- 11 Nisan 2010
- 12.514
- 49
- 733
olsun canım okuda nasıl okursan oku, kadir gecesine kadar zamanımız var, kardelen bence başla canım tedaviye, bende oruçtan sonramı öncemi derken bi gideyim dedim, kısmetmiş oldu. Şu mübarek günlerde şeytanlar bağlı oluyor ya, belki engel olmazlar bebiş sahibi olmana, hayırlısıyla canım.hayırlı günler kızlar,bende anca kalktım,kahvaltı yapcam şimdi,tedaviye geri başlasam mı aşamasındayım,aşılamadan önce son bi daha denemek istiyorum ama bu ay başlasam orucuma çok mani olur mu acaba,siz ne dersiniz,fikrinizi alsam,belki karar vermeme yardımcı olur,yarın başlamam gerek eğer karar verşirsem.
zerdalım ben 9.cüzü okudum,ama 8 duruyo,tersten gittim,kendi cüzüm 9 daydı,ikisini beraber okudum,apdest alınca diğerinide okurum inş.
dua ediyorum canım etmem mi. kan sonuçlarım 4.30 ta çıkacak, idrar sonucuna iyi dedi.evet zerdalcım yarın gidiyorum...benim için dualarını eksik etme canım benim ya...heyecanlıyım birasss :Saruboceq: senin sonuçlarının iyi olmasınada sevindim..opuyorumnanaktan
kaderiye canım, sende cüz okumak istermisin.İlk etapta derken??? Şöyle söyliyeyim, bugün adetimin 11. günü. Adetimin 3. gününden itibaren 5 gün clomen içtim günde 2 defa, sonra merional diye bir iğne var ondan yaptık cuma gün, bir de dün yaptık, bugün bakacağız büyük ihtimalle 10-13 cm. arasındadırlar ve bir ğne daha yapacak, geçen ay 4 yumurta oluşmuştu, hem de 20 cm.in üzerinde çok umutluydum, hatta dr. ikiz olabilir demişti ama olmadı, çok moralim bozuldu. Senin ilk tedavin mi canım bu?
olsun canım kısmet, bitince gidersin.malesef ben kırmızı kartı gördüğümden,mukabeleye gidemiyorum zerdalcım.mafoldumbenmafoldumben
Aslında yese iyi olur, bilimsel araştırmalar var, spermler üzerinde bile etkisi varmış, hayırlısı artık canım, inşallah birgün aşka gelir, hatun ver şunlardan yeyim der.hoşgeldi zerdal. iyi sonuç alcan iyi :)
bal polen karışım rafta duruo güzelim. eşim yesin die yaptım kolay bi yere koydum. ama nerdeeee... varsa yoksa kahve sigara.. ben de uğraşmıyorum artık.. bi kişinin uğraşmasıyla olaydı futbol takımı kurmuştum benkaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3 sahalardan çekildim artık ehehekaydirigubbakcemile3
,bebdede kese görünmeden gebelik sonlanıyo malesefkaderiya senle biz birebir aynı şeyi yaşıyoz anladığım kadarıyla,
Offffffffff yaaaaa... Senin dr.un ne diyor peki canım? Benimki bu ay özellikle çok şaşırdı, o da kesin bekliyordu, çünkü 3. aydı tedavinin. Bir kez oldu, olması lazım aslında diyor, sonra da acaba yumurta kalitesiyle mi ilgili dedi, yani yumurtalar kalitesiz olabilirmiş ama o nasıl anlaşılır bilmiyorum, kesin bir tanı yöntemi var mı acaba?
kk de bişeyler oluyo,kimin alıntısı kide belli değil,karıştı ortalıkkafamçokkarıştı
kızlar dr u aradım,yarın ameliyatı varmış,bugün gelebilirsin dedi,işlerimi halledip gidim bari.
,bebdede kese görünmeden gebelik sonlanıyo malesef
Offffffffff yaaaaa... Senin dr.un ne diyor peki canım? Benimki bu ay özellikle çok şaşırdı, o da kesin bekliyordu, çünkü 3. aydı tedavinin. Bir kez oldu, olması lazım aslında diyor, sonra da acaba yumurta kalitesiyle mi ilgili dedi, yani yumurtalar kalitesiz olabilirmiş ama o nasıl anlaşılır bilmiyorum, kesin bir tanı yöntemi var mı acaba?
benim dr da Allahın takdiri ama herşey çok güzel,olma ihtimali yüksek dedi,ilk iğnede olmadı,ikincide oldu ve geçen aydı zaten,hep beraber sevinip,bi hafta sonrada üzüldük.
senin dr gibi,artık tüpe başla dedi,yaşım itibarıyla ama ben bikez daha denicem,rapor hakkım var çünkü.
malesef yumurtanın kalitesi için tek çözüm tüp bebek,ancak orda seçebiliyolarmış,ama anlamadığım,koskocaman yumurta nasıl kalitesiz oluyo.bilmiyorumkismile
Kardelenciğim yumurtaların sonucunu yaz mutlaka, merak ediyorum, hadi inşallah büyümüşlerdir... :lepi: Ben de ös gideceğim, akşama yazarım size
bir kahve sigara mı dedi eşimi anlatıyorsunuz ben keçi boynuzu pekmezi aldım ben sevmem dedi ben yedim azcık durur hala
oy ben de futbol takımı kurmuştum
en sonunda pes ettim kendim için mi istiyom dedim ikimiz için istiyom dedim ağladım vazgeçiyorum dedim istemiyorum dedim ıııhhh fayda etmedi en son bırak bu işleri bana dedi ben devralıyorum dedi herşeyi o planladı çalışma günlerini bile ve hamile kaldım bi de demez mi işte bu kadar
şimdi de eeee beişinin de yaptın beni istemezsin diyor o diyorum bi tane daha yapim bakıcam ozaman durumaaa
Çılgınım canım benim, transferin olmuş, inşallah tutunacak bebişin, bende senin için 1 yasin okudum.
