30'lu Yaşlarda Olup Gebe Kalamayanlar

tentommm tayinin çıkmış çok sevindim kkız nereye çıktı iyi mi bari ablamın ümidi yok tercih ettiği okullarda 46.k,işiden 40.cı
40 kişiden36.cı çıkarmı acabadiyor kendiyle dalga geçiyor

çılgın tento ve geshenkin tepsi dötleri var hehehehehe benimki de öyle vallla arka düz önde top yutmuş bir göbek selülitlerim maşallah ayak bileğime geldi löp löppp evde zaten don paça dolanıyorum minicik bir askılı tişört göbek dışarda altta don gibi kısa bi şort o dagöbekten yukarı çıkamıyoray parçası nerdeyse dışarda
hani bir dizi vardı ekmek tekmünesi diye kirli karakteeri gibi dolanıoymmmm

:roflol: :roflol: :roflol: :roflol: :roflol: :roflol:

yahu loveli tipini hayal ettimdeee :roflol: saçların nasıl peki??

Bugün gidicem doktora belli olur herhalde ne zaman olucagı.

hayırlsı olsun özlem. inşlh alırsın emeklerinin karşılığını

ehehe tam gelmişin geshenk.. aksam kulaklarını çınlattık :) artıkın gündüzcü topii olcak galiba burası.. mesai bitince bitcek nmuabbet sempatiksalakcinni
tentommm tayinin çıkmış çok sevindim kkız nereye çıktı iyi mi bari ablamın ümidi yok tercih ettiği okullarda 46.k,işiden 40.cı
40 kişiden36.cı çıkarmı acabadiyor kendiyle dalga geçiyor

daha öğrenemedim ya :) kontencan meb de okula baktıgımda ayrılmış gödüm kendimi :)

geçen yıl ki tayinlerde araştırmadan sallamıştım da ben de 40 larda dolanıodum :)) bu sene dikkatli yaptım istegiğimi..

gerçi tayinlerle şaka olmuo hiç ummadığın bi anda çıkıverio..

:roflol::roflol: ay çok şekermiş ya :)))

ütü yaptım bir sürü.. yerleştirlmeyi bekliolar. onlar bana bakıo ben ekrana.. :)))

çılgın nerelerde ya

sitede sorun vardı sabahtan beri.. belki sorun devam ediyor diye bakmıyordur.. yada işleri çok... demek nereye çıktın belli değil tento... bu tarafa çıksın hani sen istemiyon ya büyü bozulsun ben bozayım inadına o büyüyü sempatiksalakcinni

bu sıcakta ütü.. benneyaptımki açtın klimayı yaptın ütüyü hadi bittiyse yerleştir bari ne varki yerleştirmekte esas yapmak mesele

:)) ardından odayı süpürüp paspas neyin yapcam ya.. süründürüorum işte :) bi de aklım tayinde habire sayfayı güncelleyşp duruom.. şu dizi btsin kalkcam 20 dk sonra göremiciin beni :)kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3

diziye kadarmı buradasın yani seni hain kaydirigubbakcemile bende bizim için varsın sanıyorum alsanaalsanasmile :mymeka:

:roflol: :roflol: :roflol: :roflol: :roflol: :roflol:

yahu loveli tipini hayal ettimdeee :roflol: saçların nasıl peki??
saçlarda dişli tokayla tutturulmuş ama ordan burdan çıkmış dağınık heheheh
ablam kızı okula başlayacak seneye o yüzden onu yazdırabileceği okulları istedii
ütü yaptım bir sürü.. yerleştirlmeyi bekliolar. onlar bana bakıo ben ekrana.. :)))

çılgın nerelerde ya

off eviiin işi bitmiyor yaaa ben de bir yer süpürdüm size bakayım dedimzemuszemus

opuyorumnanaktanzerdalll bende geldimmm...eee davete icabet etmek lazımmm.hadi bakalım bu topik uğurlu gelsin bana.....

hoşgeldin venüs a.s.
zerdalla başka topictenmi tanışıyorsunuz? seni davet etmiş anlaşılan iyi de etmiş canım zerdalım bugün o yok ama sitede sorun vardı bir ara ondan sonra da gelen yok.. olanlarda iş uyku kaçtı :))) nasılsın canım?? sende anne olmak isteyen çıtır bir adaysın değilmi?? bahsetsene kendinden...

kızlar sitede sorun var gibi, doğru düzgün giremiyorum. bide o kadar çok acıkıyorumki, biraz yiyip doyuyorum, geri açıkıyorum, daha yemekhane açılmadan ilk ben gittim yemeğe.

opuyorumnanaktanzerdalll bende geldimmm...eee davete icabet etmek lazımmm.hadi bakalım bu topik uğurlu gelsin bana.....
Hoşgeldin venuscuğum, buradaki arkadaşlarım çok iyi sana her konuda yardımcı olurlar. canım bizim dua listelerimiz var, kuran okuyoruz, eğer sende biliyorsan cüz verebiliriz.

geshenk venus benim ovulasyon topinkinden arkadaşım. Oda bugünlerde bekleme aşamasında, inşallah hayırlı haberlerini alırız. ben her zaman orda olmadığım için, burada daha çok yardımcı olacağız kendisine.

