Günaydın arkadaşlar,birazdan gebelik testi için hastaneye gideceğim
günaydın arkadaşlar,
hepinize güzel bir hafta diliyorum,
Neşecim doktordan çıkınca yaz bize dualarımız seninle harika geçecek biliyorum pıt pıt kalp atışlarını duyacaksın bebişinin..bol şans canımmmmm..
mısracım sen de test yapar yapmaz yaz bizeee tamam mı?
kızlar ya ben her gün ovulasyon testi yapıyorum çift çizgi hiç göremedim zaten hissetmiyorum da yumurtladığımı gerçi daha bugün 15. günüm bir defasında Dr ultrasonda baktığında 22. günümde yumurtlamıştım..çift çizgi göremedim diye preseed de kullanmadım boşa gitmesin diye..düzenli ilişkiye devam tabi bu arada..
bir de incir kürüne devam bu kürün 2. etabı geçen ay çok faydasını görmüştüm yani yumurtlamıştım ha tutmadı ama en azından yumurtladığımı biliyorum..bakalım bu ay neler olacak..
30'LU YAŞLARDA 2010'UN EN ÇITIR GEBELERİ
بِسْــــــــــــــــــــــمِاﷲِارَّحْمَنِارَّ حِيم
1.loveli.................... 9. haftamız
2.neşemeşe............ 8. haftamız
VE BEKLENMEYEN ADETLERİMİZ...BİRBİRİMİZ İÇİN EDECEĞİMİZ DUALARIN KABUL OLMASINI DİLEYEREK
lalehan...............................9 Mart umutlar bir dahaki aya inşallah canım
aylint.................................10 mart
divinity..............................10-12 mart
belenay................................15 mart
ani…………………………......18 mart
duygu7979..........................19 Mart
tentation..............................25 mart
çılgınkız...............................27 mart
sezen10..............................2 nisan
librarian .............................?
kumsal................................?
edut....................................?
mısra...................................?
desperatewaiting...................?
GESHENK...........................?
masal0663...........................15 nisan senağlama
arkadaşlar herkes bunu kopyalayıp adet tarihlerini yazarsa çoooooooooook sevinirim sıraya da koyarız gün gün...
sırası gelen arkadaşımız için ayrıca duasını ederiz....
dualarımızın şimdiden kabul olsun...Allah muradımızı tez zamanda versin :CüvCüv:
ŞUBATIN SON HAFTASI İTİBARİYLE YASİN GURUBU
nesemese...... .......36
loveli........ .............12
Serpil02507 ....... ...41Serpilim doğrula beni????
çılgınkız ................. 7
librarian ........ ..........2
sezen10 ....... ..........2
belenay ....... .........14
masal0663 ............. 8 2 tane ekledim
lalehan ....... ...........1
tentation..................1
duygu7979...............5
TOPLAM .............. 129
Hadi kızlar 1/5 i gitti maşallah...
Allah kabul etsin....AMİİİİİİİİİİİİİİİİİNNNNNNNNNN
günaydın herkese...
çılgınım olmadı bu ay da senağlama
sabah sabah beni buraya koşturan gelen adetim...
eşim de erken çıktı...kime ağlayım bilemedim ki!!
kimsecikler de yok yaaa..............
ağlasam ağlasam ağlasam günlerce senağlama senağlama senağlama
gunaydin arkadaslar,
guzel bir hafta olur insallah. Galiba bir hamisimiz daha olucak insallah. Guzel haberlerini bekliyoruz misracim ve nesemese sen de bebisinin kalbinin pit pit atisini duydugundaki hislerini paylas bizimle lutfen. insallah Allah'im bize de nasip eder. Tup bebek 'e baslamaya karar verdik canlarim. kocisin de benim de olumsuz hislerimiz var ama denemek istiyoruz. Dr yumurta rezervin az dedi, cok oyalanma luksum yokmus)) Tek yumurtaya indirildiginden dolayi da sansimiz %10 azalmis istatiksel olarak.
neyse yapacak bisey yok. bu sartlarda bir kere deneyelim diyoruz. allah saglikli, hayirli, bahti guzel evlatlar nasip eder insallah. Dua edin kizlar lutfen benim icin. Bu haftasonu adetimin 3. gunu olacak insallah start vericez.
super bir hafta diliyorum herkese.
sevgiler,
anicim hayırlısı olsun güzelim, inşallah inşallah bebişin çabucak gelsinn..dua edicem senin için.
yumurta rezervlerin az demiş ama ben sanmıyorum daha yaşın kaç yaa..
geçen burada gezinirken vajinismuslu hamileler diye bir grup gordum. vajinismus da ne büyük derttir heralde ama düşünsenize o şekilde tam ilişki olmadan hamile kalmışlar aradan kaçanlarla. biz tepetaklak duruyoruz, bir damla dışarı kaçmasın diye ugrasıyoruz aslında. olacak oldu mu 1 tanesi yetiyor .
