30'lu Yaşlarda Olup Gebe Kalamayanlar

Bismillahirrahmanirrahim.
1.cüz.....nese
2.cüz.....geshenk
3.cüz.....kuze
4.cüz.....zerdal
5.cüz.....nese
6.cüz....çılgın (istediğin zaman okursun canım) kadir gecesine kadar tamamlayacağız)
7.cüz....tentoş
8.cüz....kardelen
9.cüz....kardelen
10.cüz....Zerdal (Bi arkadaşa verdim.)

Son düzenleme:
gazozolu geceler...... :asigim: :asigim: :asigim: :asigim: :asigim: :asigim: :asigim:

bak sakın öğlene kadar guguk gibi bekleme ramazan mübarek gün hemen banyonu yap ezandan evvel hallet...sempatiksalakcinni
manyak sahurdan evvel aldım duşumu :))
zerdalımmm yaaaaaaaaaaa baktım çit çisgilere maşallah
14 nisan oke canımmmm
sezoş çok şükür, hepimize geçmiş olsun..
ayyyy maşallah yaaa
delüüüü küsmüş müydükkiiii, özelden mesacım gelmedi mi sana benim?
ivettt en keyifli topiktir bizimkisi sölemesi hiç ayıp diil :)) sengözlerimebaksanab
kıs tentoş çok mu kanaman?? yoksammmm
herkese merhaba,
çılgınım başladı mı tüp bebek süreci?
lokum gelmiş
aylin, loveli nerdesiniz. hiç konuşamadık sizlerle,
işte geldimm burdayımmmŞeniz
lalem nassın
ay canımmmmm yaaaaa, nisan anneleri istiyon di mi burdan, yerim seni
Şeniz

kızlaaaaaaaaaaaar
sonunda ben de resim ekledim profilime..hamiş halim de var
fıstıkkkkkkkkkkkkkkkk maşallah

sinoşumm naber
kıs zerdal bak kıs üst topiğe transfer oldun maşallahh:))
nesem nasılsı yaa, oğluşun nasıl?
hadi bakem senin de az kaldı inşallah :)
aminn
acıktımmmm cokacimcoook
çılgınımmmm, benim i,çim kıpır kıpırrrrr, olacak inşallah hihoyyyt
:)))))))) eyvallah
acıktımmmmm

slm kızlar,geçmişten çıkana kadar yoruldum,ne çok kaynatıyosunuz gündüz.
çılgıncım senin niyetine bi tane yasini şerif okudum canım.
sormuşsunuz netten okunsa takip etsek diye,leylacım sormuş heralde,şimdi burdaki birebir kelimesi kelimesiyle okunarak hatim yapıldığı için,nettekinde sadece gözlerinle takip ediyosun,işte o yüzden ikisinin sevap derecesi değişir ben böyle biliyorum.
8 9 u da ben alim dicemde,bana sonlardan yada daha ortalardan verin dediydim,ilk cüzler kolay,zorlananlar okusun,k.kerime hakim arıyomuşsunuz ya,tam hakim olamasakta,iadere ederiz çok şükür.
tilavet secdesine gelince,kimin okuduğu cüzde varsa o yapar,mesela 9 cüzü okuyan bi tane yağcak,orda var ve niyet edeilir üzerime vacip olan secdeyi yapmaya diye,secdeye varılır,orda namazdaki gibi sübhane rabbiyel ala(türkçe yazarken her harfi yazamadım,yani türkçe okuyanlkar telaffuza çok dikkat etmeliler bu arada)üç defa okunduktan sonra ALLAHÜ EKBER diye kalkılır ve SEMİĞNA VE ETEĞNA ĞUFRANEKE RABBENA VE İLEYKEL MASİİİR OKUNUR,eller yüze sürülür duadan sonraki amin deyişimiz gibi.
çok bilirmiş gibi mi yazdım,zerdal sorduğu için yazdım,aslında bilmişlik taslamak değil niyetim,kimse kusuruma bakmasın olur mu.
öpüyorum sizi.

