günaydınnnn kızlarrr naber bi kahvaltı edeyim gelirim çok kaynatıyorsunuz okuyamoıyorum yavvvvv az yazın tamam mııııııı
günaydınnnn kızlarrr naber bi kahvaltı edeyim gelirim çok kaynatıyorsunuz okuyamoıyorum yavvvvv az yazın tamam mııııııı
bugün hayrişte yokkkk..nerelerde acep....hayrişşşşşşş huuuuuuhuuuuuuuuu bilmiyorumkismile
özlem ne ediyon sustun heeee...tentoşda konuşmuyor...zerdalim yine atıştırmaya gitti galiba...cokacimcoook
afiyet olsun canım.günaydınnnn kızlarrr naber bi kahvaltı edeyim gelirim çok kaynatıyorsunuz okuyamoıyorum yavvvvv az yazın tamam mııııııı
günaydın zerdal canım hamileymişsin yeni öğrendim çokkk ama çokkkkkk sevindim Allah tamamına erdirsin sağlıkla kucağına al inşallah.darısı diğer kızların başına inşallah hepsinin haberlerini alırızda mutlu oluruz.
Bende doktora gidicem birazdan bekliyorum.İşde yok bugün yapıcak öle boş boş duruyorum .
özlem aşılama ne zaman olacak. çılgın ne yaptı acaba, geshenkte görünmüyor.
aminnnnnnnn...inşallah dualarınızı eksik etmeyin...zemuszemusgünaydın zerdal canım hamileymişsin yeni öğrendim çokkk ama çokkkkkk sevindim Allah tamamına erdirsin sağlıkla kucağına al inşallah.darısı diğer kızların başına inşallah hepsinin haberlerini alırızda mutlu oluruz.
inşallah herşey istediğin gibi olur özlemcim...bayanssulusmileBende doktora gidicem birazdan bekliyorum.İşde yok bugün yapıcak öle boş boş duruyorum .
pardon kızlar ya orucu unuttum yemekten bahsettim özürdilerim
aynen.. benim de öyle hayallerim var ki bebek mevliti içün :) bknu çıkartmak derler ya hane.. ayynen eyle yapasım var :))
tabe olursa
hiiiçç umudum yok benim valla
sallllaaaaaaa sakın iş miş yapayım deme hafie hafif şeyler yap.. gıymetlimisssss ooo :)
lalehan nasılsın.. tahlillerin ii oldıgunu söylüyür maşalah.. :) bralara sık gel özletme kendini
tşk. arkadaşım..sen nasılsn
inş. gelirim ..ramazan zaten zaman epeyi bereketli
bugun oruç değilim ama çok halsizim kalbim pır pır atıyor..
kan ilacı bugun kullanmaya başladım
inş. faydası olur...
ksırlıkla ilgili bir yazı var epeyce uzun
siteye koyayımmı diye düşünüyorum
sağlıcakla :1hug:
ayyy evet kızlar tavuklu olcek tabii..geçen anne tarafımdan akrabamızın bebek mevlütüne gittim, dedim onlara da bana da yapacaksınız diye:) pek severler beni, hissederim sevdiklerini..uzak olmalarına rağmen..kendi ellerimle yapıcaz diye sor verdiler..keşkek ve şerbet ekibi hazır:)
bi de lohusa şerbeti yaptırcam :)
çılgınım senle ben varız.. iftar sonrası rehavettler herhal herkeslerr :)
arkadaşla gitcektik. vakti denk getiremedik. o çalşoor, iş çıkışı olması lazım.. ramazan geldi şinci de :) bakalım bi fırsatını bulursak şettircez..
ee sen nasılsın embriyo anası :).. inşlh trnsferdn sonra tutunurlar sana.
gesehnk şinci geldi aklıma. şinci bunlar tutunamadıklar zaman vücut atıodur.. belli olmaz mı akıntı renginden vs..
nasıl olayım gülüm yaa..her aşaması ayrı bir stress..geshenkim bir de o zaman anlamsız işlerle de ugrasmıstı garibim.
