30'lu Yaşlarda Olup Gebe Kalamayanlar

olsun canım okuda nasıl okursan oku, kadir gecesine kadar zamanımız var, kardelen bence başla canım tedaviye, bende oruçtan sonramı öncemi derken bi gideyim dedim, kısmetmiş oldu. Şu mübarek günlerde şeytanlar bağlı oluyor ya, belki engel olmazlar bebiş sahibi olmana, hayırlısıyla canım.
evet zerdalcım yarın gidiyorum...benim için dualarını eksik etme canım benim ya...heyecanlıyım birasss :Saruboceq: senin sonuçlarının iyi olmasınada sevindim..opuyorumnanaktan
dua ediyorum canım etmem mi. kan sonuçlarım 4.30 ta çıkacak, idrar sonucuna iyi dedi.
kaderiye canım, sende cüz okumak istermisin.
malesef ben kırmızı kartı gördüğümden,mukabeleye gidemiyorum zerdalcım.mafoldumbenmafoldumben
olsun canım kısmet, bitince gidersin.
Aslında yese iyi olur, bilimsel araştırmalar var, spermler üzerinde bile etkisi varmış, hayırlısı artık canım, inşallah birgün aşka gelir, hatun ver şunlardan yeyim der.

kıslar benim çıkmam lazım, arkadaşım aradı bana geliyormuş, evi toparlıyayım biraz buyrunnnnnnnnn Akşama girerim yine kendinize iyi bakın öpüldünüzzzzzzzzzz

bir kahve sigara mı dedi eşimi anlatıyorsunuz ben keçi boynuzu pekmezi aldım ben sevmem dedi ben yedim azcık durur hala
oy ben de futbol takımı kurmuştum
en sonunda pes ettim kendim için mi istiyom dedim ikimiz için istiyom dedim ağladım vazgeçiyorum dedim istemiyorum dedim ıııhhh fayda etmedi en son bırak bu işleri bana dedi ben devralıyorum dedi herşeyi o planladı çalışma günlerini bile ve hamile kaldım bi de demez mi işte bu kadar
şimdi de eeee beişinin de yaptın beni istemezsin diyor o diyorum bi tane daha yapim bakıcam ozaman durumaaa

Bizde mi eşimize planlatsak çalışma günlerini:))))

Bugün kontrol var canım bugün belli olur belki nezaman yapılacagı aşılamanın benim yumurtalar çok inat etti bu ay büyümemek için.Bakalım hayırlısı.

nasıl yani :)) sen yoğurdun yoğurdun kaymağını o yedi he mi :))
benim pekmezler de duruo kahve makinasını yanında. kuruyemiş filan almıştım. onları da ben bitiriorum :)bal polen desn öyle..bekliolar..
elimden geleni yaptım.. 3 kere aşılama oldum onca iğne sıkıntı..
afedersin kçnı sıkıp iradesine hakim olamıyorsa, önüne kadar konmuş şeylerden düzgün beslenemiosa benden bu kadar güzelim.. iradeyi elime alıorum dese bile istemiyorum atrık. 4 yıl ne çektiğimi ben bilirim.kötükedihüso

Erkekler böle güzelim onlar çok vurdum duymazlar.Allah sabır versin sanada banada.Sen tüp bebek yaptırmışmıydın?

bende her yumurtlama günün,hadi demekten bıkmıştım,unutuyodu,noormalde çocuk için herşeyi yapıyo hakkını yememek lazım ama o günleri illa ben hatırlatmalıydım,en son bunuda götürdüm dr a ve dr o na söyledi günleri,mecburen aklında kaldı ve hamile kaldım,devam etmedi ama erkeklerin üstlenmesi acaba bizi rahatlattığı için mi hamile kalmamız daha kolay oluyo?bilmiyorumkismile

e muhakkak etkisi vardır. tek başına yüklenmek ayır iki kşinin yüklenmesi ayrı.
stresi paylaşıyorsun neticede..

insan sıkılıyor tek taraflı çalışmaktan biliyorum anlıyorum
bi de demez mii bak ben sana dedimmmm rahat ol diyeeealsanaalsanasmile
bi de o var biizde bi de isteksizlik oluyordu dr verdiği çalışmalar aksıyordu hep akannehir
bende oğlak burcuyum,çok inadım inat ama eşiminki benden fazladır,çünkü o da oğlak.kötükedihüso

ben de oğlak burcuyum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…