30'lu Yaşlarda Olup Gebe Kalamayanlar

bugün hayrişte yokkkk..nerelerde acep....hayrişşşşşşş huuuuuuhuuuuuuuuu bilmiyorumkismile
özlem ne ediyon sustun heeee...tentoşda konuşmuyor...zerdalim yine atıştırmaya gitti galiba...cokacimcoook

bugün hayrişte yokkkk..nerelerde acep....hayrişşşşşşş huuuuuuhuuuuuuuuu bilmiyorumkismile
özlem ne ediyon sustun heeee...tentoşda konuşmuyor...zerdalim yine atıştırmaya gitti galiba...cokacimcoook

Bende doktora gidicem birazdan bekliyorum.İşde yok bugün yapıcak öle boş boş duruyorum .

günaydınnnn kızlarrr naber bi kahvaltı edeyim gelirim çok kaynatıyorsunuz okuyamoıyorum yavvvvv az yazın tamam mııııııı
afiyet olsun canım.

teşekkür ederim ahsenciğim, sağol, inşallah diğer kızlarda hamiş olacak. sen nasılsın cinsiyetini öğrendin mi canım, uzun zamandır yoktun.

kızlar 1 saattir sisteme girecem diye uğraşıyorum, kk da sıkıntı mı var.

zerdalcığım evet avatardaki oğlum.uzun zamandır yoktum oğlum hastalandı onunla uğraştım şimdi iyi şükür.bebeğin cinsiyetini daha öğrenemedik malesef bir türlü göstermiyor bacaklarını kapatmış.doktor ongün sonra gel tekrar bakalım dedi inşallah o zaman gösterir yoksa meraktan çatlayacağız.

aminnnnnnnn...inşallah dualarınızı eksik etmeyin...zemuszemus

Bende doktora gidicem birazdan bekliyorum.İşde yok bugün yapıcak öle boş boş duruyorum .
inşallah herşey istediğin gibi olur özlemcim...bayanssulusmile
pardon kızlar ya orucu unuttum yemekten bahsettim özürdilerim

sorun değil lovelim...kaydirigubbakcemile5

ne demek umudum yok tento....aaaaaa.. kızarım bak sanaaa.... en umudumu kaybettim dediğimide bile içimizde mutlaka ümit var kim ne derse desin.. bunu ağzımız söylüyor ama kalbimizde o hep var.. ki olmalı da ürememiz devam ettiği sürece var.. olacağı varsa ne adamın uyuzluğu ne zamansızlık ne hormonel etkenler vız gelir tırıs geçer o gelir :)) inşallah da olacak tentom... seni seviyorum sarışın afetim opuyorumnanaktan

canım değerlerinin iyi olması çok güzel.. hadi bakalım sorunda yok.. dularımıza devam.. Mevlam ne eylerse güzel eyler...

ayyyyy bak şimdi.. ben keşkeği çok severim.... ne çok sevenin varmış canım çılgınım sevilen insan olduğun için her şey yolunda gidiyor işte sevilen anne de olacaksın az kaldı... keşkekler pişecek şerbetler verilecek mevlütler okunacak

kısss yoksam mevlüte mi gelsem tentooooo, ayliiiin bak ben ne diyorum sırnaşık şey karşımısınız heeeee naniknanik

bi de lohusa şerbeti yaptırcam :)

ooohhhh yarasın.. inşallah olacak inşallah.. sanada geliyimmi.. ne yapayım onca zamandır dualar ediyoruz yürekten diliyoruz takip içindeyiz hakkım değilmi o mutlu anı görmek a.s

çılgınım senle ben varız.. iftar sonrası rehavettler herhal herkeslerr :)

ben treavihe gidiyorum her akşam dönünce geç oluyor.. çok uyku basıyor kafam kalkmıyor geceleri zor artık girmem arada bakarım yinede işte uyku sorunu var bende gözüme kan çöküyor iyice.

olmuyor tatlım.. negatifi aldığım gün ilaçları bıraktım ya ertesi günü geldi bizim allar... normal edetti bende aradım açıkçası ped de inceleme yaptım ama hiç belli değildi... tamamen normal adet..

nasıl olayım gülüm yaa..her aşaması ayrı bir stress..geshenkim bir de o zaman anlamsız işlerle de ugrasmıstı garibim.
kaçıp gitmesi normalmiş yaniii..

