evet canım, gececilerde almak isterlerse bildirin, 11. cüzü vereceğiz, 10 kadar sahibleri var.gececi kızlar da var zerdal belki onlardan da alan çıkar daha..
ben çıkıyorum. akama görüşürüz
değişirmek istersen sana nasıl yapacağını anlatırım tatlım güle güle kulllan
kızlar siteye bi haller oldu, aşağıda onlina olanlar görünmüyor, yada benmi göremiyorum.
çılgınım naptın canım meraktayım.
leylacım 10.cüz dağıttık, daha 20 cüzümüz var. akşam girecek kızlarıda bilgilendirin.
kızlar siteye bi haller oldu, aşağıda onlina olanlar görünmüyor, yada benmi göremiyorum.
çılgınım naptın canım meraktayım.
leylacım 10.cüz dağıttık, daha 20 cüzümüz var. akşam girecek kızlarıda bilgilendirin.
online olanlar bendede görünmüyor..ben soracaktım zerdalcım benden önce davranmış seni gidi seniii...lalehan nasılsın sende hg...ben seni tanımıyorum ama 2 gündür görüyorum seni...bilmiyorumkismile
ama ben kuranı kerim okumayı bilmiyormmmm
ben size dualarımla destek olsam olur mu
bana da bir dua verin sizin için okuyayım ama ben arapçadan değil türkçeden okurum olur mu:kedi:
bugün bayağı kaynatmışsınız heee...iş yoğun...ara ara bakmaya çalışıyorum ama..zemuszemus cüzleri dağıttınızmı...?
canım kısmet, okuyabilirsen okursun, seni gördüğüme sevindim, sık gel.zerdalcim bende de o sorun var
ayrıca forumda neler oluyor topiği ne de girilmiyor
bn cüz alabilirmiyım bilmiyorum canım
bu sene hatim indirecem annem ve babam içn
eğer bitirebilirsem yardımcı olurum inş.
zaten ramazanınn başında ve sonunda tutamayacam
sezen bende biran önce sizin zamanlara gelmek istiyorum, yalnız uyuyamıyorum, gündüz iş, akşam yemek hazırla, çay, meyve falan, 11 buluyor yatmam, gece kalkıyoz sahur hazılıyom eşime, yoksa aç kalır, kıyamam onada, sabah tekrar iş, haftasonunu 4 gözle bekliyorum, öğlene kadar yatacağım.zerdalcım
zaman o kadar çabuk geçiyor ki
senin tickerinı görünce aklıma benim o zamanlarım geldi bak şimdi 24 haftalık olduk bile..hiç anlamayacaksın tadını çıkar bol bol..hele şimdi ilk günler boool bol uyu olur mu canım
site goctu mu ne oldu?
zerdalım aklım embriyolarda kıss..çalışıyom aklıma düşüyorlar..
ben ne yapsam sezosum..:)) dalga geçeyim kendimle yatsam yatılmıyor, kalksam kalkılmıyor:))
zerdalım normal galiba tatlım , hep oyle derler ama hamişlerimiz cevap versinler tabii..
biz hamilelik öncesi uzmandık:))
normal tatlım çok normal bebek büyüyor ya ondan oluyorr
daha devam edecek bilgin olsun bebek yerleşiyor içerde annesiiiii maşallahhhhhh
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?