Özlem64 senin yazdıklarınla Leylanınkileri karıştırdım gaiba ben dün, bugün 14. günü olan sen miydin? Aşılama mı yapacaksın? Benim dr. hiç aşılamadan bahsetmedi ya, ilaçlarla olmazsa tüp bebek diyor. Arkadaşlarım da olur mu tüp bebekten önce başka yöntemler var diyor, kafam karıştı ya... Sen hangi aşamalardan sonra aşılamaya geçtin canım?
Leylaydı 14.gün kontrole gidicek olan.Benim yarın yapılacak aşılamam.Klomen kullandım ben bi ay.Sonra aşılamaya geçtik 1.aşılama tutmadı şimdi 2.si yapılıyor.2. de tutmassa 3.aşılama yada tüp bebek diyor doktor.İstersen direk tüp bebek yaptırabilirsin ama aşılama daha kolay ve maliyeti daha az oldugu için önce aşılama sonra tüp yapıyolar ama senin istegine ve soruna baglı.Sen hangi ilaçı kullanıyorusun?Sorun ne senin?
hcg bakıldı mı zerdal
çılgınım hayırlı olur inşallah
bu perşembe mi test günüü
özlemcim aşılaman tutar inşallah
Benim görünürde bir sorun yok canım ama bir kez döllenme oldu ama gelişmedi, düşük yaptım, 1 yıl oluyor. Klomen ve merional iğne kullanıyorum ben bu ay 4. ay olacak. Doktor 3 ay ilaçtan sonra istersen tüp bebek yapalım, istersen 3 ay daha deneyelim ilacı dedi, ben de ilaç kullanayım yine dedim. Dün 11. günümdü 2 yumurta oluşmuş, daha küçük ama, büyüyecekler inş. Tüp bebek yapamayız zaten maddi durumumuz iyi değil+ eşim istemiyor, olursa olur, olmazsa olmaz diyor. O nedenle aşılamayı sordum sana, niye benim dr. hiç sunmadı böyle bir seçeneği bilmiyorum....
kaderiyacım, ssk gibi bir güvenceniz varsa kullanabilirsin..
kaç senelik evlisin. 2 aşılama yapıp, sonra tüpü destekliyor devlet..
geshenkim daha detaylı biliyor aslında
kaderiyacım, ssk gibi bir güvenceniz varsa kullanabilirsin..
kaç senelik evlisin. 2 aşılama yapıp, sonra tüpü destekliyor devlet..
geshenkim daha detaylı biliyor aslında
Ben Türkiyede yaşamıyorum canım, Kıbrıslıyım. Burda öyle bişey yok, hatta maliyet çok daha yüksek burda. Ayrıca öcesinde de baya tedavi gerekiyor sanırım, tabii sen daha iyi biliyorsun ama benim de arkadaşlarım var burda tüp bebek yaptıran onlardan biliyorum. İnşallah gerek kalmaz diyorum... İnşallah senin de güzel haberlerini alacağız canımopuyorumnanaktan
aaa ben atlamışım Kıbrıs'ı..Kıbrıslıları da pek severim yaa..:))
canım ben tüm aşamalardan geçtim..kısmet..tüp de ihtimal artıyor tabii ama o da şans sonuçta..Allah'ımdan izin çıkacak önce..
ama aşılama deneyebilirsin..çünkü hamileliğin olusmus..benim gibi değilsin.
aaa ben atlamışım Kıbrıs'ı..Kıbrıslıları da pek severim yaa..:))
canım ben tüm aşamalardan geçtim..kısmet..tüp de ihtimal artıyor tabii ama o da şans sonuçta..Allah'ımdan izin çıkacak önce..
ama aşılama deneyebilirsin..çünkü hamileliğin olusmus..benim gibi değilsin.
iyiym çılgınım evde zaman öldürüyorum okul açılsın seminere gidip iki muhabet edeyim diye bekliyorum nasılsa ders zamanı doğum iznine ayrılıyorum
haftayaa perşembe kıslarr..hayırlısı olsun..iyiyim ben siz nasılsınız??
özledim sizii
Aşkolsunnnnnn yaaaa :)) Benim en iyi arkadaşlarım Türkiyede yaşıyor, önyargılı olmamak lazım, tanısan çok seversin aslında Kıbıslılarıopuyorumnanaktan
Herşey Allahın izniyle oluyor çılgınım zamanı gelince imkansız dedigimiz şeyler bile oluyo.Allah inşallah bizimde dualarımızı kabul edicek.Tüpte % kaç ihtimal.Bende hiç hamile kalmadım 4 yılı geçti((
iyiym çılgınım evde zaman öldürüyorum okul açılsın seminere gidip iki muhabet edeyim diye bekliyorum nasılsa ders zamanı doğum iznine ayrılıyorum
canım transferin olmuş hayırlı olsun inşallah sımsıkı tutunacaklar annelerine.....çılgın ikizmi olacak yoksa bak allah söyletti.biri kız biri erkek ne güzel olur dimi..inşallah ya inşallah
canım ciddi soylemiştim zaten..gerçekten severim diye..sen ters anladın ama yazı dilinde oluyor boyle yanlıs anlamalar..Tanıdıklarım var gerçekten.
Sory canım evet yazı dilinde oluyor yalış anlaşılmalar ama sevindim ciddi söylemiş olmanaopuyorumnanaktan
%50 civarı ozlemcim.. ben de hiç kalamayanlardanım işte.
inşallahh bu sefer olacakk..
Bence olacak canım, ne zaman belli olacak? Az kaldı sanırım hayırlısıyla...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?