aaa gene resim atamadıımm bilmiyorumkismile
manyak sahurdan evvel aldım duşumu :))gazozolu geceler...... :asigim: :asigim: :asigim: :asigim: :asigim: :asigim: :asigim:
bak sakın öğlene kadar guguk gibi bekleme ramazan mübarek gün hemen banyonu yap ezandan evvel hallet...sempatiksalakcinni
zerdalımmm yaaaaaaaaaaa baktım çit çisgilere maşallahkızlar hepinize günaydın, akşam ne kadar çok konuşmuşsunuz, nerden alıntı yapacağımı bilemedim, şimdi avatara koydum çift çizgiyi, şimdi bide aşama aşama albüm yapayım, yavaş yavaş kızarmaya başladı. çılgın kız valla atamadım duruyor evde benim çift çizgili test, sabah yapayım mı yapayayım mı diye düşünürken oruç geliyor yapayım dedim, yoksa 15 inden önce düşünmüyordum, iyiki yapmışsım. hamileymişimde haberim yokmuş, başkan geçmiş olsun neyin var kızım dedi, bende iyiyim bişeyim yok dedim, oruçtan mı kaçıyon dedi, bende yok başkanım bazı sebeblerden dolayı tutamıyacam dedim.
14 nisan oke canımmmmKızlar beni teprik eden herkese teşekkür ederim, hepsini alıntı yapmıştım göndermedi, grafik fazla diye bende düz yazayım dedim.
Öncelikle sezenciğim geçmiş olsun, çok üzüldüm, ama ege iyi kalp atışlarını duymyşsunuz sevindim. Allahım korusun sizi.
Çılgınım dualarım bugün seninle.
Geshenkim canım, benim randevu keşke 17 si olsa, 27 ağustos. O zamana kadar bekliyeceğim. pzarteside kansızlığıma falan bakacaklar, sağlık ocağında.
Aylin 14 nisan görünüyor benim doğum tarihi. Canım ben düzensiz oluyorum ya o yüzen geç tarih vermiştim, oruça gireceğiz diye erken test yaptım. 8 temmuzda regli olmuştum, oda çıktı, çok güzel.
Jakops sana kolay bi isim bulalım, evet bu ay o kadar temizlik yaptım ki, nasıl oldu kısmet işte.
Kızlar hamile kalmanın formulu, hakı yıkamak, silmek, duvar silmek, kovalarla su taşımak, pencere silmek, balkon yıkamak, yer silmek, dahada evin halılarını sermedik, sildikte, bu ay baya iş yapmıştım, bide eve pvc kapı pencere yaptırmak:roflol:
sezoş çok şükür, hepimize geçmiş olsun..günaydın arkadaşlarım;
çok şükür iyiyim.akşam Egem hiç kımıldamadı sonra yattım konuştum bol bol ne olur annecim bi tekmele bi ses ver dedim başladı vurmaya ben de ağlamaya..Allahım öyle bir duygu ki annelik sen diye bişey yok varsa yoksa o..hem ağladım hem güldüm..çok şükür kanama falan olmadı bugün akşam da gidelim de doktora bir baksın bir daha da ALLAHIM korusun herkesi böyle insanlardan..
hepinize teşekkür ederim inanın hepinizi yanımda hissettim..
ayyyy maşallah yaaasorma ya, dün ben hastanedeyken iş arkdaşlarım yaşımı araştırmışlar, çin takvimine bakmışler, güldüm baya, çin takvimindede erkek gözüküyor. ama ben sağlıklı olsunda neyim olursa olsun,şimdide kalb atışları için heycan sardı, şu 3 ayı bi devirseydim diyorum, 3 ay çok önemliymiş ya. hayırlısı bakalım. eşimle konuştuk yemekte, bana hiç belli etmezdi, rahat gibi dururdu, malum içinde ne fırtınalar kopuyormuş, çok korkmuş kendinden bi sorunum çıkacak diye, bende herşey allahtan olabilir dedim, sen benim koca bebeğimsin napalım olmazsa olmazdı dedim.
delüüüü küsmüş müydükkiiii, özelden mesacım gelmedi mi sana benim?geshenk loveliyi bende merak ediyorum, kardelende yok, canım, ben şimdi yemeğe gidiyorum, hadi görüşürüz.
leyla kızmasın bak leyla senide soruyom nerdesin hatun, oruç mu çarptı.