Bismillahirrahmanirrahim.
1.cüz.....nese
2.cüz.....geshenk
3.cüz.....kuze
4.cüz.....zerdal
5.cüz.....nese
6.cüz....çılgın (istediğin zaman okursun canım) kadir gecesine kadar tamamlayacağız)
7.cüz....tentoş
8.cüz....kardelen
9.cüz....kardelen
10.cüz....Zerdal (Bi arkadaşa verdim.
11.cüz....leyla
12.cüz....geshenk (yazdım canım)

kızlar akşamcılarlada konuşun. cüz almak isteyenleri yazarız. iyi akşamlar. unutmayın. kadir gecesine kadar okunacak.

hayırlı cumalar arkadaşlar
bugun yıne çoook sıcak
birazdan dışrı çıkacam..
işlermi halledeyım oruçlu değilken
yarın inş. bde başlayacam oruca...
kısrlıkla ilgili yazı dizisi vardı baya uzun bişe
ama özetleyerek koyayım kısa kısa
sonra görüşrüz inş.
dua ile

hoşgeldin venüsa.s. zerdalın arkadaşı bizim de arladaşımız :)
ezana kadar acayip uyudum heee...işe zor geldim...kaydirigubbakcemile3

nasıl işmiş o öyle :)

aman bu sıcakta dışarsnın düşünemiom :)
ben de evi süpürdüm paspas toz aldım.. camları açtım bu esnada ama tüümm sıcak içeri doluştu :)

ay hala belli olmadı okullar ya.. çıldıciiimmm..
aylin taitile çıkçaktı bugün.. bol bol dinlensin stres atsın..
çılgın niçün yok hala??