sankim öğlenlere kadar oturup yazan ööööyl bekleyen bendim naniknanik

acıktınmı benneyaptımki bu saatte tarifler verilmez daha aslında oruçlu olan var demi pardon... bende oruçluyum ama... canım çekmiyor hiiiççç.. tento nun yemekler iyi ama akşama gidesim geldi birden :)))))

aylin ankara ya bakıyorum çoook sıcak diyor meteoroloji ne kıs o derece??? nem yokmuş ama sizde de o iyi.. bizde feci nem var .. yapışıyoruz yaf... klimalı yerde iyi hani emme dışarı çıkıncaaa offfff....

zerdalımmm yaaaaa, çok duygulanıyom heee
yakışmıyo duygusallık gazozcuya ama napim :)

canım benim :1hug: gazocularda duygusallaşabilir..... yaflum gazozcuysan duygusuzmu kullanıyon gazozları sankim tamamen duygu yüklü bir olay o değmi :roflol:

canım bizim istediğimiz bu zaten.. doğrusu neyse o.. sağol bilgilendirmişsin ellerine sağlık tatlım.. çok güzel açıklamışsın.. senin 4. cüzdü değiştirelim o zaman.. zerdal bakıyor listeye değiştirsin seni biriyle tentoyla değişin olmazsa ... her işin bir bileni var tabi her zaman doğru bildiğini söyle kardelencim... yanlışsa da itirazları değerlendiririz nolcek.. opuyorumnanaktan

kızlar valla ben hızınıza yetişemiyorum yaaaaaaaa napcezbilmiyorumkismile çılgın haber almış mı, herşey yolunda mı çok sevindim ya hadi inş. sırayla hepimiz mutlu olacağız :)

yok kardelenim olur mu, zaten bilmiş arıyoz bizde, yardımcı ol bize, sana 4 yazmıştık ya değiştiriyom o zaman ben 4 ü alayım çat pat biliyom, sanada 8-9 u yazzıyom. tabikide yardımcı ol canım, hep birlikte alnımızın akıyla çıkalım, sen mukabeleye gidiyon ya ondan dediydim.

Bismillahirrahmanirrahim.
1.cüz.....nese
2.cüz.....geshenk
3.cüz.....kuze
4.cüz.....zerdal
5.cüz.....nese
6.cüz....çılgın (istediğin zaman okursun canım) kadir gecesine kadar tamamlayacağız)
7.cüz....tentoş
8.cüz....kardelen
9.cüz....kardelen
10.cüz....Zerdal (Bi arkadaşa verdim.)

tamam kızlar,yazarım bildiklerimi,bundan sonrada.
ben zaten kendim ve bebek isteyen bütün arkadaşlarım adına bi hatime başladım,inş.tamamlıcam,zaten ondanda yoğunum birazcık.burdaki verdiklerinizide okurum.şimdi çıkmam lazım,birzcık uyumak istiyorum.öptüm sizi.

kızlar sitede sorun mu var, yazdıklarım zor gidiyor, sayfa geç güncelleniyor, kızlar arda kalır göremezsem eğer, bana özel mesajta atabilirsiniz, cüz almak istyenler değiştirmek isteyenler. kadir gecesine kadar okunacak. kardelen tamam canım sağol, dinlen sen kuzeyi görürsen gerçi buraya geliyor o da 3 .numarayı ona verdik söylersin canım.

lalehancığım gelmiş.. belki o da cüz almak ister.. sık giremiyor ama.. yani bilgilidir diyede tahmin ediyorum bu konularda...

gelelim aylinime, aylin canım mesajını okudum, biliyom canım sen beni seversin kızmazsın, tüm mesajlarımı okuyup cevap yazmışsın, öyle işte yuvarlanıp gidiyoz. kendime nisan annesi arıyom, daha sık gel işlerin varmış görüşemedik yine. Allah sanada tez vakitte çift çizgi görmeyi nasip etsin, güzel arkadaşım.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…