30'lu Yaşlarda Olup Gebe Kalamayanlar

ayy Hay Allah yaa.
içler acısı hal ya neyse ..
kaç gün gecikmiş oldu şimdi canım?

anladım canım..boşver o zaman. zaten bakma boyle uzun uzadıya anlatmama. sonucta olup olmayacağı mechul ya.

yaza kadar gelir inşallah bebişin..çok ama çok istiyorum gelmesini.

olsun... boşveer... bi dahaki aya şansın var hala sonuçta bunu bilmekde yeter insana.
hafta sonu dedim ya buraya aytuğ kolankaya geldi şu doktorum programındaki doktor hafta içi oluyor ben seyredemiyorum aslında. o gün salondan soru soranlar oldu tabi kadının biri eşinin küçükken bir hastalık geçirdiğini testislerinden ameliyat olduğunu söyledi daha sonra testisinin biri tamamen çürüme yapmış kaybetmiş onu diğerinde de hiç canlı hücre bulunamamış doktor şu cevabı verdi kesinlikle olmaz. kadının yerinde olmak istermiydiniz bizim en azından şansımız var. yine doktor ısrarla o gün yumurta ve sperm olan herkesde kesinlikle çocuk olur diyor. bu iki iki dört... bunları kaybetmediğimiz sürece şansımız devam ediyor yani.....

di mi ama yaa. çok şükür hala şansımızın olmasına da..

Arkadaşlar özür uzun bir telefon görüşmesi yaptım,geçen haftadan bu yanada raporluyum evdeyim,eşimde evde cvp yazamadım.
Geçen ayın 7 de regl oldum,normalde de benim regl im düzenli değildir,hem bu yüzden hem de Şubat ayı 28 çektiği için bugüne değin bekledim,sonuç negatif bakalım hayırlısı olsun.Bu haftada geçsin nasıl geçecekse kendi dr ma aylık muayeneye gideceğim

idrar testi için erken olabilir canım. inşallahh bebiştir de saklanıyordur..değilse de güzel canın sağolsunn.

canım hayırlısı olsun inşallh evet zor bir süreç beklemek bilmiyorumkismile

Öyle tabi cnm,zaten biz sıkı çalışmıyoruz,şu anda hamişsem mucize olur :)))))))

Eşim pc yi istiyor kızlar,yine gelirim

Kızlarrrrrrrrrrrrrrr
Bizim minişin pıtpıtlarını duyduk çok şükür, Mevlam'a dualar ettim Rabbim dileyen herkese, arkadaşlarıma da versin diye. ınşallah sizler de bu mutluluğu tadacaksınız sırasıyla en hayırlı zamanda...

AMıııNNNN....
senin için ne büyük mutluluk şu anlar... Rabbim tüm isteyenlere tattırsın bu duyguları....

yiffuuuuu alkisalkisalkis alkisalkisalkis hihoyyyt hihoyyyt
nesecim benim gözün aydın canım..ne kadar güzel bir duygudur kimbilir. filmlerde bile izleyince duygulanırdım, şimdi ağlamak üzereyimm..
Allah sonuna kadar sağlıkla götürsün, sağlıkla mutlulukla kucağınıza almayı nasip etsin..
Darısı bizlerin başına aminnnnnn

Geshenk inşallah canım, emin olun o 3 yıllık tedavi sürecinde bu günleri göreceğim hem de doğal yolla geleceği hiç aklıma gelmezdi. Sadece ve sadece Yaradan'a sığının. ınşallah o herşeyin en hayırlısını veriyor bizim için. Hepiniz buradan bu haberleri vereceksiniz çok yakında inşalalh...

Aminnnnnnnnnnnnn Çılgınım aminnnnnnnnnnnnnnnnnnn
Hiç endişelenmeyin gerçekten Rabbim "Ol" deyince akan sular duruyor..

ay acaip duygulandım ya..... Allahım kucağına almayı ve hayırlı evlat olmasını nasip etsin inşallah....

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…