çılgın tento ve geshenkin tepsi dötleri var hehehehehe benimki de öyle vallla arka düz önde top yutmuş bir göbek selülitlerim maşallah ayak bileğime geldi löp löppp evde zaten don paça dolanıyorum minicik bir askılı tişört göbek dışarda altta don gibi kısa bi şort o dagöbekten yukarı çıkamıyoray parçası nerdeyse dışarda
hani bir dizi vardı ekmek tekmünesi diye kirli karakteeri gibi dolanıoymmmm
Bugün gidicem doktora belli olur herhalde ne zaman olucagı.
ne demek umudum yok tento....aaaaaa.. kızarım bak sanaaa.... en umudumu kaybettim dediğimide bile içimizde mutlaka ümit var kim ne derse desin.. bunu ağzımız söylüyor ama kalbimizde o hep var.. ki olmalı da ürememiz devam ettiği sürece var.. olacağı varsa ne adamın uyuzluğu ne zamansızlık ne hormonel etkenler vız gelir tırıs geçer o gelir :)) inşallah da olacak tentom... seni seviyorum sarışın afetim opuyorumnanaktan
canım değerlerinin iyi olması çok güzel.. hadi bakalım sorunda yok.. dularımıza devam.. Mevlam ne eylerse güzel eyler...
ayyyyy bak şimdi.. ben keşkeği çok severim.... ne çok sevenin varmış canım çılgınım sevilen insan olduğun için her şey yolunda gidiyor işte sevilen anne de olacaksın az kaldı... keşkekler pişecek şerbetler verilecek mevlütler okunacak
kısss yoksam mevlüte mi gelsemtentooooo, ayliiiin bak ben ne diyorum sırnaşık şey karşımısınız heeeee naniknanik
ooohhhh yarasın.. inşallah olacak inşallah.. sanada geliyimmi.. ne yapayım onca zamandır dualar ediyoruz yürekten diliyoruz takip içindeyiz hakkım değilmi o mutlu anı görmek a.s
ben treavihe gidiyorum her akşam dönünce geç oluyor.. çok uyku basıyor kafam kalkmıyor geceleri zor artık girmem arada bakarım yinede işte uyku sorunu var bende gözüme kan çöküyor iyice.
olmuyor tatlım.. negatifi aldığım gün ilaçları bıraktım ya ertesi günü geldi bizim allar... normal edetti bende aradım açıkçası ped de inceleme yaptım ama hiç belli değildi... tamamen normal adet..
hımmm gitti sanırım.. bi vedalaşmadan hemide senağlama
tanıdık ya ondandır :)))) yabancı olunca değerleniyo.. zaten bizde bulsak yeni şeyi kıymeti yok illa onlar kullanınca değerleniyo.. gavurlar biliyo bu işi :))
yok canım demedi... sebebini anlayamıyoruz tıp burada kalıyor dedi tıpkı kısırlık tespitindeki durumumuz gibi sebepsiz bu da :)))) her şey çok iyiydi dedi tel de konuştuğumuzda.. yaşla ilgili de olabilir deyip sinir ediyorlar ya bide onu demeseler olmaz sankirahim kalınlığı duvarlar sağlamdı yani...:)
kıss belki 40 tane fetih okutuyordur :roflol: töbe yaaaa fisfisfis ...ne gıcık dimi
evet canıkm.. nasip kısmet işte.. olacağı varsa olacak ya olmayacaksada acık büyüme yoluna girmiş cenin olmuş hatta koysan oraya gene durmaz velet.. inatçı bunlar keçi gibi aynı :roflol:
evet öyleler tabi... tatlı şeyler.. kura çekecekler artık son gün...
dalga geçmeyin kıss embriyolarımla laelaelaelaelae soğuk kanlı olacak çocuklar acıya dayanıklı metanetli olacaklar... buz bebeklerim benim... :roflol:
buz bebeklerimlen dalga geçmeye utanmıyonus demi lülülülülülü buzullara bilem giderler yaflum sıcakta biz yanarken onlar anca ısınır demi helede şu zamanlar olsalar kanları ısınırdı acık zavallılarım :roflol:
gazman sırnaşık şey yumurtaların toplanmasıyla alakalı o şişlik tabi yapılan iğnelerde öyle.. ortası kalın model ediuo insanı delikafadulden
kısır yedin :roflol: tü Allah senniiiiii :roflol: kısır yedim kısır oldum karnım şişti :roflol: bencamin nerdesiiiinn şu tentoya sahip çııık :roflol:
tepsi dötlüler siziii.. benimde o modele doğru yol aldı yayıldı iyice zaten alt taraf kalın ne yesem oraya gidiyor.. depo o tarafta yane
utanmaz şeyler :umursamaz: bide benim yaşıma laf ediyor bu doktorlar asıl onlar bunu okuyup utansınlar... :roflol: neco da ne necoymuş amaaa
yuppiiiiii hihoyyyt hadi hayırlısı nereye????
