kızlar zerdal hamilemi takvimini gördüm çok sevindim ya zerdalımm nasıl öğrendin
zerdalcim nasıl gidiyo hamilelik
bu mubarek günlerde inş. herkesn duası isteği hayırlı ve makbul olur
bn yumurtlama dönemine girdim
bugun folikasite başlayacam
sen folikasite hamilelik öncesi mi başlamıştın canım
ayrıca omega 3 kullanmayı düşünüyorum
internette okudum dr. sağlıklı gebelik için omega 3 ve d vitaminnden bahsediyordu
yalnız hamilelik en az 3 hafta içnde belli oluyor
buda ramazanda bir yandan ii bir yandan dr. önermiyor oruç tutmayı
keşke şu hamilelik 1 hafta içnde belli olsa :)
troid hastlrı içnde çok ii olur
senn hamileliğin güzel bir günde belli olmuş
sağlıcakla kucağına alırsın inş. gelecek ramazan da bebişnle birlikte
neys bn çıkayım şu vitamin takviyeleini alayım
sağlıckla herkese
a.s.
teşekkür ederim canım, darısı başına, lovelimin dediği gibi, oruca giriyoruz diye yaptım test, o da çıktı. hepimizi mutlu etti.
ben bugüne kadar çalışmaları hiç aksatmadım ama çoğu stresle oldu,bazen eşime kızgın olduğum zamanlarda olmuştu,mecburen sırffffff çocuk için,eeee sonuçta olumsuz oluyo tabiki,ama insan ya tutarsa demektende kendini alamıyo.
sende mi inatsın loveli?
canım çok tebrik ederim rabbim sağlıkla kucaklamayı nasip etsin inşallah canım
güzel bir süpriz yapmış miniğin sana aminnn inşallah inşalah canımm
Slm kızlar...nasılsınız bakalım...?zemuszemus
ayyy ne güzel yüzmüşsün.bende özledim yüzmeyi.hamileyken yüzmeyi çok isterdim.avatarda yüzen sen misin?yoksa herhengi bir foto mu canım? :sm_cool:
evet ya süpriz yaptı, ne sevindik, allah isteyen herkese versin, çok güzel bi duygu, inşallah sırayla hepinizin haberini alacağız.
evet ya süpriz yaptı, ne sevindik, allah isteyen herkese versin, çok güzel bi duygu, inşallah sırayla hepinizin haberini alacağız.
inşallah, çılgının inşallah tüpü tutar, ve diğer kızlarımızda hep patlatırlar.amin canım aminnn zerdalcım ben de inanıyorum topiğimiz bayram yerine dönecek
zerdalcim tebrik ederim canım...Allah sağlıkla kucağınıza almayı nasip etsin...uzun zamandır giremiyorum...ilk güzel haberi aldım mübarek ramazanda çok şükür...biraz gezineyim daha fazlasını da alırım inşallah...çooooooooooook sevindim tekrar gözün ydın opuyorumnanaktan
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?