30'lu Yaşlarda Olup Gebe Kalamayanlar

venüs hosgeldin canım

daha once hamiş kaldıysan rahat düşün olur mu? demek ki sorunun yok, maşallahh..
pıhtılaşmaya bakıldı mı?

tentoooo geldin mii??? geçmişe bakıyodumm
nereye çıktı tayininnn

geldim geldim nerdesin seb bakem sabah berilmaz:

daha belli olmadı ya. pztsiye kaldı herhal.. yani kurumdan ayrılmış olarak gözüküorum ama il millli egt müd açıklamadığı için okulumu bilemiyorum

sen nasılsın bakem. yarın mı transfer??

giremedim bugun, internetin yoktu..kısmaa..:sinifsinif:

bilmiyorum tentom..güzel gidiyormus bizimkiler..yarın arayabilir hemen cagırabilirlermiş ya da bekleyebilirmişz..yarın haber verceklermiş.

beni de epey bi telaş bekliyor. ev taşımam gerek :) 1 eylülde okullar açılıyor.. filan falan.. :)) aman ne güzel .. benim için hayırlı olsun :) tebdil i mekanda ferahlık vardır..
annemden arkadaşlarımdan ortamımdanuzaklaşcam epey ama olsun. sağlık olsun

tento sürekli kalbim ağzımda haber bekliyorum..2 hafta sonuc için nasıl beklenecek..ne zormuşş..
sonu iyi olsun daa.

evet yaw, ev taşıcan di mi?
kafan dağılır kıss..neresi acaba ben de merak ettim..

tento sürekli kalbim ağzımda haber bekliyorum..2 hafta sonuc için nasıl beklenecek..ne zormuşş..
sonu iyi olsun daa.

evet yaw, ev taşıcan di mi?
kafan dağılır kıss..neresi acaba ben de merak ettim..

iyi düşün iyi olsun.. evrene naporuz. olumlu mesaclar gönderioz :) yatcan kalkcan yatçan kalkçan bi bakmışın tata tataaaa

okumadım onu da ben..ne yapıcaz olumlu düşünücez öyle mii..
er şeyin hayırlsını
ben de okumadım da okuyan arkadaşlarımdan duydum. olumlu düiüncez. ne istersek o gelcek önümüze gibi bişiler işte :)
bi anlamda da şöyle diebiliriz hani her şeyin hayırlsını istemiyor muyuz? hayırlısı bymuş deyip de umdugumuzu bulamadıgımızda şükredip kendimizi teselli etmiyor muyuz.. öle bişiler ( hani yapmamız gereken ama bizim yapmadıgımız :) )

ncis izliyor muydun???

aa evet onu indirem ben.. cold case var.. du du aklımdaydı zaten onlar.. başlatiim hele

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…