30'lu Yaşlarda Olup Gebe Kalamayanlar

zerdal merhaba
ovulasyon testinde gördüm seni
çok güzel bilgiler veriyorsun
ama tatsızlık olmuş galiba
bir daha girmeyecekmisin acaba dedim
bekledim bugün sana bazı şeyler sormuştum

zerdal merhaba
ovulasyon testinde gördüm seni
çok güzel bilgiler veriyorsun
ama tatsızlık olmuş galiba
bir daha girmeyecekmisin acaba dedim
bekledim bugün sana bazı şeyler sormuştum

neyse canım ya otarafı kapatalım ben sana burdan yardımcı olurum.

venus naber görüşemez olduk.

iyiyim canım napim yaa.bugün biraz belim ağrıyor.sabah ağır kaldırmıştım sanırım ondan oldu.moralim gidip geliyor.dalgalıyım biraz.ayın 24 ünü bekliyorum.bakalım bebek gelecek mi bu ay?6 gün kaldı.çok merak ediyorum.acaba test yapsam mı diyorum ama henüz erken dimi.bugün rüyamda evlatlık çocuk almışız çok tatlı bişey.sonra ben onu yatağımıza getiriyorum ortamıza alıyorum.eşimin saçına dokunuyor , eşimde kızıyordu rüyamda.kendimi çok kötü hissettim.Rabbim inş banada çocuk verir.evlatlık almakta güzel ama insan kendi çocuğunu doğurmak istiyor.duygularım karmakarışık anlıycannn.acaba beta hcg mi yaptırsam gidip bilmiyorum kiii...
mafoldumben

neyse canım ya otarafı kapatalım ben sana burdan yardımcı olurum.

tamam canım
yardımcı olursanız sevinirim.
ben buralarda yeniyim aslında topicleri gezip tanımaya çalıştım
konuları yazanları inceledim
burası oldukça seviyeli
farklı yani
espiriler dozunda
hitaplar düzgün
samimiyet var
dualar var, içtenlik var, saygı var
ikiyüzlülük yok en azından.
seviyeli...
hoşsunuz yani
sonuçta bu bölüm bebek arzu edenlerin yardım amaçlı girdiği sayfalar
kavgacı kaprisli insanlardan hiç hoşlanmıyorum
maalesef buralarda da bu türden insanlar olduğunu gördüm
çok yazık.
muhatap olmamak en güzel cevaptır bunu unutma (bunları orada okuduklarımdan ve başka bir topicte devam eden yazılardan kasıtlı söylüyorum) seviyeyi düşürmemek kişiliğini ortaya koyar herkesin.

özlem
sende aşılama yaptırmışsın
sonucu ne zaman belli olcak acaba?
sanada hayırlı olsun
çifte müjde olabilirmi haftaya ?

Canım aşılamam yarın yapılacak.Sonucu da 14 gün sonra belli olur.Önce çılgından alıcaz müjdeyi inşallah sonrada benden inşallah.

ay canım benim rüyan hayırlara çıksın, benim şimdi sağlık ocağına gitmem lazım. hadi görüşürz canım, gelmiyorsun ne zamandır. Görüşmek üzere öpüyorum seni, idrar testi yaptın mı biliyorsun baybninki 8 gün önceden çıkmıştı. benn çıkıyorum hadi by.

kızlar hepinize iyi akşamlar yarın görüşürüz.

Bismillahirrahmanirrahim.
1.cüz.....nese
2.cüz.....geshenk
3.cüz.....kuze
4.cüz.....zerdal
5.cüz.....nese
6.cüz....çılgın (istediğin zaman okursun canım) kadir gecesine kadar tamamlayacağız)
7.cüz....tentoş
8.cüz....kardelen
9.cüz....kardelen
10.cüz....Zerdal (Bi arkadaşa verdim.
11.cüz....leyla
12.cüz....geshenk (yazdım canım)
13.cüz....nese
Okuyanlar, biraz daha okumamız lazım.
kızlar cüz okuyanlar ve okumak isteyenler, yeni cüz verebiliriz. bana bildirin.