yok sanmam yaa..adetle gidiyordur

hımmm gitti sanırım.. bi vedalaşmadan hemide senağlama

tanıdık ya ondandır :)))) yabancı olunca değerleniyo.. zaten bizde bulsak yeni şeyi kıymeti yok illa onlar kullanınca değerleniyo.. gavurlar biliyo bu işi :))

yok canım demedi... sebebini anlayamıyoruz tıp burada kalıyor dedi tıpkı kısırlık tespitindeki durumumuz gibi sebepsiz bu da :)))) her şey çok iyiydi dedi tel de konuştuğumuzda.. yaşla ilgili de olabilir deyip sinir ediyorlar ya bide onu demeseler olmaz sanki rahim kalınlığı duvarlar sağlamdı yani...:)

o diilde britney şapşalı nasıl becerdi üç gebeliği ya.. hatunda uyuşturcu namına yok yoktur.. bizden daha mı sağlıklı mı demeliyiz ona

kıss belki 40 tane fetih okutuyordur :roflol: töbe yaaaa fisfisfis ...ne gıcık dimi

evet canıkm.. nasip kısmet işte.. olacağı varsa olacak ya olmayacaksada acık büyüme yoluna girmiş cenin olmuş hatta koysan oraya gene durmaz velet.. inatçı bunlar keçi gibi aynı :roflol:

yok gülüm ..şimdi aralarında yarışıp hangisinin bana döneceğine karar vermeye çalışıyorlar..soğukta üşüyorlar mıdır yaw..
yavrularım benim onlar..kim ne derse desin opuyorumnanaktan

evet öyleler tabi... tatlı şeyler.. kura çekecekler artık son gün...

bence soğuğa en dayanıklı olanlar geshenkiler olacaktır :))

dalga geçmeyin kıss embriyolarımla laelaelaelaelae soğuk kanlı olacak çocuklar acıya dayanıklı metanetli olacaklar... buz bebeklerim benim... :roflol:

güle güle dilaracımm..

evet en dayanıklı onlar olacak..rusyaya filan gidebilirler rahatlıkla:)

buz bebeklerimlen dalga geçmeye utanmıyonus demi lülülülülülü buzullara bilem giderler yaflum sıcakta biz yanarken onlar anca ısınır demi helede şu zamanlar olsalar kanları ısınırdı acık zavallılarım :roflol:

totonuz kıymetli galiba tentocum..:)
yaw tento lpg lpg diyodum tam lpg oldum..bir şişiyor karnım sorma yaw

gazman sırnaşık şey yumurtaların toplanmasıyla alakalı o şişlik tabi yapılan iğnelerde öyle.. ortası kalın model ediuo insanı delikafadulden

kısır yedin :roflol: tü Allah senniiiiii :roflol: kısır yedim kısır oldum karnım şişti :roflol: bencamin nerdesiiiinn şu tentoya sahip çııık :roflol:

tepsi dötlüler siziii.. benimde o modele doğru yol aldı yayıldı iyice zaten alt taraf kalın ne yesem oraya gidiyor.. depo o tarafta yane

kız ne varmış 40 yaşında..necoyı okudun mu sen..63 yaşında adam karısı ikinciye hamile.
karısı da 43 yasındaymıss..utansın soyle:)
iyi geceler canım..

utanmaz şeyler :umursamaz: bide benim yaşıma laf ediyor bu doktorlar asıl onlar bunu okuyup utansınlar... :roflol: neco da ne necoymuş amaaa

kızlaar tayinim çıkmış :)

yuppiiiiii hihoyyyt hadi hayırlısı nereye????

2 Kayıtlı kullanıcı ve 4 Misafir maşallah misafirimizde hiç eksik olmuyor....

yok onlar hep var :)) bazan aleni işgal bazan gizli takip :1ninca:

bir ara girilmiyordu bile hayrişşş...şimdi bu düzelmiş hali...sabahtan berbattı valla...cevap yazıyon gitmiyor o dereceydi...ağırlaştı site...çökmesinde aman aman...:uhm:

hee bende onu diyorum cevaplarımda gitmedi kaç saat öyle pembe sayfa kalakaldı.. çok ağır hareket ediyor çökecek gibi valla.. mavileşmezse iyidir gene.. her an çalışma var deyip kapatabilirler..

aycanım gelmiş hoşgelmiş naber aycan yerimseniben site berbat bugün hiç girilmiyor sabah yazdıklarım yeni gitti.. :)))

zerdal ben ikinci cüzü sahurda oturdum okudum canım.. ilave edebilirsin ... istersen okunanları da ekleyerek git listeye..yeni alabilirim ben...

sabah dedi zaten çalışma var diye ama hemen açıldı...boshayallersmile

ben çıkıyorum kızlar gidip biraz ezana kadar yatacam..kafamı tutamıyorum heee..öğleden sonra görüşmek üzere....iftarada çok var dahaa -tatlicadiarzu-

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…