Çılgını bende merak ediyorum, haber alırsan yaz bana, aylinim canım barıştık gel hadi canım, bak aklında oluncada oluyormuş, canlı örneği benim. yani bebek fikri hiçbir zaman aklımdan çıkmadı, rabbim ol deyince oluyor.
ivettt en keyifli topiktir bizimkisi sölemesi hiç ayıp diil :)) sengözlerimebaksanabmerhabalar.
nasılsınız bugün
bugünde varmı müjdeli haberler
dünden bugüne ne kadar çok yazılmış maşallah size
hızınıza yetişmek ne mümkün :)
ben geldiğimde pek sakin oluyor buralar ben yokken dolup taşmış demek çok fazla ve farklı isimler görüyorum katılım çok yani. KK. nın en keyifli topiği bence burası.
kıs tentoş çok mu kanaman?? yoksammmmselam kızlar. regl olmuşum ben..bilmiyorumkismile regl olduguma üzülmedim de adtlerim bi şaştı bi kaç aydır.. ona canım sıkılıo. niçün olabilir ki?
beklemeden gedi meret..
doktora gidem diorum bu işten sebep
lokum gelmişherkese merhaba,
çılgınım başladı mı tüp bebek süreci?
işte geldimm burdayımmmŞenizaylin, loveli nerdesiniz. hiç konuşamadık sizlerle,
lalem nassınzerdalim çok sevindim..RAbbim hayırlsıyla kucağına almayı nasip etsin..
sezen çok geçmiş olsun...RAbbim meleğini korusun inş. bol bol dua et..
herkese slm lar..nasılsınz...
herkesin ramazını hayırlısyla geçirmeyi nasip etsin Mevlam
bn bugun oruç değilim.. tatildeyim :) ramazan ilk ve son günü...
bugunden istifade hazır oruçlu değilken bir çok işimi hallettim
dişleirmi yaptırdım
hamilelik öncesi testleirmi yaptırdım..
geçen haftada troid kan testini yaptırdm iii çıktı şükür
yarın da kızamıkçık ve rubella testinn analizini alacam
inş. o testlerde ii çıkar
arkadaşlar sizde hamileik öncesi ii beslenin ...
dönem dönem kan analizi yaptırın ki
ummadığınız anda bakmışsınız ki hamile kalmışsınz
önünüzden bu engeller oluşmasın
demir folikasit b vitaminleri vs.. vitaminleri alın
sağlıcaklı günler herkese
dua ile
a.s.a.s.a.s.
ay canımmmmm yaaaaa, nisan anneleri istiyon di mi burdan, yerim seniBilmiyorum canım ya, hala hayal gibi geliyor, sabahları kalktığımda, eşime sahur yaptırıyorum bende yediğim halde, midem bomboş gibi kalkıyorum, yiyecek ve içeceklerime dikkat ediyorum, yavaş kalkıyorum yerimden, ayakta fazla durursam belim ağrıyor. Eşim benle uğraşıyor, şuram ağrıyo desem azcıkta naz var diyor, ağrıyor napayım.
geçen marketten erzak aldık, arabanın arka koltuğuna koyduk, eşim dediki, bende önce oturuyom, arkadan uzanda poşetteki ıslak mendili al dedi, hiç kusura bakma ben oraya uzanamam dedim, mübarek canım daha ilk gün diyor, o da sevincinden benle uğraşıyor, dünde daha 2 gün diye uğraşıyordu, bugünde 3 çıkar artık. Çılgın sen bu ay hamiş olursan nisan annesi olmaya yetişirmi.
Şeniz2011 nisan annelerine girdim, sende şimdi tüp yapıyorsun ya, senide görmek istedim, burdaki arkadaşlardan tanıdıklar olsun istedim, biraz yalnız hissettim kendimi orda, hadi kızlar bekliyom sizi, nisan annesi olmaya, mayıs olsa bile komşu takılırız artık, hepiminizi hayal ettim ve görmek istedim.
fıstıkkkkkkkkkkkkkkkk maşallahkızlaaaaaaaaaaaar
sonunda ben de resim ekledim profilime..hamiş halim de var
sinoşumm naberslm kızlarrr sezen canım ilk dozu olacam 20-24 haftada il doz oluyomuş
24-28 haftada ikinci doz
loveli çılgın geshenk aylin özlem leyla zerdal neşe tenta
nasılsınız kızlar ben çıkıcan birazdan
kendinize iyi bakın öpüldünüz kocaman
hadi bakem senin de az kaldı inşallah :)kıs zerdal bak kıs üst topiğe transfer oldun maşallahh:))
nesem nasılsı yaa, oğluşun nasıl?
