30'lu Yaşlarda Olup Gebe Kalamayanlar

çılgın dinleniyordur canım

oruç tutacaktı tutmadan bir bakayım demiş çift çizgi çıkmış kumsalcım

ben bugüne kadar çalışmaları hiç aksatmadım ama çoğu stresle oldu,bazen eşime kızgın olduğum zamanlarda olmuştu,mecburen sırffffff çocuk için,eeee sonuçta olumsuz oluyo tabiki,ama insan ya tutarsa demektende kendini alamıyo.
sende mi inatsın loveli?

evet inadımdır
hele bişey isterim yok cevabı gelirse ölsem kabul etmiyorum o istediğimi
kararlıyımdır kolay kolay dönmem kararımdan yaparım demişsem yaparım

zerdalcim nasıl gidiyo hamilelik
bu mubarek günlerde inş. herkesn duası isteği hayırlı ve makbul olur
bn yumurtlama dönemine girdim
bugun folikasite başlayacam
sen folikasite hamilelik öncesi mi başlamıştın canım
ayrıca omega 3 kullanmayı düşünüyorum
internette okudum dr. sağlıklı gebelik için omega 3 ve d vitaminnden bahsediyordu
yalnız hamilelik en az 3 hafta içnde belli oluyor
buda ramazanda bir yandan ii bir yandan dr. önermiyor oruç tutmayı
keşke şu hamilelik 1 hafta içnde belli olsa :)
troid hastlrı içnde çok ii olur
senn hamileliğin güzel bir günde belli olmuş
sağlıcakla kucağına alırsın inş. gelecek ramazan da bebişnle birlikte
neys bn çıkayım şu vitamin takviyeleini alayım
sağlıckla herkese
a.s.

Ah canım benim ne güzel dileklerde bulunmuşsun, insana huzur veren bi konuşma tarzın var, ben hamilelikten önce folik asit kulanıyordum ama düzenli değil, kafama göre, bazen içmeyi unutuyordum, şimdi doktor elevit yazdı onu içiyorum, içinde folik asit varmış, daha önceden folik plus kullndım, evet güzel bi günde öğrendik, yarın oruç olacam, bi test yapayım dedim çıktı, inanırmısın hiçbir belirti yaşamadım, testede değer baya yüksek çıktı hatta 901, şimdi hiç bulantım yok, sadece çok acıkıyorum. Allahtan istekler hiç bitmiyor, inanırmısın nasıl korkuyom şimdi, korkum 2 kat arttı, inşallah sağlıcakla alırız kucağımıza, inşallah sende yeniden hamile kalırsın, ve bebişini kucağına alırsın canım benim.

teşekkür ederim canım, darısı başına, lovelimin dediği gibi, oruca giriyoruz diye yaptım test, o da çıktı. hepimizi mutlu etti.

canım çok tebrik ederim rabbim sağlıkla kucaklamayı nasip etsin inşallah canım
güzel bir süpriz yapmış miniğin sana aminnn inşallah inşalah canımm

olsun canım ya sonuçta çalışma olmuş ya, bende görev icabı yaptığım çok oldu, ay bi yastıkla havlum, dolaptan onu bul çıkar, poponun altına yerleştir, yok spermler aman kaymasın düşmesin, 1 saat öyle yat, canın istemez.

canım çok tebrik ederim rabbim sağlıkla kucaklamayı nasip etsin inşallah canım
güzel bir süpriz yapmış miniğin sana aminnn inşallah inşalah canımm

evet ya süpriz yaptı, ne sevindik, allah isteyen herkese versin, çok güzel bi duygu, inşallah sırayla hepinizin haberini alacağız.

ayyy ne güzel yüzmüşsün.bende özledim yüzmeyi.hamileyken yüzmeyi çok isterdim.avatarda yüzen sen misin?yoksa herhengi bir foto mu canım? :sm_cool:

yok canım ben değilim ama işte öyleyim kendime çok uyan bir avatarım var anlayacağın

evet ya süpriz yaptı, ne sevindik, allah isteyen herkese versin, çok güzel bi duygu, inşallah sırayla hepinizin haberini alacağız.

amin canım aminnn zerdalcım ben de inanıyorum topiğimiz bayram yerine dönecek

zerdalcim tebrik ederim canım...Allah sağlıkla kucağınıza almayı nasip etsin...uzun zamandır giremiyorum...ilk güzel haberi aldım mübarek ramazanda çok şükür...biraz gezineyim daha fazlasını da alırım inşallah...çooooooooooook sevindim tekrar gözün ydın opuyorumnanaktan

amin canım aminnn zerdalcım ben de inanıyorum topiğimiz bayram yerine dönecek
inşallah, çılgının inşallah tüpü tutar, ve diğer kızlarımızda hep patlatırlar.

teşekkür ederim masalcığım sağolun, güzel dilekleriniz için, tam oruca girmeden 1 gün önce öğrendim, günlerde çabuk geçiyor 1 hafta olcak, bizde seni merak ediyoruz, napıyorsun, neler yapıyorsun, ankaraya yerleştin mi?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…