Geshenk canım nerelerdesin.
Venuscuğum oh kaynaşmışsın arkdaşlarla, benim evde pc yok, haftasonları olmuyorum, sadece haftaiçleri gündüz varım, dualarımıza sende katılabilirsin.
leyla nasılsın, doktora yarın gidiyorsun demi.
özlemciğim senin aşı günün ne zaman.
elfida senle gündüz görüşemiyoz. Sanada burdan selam yolluyorum artık.
loveli tatlı hamişimiz nasıllar bugün.
zeytin nasılsın.
sezenciğim yine yüzmüş, oh ne güzel.
tentoşum, canım sana bişey diyeceğim, şu arısütü bal, polen karışımından eşinle beraber 1-2 ay bi yeyip deneyin canım, geçmişte denedin mi bilmiyorum ama, aklıma geldi sana söyleyim dedim.
kuze neden gelmeyeceğini söylemiş.
kardelen nasılsın, sen biraz yoğunsun, mukabeleyede gidiyorsun. kızlar bu arada kuran okuyoruz ya, secde ayaeti olanlar mutlaka yapılmalı, internetden nasıl yapılacağına bi bakın.
topinkin diğer güzel hatunları herkes nasıllar.
bir kahve sigara mı dedi eşimi anlatıyorsunuz ben keçi boynuzu pekmezi aldım ben sevmem dedi ben yedim azcık durur hala
oy ben de futbol takımı kurmuştum
en sonunda pes ettim kendim için mi istiyom dedim ikimiz için istiyom dedim ağladım vazgeçiyorum dedim istemiyorum dedim ıııhhh fayda etmedi en son bırak bu işleri bana dedi ben devralıyorum dedi herşeyi o planladı çalışma günlerini bile ve hamile kaldım bi de demez mi işte bu kadar
şimdi de eeee beişinin de yaptın beni istemezsin diyor o diyorum bi tane daha yapim bakıcam ozaman durumaaa
nasıl yani :)) sen yoğurdun yoğurdun kaymağını o yedi he mi :))
benim pekmezler de duruo kahve makinasını yanında. kuruyemiş filan almıştım. onları da ben bitiriorum :)bal polen desn öyle..bekliolar..
elimden geleni yaptım.. 3 kere aşılama oldum onca iğne sıkıntı..
afedersin kçnı sıkıp iradesine hakim olamıyorsa, önüne kadar konmuş şeylerden düzgün beslenemiosa benden bu kadar güzelim.. iradeyi elime alıorum dese bile istemiyorum atrık. 4 yıl ne çektiğimi ben bilirim.kötükedihüso
Erkekler böle güzelim onlar çok vurdum duymazlar.Allah sabır versin sanada banada.Sen tüp bebek yaptırmışmıydın?
bende her yumurtlama günün,hadi demekten bıkmıştım,unutuyodu,noormalde çocuk için herşeyi yapıyo hakkını yememek lazım ama o günleri illa ben hatırlatmalıydım,en son bunuda götürdüm dr a ve dr o na söyledi günleri,mecburen aklında kaldı ve hamile kaldım,devam etmedi ama erkeklerin üstlenmesi acaba bizi rahatlattığı için mi hamile kalmamız daha kolay oluyo?bilmiyorumkismile
boğa burcuyum. inadım inattır valla guclubacismile
insan sıkılıyor tek taraflı çalışmaktan biliyorum anlıyorumnasıl yani :)) sen yoğurdun yoğurdun kaymağını o yedi he mi :))
benim pekmezler de duruo kahve makinasını yanında. kuruyemiş filan almıştım. onları da ben bitiriorum :)bal polen desn öyle..bekliolar..
elimden geleni yaptım.. 3 kere aşılama oldum onca iğne sıkıntı..
afedersin kçnı sıkıp iradesine hakim olamıyorsa, önüne kadar konmuş şeylerden düzgün beslenemiosa benden bu kadar güzelim.. iradeyi elime alıorum dese bile istemiyorum atrık. 4 yıl ne çektiğimi ben bilirim.kötükedihüso
bi de o var biizde bi de isteksizlik oluyordu dr verdiği çalışmalar aksıyordu hep akannehirbende her yumurtlama günün,hadi demekten bıkmıştım,unutuyodu,noormalde çocuk için herşeyi yapıyo hakkını yememek lazım ama o günleri illa ben hatırlatmalıydım,en son bunuda götürdüm dr a ve dr o na söyledi günleri,mecburen aklında kaldı ve hamile kaldım,devam etmedi ama erkeklerin üstlenmesi acaba bizi rahatlattığı için mi hamile kalmamız daha kolay oluyo?bilmiyorumkismile
bende oğlak burcuyum,çok inadım inat ama eşiminki benden fazladır,çünkü o da oğlak.kötükedihüso
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?