30'lu Yaşlarda Olup Gebe Kalamayanlar

malzemeler:2 büyük boy patates
1 soğan
2 diş sarımsak
1 kase yoğurt (ben süzme koydum 4-5 kaşık sulandırdım )
2 çorba kaşığı un
tuz,karabiber,tereyağ

terbiyesi: 2 kaşık unla yoğurdu karıştır. NOT: suda ekle.çorbaya atarkende çorbanın içinden bir kepçe sıcak suyu alın tebiyeye koyun,kesilmesini önler.sonrada terbiyeyi karıştıra karıştıra çorbaya.

soğan ve sarımsak ince ince kıyılıp az yağda yumuşatılacak.daha sonra patetesleri ekleyip kavuruyoruz.kavrulunca üstüne 1 lt kadar yada az fazlası (göz kararı) su yada tavuksuyu.koyup kaynatıyosun patetesler yumuşayınca,terbiyeyi yavaş yavaş döküp karıştırın.biraz bi karıştırın yoğurt kesilmesin.sonra kısık ateşte kaynatın biraz ve altını kapatın.üzerine tereyağının içine pul biberle sos yapıp döküyosunuz.(ben tereyağı yerine zeytinyağı kullanıcam.bizimki,lere tereyağda yasak:)) )

anlatımım çok karışık olmuş kusura bakmayın.

NOT: patetesler çok ince doğranıyor.mesela ortadan ikiye bölüyoruz ya,ortasından bir daha bölüyoruz.sonra şerit serit kesip,küp gibi doğruyoruz. bilmiyorumkismile inş anlatabilmişimdir.

afiyet olsunn.kafanızın karıştığı yeri sorunnn,yazayım burdan en iyisi...

görüyomusun bakkkk...Allah vericek olduktan sonra veriyorr.ol demesi yeter.Rabbim beni ve bu topiği okuyan herkesi rahmet ve merhametinden esirgeme.hayırlı güzel evlatlar nasip yele Allah ' ım.Çocuklarını Allah bağışlasın canım umut oldun bize...

görüyomusun bakkkk...Allah vericek olduktan sonra veriyorr.ol demesi yeter.Rabbim beni ve bu topiği okuyan herkesi rahmet ve merhametinden esirgeme.hayırlı güzel evlatlar nasip yele Allah ' ım.Çocuklarını Allah bağışlasın canım umut oldun bize...

Kizlarrr transferim oldu bugun. Sabah cagirdilar, zibidimle bulustuk. Insallah SIMSIKI tutunucaz birbirimize... Bana dua eden, dusunen, merak eden hepinize sevgilerimi yolluyorum. Dinleniyorum simdi. Girerim gene

Kizlarrr transferim oldu bugun. Sabah cagirdilar, zibidimle bulustuk. Insallah SIMSIKI tutunucaz birbirimize... Bana dua eden, dusunen, merak eden hepinize sevgilerimi yolluyorum. Dinleniyorum simdi. Girerim gene

çılgıncım,inş.sımsıkı tutunur annesine,bırakmasın hiç.

kızxlar benimde beklenmeyen misafirim geldi malesef,artık önümüzdeki aylarda umut etcez.hayırlısı,yeni tarihim 14 eylül

Ayy... embriyon yani bebginin ilk versiyonu içinde şimdi...
süper bir duygu olmalı..
Daha süperlerini bekliyoruz Çılgın, kalp atışlı versiyonunu,pipi gösteren versiyonunu, ağlayan versiyonlarını da görmek duymak bilmek istiyoruz haberin olaaa...

Hayırlı olsunn arkdaşım.. bol bol dinlenn....

kızxlar benimde beklenmeyen misafirim geldi malesef,artık önümüzdeki aylarda umut etcez.hayırlısı,yeni tarihim 14 eylül

geldi mi seninkide...
ben de pek bi umutlanmışıtm kardelencim...
Bu ay güzel haberşer aldık arkadaşalrdan, hiç olmayacak diyecek kadar az sperm asyısıyla hamile kalanlar falan oldu maşallahhh
işte bende oldukça umutlanmışıtm ama tam günüde dün geliverdi sinir bozucu şeyyyy

Hayırlı olsun çılgın, çok sevindim... Elbette tutunacaksınız...

masallah,,,,umarim ramazan bebisi olur,sana ve ailene huzur getirir..tebrikler canim,allah tamamina erdirsin,,,

geçmiş olsun kızlar..

çılgın kız tebrikler...canım hayırlı uğurlu olsun inş.dinlen bol bol..1. gr bile kaldırma.ben yaptım o hatayı.sakın ha iyiyim deyip atlama herşeye.dikkat et canım.şansınız bol olsun öpüldünna.s.

venüss begendi mi katınvaliden yimeeni?

ben de annemdeydim.. bi yemişim bi yemişim.. ay bu iftar sonrası şiş karın beni deli edio.. kilo almasam bu ramazanda iidir :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…