Arkadaşlar gebelik testi için sabah hastaneye gittim 1,5 saat bekledim çok sinirlendim geri döndüm.Kapıya yazmışlar tahlil sonuçları hasta muayenelerinden sonra bakılacaktır diye,bir baktım ki içeriye doldu tahlil sonucu gösterecekler,üstüne üstlük dr yok oldu,hemşirelerde bilgi vermiyor saat oldu 11:30 ben de eve döndüm.İlk kez devlet hastanesine gitmiştim,gözünü seveyim özel hastanelerin bir daha gitmek mi tövbeeee((
Eve gelirkende bir gebelik testi aldım yaptım sonuç negatif
evet haklsın ben başak burcuyum hem yaşamda mükemelli aradım ve emin ol en iyi dr lara gittim bende hormonlarda sorun olmadığını yumurta rezervemin şaşırtıcı dercede iyi olduğunu söylediler buna rağmen yumurta takibi yapıldı ve takip bana yaramadı klomen bende kist oluşturdu çatlamama iğneside işe yaramadı ve ben sıkıldım bunlardan inan bana hiç içimden dr a gitmek gelmiyor nedense çok sıkıldım onlardan bıraktım herşeyi akışına yaza kadar doğal deneyeceğim olmasa direk tüp yapıcam olur veya olmazbilmiyorm artık pskolojim ne tedaviyi kaldıracak boyutta nede başka birşeyi çok yoruldum ben 55 klodan 49 lara düştüm gerisini sen düşün artık ne hale geldiğimi
anladım canım..boşver o zaman. zaten bakma boyle uzun uzadıya anlatmama. sonucta olup olmayacağı mechul ya.
yaza kadar gelir inşallah bebişin..çok ama çok istiyorum gelmesini.
Arkadaşlar gebelik testi için sabah hastaneye gittim 1,5 saat bekledim çok sinirlendim geri döndüm.Kapıya yazmışlar tahlil sonuçları hasta muayenelerinden sonra bakılacaktır diye,bir baktım ki içeriye doldu tahlil sonucu gösterecekler,üstüne üstlük dr yok oldu,hemşirelerde bilgi vermiyor saat oldu 11:30 ben de eve döndüm.İlk kez devlet hastanesine gitmiştim,gözünü seveyim özel hastanelerin bir daha gitmek mi tövbeeee((
Eve gelirkende bir gebelik testi aldım yaptım sonuç negatif
:)))) seviyorum seni ya :)))))))))))))))))))))))))))
olsun... boşveer... bi dahaki aya şansın var hala sonuçta bunu bilmekde yeter insana.
hafta sonu dedim ya buraya aytuğ kolankaya geldi şu doktorum programındaki doktor hafta içi oluyor ben seyredemiyorum aslında. o gün salondan soru soranlar oldu tabi kadının biri eşinin küçükken bir hastalık geçirdiğini testislerinden ameliyat olduğunu söyledi daha sonra testisinin biri tamamen çürüme yapmış kaybetmiş onu diğerinde de hiç canlı hücre bulunamamış doktor şu cevabı verdi kesinlikle olmaz. kadının yerinde olmak istermiydiniz bizim en azından şansımız var. yine doktor ısrarla o gün yumurta ve sperm olan herkesde kesinlikle çocuk olur diyor. bu iki iki dört... bunları kaybetmediğimiz sürece şansımız devam ediyor yani.....
Arkadaşlar özür uzun bir telefon görüşmesi yaptım,geçen haftadan bu yanada raporluyum evdeyim,eşimde evde cvp yazamadım.
Geçen ayın 7 de regl oldum,normalde de benim regl im düzenli değildir,hem bu yüzden hem de Şubat ayı 28 çektiği için bugüne değin bekledim,sonuç negatif bakalım hayırlısı olsun.Bu haftada geçsin nasıl geçecekse kendi dr ma aylık muayeneye gideceğim
Arkadaşlar özür uzun bir telefon görüşmesi yaptım,geçen haftadan bu yanada raporluyum evdeyim,eşimde evde cvp yazamadım.
Geçen ayın 7 de regl oldum,normalde de benim regl im düzenli değildir,hem bu yüzden hem de Şubat ayı 28 çektiği için bugüne değin bekledim,sonuç negatif bakalım hayırlısı olsun.Bu haftada geçsin nasıl geçecekse kendi dr ma aylık muayeneye gideceğim
Kızlarrrrrrrrrrrrrrr
Bizim minişin pıtpıtlarını duyduk çok şükür, Mevlam'a dualar ettim Rabbim dileyen herkese, arkadaşlarıma da versin diye. İnşallah sizler de bu mutluluğu tadacaksınız sırasıyla en hayırlı zamanda...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?