--------------------------------------------------------------------------------

bende okumak istiyorum ama arapça bilmiyorum.ama bende türkçe olarak fetih suresini falan okuyabilirim.

dayanamayıp testi yaptım.tek çizgi (

elifecim oluyor böyle şeyler, dediğin gibi görmezlikten gelmek en iyisi.
sen yaz buraya biz yardımcı oluruz merak etme.

venüscümm cok erken daha..tut kendini güzelim, adett geçmeden test yapmamak en iyisi..ben her aşamadan geçtiğim için biliyorum..

sezosumm inşallahhhh.. ne yapsam tutunur bu ufaklık insan bilemiyorrr

hoşeldin topiğimize. evet burası çık cicidir:) sanal ortamda da neyin kavgası yapılır anlamış değilim :)

Canım aşılamam yarın yapılacak.Sonucu da 14 gün sonra belli olur.Önce çılgından alıcaz müjdeyi inşallah sonrada benden inşallah.

inşlh hayırlı haberler alırsın özlem..
dayanamayıp testi yaptım.tek çizgi (

kız dur daha bi haftan var ne testi yapıon.. bi hafta geccek de oyle cıkcak o testlerde. :)) allah iyiliğini versin.. kendini üüzmeye bahane mi arıosun :))

tento kıss nabberr caniko??

uyukluodum. ramazan bugü geldi de bana :))
bakınıorum ne var ne yok die..
tayinimin çıktığı okulu öğrendim nihayet.. yarı sabah gidiğ bi görem..
ev bulmak lazım artık

sen nasılsın. noktacık tutunmuştur di mi annesine.. tutunmuştur tutunmuştur..opuyorumnanaktan

ayy canım ben mahvoldum yaaa..testi yaptım eşimden gizlice.tek çizgi şok oldum.hemen duşa attım kendimi.erken daha dimi.reglime 7 gün var.ama zerdal dedi ki baby diye bi arkadaş 8 gün önceden yaptı testi ve çıktı dedi.bende hemen yapıverdim.acaba gidip kan tahilimi yaptırsam diyorum.yoksa en iyisi beklemek mi?bilmiyorum yaaa...eyvahedigeldismile

ayy istediğin gibi mi nasıll??
ben de cok merak ediyorum tutundu mu noktam acaba:) inşallahhh..

selammm ..

cilgin benim yumurtalarim 16 santim oldu bügün 18 cm oldu jupi allaha sükür ya

afferin o yumurtalarına seninn..ne zaman olucak aşılaman şimdi? çatlatma iğnesi veriyor mu?

dur dur ..şimdi kimi erken yumurtlar o yüzden erken çıkabilir..bir de erken gebelik testi var ondan kullanmıstır ama en iyisi adetin geçmesini beklemektir..hatta adet geçse bile o testte hemen çıkmayabilir..hormon denen sey kişiden kişiye değişir venuscummsengözlerimebaksanab

leyla nabber kıss?
doktora mı gittin..geçmişe bakamadım ben

bugün doktordaydım çılgınım...yumoşlar iyi durumdaymış...büyümüşler yani...maşallah..doktor iğne verdi çatlatma iğnesiymiş...diğer ilaçlarımıda tekrarladı...inşallah bu ay bişeyler olur...tek bir sorun var kafamda...bana dediki bu akşam çalışma yapın yarın iğneni yaptır tek doz zaten.ertesi akşam yani 2 gün arayla çalışma yapın dedi ama bugün eşim çalışıyor nöbetçi yani..mecbur çalışma yarın akşam olcak..iğneyi dolaba koydum..bir gün beklerse bişey olurmu ki acaba çılgın ya endişe ediyorum...bilginiz varsa cevaplarsanız sevinirim..bilmiyorumkismile

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…