site goctu mu ne oldu?
zerdalım aklım embriyolarda kıss..çalışıyom aklıma düşüyorlar..
ben ne yapsam sezosum..:)) dalga geçeyim kendimle yatsam yatılmıyor, kalksam kalkılmıyor:))
Kızlar arada karnıma ağrılar giriyor regli olacak gibi normal mi?
çılgın senin şu tüp bi tutsun, sende benden soracaksın, senden 1 adım önde olacağım ya, hani bilgilerde yeni olacakbilmiyorumkismile:CüvCüv: bakalım inşallah hep diyordun ya 40mız karışıyor diye, şü tüp bi olsun, gerçekten kırklarımız karışacak.:içelim:
Kızlar arada karnıma ağrılar giriyor regli olacak gibi normal mi?
zerdal yorma kendini bu zamanlarda tutunuyor bebiş eve gidince uzat ayakları zerdal eşine iş ver canım bu zamanlarda senin vücudunun yorulmaması gwerek
zerdalim korma diyecem ama annelik duygusu işte
bende de böyle olmuştu...kasık ağrısı gögüslerde şişkinlik ve bel ağrım çoktu
böyle olması normal..bebğinn varlığı ..
bn varım karnındayım..beni taşımak kolay mı diyor..miniminik olsa da..
2 hafta daha sabret kalp atışını duyunca bak nasıl tüm ağrıların gidecek...
ilk 3 ay dikkat et kendine...
kız içinede tavuk koyonuz mu, ben de isterim.ayyy evet yaa sen prof oldun şimdi bak:)))
sormaz mıyımm..kime sorcam sizlere sorcam tabii..Allah göstersin o günleri.
valla kırkımız karışsa ne güzel olurrr..bebişime oyle güzel bir mevlüt okutucami dileğim var, keşkekli pilav yaptırıcam:)cokacimcoook
zerdal sizin bu karbuz cok fenaa.:)))))
canım çekiyor yaw
evet canım normal hiç endişe etme ama kendini de çok yorma emi
ayyy evet yaa sen prof oldun şimdi bak:)))
valla kırkımız karışsa ne güzel olurrr..bebişime oyle güzel bir mevlüt okutucami dileğim var, keşkekli pilav yaptırıcam:)cokacimcoook
dün yemek yaptım yoruldum biraz, tam 3 günlük yemek yapmışım bugün ısıtıp yeriz, fazla yenilmiyor. tam oruca geldi, eşimde oruç tutuyor, işi gücüde salladım, halılar serilmediydi, havada sıcak diye salladım, biraz daha dursunlar, topladık onları, bi yemek için yoruluyom. iftardan sonra karbuzu falan eşime kestiriyom.
kız içinede tavuk koyonuz mu, ben de isterim.
ya canım hep karbuz çekiyor, dolabada koyduk, kesip kesip yiyoz işte.sanada gönderelim.cokacimcoook
aaaa kızlar vakit gelmiş geshenk kızacak şimdi alıştıra alıştıra çık diye, şimdi çıkıyorum kızlar, son kez listeyi güncelleyim, sabah tekrar bakarız.
ayyy evet yaa sen prof oldun şimdi bak:)))
dün yemek yaptım yoruldum biraz, tam 3 günlük yemek yapmışım bugün ısıtıp yeriz, fazla yenilmiyor. tam oruca geldi, eşimde oruç tutuyor, işi gücüde salladım, halılar serilmediydi, havada sıcak diye salladım, biraz daha dursunlar, topladık onları, bi yemek için yoruluyom. iftardan sonra karbuzu falan eşime kestiriyom.
aynen.. benim de öyle hayallerim var ki bebek mevliti içün :) bknu çıkartmak derler ya hane.. ayynen eyle yapasım var :))
tabe olursa
hiiiçç umudum yok benim valla
sallllaaaaaaa sakın iş miş yapayım deme hafie hafif şeyler yap.. gıymetlimisssss ooo :)
lalehan nasılsın.. tahlillerin ii oldıgunu söylüyür maşalah.. :) bralara sık gel özletme kendini
ayyy evet kızlar tavuklu olcek tabii..geçen anne tarafımdan akrabamızın bebek mevlütüne gittim, dedim onlara da bana da yapacaksınız diye:) pek severler beni, hissederim sevdiklerini..uzak olmalarına rağmen..kendi ellerimle yapıcaz diye sor verdiler..keşkek ve şerbet ekibi hazır:)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?