TÜRKİYE HIZLA KISIRLAŞIYOR
1975 yılında yüzde 2 olan kısırlık oranı, Türk Jinekoloji Derneği Başkanı Prof. Dr. Bülent Tıraş’a göre 2005 yılında yüzde 15’lere çıkmış. 2009’da ise bu oranın yüzde 25’leri bulduğu tahmin ediliyor. Yani Türkiye’de her dört kişiden birinin kısırlaşmış durumda! Öte yandan 1974’de 1 milimetreküpte 125 milyon sperm sayısına sahip olan Türkiyeli erkeklerin bugünlerde sperm sayılarının 25 milyona düşmüş olması kısırlaşma sürecinin hızla artacağının da habercisi olarak görülüyor.
"Sevgi, saygı, güven, sadakat, paylaşma, bağlılık duygularımıza ve inançlarımıza saldırdılar önce… Ardından ruhlar ve kalpler kısırlaştı!" Ya sonra? İşte kısırlık denizine düşenlerin sarıldığı yılan!
Peki, bugünlere nasıl geldik? İnsanlar kısırlık kuyusuna nasıl düştü? Ve sonunda insanların hem canlarını hem de ceplerini sömüren bir ekonomi yani “kısırlık ekonomisi” nasıl doğdu?
Kadınlar kariyer ve güzellik, erkekler güç ve eğlence peşinde koşarken mi dersiniz? Yoksa teknoloji harikası elektronik aletlerin elektromanyetik dalgaları mı? Ya da hayatımızı kolaylaştıran makinelerin ısısıyla mı? Evlerimizde çamaşır-bulaşık makinesi, buzdolabı, epilasyon aletleri, saç kurutma makineleri, mikrodalga fırınlar ve küçük ev aletlerinin yüzlerce çeşidi…
Sevgiyi, saygıyı, sadakati, huzurlu ve mutlu evliliği ve bu evliliğin meyvesi mutlu bebekleri bile düşünmemize izin vermiyorlar, “Masal mı anlatıyorsun, hangi devirde yaşıyorsun sen?” diyorlar!!!
Hemen harekâta geçip dört bir yandan saldırıyorlar! Bu zamanda özgür ol, kendini ortalığa sal… Tek eşlilik, evlilik mi? O da ne??? Bul bir sevgili, olmasa başkası, önce birlikte yaşa bakalım… Prezervatifini hep cebinde tut… Doğum kontrol hapını iç… Çocuk mu? Deli misin sen??? Önce hayatını yaşa…
İşte bu hikâyelerle temeli atıldı kısırlığın! Sevgi, saygı, güven, sadakat, paylaşma, bağlılık duygularımıza ve inançlarımıza saldırdılar önce… Ardından ruhlar ve kalpler kısırlaştı!
Sonra yiyeceklerimize göz diktiler! Pazardan elinle seçme, marketten ambalajlı al… Aman ha hijyen olsun! Tarlada sebzeler böceklenmesin, al bu ilacı sık… “Mahsul öyle küçük, çarık olmasın büyük ve gösterişli olsun, çabuk büyüsün, çok para kazan” diyerek tarım ilaçlarını ve hormonları hayatımıza soktular ve bedenimizin dengesini böyle bozmaya başladılar… Bitmedi! Hibrit tohumlar, Genetiği Değiştirilmiş Organizmalar ve adımları atılan Nano Teknojik gıdalar...
Şimdi hemen herkes kronik hasta, perde arkasını incelediğinizde ise tarım ilacını satanların da, tarım ilacından hasta olanları tedavi edenlerin de aynı kurumsal yapılar olduğunu görüyorsunuz.
Artık insanlar kısır döngü içinde göz göre göre zorla kısırlaştırılıyor. Ne yazık ki bu yüzyılda çiftlerin çoğu en mahrem konularını ve hayatlarını değiştirecek en mutlu anlarını doyasıya mutlulukla yaşamıyor. Kadın kocasına bebek müjdesini verebilmek için önce bankaya uğraması gerekiyor! Ama bu ya kredi için, ya yumurta ya da sperm için! Birileri maddi menfaat elde ederken, birileri “kısır” bir döngü içinde dönüyor! Burada durup düşünmek gerek: Bunlar neden başımıza musallat oldu, nasıl bu tuzaklara düştük, nasıl kurtulabiliriz? Doğru sorular sorulur ve doğal çözüm yolları aranırsa halen insanlığın kazanma umudu var… Tabiatına ve inançlarına sarılan, doğal yaşam için çaba harcayanlar kazanıyor… Yani kötülerin de başa çıkamadığı rakipleri halen var: İyiler…
…………….
Laptop’u icat edenlerin tüp bebek merkezleri ve sperm bankaları ile ortaklığı olabilir mi?
Doktortr sitesinde yayınlanan "Laptop kısırlık yapıyor" başlıklı haber dizüstü bilgisayar kullanan erkeklerin nasıl kısırlaştığını anlatıyor.
Dizüstü bilgisayarlar nasıl kısır yapar?
Alkolün, nikotinin ve keyif verici maddelerin erkeklerde üremeyi olumsuz yönde etkilediğini artık hepimiz biliyoruz. Ya dizüstü bilgisayarların etkisi? New York Devlet Üniversitesi'nden bilim adamları, bir dizüstü bilgisayarı gerçekten de diz üstüne koymanın kasıklardaki ısıyı yükselttiğini gösteriyor.
………….
“Su”daki mikro kirletici hormonlar, cinsel hayatı makro düzeyde bozuyor!
Kullanılan ilaç ve kozmetik atıkları kanalizasyona, kanalizasyonlarda arıtılan sular da, denizlerimize bırakılıyor. İlaç ve kozmetik atıklarındaki hormonlar suları kirleten en önemli unsur. Arıtma sisteminden kolaylıkla geçen mikro boyutlardaki kirleticiler ölümcül hastalıklara sebep oluyor! Mikro kirleticiler diyoruz ama etkileri makro! Bol bol bulunmalarına gerek yok, çok küçük olmaları bile büyük tehlike.
