kızlaar tayinim çıkmış :)
Günaydın kızlar.
özlemcimmmmm günaydın canım nasılsın...senle hiç konuşamadık ne zamandır....zemuszemus
kızlaar tayinim çıkmış :)
saol canım bende iyiyim...ayın 17 sini bekliyom heyecanla..bakalım doktorum ne diyecek...yımırtalar büyüdümü ne ettiler hehehehsempatiksalakcinniGünaydın canım iyiyim teşekkür ederim sen nasılsın?Evet konuşamadık
hayırlı olsun tentoşcum inşallah istediğin yer olur...opuyorumnanaktannereye çıktıgını öğrenemedim daha. kontenjan meb den okuluma bakınca il içi ayrılmış olarak gözüküyorum :) öglene belli olur herhal :)
saol canım bende iyiyim...ayın 17 sini bekliyom heyecanla..bakalım doktorum ne diyecek...yımırtalar büyüdümü ne ettiler hehehehsempatiksalakcinni
hayırlı olsun tentoşcum inşallah istediğin yer olur...opuyorumnanaktan
özlem, leyla günaydın kızlar, leyla yazdım seni 11.cüze, yine kızlarlada bi konuşalım istersen kardelene soralım olmazsa, çok sıkıntı olursa başkasına veririz, rahat olcanım, illa okuyacaksın diye bişey yok, hepimiz için okunuyor, yani topikteki herkese armağan ediyouz. kadir gecesindede çok güzel bi dua yaparız. Bu dualarıda dularız. yasin okumuyormusun. lovelide diğerlerinden okuyacak, sana bırakıyorum canım, ama yinede sen bilirsin.
Klomen kullanıyodun dimi sen?
evet canım ya...5 gün kullandım...bakalım ne olcak...salıya randevum var...hayırlısı bakalım...boshayallersmile
evet canım...hayırlısı daha işin başındayız ama benim yapım biraz aceleci..hayırlısı inşallah Rabbim bu duyguyu bizede yaşatır zerdalım...ben sadece o ilaçları kullandım..ot çöp kullanmadım...daha ilk gidişimdi zaten doktora...daha evvel gitmemiştim..zaten 1,5 yıllık evliyim..leylacım sağol güzel dileklerin için, sen 17.sinde bi doktora git bakalım ne diyecek yumoşların için. ovulasyonun yanında canım ben 4 aydır bi porgramdayım. Bitkisel şeylerde denedim, yeyip içmediğim ot, çöp kalmadı. Tam bunların hepsini bi kenara bırakıp heralde faydası yok dediğim anda bebek geldi, biliyorsunuz 27. ağustosda tedaviye gidiyordum.
yaş 32 ...Büyümüşlerdir canım merak etme.Senin yaş kaçtı sorun neydi?
leyla dahaönce korundunuz mu hiç canım. 11.cüze yazdım seni, dediğin gibi daha olmadı annene okutursun.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?