evet canım ya ilaçlar yapıyor olabilir..sana katılıyorum..klomeni adetin 3 günü kullanmaya başladım 5 gün günde 1 tane kullandım..10 ağustos gibi bitti klomenim...adetin 14 günü gel dedi yarın gitcem işte randevu aldım...bakalım ne diycek...hayırlısı..zemuszemus
Ben de 4 aydır aynı ilacı kullanıyorum+ iğne, benim de bugün randevum var bakacağız kaç yumurta oldu, kaç cm oldu... Hadi hepimiz için hayırlısı...
amin canım...İnşallah cümlemiz bir an evvel kavuşuruz bebişlerimize..kaydirigubbakcemile2İnşallah aşılamaya falan gerek kalmadan kavuşursun bebişine.Benim 2.aşılamam olucak.
hayırlısı canım ya...inşallah şu mübarek günlerde güzel şeyler olur hepimiz için...:Saruboceq:evet canım ya ilaçlar yapıyor olabilir..sana katılıyorum..klomeni adetin 3 günü kullanmaya başladım 5 gün günde 1 tane kullandım..10 ağustos gibi bitti klomenim...adetin 14 günü gel dedi yarın gitcem işte randevu aldım...bakalım ne diycek...hayırlısı..zemuszemus
Ben de 4 aydır aynı ilacı kullanıyorum+ iğne, benim de bugün randevum var bakacağız kaç yumurta oldu, kaç cm oldu... Hadi hepimiz için hayırlısı...
benim laptopa çay döktüm ya iflas etti tek laptoba kaldık canım eşimden fırsat bulunca giriyorumgelmedi hala bekliyoruz. :)
sen nasılsın bakalım hafta sonu yoktun?
Kızlar herkese günaydın, ben gelmiş geçmiş çok fazla biraz bakayım, hepsini okuyamasamda, sabah kocaman 1 tüp kan aldılar, sağlık ocağından iş yerine biraz yürüdüm, 1 tane dolmuş geçmedi mübarek yoruldum.
evet canım ya ilaçlar yapıyor olabilir..sana katılıyorum..klomeni adetin 3 günü kullanmaya başladım 5 gün günde 1 tane kullandım..10 ağustos gibi bitti klomenim...adetin 14 günü gel dedi yarın gitcem işte randevu aldım...bakalım ne diycek...hayırlısı..zemuszemus
kaderiye ilk etapta yumurtalırım kaç cm di canım.?bilmiyorumkismile
ne zaman çıkacak sonuçların zerdal
Çılgınım canım benim, transferin olmuş, inşallah tutunacak bebişin, bende senin için 1 yasin okudum.
Geshenk canım nerelerdesin.
Venuscuğum oh kaynaşmışsın arkdaşlarla, benim evde pc yok, haftasonları olmuyorum, sadece haftaiçleri gündüz varım, dualarımıza sende katılabilirsin.
leyla nasılsın, doktora yarın gidiyorsun demi.
özlemciğim senin aşı günün ne zaman.
elfida senle gündüz görüşemiyoz. Sanada burdan selam yolluyorum artık.
loveli tatlı hamişimiz nasıllar bugün.
zeytin nasılsın.
sezenciğim yine yüzmüş, oh ne güzel.
tentoşum, canım sana bişey diyeceğim, şu arısütü bal, polen karışımından eşinle beraber 1-2 ay bi yeyip deneyin canım, geçmişte denedin mi bilmiyorum ama, aklıma geldi sana söyleyim dedim.
kuze neden gelmeyeceğini söylemiş.
kardelen nasılsın, sen biraz yoğunsun, mukabeleyede gidiyorsun. kızlar bu arada kuran okuyoruz ya, secde ayaeti olanlar mutlaka yapılmalı, internetden nasıl yapılacağına bi bakın.
topinkin diğer güzel hatunları herkes nasıllar.
kaderiye ilk etapta yumurtalırım kaç cm di canım.?bilmiyorumkismile
İlk etapta derken??? Şöyle söyliyeyim, bugün adetimin 11. günü. Adetimin 3. gününden itibaren 5 gün clomen içtim günde 2 defa, sonra merional diye bir iğne var ondan yaptık cuma gün, bir de dün yaptık, bugün bakacağız büyük ihtimalle 10-13 cm. arasındadırlar ve bir ğne daha yapacak, geçen ay 4 yumurta oluşmuştu, hem de 20 cm.in üzerinde çok umutluydum, hatta dr. ikiz olabilir demişti ama olmadı, çok moralim bozuldu. Senin ilk tedavin mi canım bu?
hayırlı günler kızlar,bende anca kalktım,kahvaltı yapcam şimdi,tedaviye geri başlasam mı aşamasındayım,aşılamadan önce son bi daha denemek istiyorum ama bu ay başlasam orucuma çok mani olur mu acaba,siz ne dersiniz,fikrinizi alsam,belki karar vermeme yardımcı olur,yarın başlamam gerek eğer karar verşirsem.
zerdalım ben 9.cüzü okudum,ama 8 duruyo,tersten gittim,kendi cüzüm 9 daydı,ikisini beraber okudum,apdest alınca diğerinide okurum inş.
