30'lu Yaşlarda Olup Gebe Kalamayanlar

günaydınn sezenim..
sen de geç yumurtlayanlardansın o zaman:))
teste devam et canım o zaman..büyük ihtimalle yakalarsın

neşem inşallah o güzelliği göreceksin minicik pıtpıtları ve Rabbime binlerce kez şükredeceksin
masalım güzelim ağla ağlaki yaran kanasın kabuklanmasın ne zordur bekleyip sonucu alamamak
mısracım inş.güzel haberlerle dönersin bekleyeceğim okuldan kaçak girmeye çalışacam
serpilim ooo maşalllahhhhh öndesin açık ara
biz de çılgınımın dediği gibi yavaş yavaş gidiyoruz her gün bir tane okuyorum
çılgınım nasılsın güzelim
bir taraftan yemek yapıyorum bir taraftan siize yazıyorum ne hamaratım zemuszemus

bencede sezen sen devam et bırakma haaa
kegelleri unutmayınnnn işe yarayabilirrrrkaydirigubbakcemile3

ya ben günleri feci karıştırdım. önceden işaretlerdim takvimde, hesaplar ateş ölçümleri tam teşekküllü çalışırdım yani. artık oluruna bıraktım ya göya bıraktım ateş ölçmeyi gün takip etmeyi.. bu yüzden en son ne zaman hastalandığımı tam olarak bulamıyorum önceki aylara bakıyorum bazan 4 gün beriye kaymış bazan günü gününe hiç belli değil bide şubatın 28 çekmesi hesabı tutturamadım anlıyacağınız... hatta ben bugünlerde adetim yaklaştı sanıyordum ona görede hiç önemsemedim bu ay geçti zaten dedim bide baktımki en son kandilde adet olmuştum o da 25 imiş bu durumda daha 19. gündeymişim daha. harbi şaşırdım takip etmeyince yani pek kısacası olmadı lakin bilemiyorum gelecek adet günümü.....

iyiyim lovelicim sen nasılsın??
oo hakkatten ne hamaratsın sen oylee..
ben de işteyim ..çok işim var ama kızlarda aklım kaldı girip girip bakıyorum.

aynen çılgınım ya..benim de aklım burda özellikle neşede güzel haberler alalım haftaya güzel başlayalım inşallaaaaaaaaaaaaaah..

ay bir pazar günü giremedim ne kadar çok yazılmış oku oku 1 saatimi aldı.maşallah.. çeneler sağlam :))
arada tekrar sayfayı bulamıyorum diye yazdım çok alakasız oldu şimdi ama idare edin ne yapayım hızınıza yetişmek zor valla....

gunaydin arkadaslar,

guzel bir hafta olur insallah. Galiba bir hamisimiz daha olucak insallah. Guzel haberlerini bekliyoruz misracim ve nesemese sen de bebisinin kalbinin pit pit atisini duydugundaki hislerini paylas bizimle lutfen. insallah Allah'im bize de nasip eder. Tup bebek 'e baslamaya karar verdik canlarim. kocisin de benim de olumsuz hislerimiz var ama denemek istiyoruz. Dr yumurta rezervin az dedi, cok oyalanma luksum yokmus)) Tek yumurtaya indirildiginden dolayi da sansimiz %10 azalmis istatiksel olarak.

neyse yapacak bisey yok. bu sartlarda bir kere deneyelim diyoruz. allah saglikli, hayirli, bahti guzel evlatlar nasip eder insallah. Dua edin kizlar lutfen benim icin. Bu haftasonu adetimin 3. gunu olacak insallah start vericez.

super bir hafta diliyorum herkese.
sevgiler,

anicim hayırlısı olsun güzelim, inşallah inşallah bebişin çabucak gelsinn..dua edicem senin için.
yumurta rezervlerin az demiş ama ben sanmıyorum daha yaşın kaç yaa..
geçen burada gezinirken vajinismuslu hamileler diye bir grup gordum. vajinismus da ne büyük derttir heralde ama düşünsenize o şekilde tam ilişki olmadan hamile kalmışlar aradan kaçanlarla. biz tepetaklak duruyoruz, bir damla dışarı kaçmasın diye ugrasıyoruz aslında. olacak oldu mu 1 tanesi yetiyor .
Şansınız açık olsun kızlarr..anicim detayları da mutlaka ver olur mu?? benim de şansım yaver gitmezse tüp bebek olayını düşünüyorum ciddi olarak.
inşallah bir kerede tutar amin amin amin.

günaydın güzeller nasılsınız güzel bir hafta sonunun ardından yine bir iş başı günü daha ne güzel ne güzel ben 2 yasin okudum ancak ağır misafirlerim vardı 3-4 gündür okuyamadım bugün yarında adet olkursam yine okuyamam ama dün çok güzeldi herşeyi unutup güzel bir gün geçirdim kız kardeşim geldi muğlada okuyor hemde kız arkadaşlarıyla gelmiş bana sürpriz doğum günü yaptılar çok mutlu oldum laf aramızda kendimi 18 lik çıtır gibi hissettim:))
neşecim güzel haberlerle gel inşallah
masalcım seninde canın sağolsun bir dahaki ay inşallah gelmez o kırmızılarda bayram yaparız burda bende bekliyorum eli kulağında gelecek
kızlar ben inanıyorum bir gün rabbim inşallah hayırlısıyla bizlerede nasip edecek yeterki hayırlı ve sağlıklı olsunlar

ay cok guldum. aynen oyle denemedigimiz atraksiyon kalmiyor) Rabbim bize de bu imtihani vermis, yapcak bisey yok. insallah canim ilk seferde gelir bebisim, bu asamaya gelmek cidden cok zor oldu benim icin.

yasim daha 31 annem de menopoza 50li yaslarda girdi ama gittigim her doktor ayni seyi soyluyor. yumurtaliklarimdan birinin gorunumu olumsuz. Kismet bakalim. insallah gelir de ayrintisiyla paylasirim sizinle. bir umut bebisimiz daha olur. Mayis ayi onemli bir ay olacak benim icin. hayrilisi bakalim.

