30'lu Yaşlarda Olup Gebe Kalamayanlar

nereye çıktıgını öğrenemedim daha. kontenjan meb den okuluma bakınca il içi ayrılmış olarak gözüküyorum :) öglene belli olur herhal :)

özlem, leyla günaydın kızlar, leyla yazdım seni 11.cüze, yine kızlarlada bi konuşalım istersen kardelene soralım olmazsa, çok sıkıntı olursa başkasına veririz, rahat olcanım, illa okuyacaksın diye bişey yok, hepimiz için okunuyor, yani topikteki herkese armağan ediyouz. kadir gecesindede çok güzel bi dua yaparız. Bu dualarıda dularız. yasin okumuyormusun. lovelide diğerlerinden okuyacak, sana bırakıyorum canım, ama yinede sen bilirsin.

Günaydın canım iyiyim teşekkür ederim sen nasılsın?Evet konuşamadık
saol canım bende iyiyim...ayın 17 sini bekliyom heyecanla..bakalım doktorum ne diyecek...yımırtalar büyüdümü ne ettiler hehehehsempatiksalakcinni

nereye çıktıgını öğrenemedim daha. kontenjan meb den okuluma bakınca il içi ayrılmış olarak gözüküyorum :) öglene belli olur herhal :)
hayırlı olsun tentoşcum inşallah istediğin yer olur...opuyorumnanaktan

saol zerdalcım...okumaya çalışacam...olmassa anneme havale ederim...sen yaz genede beni...tşk...vereliniortak

leylacım sağol güzel dileklerin için, sen 17.sinde bi doktora git bakalım ne diyecek yumoşların için. ovulasyonun yanında canım ben 4 aydır bi porgramdayım. Bitkisel şeylerde denedim, yeyip içmediğim ot, çöp kalmadı. Tam bunların hepsini bi kenara bırakıp heralde faydası yok dediğim anda bebek geldi, biliyorsunuz 27. ağustosda tedaviye gidiyordum.

evet canım...hayırlısı daha işin başındayız ama benim yapım biraz aceleci..hayırlısı inşallah Rabbim bu duyguyu bizede yaşatır zerdalım...ben sadece o ilaçları kullandım..ot çöp kullanmadım...daha ilk gidişimdi zaten doktora...daha evvel gitmemiştim..zaten 1,5 yıllık evliyim..
Büyümüşlerdir canım merak etme.Senin yaş kaçtı sorun neydi?
yaş 32 ...

leyla dahaönce korundunuz mu hiç canım. 11.cüze yazdım seni, dediğin gibi daha olmadı annene okutursun.

Evet canım...saol teşekkür ederim..adet düzensizliği vardı...onada ilaç verdi...prolaktin hormonum biraz yüksekti.ilaç kullandım inşallah düzelmiştir...zaten prolaktin hormonu yüksek olduğu için adet düzensizliği ondan kaynatlanmış...diğer testlerim temiz çıkmıştı...hayırlısı inşallah...bir an evvel RABBİM nasip etsin hepimize inşallah...

günaydınnnn kızlarrr naber bi kahvaltı edeyim gelirim çok kaynatıyorsunuz okuyamoıyorum yavvvvv az yazın tamam mııııııı

günaydın zerdal canım hamileymişsin yeni öğrendim çokkk ama çokkkkkk sevindim Allah tamamına erdirsin sağlıkla kucağına al inşallah.darısı diğer kızların başına inşallah hepsinin haberlerini alırızda mutlu oluruz.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…