Şansınız açık olsun kızlarr..anicim detayları da mutlaka ver olur mu?? benim de şansım yaver gitmezse tüp bebek olayını düşünüyorum ciddi olarak.
inşallah bir kerede tutar amin amin amin.
serpilim sen gene de tahmini adet gününü belirt canım..seni de görelim listede..
nesemese ne zamandır yok. o da okuyordur yasin aslında..zaten siz ikiniz sayesinde listemiz artıyor hızlar. biz küçümen katkılarla destek olmaya çalışıyoruz ama küçük olsun içten dua olsun di mi??
serpilcim bu arada bak hepimiz soyluyoruz sakın yumurtlama günüm geçti diye bırakma..eşini yakaladığında kaçırma. birden fazla kere yumurtlanabiliyor. adet gününde bile yumurta olabiliyor.
bir de sana ne sorcam. su an takibe gittiğin doktor yok değil mi??
günaydın güzeller nasılsınız güzel bir hafta sonunun ardından yine bir iş başı günü daha ne güzel ne güzel ben 2 yasin okudum ancak ağır misafirlerim vardı 3-4 gündür okuyamadım bugün yarında adet olkursam yine okuyamam ama dün çok güzeldi herşeyi unutup güzel bir gün geçirdim kız kardeşim geldi muğlada okuyor hemde kız arkadaşlarıyla gelmiş bana sürpriz doğum günü yaptılar çok mutlu oldum laf aramızda kendimi 18 lik çıtır gibi hissettim:))
neşecim güzel haberlerle gel inşallah
masalcım seninde canın sağolsun bir dahaki ay inşallah gelmez o kırmızılarda bayram yaparız burda bende bekliyorum eli kulağında gelecek
kızlar ben inanıyorum bir gün rabbim inşallah hayırlısıyla bizlerede nasip edecek yeterki hayırlı ve sağlıklı olsunlar
CANIM BENİM benim şuan takibe giitiğim dr yok ben evlendiğim ay dr a müracat ettim ve inan 8 dr gezdim bana faydalarından çok zarraları oldu ilk giitiğim dr bana herşeyin normal hamile kalmaman için bir neden yok folicasit verdi gönderdi bende salaklar gibi bu dr iyi değil dedim 7 dr gezdim rahim flmi klomen çatlam iğneleri ve nur topu gibi kistler oluştu adetlerim 29 ve30 olmaya başladı bendeki inat yine dr ve aşılama negatif artık bıraktım kendi haline soğan kürü uyguladım 25 günde adet olmaya başladım ve 2 aydır yumurtladığımı hep farkediyorum bebebğim anlayacağın artık doğal haline bıraktım yaza kadar böyle olucak yazın belki direk tüp yaparım ama şuan sadce vücudumu luzümsuz hormonlarla yorduğuma pişmanım ve dr gitmiyorum yasin konusuna gelince önemli olan inanark okumak neşe ve ben hızlı okuduğumuz için siizin zorlanmanızı istemiyoruz hepsi bu bebbeğim
Hoşbuldum cnm,hep birlikte koca göbişli oluruz inşallah.
Sen de Antalya dasın,hangi semttesin ?
eskilerini anlatmıştın canım hatırlıyorum,
neden dersen hamile kalır mıyım bilmiyorum ama mesela ben geçen ay klomen kullanmıştım ya, bu ay ise kısırlık konusunda uzman bir doktora gittim tavsiye ile biliyorsun.
doktor dedi ki geçen ay klomen kullandıysan, bu ay femara vereceğim. Klomen 70 günde mi ne atılıyormus vücuttan. iki ay arka arkaya klomen vermiyorum dedi.
Ayrıca detayları da hep veriyorum adım adım her testi yapıyor, daha once yapılanlar yeni oldugu için onları tekrar yapmaya gerek gormedi.
yani diceğim doktor cok onemli. mesela diğer doktor bana çatlatma iğnesinden sonra progesteron vermişti, bu gerek yok, rahimin kalınlığı cok uygun, corpus luteum da olusacak. bosuna hormon vermeye gerek yok dedi.
bu femara da hem yumurta geliştiriyor hem de endometrium denen rahim duvarını kalınlaştırıyormus..
diğeri endometriuma bakmamıstı, yumurtlama sırasında rahim ağzını incelememişti.
anlayacağın olur mu olmaz mı bilmiyorum ama bu doktorum işi biliyor gibi. zaten bir yumurtalığı olmayan, diğeri de kistli bir arkadasım da burada tedavi gördü. iki oğlu var şimdi.
yani seçilen doktor, yönlendirme cok onemli de. acaba boyle bir doktora gitme şansın oldu mu..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?