İlk etapta derken??? Şöyle söyliyeyim, bugün adetimin 11. günü. Adetimin 3. gününden itibaren 5 gün clomen içtim günde 2 defa, sonra merional diye bir iğne var ondan yaptık cuma gün, bir de dün yaptık, bugün bakacağız büyük ihtimalle 10-13 cm. arasındadırlar ve bir ğne daha yapacak, geçen ay 4 yumurta oluşmuştu, hem de 20 cm.in üzerinde çok umutluydum, hatta dr. ikiz olabilir demişti ama olmadı, çok moralim bozuldu. Senin ilk tedavin mi canım bu?
kaderiyacım,benimde hep 20 nin üzerinde olmuştur yumurtalarım,ama kısmette olmayınca tutmuyo demekki.:gitme:
evet canım...benim ilk tedavim...o yüzden biraz heyecan yapıyom kendime...hayırlısı bakalım...moralini bozma sende...Allah mutlaka nasip edecek hepimize göreceksin canım..opuyorumnanaktan
kalbinin sesini dinle...dualarınıda Allah kabul etsin canım...zemuszemus
Çılgınım canım benim, transferin olmuş, inşallah tutunacak bebişin, bende senin için 1 yasin okudum.
Geshenk canım nerelerdesin.
Venuscuğum oh kaynaşmışsın arkdaşlarla, benim evde pc yok, haftasonları olmuyorum, sadece haftaiçleri gündüz varım, dualarımıza sende katılabilirsin.
leyla nasılsın, doktora yarın gidiyorsun demi.
özlemciğim senin aşı günün ne zaman.
elfida senle gündüz görüşemiyoz. Sanada burdan selam yolluyorum artık.
loveli tatlı hamişimiz nasıllar bugün.
zeytin nasılsın.
sezenciğim yine yüzmüş, oh ne güzel.
tentoşum, canım sana bişey diyeceğim, şu arısütü bal, polen karışımından eşinle beraber 1-2 ay bi yeyip deneyin canım, geçmişte denedin mi bilmiyorum ama, aklıma geldi sana söyleyim dedim.
kuze neden gelmeyeceğini söylemiş.
kardelen nasılsın, sen biraz yoğunsun, mukabeleyede gidiyorsun. kızlar bu arada kuran okuyoruz ya, secde ayaeti olanlar mutlaka yapılmalı, internetden nasıl yapılacağına bi bakın.
topinkin diğer güzel hatunları herkes nasıllar.
evet canım...benim ilk tedavim...o yüzden biraz heyecan yapıyom kendime...hayırlısı bakalım...moralini bozma sende...Allah mutlaka nasip edecek hepimize göreceksin canım..opuyorumnanaktan
Benim bu 2. tedavi sayılır, ilk tedaviyi geçen yıl yaptık ve Eylülde hamie kaldım, yani yumurta döllendi ama gelişmedi, yani keseyi göremedik, 2 hafta öyle kabus gibi geçti, acaba dış gebelik mi diye çok korktum ama sonra kanama oldu ve düştü, kısmet değilmiş. Sonra bir süre bıraktık belki normal yolla olur diye ama olmayınca yine gittim dr.a , bakalım bu ay inşallah olur, olmazsa tüp bebek dedi dr ama eşim istemiyor, ben de korkuyorum zaten... Hepimiz için hayırlısı diyorum, olumlu düşünmek de önemli, olumlu mesaj gönderelim evreneopuyorumnanaktan
kaderiyacım,benimde hep 20 nin üzerinde olmuştur yumurtalarım,ama kısmette olmayınca tutmuyo demekki.:gitme:
Evet canım, herşeyin hayırlısı diyorum hep, kısmeti geldiği zaman olacak hep öyle inandım zaten... Ama öyle o yumurtaları görünce de heyecanlanıyor insan, aman olacak diyor...:ecrin_bebek:
Benim bu 2. tedavi sayılır, ilk tedaviyi geçen yıl yaptık ve Eylülde hamie kaldım, yani yumurta döllendi ama gelişmedi, yani keseyi göremedik, 2 hafta öyle kabus gibi geçti, acaba dış gebelik mi diye çok korktum ama sonra kanama oldu ve düştü, kısmet değilmiş. Sonra bir süre bıraktık belki normal yolla olur diye ama olmayınca yine gittim dr.a , bakalım bu ay inşallah olur, olmazsa tüp bebek dedi dr ama eşim istemiyor, ben de korkuyorum zaten... Hepimiz için hayırlısı diyorum, olumlu düşünmek de önemli, olumlu mesaj gönderelim evreneopuyorumnanaktan
kaderiya senle biz birebir aynı şeyi yaşıyoz anladığım kadarıyla,
geçmiş olsun canım ya...üzüldüm valla hee..hayırlısı olsun...herşey nasip meselesi..Rabbim ol deyince olur...İnşallah olacak..olumlu düşünelim herşey güzel olsun dimi canım benim...opuyorumnanaktan
ben birazdan kaçar...loveli öğle arası sana değerleri yazacam canım..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?