30'lu Yaşlarda Olup Gebe Kalamayanlar

neyse kızlar ben çıkıyorum, görümcemin sancısı gelmiş hastaneye gitmişler, doğuracak birazdan heralde gidip bakayım..zemuszemus. Onu da benim dr.a götürmüştüm zamanında olmuyor diye, oldu da doğuruyor da hayırlısıyla, inşallah hepimiz göreceğiz o günleri...:ecrin_bebek:

merhaba
arkadaşlar muhabbetlerinize bayılıyorum biliyorsunuz fakat biraz sakin gördüm burayı
ağır topların bazıları yok sanırım :)
çılgın var.
tentation arada girmiş
aylin ve geshenk yok
zerdal da yok
ramazan, tatil, iş faktörü sanırım
dualarınıza bende katılmak isterim aslında
çok sık giremedim ancak bundan sonra daha çok olmak istiyorum aranızda.
sürekli okuyorum sizleri geceleri de.
ben varken pek kimseler olmuyor.
gece muhabbetleriniz güzeldi sizin :)))

dualarım seninle canım inşallah olumlu sonuçlanacak.neden bir tane konuldu genelde iki konurdu merak ettim.arada geliyorum okuyorum canım

elifecim selam,
ben tüp davalarına düzenli giremedim, geshenkim ramazan dolayısıyla yogun, aylin tatilde, tento da bu ara yogundu:) ama gel toplaşırız gene..
ahsencim yeni kanun çıktı ya..35 yaş altına tek embriyo konuluyorr..

slm çılgın o iyi his bendede var canım allahım
hakkımızda hayırlısını versin canım
özlem aşılaman hayırlı olsun
ahsen nasılsın kuşum
zerdal nerelerde geshenkte yok
aylin uğramaz oldu zaten tenta nasılsın
kendinize iyi bakın canlarım öpüldünüz kocaman

loveli sen nasılsın kuşum geçmişi hiç okuyamaz oldum bi cee diyip çıkıcam kızlar
ok kendinize iyi bakınnn

özlem
sende aşılama yaptırmışsın
sonucu ne zaman belli olcak acaba?
sanada hayırlı olsun
çifte müjde olabilirmi haftaya ?

iyiyim zeytinciğim, biraz halsizlik oluyor üzerimde, kan sonuçlarımdan troit ve şeker normal çıktı. hemogram yani kansızlık yetişmedi, birazdan çıkabilirim. o sonucuda öğreneyim. insanın bütün vücüdu hormanları değişiyor.

Bismillahirrahmanirrahim.
1.cüz.....nese
2.cüz.....geshenk
3.cüz.....kuze
4.cüz.....zerdal
5.cüz.....nese
6.cüz....çılgın (istediğin zaman okursun canım) kadir gecesine kadar tamamlayacağız)
7.cüz....tentoş
8.cüz....kardelen
9.cüz....kardelen
10.cüz....Zerdal (Bi arkadaşa verdim.
11.cüz....leyla
12.cüz....geshenk (yazdım canım)
13.cüz....nese
Okuyanlar, biraz daha okumamız lazım.
kızlar cüz okuyanlar ve okumak isteyenler, yeni cüz verebiliriz. bana bildirin.

hoşgeldin canım, biraz işlerim yoğun, az giriyorum. buradaki arkadaşlılar iyidir. zaten okmuşsun sanırım. senide arkdaşlar bağrına basar.

hamiş arkdaşlara soruyorum, hamile bi arkdaşımın şekeri fazla çıkmış, üzülüyor biraz, kötü bişey mi, tekrar tahlil yapcaklarmış, yine aynı seviyede çıkarda insülüne başlayacakmış. 5 aylık hamile kendisi.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…