30'lu Yaşlarda Olup Gebe Kalamayanlar

Görüşürüz tentoşum.
kızlar bende çıkıyorum,eğer hemen çıkmassam mukabeleye geç kalcam.öptüm sizi.
Bizede dua et canım allah kabul etsin. Sende kuran okuyormusun, takip ediyormusun.
hadi hayırlısı leylacım. bakalım doktorun nediyecek.

selam kıslar
nasılsınız?
ben dün istanbuldayım, gece de yolda! perişan olduk sıcaktan, yorgunluktan ve bilhassa nemden! istanbuldakiler, anacım siz nasıl yaşıyonuz orda yapış yapış!! gözünü seveyim ankaranın kavurucu fekat kuru sıcağınınkafamçokkarıştı
yeni kalktım, bi duş alıp kendime gelmeliyim...

OOO aylincğim naber, kız ne işin var istanbullarda, neler yapıyorsun anlat bakalım, izne ne zaman çıkacaksın.

kızlar beklenmeyen günlerinizi verin de ekleyelim

30'LU YAŞLARDA 2010'UN EN ÇITIR GEBELERİ VE TAHMİNİ DOĞUM TARİHLERİ (MAŞALLAH)

بِسْــــــــــــــــــــــمِاﷲِارَّحْمَنِارَّ حِيم

1.loveli.............................................. 19 ekim
2.neşemeşe...................................... 19 ekim
3.sezen10...........................................7 aralık
4.zeytin1007......................................31 aralık
5.tilsim2..............................................6 ocak
6.ahsen_81........................................11 ocak

VE BEKLENMEYEN ADETLERİMİZ...BİRBİRİMİZ İÇİN EDECEĞİMİZ DUALARIN KABUL OLMASINI DİLEYEREK

بِسْــــــــــــــــــــــمِاﷲِارَّحْمَنِارَّ حِيم

enterasan...........................................3 ağustos

ozlem64.............................................8 ağustos

kardelen5233 ve zerdal...................... 15 ağustos----çifte müjde inşallah

tentation........................................... 18/19 ağustos

aylint............................................ ... 22 ağustos

divinity.......................................... ...?

çılgınkız......................................... . ?

ani…………...........……………….......?

Blackberry.......................................?

bbaran............................................ ?

librarian ..........................................?

edut.............................................. . ?

duygu7979......................................?

Esmeraldaa......................................?

masal0663.......................................?

kardelen.......................................... .?

kumsal..............................................?

lizbeth80......................................... .?

gizem79............................................?

dillara............................................. ...?

deniko............................................ ..?

belenay..........................................?

exporter...........................................?

hpt_honey........................................?

kahvelokum......................................?

GESHENK.......................................?

ozdage.............................................?

MAŞALLAH LİSTEMİZEE

canım kimse olmuyor ya bende acıyorum yinede onlara çok yoruluyorlar diye sonra oraları buraları başlıyor ağrımaya hadi bi daha doktor doktor gez.. mecburen yardım ediyorum içimde rahat etmiyor kenara çekilemiyorum sonuçta başka kimse olmuyor.. kadınlar o yaşta uğraşıyor kolaymı... ama bana da yazık dimi valla sinirleniyorum artık içten içe ama ne yapayım 3 günlük dünya kalplerini kırmak istemiyorum... onlar da bana acısın.. bakalım öyle bir gün gelecekmi... benneyaptımki

OOO aylincğim naber, kız ne işin var istanbullarda, neler yapıyorsun anlat bakalım, izne ne zaman çıkacaksın.
zerdalım nikah düğün işleri işte... dün sabahın körü yollara çıktık, gecenin bi yarısı yorgunluk, sıcak, nem ve klima çırpıştırması sonucu perişan bi halde evdeydik.. yani en perişan bendim, tıkandım, boğazım ağrıdı, fenaydım eve geldiğimizde...
çılgınımmmm benim de kocama allerjim olabilir fikri iyiden iyiye oluştu bende, bakın ya sapa çöpe alerji...
tatile inşallah cuma gecesi gitcez, yola çıkıcaz...