aminnsende varsın sırada hayatım, sendende bekliyeceğim ben umudumu kaybetmedim. Duada ediyorum, gerçekten canım, o ovulasyonlar işe yaradı, tam zamnında yapmış olduk, geshenkçiğim iyikide alıp göndermişsin bana bide sana faydası olsa, ne sevinecem. Bu ay tutarsa seninki acaba nisan annesi olmaya yetişiyor mu, illa yapacam burakileri nisan annesi.
Kızlar bir biginin bir kelimenin anlamı büyük burdaki arkdaşlarımın bana desdeği büyük, hadisi şerifte bile demişler, 1 harf öğretenin 40 yıl kölesi olurum diye, Arkadaşlıklarımızın kıymetini bilelim. Burdaki amaç birbirlerimize yardımcı olmak, alah razı olsun, ben arkdaşlarımın yardımlarını fazlasıyla gördüm, hepsine teşekkür ediyorum. Adım adım sizde gördüğünüz hamişliğimi, resmen hepimiz yumurtanın oluğu günden bu yana tepesindeydik. Allah büyük hepinizin olacak inşallah.
acıktımmmm cokacimcoookKızlar ya buradan Zerdal mıydı kimdi bize tarifler yazıyordu biriniz, akşam irmikli lokumunu yaptım çok güzel oldu. Teşekkür etmek istedim..Süt, şeker ve irmikle yapılıyor, içine krem şanti konup top haline getiriliyor ve hindistancevizine batırılıyordu. Neyse oruç oruç canınızı isteticem bide şimdi:))
çılgınımmmm, benim i,çim kıpır kıpırrrrr, olacak inşallah hihoyyytaylinim valla olmuslar ama bölünmeleri cok onemli..şimdilik mutluyum..her aşaması güzel gider inşallahh..
tentom ben bir hamiş kalsammm hepinizi gaza getiricem amaa..inşallahh hiçç gerek kalmadan bunlara oluverir.
her bir aşaması stres yaw..
:)))))))) eyvallahnese geldi eyiceneymiş. bir sürü gelen var bügün, salonda bekliolar :)zerdalın ilikzleri olcaana dair dedikodular var
ve en önemlisi çılgının yumurtalar artık 46 krormozom :)) 2-4 8- 16- 32- 64 hücre... derken bi gıvırcık salata olcaklar inşhh
nesenin tatlılarıyla birlikte buyrun gelin kızlar :))
ha bu arada çılgının yımırtaların temsili fofo için bkz.
acıktımmmmmneşe lokum tarifini veriyorum bak.. bu değilmi sorduğun irmikli toplar...
İRMİKLİ LOKUM
Malzemeler:
3 su bardağı süt
7 çorba kaşığı irmik
7 çorba kaşığı şeker
1 paket krem şanti
Üzeri için hindistan cevizi
Yapılışı:
Orta boy tencerede süt, şeker ve irmiği koyulaşıncaya kadar karıştırarak kısık ateşte fokur fokur kaynayıncaya kadar pişirip, soğumaya bırakın. Krem şantiyi toz halde ekleyip elinizle yoğurun. Hamurdan ceviz büyüklüğünde parçalar alıp avcunuzun içinde yuvarlayın. (Arada eli temizlemek için, yıkamakta fayda var) Hindistan cevizine tüm yüzeyini bulayın. Bir müddet buzdolabında dinlendirip
servis yapın.
neden resmi yapıştıramıyorum ama yaa.. profilime ekleyim bari
profilinemi atıyon canım. canım ya çok sevindim, çılgına embriyolar olmuş demek, inşallah tamamına ereriz, geshenk çılgına 1 tanemi transfer olacak.
zerdalımmm yaaaaa, çok duygulanıyom heeeprofilinemi atıyon canım. canım ya çok sevindim, çılgına embriyolar olmuş demek, inşallah tamamına ereriz, geshenk çılgına 1 tanemi transfer olacak.
manyak sahurdan evvel aldım duşumu :))
zerdalımmm yaaaaaaaaaaa baktım çit çisgilere maşallah
14 nisan oke canımmmm
sezoş çok şükür, hepimize geçmiş olsun..