tentommm tayinin çıkmış çok sevindim kkız nereye çıktı iyi mi bari ablamın ümidi yok tercih ettiği okullarda 46.k,işiden 40.cı
40 kişiden36.cı çıkarmı acabadiyor kendiyle dalga geçiyor
çılgın tento ve geshenkin tepsi dötleri var hehehehehe benimki de öyle vallla arka düz önde top yutmuş bir göbek selülitlerim maşallah ayak bileğime geldi löp löppp evde zaten don paça dolanıyorum minicik bir askılı tişört göbek dışarda altta don gibi kısa bi şort o dagöbekten yukarı çıkamıyoray parçası nerdeyse dışarda
hani bir dizi vardı ekmek tekmünesi diye kirli karakteeri gibi dolanıoymmmm
ütü yaptım bir sürü.. yerleştirlmeyi bekliolar. onlar bana bakıo ben ekrana.. :)))
çılgın nerelerde ya
sitede sorun vardı sabahtan beri.. belki sorun devam ediyor diye bakmıyordur.. yada işleri çok... demek nereye çıktın belli değil tento... bu tarafa çıksın hani sen istemiyon ya büyü bozulsun ben bozayım inadına o büyüyü sempatiksalakcinni
bu sıcakta ütü.. benneyaptımki açtın klimayı yaptın ütüyü hadi bittiyse yerleştir bari ne varki yerleştirmekte esas yapmak mesele
:)) ardından odayı süpürüp paspas neyin yapcam ya.. süründürüorum işte :) bi de aklım tayinde habire sayfayı güncelleyşp duruom.. şu dizi btsin kalkcam 20 dk sonra göremiciin beni :)kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3
diziye kadarmı buradasın yani seni hain kaydirigubbakcemile bende bizim için varsın sanıyorum alsanaalsanasmile :mymeka:
saçlarda dişli tokayla tutturulmuş ama ordan burdan çıkmış dağınık heheheh:roflol: :roflol: :roflol: :roflol: :roflol: :roflol:
yahu loveli tipini hayal ettimdeee :roflol: saçların nasıl peki??
ablam kızı okula başlayacak seneye o yüzden onu yazdırabileceği okulları istediihayırlsı olsun özlem. inşlh alırsın emeklerinin karşılığını
ehehe tam gelmişin geshenk.. aksam kulaklarını çınlattık :) artıkın gündüzcü topii olcak galiba burası.. mesai bitince bitcek nmuabbet sempatiksalakcinni
daha öğrenemedim ya :) kontencan meb de okula baktıgımda ayrılmış gödüm kendimi :)
geçen yıl ki tayinlerde araştırmadan sallamıştım da ben de 40 larda dolanıodum :)) bu sene dikkatli yaptım istegiğimi..
gerçi tayinlerle şaka olmuo hiç ummadığın bi anda çıkıverio..
:roflol::roflol: ay çok şekermiş ya :)))
ütü yaptım bir sürü.. yerleştirlmeyi bekliolar. onlar bana bakıo ben ekrana.. :)))
çılgın nerelerde ya
Hoşgeldin venuscuğum, buradaki arkadaşlarım çok iyi sana her konuda yardımcı olurlar. canım bizim dua listelerimiz var, kuran okuyoruz, eğer sende biliyorsan cüz verebiliriz.opuyorumnanaktanzerdalll bende geldimmm...eee davete icabet etmek lazımmm.hadi bakalım bu topik uğurlu gelsin bana.....
hoşgeldin venüs a.s.
zerdalla başka topictenmi tanışıyorsunuz? seni davet etmiş anlaşılan iyi de etmiş canım zerdalım bugün o yok ama sitede sorun vardı bir ara ondan sonra da gelen yok.. olanlarda iş uyku kaçtı :))) nasılsın canım?? sende anne olmak isteyen çıtır bir adaysın değilmi?? bahsetsene kendinden...
opuyorumnanaktanzerdalll bende geldimmm...eee davete icabet etmek lazımmm.hadi bakalım bu topik uğurlu gelsin bana.....
ezana kadar acayip uyudum heee...işe zor geldim...kaydirigubbakcemile3
hayırlı cumalar arkadaşlar
bugun yıne çoook sıcak
birazdan dışrı çıkacam..
işlermi halledeyım oruçlu değilken
yarın inş. bde başlayacam oruca...
kısrlıkla ilgili yazı dizisi vardı baya uzun bişe
ama özetleyerek koyayım kısa kısa
sonra görüşrüz inş.
dua ile
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?