Sende haklısın insan dayanamıyor bide hastalanıyorlar, benim kayınvalidemde sürekli hamurla uğraşır ekmek yapmaya çalışır, ben sıkı sıkı tembiliyorum, ben istemiyorum diye, diğer bi gelini daha var, onlar yiyor diye onlara yapıyor. kendi annemede tembihliyom, seni zora sokacak, sağlığını bozacak bişey yapma diye anneminde gelini var, ama yok yapıyorlar, yine kendi annem o kadar zorlamıyor kendini. Ama kayınvalidem o kadar çok yapıyor ki, buna kalb mi dayanır, şeker mi bilmiyorum. istemiyorum diyorum bu sefer zorla vermeye çalışıyor, bende hayatta israfı sevmiyorum, hani alayımda yemezsemde atarım diyemiyorum. yiyorsanız kendinize yapın diyorum ama anlamıyor ya, bende bu konuda dertliyim, çünkü gerçekten damak tatları farklı, yemediğim yiyeceği niçin alayım demi. Artık arkamdan bizim gelinden hiçbişeyi beğenmiyor diyorlardır.:1rolleyes:

Ay canım benim geçmiş olsun. Zorda kalmayınca çıkmamak lazım.
kislarrrr naber,
tahlillerimi bekliyom. oturdum bi kafeyee. napiyonuz

çılgınım canım, seni merak etmiştim. nasılsın.

Kızlar bende dün eşimle ormana pikniğe gittik, çok güzel geçti, ilk defa ikimiz pikniğe gittik, mangal yaktık, ormanda dağ havaı, serin o kadar hoşumuza gittiki, şimdiye kadar gitmediğimize pişman olduk. Hep aillelerle gidiyorduk, kayınvalideler köydeydi, bu sefer kendimiz gittik. eşime diyorum ki, ilerde çoluk çocuk olursa mangal yapmayı örenelim diyorum. bayada güzel yaptık yedik içtik, kendimize sessiz sakın güzel bi yer bulduk, biz biraz yukarlara çıktık, aşağı taraflar kalabalıktı. Çok güzeldi. Akşamda evimize geldik. vakit nasıl geçti anlamadık, yürüyüş yaptık.

ne güsel zerdalım.. biz de severiz mangal.. kocam becerir de mangal işini ve sever de.. kendi halleder.. bizim burda da baraj var, piknik yerleri var orda, bi alabalık çiftliği var yakında, etrafında piknik yerleri yine ve tavşanlar,ördekler,tavuklar, dibinde minik bi dere.. bi de daha uzak ama gölümüz de var,bi kere gittik oraya pikniğe. bi yer daha varmış, kaynak suyuna el dayanmıyomuş öyle soğuk yani... oraya hiç gitmedim henüz

çılgınım geçmişi mi okuyon yavrım? kıs ben çıkıcam bi haber ver
zerdalım ne tahlili yaptılar şimdi çılgınıma kıs? merak ettim

Bizde eşim pek bilmez, ama dün ikimiz uğraştık yaptık iyi oldu. Evet ankaranında güzel yerleri vardır, burda da çok güzel alabalık mekanları var, özellikle yenice tarafında, dünyanın en büyük ormanları yenicede, aradan buz gibi çağlayanlar akıyor, dağlar masal gibi ve orda balık yemek çok güzel, arada gidiyoruz, değişiklik oluyor.

varya perişan bi halde eve vardık ama inanmıcaksınız, gazoz içmeden uyumadık heee :lepi:
napim tam yımırtlama zamanları belki de.. hiç bakmıyom bişeye ama bu günlerde olabiler

ben de dün pikniğe gittim eşim kaynanam kaynatam ve oğlumla öylesine bir pazar öylesine bir yaşanmışlık oldu güzeldi şimdi 2 saat sonra dr dayım bakalım nasibimizde gene ne var güneşe dün sitem etmiştim yiteeeer dedim yaktın kavurdun bizi git tatil yap dedim tazminat davası açacam dedim korktu valla bugün istanbul kapalı biraz :dance:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…