ABD, Avrupa ve Asya’da inceleme yapılan sularda psikiyatrik, analjezik ve antibiyotik türünde ilaçlar tespit edildi. İlaçlardan kalan atıklar idrar veya dışkı yoluyla suya karışıyor. Son yıllarda denizlerde ve tatlı sularda “cinsiyetsiz balık” bulundu. Araştırmalar su veya su ürünlerinde, ağrı kesicilerden “asetaminofen”, antimikrobiyal sabunlardan “triklosan” gibi kimyasallar ortaya çıktı.
Sularımıza karışan mikro kirleticilerden hormonların, sudaki canlıları kıskacına alıp, besin yoluyla insanlara ulaşması gelecekte çok ciddi sağlık sorunlarına yol açabilir. Aynı zamanda yıkanma ve temizlik esnasında da, deri yolu ile vücuda girebiliyor.
Hormonlarla gelen sudaki mikro kirleticiler öncelikle böbrek üstü bezlerini etkiliyor, böbrek üstü bezleri hormonları, hormonlar da cinsiyet sistemini etkiliyor.
Vücuda giren ağır metaller küçük küçük birikirler ve zararları zaman içinde ortaya çıkar. Eski yıllarda insanlarda 50 yılda ortaya çıkan şikâyetler, günümüzde 10 yılda kendini göstermektedir. Son dönemde kadın ve erkeklerde hızla artan kısırlık şikâyetleri de, bunun kanıtı. Toprak, hava ve su kirli ise insanların temiz ve sağlıklı yaşam şansı azalıyor. Son olarak tekrar ediyoruz, su ile ilgilenen yetkililerin bilinmeyen kirlilik unsurlarının, belirlenmesi yolunda acilen çalışma başlatması gerekiyor.
………….
Gen Mühendisliği Hayvan Yetiştiriciliğinde Sağlıklı ve Başarılı Olmuş mudur?
Sadece bitkisel üretimde değil hayvan yetiştiriciliğinde kullanılan ve genetik yöntemlerle elde edilen hormonlar felaketlere neden oluyor. Şöyle ki: Gen mühendisliği yöntemleriyle üretilen BST veya bovin büyüme hormonu (BGH) hayvan yetiştiriciliğinde tüketiliyor.
Kısa sürede bol paraya kavuşmayı arzulayan besiciler, hayvanlara aşırı kilo aldıran, yasa dışı ilaçlara yönelir. Hormon vazifesi gören Ralgro ve Synovex isimli ilaçlar, kiloyu yüzde 15-20 arası arttırıyor. Ancak hormonlu eti yiyen kişilerin hormonal yapısı bozuluyor. Hormonlu et kısırlık, cinsel güç kaybı ve kalp hastalıklarına sebep oluyor.
Prof. Dr. İrfan Erol, ilaçların hayvanın etinde bırakacağı kalıntı ile insanlara geçebileceğine dikkat çekiyor. Erol; “hormon çocukların erken buluğ çağına ulaşması, dişilik hormonu alan erkek çocuklarda göğüslerin büyümesi gibi etkiler gösteriyor. Erkek ve kadınlarda karşı cinse benzer fizyolojik değişiklikler görülebiliyor” diyor. Ayrıca bu yolla prostat ve meme kanserine davetiye çıkarmış oluyoruz. Adı geçen ilaçlar bu nedenle 17 yıl önce Avrupa’da yasaklanmıştır. Dişilik hormonu östrojen içeren Ralgro ve Synovex, ithalatı, imalatı ve kullanılması 1992 yılında yasaklanmasına karşın çok kolay bulunabiliyor.
……………..
Çocukları bekleyen tehlikeler
Çin malları başta olmak üzere, okul malzemeleri imalatında yoğunlukla yararlanılan plastik ürünlerde, atık plastikler kullanılabildiğini ifade eden Dinç, şunları kaydetti:''Plastiklerin yumuşatılması için kullanılan fitalat; kanser, böbrek ve karaciğer bozukluğu, cinsel gelişim problemleri, hormon yapısı, büyüme ve metabolizma bozuklukları yapabilmektedir.
Kırtasiye ürünlerin kaplamasında sağlamlık ve parlaklık için kullanılan ağır metaller, deriden ya da ağız yoluyla insan vücuduna geçer. Kanserojen, zehirli ve alerjiktir. Böbrek, karaciğer ve eklemlerde birikir ve çocuklarda sinir ve bağışıklık sistemini tahrip eder.
Boya kalemlerinde kullanılan ''azo boyar'' maddeler kanserojendir. Ciltte alerjik rahatsızlık yapar. Çantalarda kullanılan buruşmazlık, su geçirmezlik özelliği sağlayan ve yine ağaç kırtasiye ürünlerinde kullanılan su itici özelliği sağlayan formaldehit, deride alerjik reaksiyon, göz ve solunum yollarında tahrişe neden olur.
Metallerin sertliğini artırmak ve paslanmayı engellemek için kalem, kalemtıraş, pergel gibi ürünlerde kullanılan nikel, yüksek derecede alerjik bir maddedir. Plastik matara, beslenme kabı, diğer plastik ürünler, ağaç kırtasiye ürünlerinde antibakteriyel özelliği sağlayan, mantar önleyici özelliği olan, spor giysilerde terleme önleme özelliği için kullanılan kalay, beyin ve sinir sistemini etkileyebilir. Bağışıklık sistemine zarar verebilir, kısırlığa yol açabilir.''
…………

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…