Görüşürüz tentoşum.ehehe geshenkim geçmiş olsun yaa 25 kilo undan hem de bu sıcaktaaaa. ne gelinler var, masalah maslah.. bilsinler gıymetini öyle de onlara.. ii demişsin dillenmekle efferiim :)
ben çıkıom kızlar. teyzem alamanyaya döncek bi gidem görem yolculeyem..
leyla bi ara baktım dün, ama çıktım hemen. sızmışım dedim ya
öptm siziiii
Bizede dua et canım allah kabul etsin. Sende kuran okuyormusun, takip ediyormusun.kızlar bende çıkıyorum,eğer hemen çıkmassam mukabeleye geç kalcam.öptüm sizi.
hadi hayırlısı leylacım. bakalım doktorun nediyecek.bende iyiyim canım saol kardelencim..valla benimde adetim yeni bitti..bu ay çalışma yapcam bakalım...hayırlısıyla inşallah meyvesini toplarız....çubukları bekliyorum..netten aldım...yımırta takibi yapcam..ayın 17 sinde doktorla randevum var..yımırtalarıma bakcak sanırım doktor....Allahım inşallah bir avazda..:kedi:
selam kıslar
nasılsınız?
ben dün istanbuldayım, gece de yolda! perişan olduk sıcaktan, yorgunluktan ve bilhassa nemden! istanbuldakiler, anacım siz nasıl yaşıyonuz orda yapış yapış!! gözünü seveyim ankaranın kavurucu fekat kuru sıcağınınkafamçokkarıştı
yeni kalktım, bi duş alıp kendime gelmeliyim...
Geshenkciğim maşaallah becerikli hatunum, yok ya ben gelemem öyle hazırlıklara, üstelik bide görümcelere mümkün değil, kayınvalidem banada yapmaya çalışıyor ama istemiyorum, onların yaptıkları hazırlıklar farklı geliyor bana yiyemiyorum. kayınvalidem kendi yapar, kendi vermek ister ama istemem ben. Anneminkileri seviyorum, salça, yaprak, reçellerimi anem yapar, onada yardıma gitmeye çalışırım.Zaten çalışıyoz. Ancak kendi işlerime yetiyorum. Kendi evimin işini yaptığımı canıma minnet biliyorum, ne onlar bana yardıma geliyor, ne ben onlara yardıma giderim. Ama keşke kendi annemler yakınımda olsaydı, kapı pencere yaptırdım hep kendim hallettim, annemler olsa 2 günde biterdi. Bu konuda takdir ediyorum seni, iyi sabırlısın canım.
zerdalım nikah düğün işleri işte... dün sabahın körü yollara çıktık, gecenin bi yarısı yorgunluk, sıcak, nem ve klima çırpıştırması sonucu perişan bi halde evdeydik.. yani en perişan bendim, tıkandım, boğazım ağrıdı, fenaydım eve geldiğimizde...OOO aylincğim naber, kız ne işin var istanbullarda, neler yapıyorsun anlat bakalım, izne ne zaman çıkacaksın.
canım kimse olmuyor ya bende acıyorum yinede onlara çok yoruluyorlar diye sonra oraları buraları başlıyor ağrımaya hadi bi daha doktor doktor gez.. mecburen yardım ediyorum içimde rahat etmiyor kenara çekilemiyorum sonuçta başka kimse olmuyor.. kadınlar o yaşta uğraşıyor kolaymı... ama bana da yazık dimi valla sinirleniyorum artık içten içe ama ne yapayım 3 günlük dünya kalplerini kırmak istemiyorum... onlar da bana acısın.. bakalım öyle bir gün gelecekmi... benneyaptımki
çılgınımm ne güsel raslaştık kıskislarrrr naber,
tahlillerimi bekliyom. oturdum bi kafeyee. napiyonuz
Ay canım benim geçmiş olsun. Zorda kalmayınca çıkmamak lazım.zerdalım nikah düğün işleri işte... dün sabahın körü yollara çıktık, gecenin bi yarısı yorgunluk, sıcak, nem ve klima çırpıştırması sonucu perişan bi halde evdeydik.. yani en perişan bendim, tıkandım, boğazım ağrıdı, fenaydım eve geldiğimizde...
çılgınımmmm benim de kocama allerjim olabilir fikri iyiden iyiye oluştu bende, bakın ya sapa çöpe alerji...
tatile inşallah cuma gecesi gitcez, yola çıkıcaz...
kislarrrr naber,
tahlillerimi bekliyom. oturdum bi kafeyee. napiyonuz
hayriye geçmişe daldı galiba....başını kaldır geshenkim geçmişten yaaaaaaaa...naniknanik
özlemmmmmmcimmmmm tatlım hg hihoyyyt
Kızlar bende dün eşimle ormana pikniğe gittik, çok güzel geçti, ilk defa ikimiz pikniğe gittik, mangal yaktık, ormanda dağ havaı, serin o kadar hoşumuza gittiki, şimdiye kadar gitmediğimize pişman olduk. Hep aillelerle gidiyorduk, kayınvalideler köydeydi, bu sefer kendimiz gittik. eşime diyorum ki, ilerde çoluk çocuk olursa mangal yapmayı örenelim diyorum. bayada güzel yaptık yedik içtik, kendimize sessiz sakın güzel bi yer bulduk, biz biraz yukarlara çıktık, aşağı taraflar kalabalıktı. Çok güzeldi. Akşamda evimize geldik. vakit nasıl geçti anlamadık, yürüyüş yaptık.
aylin gazoz varmı kıss ne zamandır ikram etmiyon bana gazoz:)))
aylincim hormon kontrolu. yimirtalar toplanacak artik.
keske esimle gelseymisim. canim s
ne güsel zerdalım.. biz de severiz mangal.. kocam becerir de mangal işini ve sever de.. kendi halleder.. bizim burda da baraj var, piknik yerleri var orda, bi alabalık çiftliği var yakında, etrafında piknik yerleri yine ve tavşanlar,ördekler,tavuklar, dibinde minik bi dere.. bi de daha uzak ama gölümüz de var,bi kere gittik oraya pikniğe. bi yer daha varmış, kaynak suyuna el dayanmıyomuş öyle soğuk yani... oraya hiç gitmedim henüz
Ay canım benim geçmiş olsun. Zorda kalmayınca çıkmamak lazım.
çılgınım canım, seni merak etmiştim. nasılsın.
Kızlar bende dün eşimle ormana pikniğe gittik, çok güzel geçti, ilk defa ikimiz pikniğe gittik, mangal yaktık, ormanda dağ havaı, serin o kadar hoşumuza gittiki, şimdiye kadar gitmediğimize pişman olduk. Hep aillelerle gidiyorduk, kayınvalideler köydeydi, bu sefer kendimiz gittik. eşime diyorum ki, ilerde çoluk çocuk olursa mangal yapmayı örenelim diyorum. bayada güzel yaptık yedik içtik, kendimize sessiz sakın güzel bi yer bulduk, biz biraz yukarlara çıktık, aşağı taraflar kalabalıktı. Çok güzeldi. Akşamda evimize geldik. vakit nasıl geçti anlamadık, yürüyüş yaptık.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?