ayyyy maşallah yaaa
delüüüü küsmüş müydükkiiii, özelden mesacım gelmedi mi sana benim?
ivettt en keyifli topiktir bizimkisi sölemesi hiç ayıp diil :)) sengözlerimebaksanab
kıs tentoş çok mu kanaman?? yoksammmm
lokum gelmiş
işte geldimm burdayımmmŞeniz
lalem nassın
ay canımmmmm yaaaaa, nisan anneleri istiyon di mi burdan, yerim seni
Şeniz
fıstıkkkkkkkkkkkkkkkk maşallah
sinoşumm naber
hadi bakem senin de az kaldı inşallah :)
aminn
acıktımmmm cokacimcoook
çılgınımmmm, benim i,çim kıpır kıpırrrrr, olacak inşallah hihoyyyt
:)))))))) eyvallah
acıktımmmmm
zerdalımmm yaaaaa, çok duygulanıyom heee
yakışmıyo duygusallık gazozcuya ama napim :)
slm kızlar,geçmişten çıkana kadar yoruldum,ne çok kaynatıyosunuz gündüz.
çılgıncım senin niyetine bi tane yasini şerif okudum canım.
sormuşsunuz netten okunsa takip etsek diye,leylacım sormuş heralde,şimdi burdaki birebir kelimesi kelimesiyle okunarak hatim yapıldığı için,nettekinde sadece gözlerinle takip ediyosun,işte o yüzden ikisinin sevap derecesi değişir ben böyle biliyorum.
8 9 u da ben alim dicemde,bana sonlardan yada daha ortalardan verin dediydim,ilk cüzler kolay,zorlananlar okusun,k.kerime hakim arıyomuşsunuz ya,tam hakim olamasakta,iadere ederiz çok şükür.
tilavet secdesine gelince,kimin okuduğu cüzde varsa o yapar,mesela 9 cüzü okuyan bi tane yağcak,orda var ve niyet edeilir üzerime vacip olan secdeyi yapmaya diye,secdeye varılır,orda namazdaki gibi sübhane rabbiyel ala(türkçe yazarken her harfi yazamadım,yani türkçe okuyanlkar telaffuza çok dikkat etmeliler bu arada)üç defa okunduktan sonra ALLAHÜ EKBER diye kalkılır ve SEMİĞNA VE ETEĞNA ĞUFRANEKE RABBENA VE İLEYKEL MASİİİR OKUNUR,eller yüze sürülür duadan sonraki amin deyişimiz gibi.
çok bilirmiş gibi mi yazdım,zerdal sorduğu için yazdım,aslında bilmişlik taslamak değil niyetim,kimse kusuruma bakmasın olur mu.
öpüyorum sizi.
slm kızlar,geçmişten çıkana kadar yoruldum,ne çok kaynatıyosunuz gündüz.
çılgıncım senin niyetine bi tane yasini şerif okudum canım.
sormuşsunuz netten okunsa takip etsek diye,leylacım sormuş heralde,şimdi burdaki birebir kelimesi kelimesiyle okunarak hatim yapıldığı için,nettekinde sadece gözlerinle takip ediyosun,işte o yüzden ikisinin sevap derecesi değişir ben böyle biliyorum.
8 9 u da ben alim dicemde,bana sonlardan yada daha ortalardan verin dediydim,ilk cüzler kolay,zorlananlar okusun,k.kerime hakim arıyomuşsunuz ya,tam hakim olamasakta,iadere ederiz çok şükür.
tilavet secdesine gelince,kimin okuduğu cüzde varsa o yapar,mesela 9 cüzü okuyan bi tane yağcak,orda var ve niyet edeilir üzerime vacip olan secdeyi yapmaya diye,secdeye varılır,orda namazdaki gibi sübhane rabbiyel ala(türkçe yazarken her harfi yazamadım,yani türkçe okuyanlkar telaffuza çok dikkat etmeliler bu arada)üç defa okunduktan sonra ALLAHÜ EKBER diye kalkılır ve SEMİĞNA VE ETEĞNA ĞUFRANEKE RABBENA VE İLEYKEL MASİİİR OKUNUR,eller yüze sürülür duadan sonraki amin deyişimiz gibi.
çok bilirmiş gibi mi yazdım,zerdal sorduğu için yazdım,aslında bilmişlik taslamak değil niyetim,kimse kusuruma bakmasın olur mu.
öpüyorum sizi.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?