30'lu Yaşlarda Olup Gebe Kalamayanlar

YASİN-İ ŞERİF (500)ADET

بِسْــــــــــــــــــــــمِاﷲِارَّحْمَنِارَّ حِيم

belenay...............4
nihal..................34
serpil.................80
kumsal..............23
çılgınkız...............4
loveli...........
zerdal..................32
busecan..............20
efnanim.............. 13
aylint..............
_elfida_.................2
masal0663............2
tosti........................1
gizemm79........... .3
neşemeşe...........28
hpt_honey.............2
ebrar42..................2
fatoözel..................2
GESHENK............19
Dilara....................1
leylamecnun..........3
Toplam ..............275

Fetih Suresi
Geshenk........3
Kumsal...........10
Lalehan..........1
Zerdal.............21
leylamecnun...2
toplam............37
Kenzülarş Suresi
Geshenk........12
Zerdal............3
Kumsal...........1
Çılgın..............1
toplam............17
Meryem Suresi
Geshenk.........4
Zerdal..............1
Çılgın...............1
toplam.............6

Amenerresulu
leylamecnun.....2
zerdal...............6
Maşallah listemize. Ekleme yapıyorum arkadaşlar. İsimlerinizin karşılarını yine kontrol edersiniz.

İnşallah aşılamaya falan gerek kalmadan kavuşursun bebişine.Benim 2.aşılamam olucak.
amin canım...İnşallah cümlemiz bir an evvel kavuşuruz bebişlerimize..kaydirigubbakcemile2

gelmedi hala bekliyoruz. :)
sen nasılsın bakalım hafta sonu yoktun?
benim laptopa çay döktüm ya iflas etti tek laptoba kaldık canım eşimden fırsat bulunca giriyorum
hafta içi gündüz benim akşam onun
hafta sonu arada sırada benim öyleişte

ne zaman çıkacak sonuçların zerdal

Çılgınım canım benim, transferin olmuş, inşallah tutunacak bebişin, bende senin için 1 yasin okudum.
Geshenk canım nerelerdesin.
Venuscuğum oh kaynaşmışsın arkdaşlarla, benim evde pc yok, haftasonları olmuyorum, sadece haftaiçleri gündüz varım, dualarımıza sende katılabilirsin.
leyla nasılsın, doktora yarın gidiyorsun demi.
özlemciğim senin aşı günün ne zaman.
elfida senle gündüz görüşemiyoz. Sanada burdan selam yolluyorum artık.
loveli tatlı hamişimiz nasıllar bugün.
zeytin nasılsın.
sezenciğim yine yüzmüş, oh ne güzel.
tentoşum, canım sana bişey diyeceğim, şu arısütü bal, polen karışımından eşinle beraber 1-2 ay bi yeyip deneyin canım, geçmişte denedin mi bilmiyorum ama, aklıma geldi sana söyleyim dedim.
kuze neden gelmeyeceğini söylemiş.
kardelen nasılsın, sen biraz yoğunsun, mukabeleyede gidiyorsun. kızlar bu arada kuran okuyoruz ya, secde ayaeti olanlar mutlaka yapılmalı, internetden nasıl yapılacağına bi bakın.
topinkin diğer güzel hatunları herkes nasıllar.

hayırlı günler kızlar,bende anca kalktım,kahvaltı yapcam şimdi,tedaviye geri başlasam mı aşamasındayım,aşılamadan önce son bi daha denemek istiyorum ama bu ay başlasam orucuma çok mani olur mu acaba,siz ne dersiniz,fikrinizi alsam,belki karar vermeme yardımcı olur,yarın başlamam gerek eğer karar verşirsem.
zerdalım ben 9.cüzü okudum,ama 8 duruyo,tersten gittim,kendi cüzüm 9 daydı,ikisini beraber okudum,apdest alınca diğerinide okurum inş.

evet zerdalcım yarın gidiyorum...benim için dualarını eksik etme canım benim ya...heyecanlıyım birasss :Saruboceq: senin sonuçlarının iyi olmasınada sevindim..opuyorumnanaktan

kalbinin sesini dinle...dualarınıda Allah kabul etsin canım...zemuszemus

kalbinin sesini dinle...dualarınıda Allah kabul etsin canım...zemuszemus

kalbim bir an önce başlamamı ve sonuca ulaşmayı istiyo,ama bu ay geçse daha mı iyi olurdu,orucu bölmezdim diyorum,ama bidahaki ayda tam bayrama gelirse diyorum,çok karışığım yani.kafamçokkarıştı

hoşgeldi zerdal. iyi sonuç alcan iyi :)
bal polen karışım rafta duruo güzelim. eşim yesin die yaptım kolay bi yere koydum. ama nerdeeee... varsa yoksa kahve sigara.. ben de uğraşmıyorum artık.. bi kişinin uğraşmasıyla olaydı futbol takımı kurmuştum benkaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3 sahalardan çekildim artık ehehekaydirigubbakcemile3

,bebdede kese görünmeden gebelik sonlanıyo malesef

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…