Selam.Benim her iki tüpüm kapalı olduğu için tüp bebek tedavisiyle bir bebek sahibi oldum.Bebeğim şu an 15 aylık.Nasıl olsa olmuyor diye eşimle korunmadık ve bu hafta içinde 1.5 aylık hamile olduğumu öğrendim.Bunu da sizlerle paylaşmak istedim.Allahtan ümit kesmeyin.Sevgiler.
Selam.Benim her iki tüpüm kapalı olduğu için tüp bebek tedavisiyle bir bebek sahibi oldum.Bebeğim şu an 15 aylık.Nasıl olsa olmuyor diye eşimle korunmadık ve bu hafta içinde 1.5 aylık hamile olduğumu öğrendim.Bunu da sizlerle paylaşmak istedim.Allahtan ümit kesmeyin.Sevgiler.
Venüss... tarif denenecektir emin olabilirsin..
deneyince yazarım..
emeğine sağlıkkk opuyorumnanaktan
Kizlarrr transferim oldu bugun. Sabah cagirdilar, zibidimle bulustuk. Insallah SIMSIKI tutunucaz birbirimize... Bana dua eden, dusunen, merak eden hepinize sevgilerimi yolluyorum. Dinleniyorum simdi. Girerim gene
Kizlarrr transferim oldu bugun. Sabah cagirdilar, zibidimle bulustuk. Insallah SIMSIKI tutunucaz birbirimize... Bana dua eden, dusunen, merak eden hepinize sevgilerimi yolluyorum. Dinleniyorum simdi. Girerim gene
kızxlar benimde beklenmeyen misafirim geldi malesef,artık önümüzdeki aylarda umut etcez.hayırlısı,yeni tarihim 14 eylül
geldi mi seninkide...
ben de pek bi umutlanmışıtm kardelencim...
Bu ay güzel haberşer aldık arkadaşalrdan, hiç olmayacak diyecek kadar az sperm asyısıyla hamile kalanlar falan oldu maşallahhh
işte bende oldukça umutlanmışıtm ama tam günüde dün geliverdi sinir bozucu şeyyyy
kızxlar benimde beklenmeyen misafirim geldi malesef,artık önümüzdeki aylarda umut etcez.hayırlısı,yeni tarihim 14 eylül
geçmiş olsun kızlar..
Geçmedi ayy...
ne gececek... canımı okudu bugun... bir ağrı bir ağrıı :a015:
Geçmedi ayy...
ne gececek... canımı okudu bugun... bir ağrı bir ağrıı :a015:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?