senii:jeyyar:çılgınnnn bizleri habersiz bırakma canım...herşey inşallah istediğin gibi olur canım..opuyorumnanaktan
hafta sonu bayağı çalıştık canım...:hulya: dedikodu kazanı kaynadı şekerim...valla dün akşam saat 22:00 ye kadar topicin bekçiliğini yaptım...herkes benim çıkmamı beklemiş sanki...ben çıktım herkes girmiş...bir muhabbet bir muhabbet sorma...o kadar yazdım kimse bişey dememiş...leyla nerde diye soran bile olmamış...olsun canları saolsun...soranında sormayanında canı saolsun...naniknanik alınganlığım tuttu yine...:sinifsinif: aylinnnn gönder ordan bir çamlıca şekerim...-tatlicadiarzu-:içelim: başkası kesmez zira kafamçokkarıştı:dance: :dance: :dance: :dance: :dance: :dance:
çılgınım nur topu gibi embriyolar olcek ve biri bebişin olacek inşallahhiste sonuclar ciksin konusucaz doktorla..transfere embriyolar karar verecekkk
zerdalım benim galiba artık bakılmayan bi antikor var, bi rahimağzı salgısının yapısı var... bi de tabe laparoskopi ve histereskopi yapılmadı haliylen. :))))) onun dışında her bi b.ka baktılar... sen şimdi doktoru bekliyon di mi.. inşallah gebelik takibi randevusu olacek o di mi :)Bakalım canım, senle ben biraz daha bekliyeceğiz, zamanı gelincede ayrıntılı testlerle öğreneceğiz. bende düşünüyorum kesin bişeyler var, bu zamana kadar olması lazımdı diye, bişey varki bu bebiş gelmiyor.
zerdalım benim galiba artık bakılmayan bi antikor var, bi rahimağzı salgısının yapısı var... bi de tabe laparoskopi ve histereskopi yapılmadı haliylen. :))))) onun dışında her bi b.ka baktılar... sen şimdi doktoru bekliyon di mi.. inşallah gebelik takibi randevusu olacek o di mi :)
kıslar çokkkkk ayıppp günah ama ben daha postgazoz oturuyom yaa, bi duş alim
evet canım az kaldı, ayın 27 sini bekliyoum, bakalım neler çıkacak, hiç sanmıyorum benim randevunun bebek randevusu çıkacağını, bu ayda hayıt içmedim ya, belki ondan iyice geçikecek, bende zaten doktoru ayarladım ya, canı ne zaman isterse o zaman gelsin.
len bende bu ne demeye çalışıyor diyom, çabuk git al şu duşunu, afferin bu saate kadar dur.klava:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?