slm kızlar bende arada takılıyorum ama venüs43 mutlaka dr söyle çünkü kan pıhtılaşman yüksekse hamile kaldığın zaman mutlaka kan sulandırıcı iğne veriyo yani bazen sadece aspirin yetmiyormuş.haberin olsun canım bendede var hamile kaldığım anda iğnelere başlayacağım.
slm kızlar,nasılsınız?
venüs sen yenisin galiba,hoş geldin aramıza.vereliniortak
kızlar ben 9.cüzü okudum,zerdal gelince mi yazsaydım,yoksa haftasonu nöbetçi liste başı var mı aramızda duyduğuma göre bi danılşmamız var di mi,ona soralım bakalım ne der?
peki cnm sen bunu nasıl öğrendin?dr test mi istedi?bana bu konuda hiç bişey söylemedi.sen nerde yaptırdın testini,nasıl birşey,acaba ben bunu kütahyada yaptırabilir miyim? hiç bilgim yok.sanırım testin maliyeti yüksek olduğu için dr hemen önermiyomuş.ancak 2. 3. bebek kaybından sonra.ne saçma değil mi?hangi para çocuğumuzun bedeli olabilir ki? onlar için hava hoş tabii.canım beni nerede yaptırdığını vb gibi bilgiler verebilir misin?sende mi bebişini kaybettin benim gibi??
yaa bu arada kardelenime teşekkür edemedim..ayıp oldu..kızcağız benim için okumuş yaa..kıyamam ben canım benim..
dr una sormalısın,o seni yönlendirsin,bazı yerlerde labaratuvarlar kanı alıp,başka merkezlere gönderiyolar bu tür pahalı testlerde,bazı testleri üniversite hastaneleri bile yapmıyo,falanca yere git,parayı öde,kanı ver,sistem böyle,kim düşünür ki,bunlar evlat hasretiyle yanıyo,uğraştırmadan her testi hemen yapsak,para için boşuboşuna yöntemler uygulatcamıza gerekli olanları yapsak diyen yok malesef.
bendede rahim filminde dışarda çekilmediğini,sadece orda çekildiğini söylemişti dr um ve 450 lira istemişti,bide bana iyilik olarak,taksit uygulatabilirmiş,ne kadarda insancıl,sonra bi öğreniyorum ki,heryerde,hatta devlette bile çekiliyo ve ben sadece 28 milyona çektirmiştim sonra.
senin hikayeni okudumda,herşey para olmuş gördüğün gibi.
venüs43 canım evet dr istedi çünkü 1 düşükte olsa sebebi bilinmeliymiş ben devlet hastanesinde yaptırdım testin adı lupus antiagulan bide vitamin c rezistansı bu 2 testi hemde hiç bir ek ücret ödemeden devlet hastanesinde yaptırdım ama orda yapılıyomu bilmiyorum ben bebe aspirini kullandığım halde pıhtılşma seviyesi yükselmişti ve 100 lük coraspirin kullanmak zorunda kaldım umarım senin öyle sorunun olmaz merak ettiğin bişey olursa cevap verebileceğim cevaplarım 2 senedir dr gidiyorum az çok biraz öğrendik umarım burdaki nherkes biran önce bebeklerini kucaklarına alırlar.
bu hsg filmi burda ücretsiz diye biliyorum ben en iyisi şöyle adam akıllı bi devlet hastanesine gelecen burda muayene olup tetkiklerini yaptıracan sonrada kendi yaşadığın yere gidip ne tedavi gerekse yaptıracan iyi fikir değilmi
evet canım 5 ay önce 2.5 aylık bebeğimi kaybettim ama çok üzülmedim Allah demekki ona hayat vermemiş öteki dünyada melek olarak kalacak tek tesellim bu hayırlısı olsun
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?