:1hug:

CANIM BENİM benim şuan takibe giitiğim dr yok ben evlendiğim ay dr a müracat ettim ve inan 8 dr gezdim bana faydalarından çok zarraları oldu ilk giitiğim dr bana herşeyin normal hamile kalmaman için bir neden yok folicasit verdi gönderdi bende salaklar gibi bu dr iyi değil dedim 7 dr gezdim rahim flmi klomen çatlam iğneleri ve nur topu gibi kistler oluştu adetlerim 29 ve30 olmaya başladı bendeki inat yine dr ve aşılama negatif artık bıraktım kendi haline soğan kürü uyguladım 25 günde adet olmaya başladım ve 2 aydır yumurtladığımı hep farkediyorum bebebğim anlayacağın artık doğal haline bıraktım yaza kadar böyle olucak yazın belki direk tüp yaparım ama şuan sadce vücudumu luzümsuz hormonlarla yorduğuma pişmanım ve dr gitmiyorum yasin konusuna gelince önemli olan inanark okumak neşe ve ben hızlı okuduğumuz için siizin zorlanmanızı istemiyoruz hepsi bu bebbeğim

ayyyyyyy aşkolsun sana ne diyeyeim kendinini kart horozmu zannediyordun tabbiki çıtırsın birdaha duymayayım yoksamm saçlarını çekerim burası çıtırlar topiği artı çatlaklar topiği eeeee bak bir hamişimiz daha olacak yakında arkasından herkes çatır çatır doğuracak :))olumunekankayizsmile

eskilerini anlatmıştın canım hatırlıyorum,
neden dersen hamile kalır mıyım bilmiyorum ama mesela ben geçen ay klomen kullanmıştım ya, bu ay ise kısırlık konusunda uzman bir doktora gittim tavsiye ile biliyorsun.
doktor dedi ki geçen ay klomen kullandıysan, bu ay femara vereceğim. Klomen 70 günde mi ne atılıyormus vücuttan. iki ay arka arkaya klomen vermiyorum dedi.
Ayrıca detayları da hep veriyorum adım adım her testi yapıyor, daha once yapılanlar yeni oldugu için onları tekrar yapmaya gerek gormedi.
yani diceğim doktor cok onemli. mesela diğer doktor bana çatlatma iğnesinden sonra progesteron vermişti, bu gerek yok, rahimin kalınlığı cok uygun, corpus luteum da olusacak. bosuna hormon vermeye gerek yok dedi.
bu femara da hem yumurta geliştiriyor hem de endometrium denen rahim duvarını kalınlaştırıyormus..
diğeri endometriuma bakmamıstı, yumurtlama sırasında rahim ağzını incelememişti.
anlayacağın olur mu olmaz mı bilmiyorum ama bu doktorum işi biliyor gibi. zaten bir yumurtalığı olmayan, diğeri de kistli bir arkadasım da burada tedavi gördü. iki oğlu var şimdi.
yani seçilen doktor, yönlendirme cok onemli de. acaba boyle bir doktora gitme şansın oldu mu..

Arkadaşlar gebelik testi için sabah hastaneye gittim 1,5 saat bekledim çok sinirlendim geri döndüm.Kapıya yazmışlar tahlil sonuçları hasta muayenelerinden sonra bakılacaktır diye,bir baktım ki içeriye doldu tahlil sonucu gösterecekler,üstüne üstlük dr yok oldu,hemşirelerde bilgi vermiyor saat oldu 11:30 ben de eve döndüm.ılk kez devlet hastanesine gitmiştim,gözünü seveyim özel hastanelerin bir daha gitmek mi tövbeeee((

Eve gelirkende bir gebelik testi aldım yaptım sonuç negatif

ben yasini arapçasından okyamıyorum sizler öyle okuyorsunuz galiba. benim niyetime de okuyun ne olur ya. ben anneme okuttum. onlar cuma okuması yapıyor oradada okudular ve kendim çok tesbih çektim. size de çekerim hatta bundan sonra.... bakalım dünya duayla durmuş inşallah Rabbim yüzümüzü güldürür....

evet haklsın ben başak burcuyum hem yaşamda mükemelli aradım ve emin ol en iyi dr lara gittim bende hormonlarda sorun olmadığını yumurta rezervemin şaşırtıcı dercede iyi olduğunu söylediler buna rağmen yumurta takibi yapıldı ve takip bana yaramadı klomen bende kist oluşturdu çatlamama iğneside işe yaramadı ve ben sıkıldım bunlardan inan bana hiç içimden dr a gitmek gelmiyor nedense çok sıkıldım onlardan bıraktım herşeyi akışına yaza kadar doğal deneyeceğim olmasa direk tüp yapıcam olur veya olmazbilmiyorm artık pskolojim ne tedaviyi kaldıracak boyutta nede başka birşeyi çok yoruldum ben 55 klodan 49 lara düştüm gerisini sen düşün artık ne hale geldiğimi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…