kaçıp gitmesi normalmiş yaniii..
yok sanmam yaa..adetle gidiyordur
kanal d d kanıt die bi dizi var.. csı dan sonra pek bi çakma..kurşun kalemle karalayarak kagıda yazılan yazıyı kefetmeyi izah edio hatun :))
evdeyim ya. şu doktorlar dizisine rastladım.. greys anatominin çakması hem de kötü bi çakması. neşter bile o kadar saki doruo ki bizimkierin elinde :))
türkler yapıca neden basit gelio bize bunlar ya
ben de netten fırsat buldukça okuyorun tüp bebek şeysini.. aşılama bile ne kadar stresliydi . bunu tahmin edemiyorum..
peki embriyo tutunamadığı zaman rahim duvarıyla ilgili bi sıkıntıya işaret etmez mi? gesenke ne demişti acaba doktoru
o diilde britney şapşalı nasıl becerdi üç gebeliği ya.. hatunda uyuşturcu namına yok yoktur.. bizden daha mı sağlıklı mı demeliyiz ona
yok gülüm rahim duvarıyla bişeye delalet etmiyor
devam edemiyor büyümeye derdi o bence.
rahim duvarına pek bir iyi bakıyorlar..iğnelerle de destekliyorlar.
yani doğanın işine burnunu ancak bu kadar sokabiliyor doktorlar
geshenke en yüksek olasılıklı embriyo kondu hem de ..ama olmadı mı olmuyor yaw. nasıl bişise
yok gülüm ..şimdi aralarında yarışıp hangisinin bana döneceğine karar vermeye çalışıyorlar..soğukta üşüyorlar mıdır yaw..
yavrularım benim onlar..kim ne derse desin opuyorumnanaktan
bence soğuğa en dayanıklı olanlar geshenkiler olacaktır :))
güle güle dilaracımm..
evet en dayanıklı onlar olacak..rusyaya filan gidebilirler rahatlıkla:)
totonuz kıymetli galiba tentocum..:)
yaw tento lpg lpg diyodum tam lpg oldum..bir şişiyor karnım sorma yaw
hoşgeldin kaderiya. sen ne öğretmenisn?
totalde 10 satten fazladır aynı koltukta oturuorum :))) gerisin sen tahmin et.. tepsi olma yolunda gidio benim toto
ilaçlardandır çılgınım takma kafana.. geçici bi durum :) son aşılamamda ben öyle olmuştum.. herkes bana kilo mu aldın naptın ddip duruodu.. ben de kısır yidim die dalga geçiodum :)
gerçi geçmesin di mi? sürekli şişmee devam :)
he biliyom o diziyi ama cok da izlemedim. bizimki süper zeka olur mu sanmam:) sağlıklı olsun da..
ama şahsen ben yaklaşık 1 ay fazla kalmısım anne karnında..ondan zekiyim böyle sempatiksalakcinni
kıs ben her gün en az 10 saat oturuyom benimki olmak yolunda gidiyor esas..
kız ne varmış 40 yaşında..necoyı okudun mu sen..63 yaşında adam karısı ikinciye hamile.
karısı da 43 yasındaymıss..utansın soyle:)
iyi geceler canım..
kızlaar tayinim çıkmış :)
site neden sorunlu bugün böyle yaaaaa... saat kaçtan beri öyle dondu kaldı..
2 Kayıtlı kullanıcı ve 4 Misafir maşallah misafirimizde hiç eksik olmuyor....
bir ara girilmiyordu bile hayrişşş...şimdi bu düzelmiş hali...sabahtan berbattı valla...cevap yazıyon gitmiyor o dereceydi...ağırlaştı site...çökmesinde aman aman...:uhm:
yok onlar hep var :)) bazan aleni işgal bazan gizli takip:1ninca:
hee bende onu diyorum cevaplarımda gitmedi kaç saat öyle pembe sayfa kalakaldı.. çok ağır hareket ediyor çökecek gibi valla.. mavileşmezse iyidir gene.. her an çalışma var deyip kapatabilirler..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?