30'lu Yaşlarda Olup Gebe Kalamayanlar

gececi kızlar da var zerdal belki onlardan da alan çıkar daha..
evet canım, gececilerde almak isterlerse bildirin, 11. cüzü vereceğiz, 10 kadar sahibleri var.
ben bi arkadaşım daha var, okursa 1.cüzde ona vereceğim.
ben çıkıyorum. akama görüşürüz

görüşürüz tentoşum.

sloveli ağol canım arkadaşım benim. çok teşekkür ederim, eline sağlık. çizelgem güzel olmuş. avatarım leylek olduğu için bunu tercih ettim.

ama ben kuranı kerim okumayı bilmiyormmmm
ben size dualarımla destek olsam olur mu
bana da bir dua verin sizin için okuyayım ama ben arapçadan değil türkçeden okurum olur mu:kedi:

değişirmek istersen sana nasıl yapacağını anlatırım tatlım güle güle kulllan

tamam canım, benim ingilizce yokta ondan zorlanıyom, tekrar girer bakarım o siteye.
canım sen zaten dularınla bizimlesin, dua listemiz var biliyorsun, ordakilerden okursan eklerim seni, yasin, meryem, kenzülarş, fetih, amerresulu. canım benim allah kabul etsin.

kızlar siteye bi haller oldu, aşağıda onlina olanlar görünmüyor, yada benmi göremiyorum.
çılgınım naptın canım meraktayım.
leylacım 10.cüz dağıttık, daha 20 cüzümüz var. akşam girecek kızlarıda bilgilendirin.

zerdalcim bende de o sorun var
ayrıca forumda neler oluyor topiği ne de girilmiyor

bn cüz alabilirmiyım bilmiyorum canım
bu sene hatim indirecem annem ve babam içn
eğer bitirebilirsem yardımcı olurum inş.
zaten ramazanınn başında ve sonunda tutamayacam

tamam zerdalcım...bende cüz alıp okumaya çalışacam inşallah...:hulya: oruç kafayla iş hiç çekilmiyor ya...keşke öğretmen olsaydım...evde yatardım şimdi...heheheeh sempatiksalakcinni

online olanlar bendede görünmüyor..ben soracaktım zerdalcım benden önce davranmış seni gidi seniii...lalehan nasılsın sende hg...ben seni tanımıyorum ama 2 gündür görüyorum seni...bilmiyorumkismile

online olanlar bendede görünmüyor..ben soracaktım zerdalcım benden önce davranmış seni gidi seniii...lalehan nasılsın sende hg...ben seni tanımıyorum ama 2 gündür görüyorum seni...bilmiyorumkismile

tşk leyla
hoşbulduk
bn topiğin ilk müdavimlerindenim
eski sayfalardan tanıyabilirsin beni :)

kızlar dışarısı çok sıcak
mümkünse çıkmayın hele oruçlu olanlar hiç çıkmasın
hastaneden sonuçları aldım
çok şükür toksoplazma ve rubella ya karşı bağışıklığım varmış
ama bu seferde yıne kansızlık sorunum başladı
yıne kan ilaçları ve kilolar
alıştım artık bu duruma ne yapayım
Rabbim başka dermansız dert vermesin

Aylint ...saol canm iyiym..
duacınız tüm sitedeki dostlara hamiş olamk isteyenlere özelikle
sen nasılsn
aynı zamanda görüşemiyoruz

hayırlı ramazanlar herkese...
a.s.a.s.a.s.a.s.

ama ben kuranı kerim okumayı bilmiyormmmm
ben size dualarımla destek olsam olur mu
bana da bir dua verin sizin için okuyayım ama ben arapçadan değil türkçeden okurum olur mu:kedi:

olur tabi.. çoğumuz öyle okuyacakç. telafuz doğru olsun yalnız tam yazılan okunsun yanlış okuma olmasında katılma istersen olur canım.. zerdal dualar katıl demiş. malum hamilesin bide sıcaklar var nasıl istersen.. zorlanacaksan hiç okumasanda olur lovelim

bugün bayağı kaynatmışsınız heee...iş yoğun...ara ara bakmaya çalışıyorum ama..zemuszemus cüzleri dağıttınızmı...?

epey dağıldı sanada yazalım birini listeyi bulalımda...

KİMLER VARSA BURDAYIM DESİN ADINI YAZIP ANLAYALIM BARİ FORUMDA KİMLER VARMIŞ.. sabah beri ağırdı zaten :)) gene mavi sayfalar olmasın :))))))

zerdalcım
zaman o kadar çabuk geçiyor ki
senin tickerinı görünce aklıma benim o zamanlarım geldi bak şimdi 24 haftalık olduk bile..hiç anlamayacaksın tadını çıkar bol bol..hele şimdi ilk günler boool bol uyu olur mu canım

site goctu mu ne oldu?
zerdalım aklım embriyolarda kıss..çalışıyom aklıma düşüyorlar..

ben ne yapsam sezosum..:)) dalga geçeyim kendimle yatsam yatılmıyor, kalksam kalkılmıyor:))

canım kısmet, okuyabilirsen okursun, seni gördüğüme sevindim, sık gel.
sezen bende biran önce sizin zamanlara gelmek istiyorum, yalnız uyuyamıyorum, gündüz iş, akşam yemek hazırla, çay, meyve falan, 11 buluyor yatmam, gece kalkıyoz sahur hazılıyom eşime, yoksa aç kalır, kıyamam onada, sabah tekrar iş, haftasonunu 4 gözle bekliyorum, öğlene kadar yatacağım.
site goctu mu ne oldu?
zerdalım aklım embriyolarda kıss..çalışıyom aklıma düşüyorlar..

ben ne yapsam sezosum..:)) dalga geçeyim kendimle yatsam yatılmıyor, kalksam kalkılmıyor:))

ay canım benim, inşallah şu mutlu haberi sendende alacağız.

zerdalım normal galiba tatlım , hep oyle derler ama hamişlerimiz cevap versinler tabii..
biz hamilelik öncesi uzmandık:))

normal tatlım çok normal bebek büyüyor ya ondan oluyorr
daha devam edecek bilgin olsun bebek yerleşiyor içerde annesiiiii maşallahhhhhh

zerdalım normal galiba tatlım , hep oyle derler ama hamişlerimiz cevap versinler tabii..
biz hamilelik öncesi uzmandık:))

çılgın senin şu tüp bi tutsun, sende benden soracaksın, senden 1 adım önde olacağım ya, hani bilgilerde yeni olacakbilmiyorumkismile:CüvCüv: bakalım inşallah hep diyordun ya 40mız karışıyor diye, şü tüp bi olsun, gerçekten kırklarımız karışacak.:içelim:

normal tatlım çok normal bebek büyüyor ya ondan oluyorr
daha devam edecek bilgin olsun bebek yerleşiyor içerde annesiiiii maşallahhhhhh

sağol canım ya, özellikle kalkıp dolaştığımda ve merdiven inip çıktığımda oluyor. sanki regli olacak gibi, krın ağrıları var. sonra geçiyor, bu seferde hiçbişeyim yokmuş gibi.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…