Ayyyy Neşe cim nasıl heyecanlandım,inşallah sağlıcakla dünyaya gelir bebişin
canımm NeşecimmmmKızlarrrrrrrrrrrrrrr
Bizim minişin pıtpıtlarını duyduk çok şükür, Mevlam'a dualar ettim Rabbim dileyen herkese, arkadaşlarıma da versin diye. ınşallah sizler de bu mutluluğu tadacaksınız sırasıyla en hayırlı zamanda...
Mısracım hadi güzel haberler inşallahhh:..
neşecim canım senden de güzel haberleri dört gözle bekliyoruzz..
masalım nasılsın güzelim???
günaydın güzeller nasılsınız güzel bir hafta sonunun ardından yine bir iş başı günü daha ne güzel ne güzel ben 2 yasin okudum ancak ağır misafirlerim vardı 3-4 gündür okuyamadım bugün yarında adet olkursam yine okuyamam ama dün çok güzeldi herşeyi unutup güzel bir gün geçirdim kız kardeşim geldi muğlada okuyor hemde kız arkadaşlarıyla gelmiş bana sürpriz doğum günü yaptılar çok mutlu oldum laf aramızda kendimi 18 lik çıtır gibi hissettim:))
neşecim güzel haberlerle gel inşallah
masalcım seninde canın sağolsun bir dahaki ay inşallah gelmez o kırmızılarda bayram yaparız burda bende bekliyorum eli kulağında gelecek
kızlar ben inanıyorum bir gün rabbim inşallah hayırlısıyla bizlerede nasip edecek yeterki hayırlı ve sağlıklı olsunlar
Kızlarrrrrrrrrrrrrrr
Bizim minişin pıtpıtlarını duyduk çok şükür, Mevlam'a dualar ettim Rabbim dileyen herkese, arkadaşlarıma da versin diye. İnşallah sizler de bu mutluluğu tadacaksınız sırasıyla en hayırlı zamanda...
iyiyim artık canım...çok şükür...
gelip geçiyor işte..ağla ağla ne zamana kadar ağlanır ki???
iş güç kimsenin umrunda bile değil neler yaşadığın,gerçi anlatmıyorum da
canım gelmez inşallah adetin de bu ayın ilk güzel haberi gelir..
dualarımız seninle...
:dance:
oh çok şükür neşem...
sabah kötü karşılaşma kırmızı ışık yasakkelime
şimdi bu haber nasıl iyi geldi
daim olsun kalp atışları inşallah...
nasıl güzel bir duygu bilirim...doya doya yaşa canım benim...
Allah sağlıkla kucağına almayı da nasip etsin...hepimize.......
serpilim,sezen,lovelim çoooooooooook teşekkürler hepinize...
destekleriniz için.......:1hug:
sizde olmasanız....
içsem içsem içsem sarhoş olsam herşeyi unutsam nasıl olur acep CADIARZU
delikafadulden
canımm Neşecimmmm
çooooooooooooooooook sevindim inan gözlerim doldu..yaşasıııııııııııııın...
aklım sendeydi ayy ne sevinmişsinizdir..duyduğun en güzel ses dimi bebişinin kap atış sesi..anı olsun videoya falan alsaydın şimdiden bebişinin albumune katkı
darısı gönülden isteyen hepimizin başına amiiiiiiiiiiiiiiiiiiin..
Ayyyy Neşe cim nasıl heyecanlandım,inşallah sağlıcakla dünyaya gelir bebişin
iyiyim artık canım...çok şükür...
gelip geçiyor işte..ağla ağla ne zamana kadar ağlanır ki???
iş güç kimsenin umrunda bile değil neler yaşadığın,gerçi anlatmıyorum da
canım gelmez inşallah adetin de bu ayın ilk güzel haberi gelir..
dualarımız seninle...
:dance:
oh çok şükür neşem...
sabah kötü karşılaşma kırmızı ışık yasakkelime
şimdi bu haber nasıl iyi geldi
daim olsun kalp atışları inşallah...
nasıl güzel bir duygu bilirim...doya doya yaşa canım benim...
Allah sağlıkla kucağına almayı da nasip etsin...hepimize.......
serpilim,sezen,lovelim çoooooooooook teşekkürler hepinize...
destekleriniz için.......:1hug:
sizde olmasanız....
içsem içsem içsem sarhoş olsam herşeyi unutsam nasıl olur acep CADIARZU
delikafadulden
ay acaip duygulandım ya..... Allahım kucağına almayı ve hayırlı evlat olmasını nasip etsin inşallah....
Kızlarrrrrrrrrrrrrrr
Bizim minişin pıtpıtlarını duyduk çok şükür, Mevlam'a dualar ettim Rabbim dileyen herkese, arkadaşlarıma da versin diye. İnşallah sizler de bu mutluluğu tadacaksınız sırasıyla en hayırlı zamanda...
Kızlarrrrrrrrrrrrrrr
haklısın lovelicim ama ne yapayım huyum bu..hiç memnun değilim başak olmaktan ama malesef..o yüzden geç evlendim zaten ancak buldum öteki yarımı eşimi..bırakın mükemmeliyetçiliği kızlar herşey mükemmel olmuyo ki malesef
Kızlarrrrrrrrrrrrrrr
neşecim tebrik ederim inşallah kucağına sağsalim aldığın günleride görürüz ay ne güzel duygudur kimbilir rabbim nazardan korusun neşecim maşallah maşallah arkadaşıma ve bebişine
kızlar bi sabah uğramışım birde şimdi ilaç gibisiniz yani sabah akşam aç tok farketmez günde iki kez :))))
serpilcim sağol canım hani karthoroz değilde bizim kızlar hepsi 18lik içlerinde bir ben 35 olunca birden genç hiseetim dedim yani aslıda bende daha gencim tabi canım onlaran neyim eksik fazlam var eksiğim yok :)))ama gece 3 e kadar dışardaydık eve geldik ben ölü gibi sarıldım hemen yastığıma kızlar hala şarkı söyleyip dans ediyorlardı işte fark burda serpilciğim he he he
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?