30'lu Yaşlarda Olup Gebe Kalamayanlar

Senin adamın genlerinde var kesin anlaşıldı.Seksi çamaşırları eşinmi sana alıyor?Benimkini öldürsen gidip almaz,hatta yanında banada aldırmaz dışarda falan bekler geneldekaydirigubbakcemile3.

:roflol::roflol::roflol: Vallahi çok güldüm yaaa, Allah da seni güldürsün... Ben bütün erkekler benimki gibi sanıyorum demek değilmiş, o zaman yapacak bişey yok, görev icabı yapıcaksın...Hoş bizimki istekli de ne oldu, hiççççççç. Herşeyin hayırlısı canım, hergün yaparsın tutmaz, bir gün yaparsın tutar belli mi oluropuyorumnanaktan

Senin adamın genlerinde var kesin anlaşıldı.Seksi çamaşırları eşinmi sana alıyor?Benimkini öldürsen gidip almaz,hatta yanında banada aldırmaz dışarda falan bekler geneldekaydirigubbakcemile3.

Evet canım alıyor ve akşama bunu giy diyorkaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3 Leyla doğru söyledi +18 oldu topik, konuyu değiştirsek mi ne???

napem gülüm yaa esprisiz hayat da çekilmezz, ama tento ve aylin beni katlarlar, çekmeceye koyarlar bu konuda ..canlarım benim..hep böyle olsunlar zatenn

iyiyim zerdoşum..
cuma mı gidiyorsun doktora? ne mi diyecek.. çok obur bir annesin seeeeeeeeeeeeeen diyecek sempatiksalakcinni tombul bir bebeğin olacaaaaak diyecek sırnaşık şey bu gidişle sizi orta sehpa olarak kullanabilirler evde diyeceeeeekkk :roflol:

geshenkiimm gelmişş..
geshenkim benim 3. gün embriyosu ya. işte 14 ü tamamlayıp bir sonraki gün bakıcaz sanırım

hoşgörmüşem ay balam opuyorumnanaktan hımm embiriyo erken olunca test günü geç hımmmm anlamışam :1rolleyes: amma velakin sabredememişem merak etmişem.. heyecan edirem

iyiiii senden nabeeeerrr şakkıdı bilg. arıza yaptı daha doğrusu sistemden kaynaklı onarıldı şimcik emme sizle çene yarışı yapamadım sempatiksalakcinni kusur kaldım ona yanıyorum delikafadulden

yeni cüze cesaret edmiorum. ya biteremesem.. malum ev durumları var ya
okurken ne geldi aklıma.. nbu topk olmasa benim bi cüz okuycamm yoktu. hayırlara veslie olüür burası :) mübarek topik..

sanada goccaman bir eferin :hooray: maşallah.. siz bu hızla hatim edersiniz artık kaydirigubbakcemile3

ooooooooooooooooo kimler gelmiiişşş çıstak çıstak :sm_cool: HOŞGELDİİİİNİZ EFEM :dance: a.s. nasıl geçti tatil?? küçük gazozcu imalatı için çalışmalar yapılmıştır umarım sırnaşık şey opuyorumnanaktan sefalar getirdin aylinim... umarım seni daha sık görürüz buralarda kaydirigubbakcemile2

:kedi: :kedi: :kedi: :kedi: :kedi: ay çok utandım.sustum tamam ben daha da bişey demiyorum.
oy oy tatlı özlemim benim...naniknanik valla beni çok güldürdünüz heee..:roflol: :roflol:

Evet canım alıyor ve akşama bunu giy diyorkaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3 Leyla doğru söyledi +18 oldu topik, konuyu değiştirsek mi ne???
sırnaşık şey sırnaşık şey sırnaşık şey
napem gülüm yaa esprisiz hayat da çekilmezz, ama tento ve aylin beni katlarlar, çekmeceye koyarlar bu konuda ..canlarım benim..hep böyle olsunlar zatenn

kendini azımsama...sende fena değilsin esprik konusunda şeker...çılgın inşallah senin çekirdek tutunmuştur..branşlarımız farklı olsada ikimizde mühendisiz inşalla bu ay bende hamile olurum..ikimiz bu sene tombiş tombiş gezeriz heee..valla içimden öyle geçti be çılgınım...Rabbim nasip etsin cümlemize inşallah...:dance: :dance: :dance: :dance: :dance:

sezosuummmm benim egen geliyor yaa napıcan gazozu:)) benim çekirdek de büyüse benimle gözüm gazoz mazoz görmeyebilir yani:)) yansın kocalar..
hayır hani bebek yapmak için gazoz içmek lazım, o aşama bile yasak bana yaa.. o açıdan.
geshenkk valla olumluysa sonuc çabuk gelsin perşembeee..:)
leylamm valla şöyle hep berabar kalıversek ne güsel olurr

Ay inşallah canım ya, ben de istiyorummmmmmmmm :))

Kızlar ben de çıkayaım ari, herkes bişeylere dalmış heralde... Belki birkaç gün giremem ben, çünkü interneti ödemedim kesilebilir mafoldumben Bu ay yine iğne ve doktor parası vermekten züğürt olduk ya, bari bir işe yarasa...

Merhaba arkadaşlar ben aranıza yeni katıldım :) hepiniz okadar içten ve samimi yazmışsınız ki, öylesine okurken bende yazmak istedim. 8 Yıldır evliyim iki defa aşılama yaptık ama hala bebiş yok. Artık Tüp bebek düşünüyoruz işin kötü tarafı da sebebi bilinemeyen infertilite böyle olması çok moralimi bozuyor Tüp bebek yapıncada olmamasından çok korkuyorum Umarım güzel Allahım hepimize sağlıklı, Hayırlı bebişler verir

Nereye kayboldunuz kızlar ya, sesiniz kesildi mafoldumben
canım iş biraz yoğunlaştıda ondan fazla bakamadım foruma...idare et şeker...zemuszemus
inşallah çılgınım ya...hayırlısı gülüm...:CüvCüv:

aynen doktor ve ilaç parasına çıkışılmıyor valla...bebiş gelsinde önemli değil...hepsini unutur gideriz be kadercim...:lepi::dance: :dance: :dance:

Aramıza hoşgeldin canım, ben de yeni sayılırım burda ama bağımlılık yapıyor kızlaropuyorumnanaktan Herşeyin hayırlısı canım, olumsuz düşünme, niye olmasın, olacak elbette..Allah hepimize nasip edecek yakın zamanda

İnşallah canım, aslında bu ilaçlar her ay daha çok artırıyormuş şansımızı demişti benim doktor, boşa gitmez inş. bu kadar çabamız... Neyse canım ben çıkıyorum kendine iyi ba öpüyorummopuyorumnanaktanopuyorumnanaktan

Özelmi alıyosun canım igneleri?Benimkileri ssk karşıladıgı halde 440 tl ödedim ilaçlara.Allah yardımcımız olsun iki yakamız bi araya gelmiyo ilaçdı doktordu derken.

hay Allah ya :)) kesiyorlarmı hemen hiç bilmiyorum kıbrıs ta mı öyle?? kızlar bizde de öylemi ??

hoşgeldin canım..
8 yıl demek .. en uzun süre senin gibi.. yaş kaçtı?? çıtırmısın sende bizim gibi :) moralini hiç bozma aynı aşamalardan hemen hemen geçtik çoğumuz... senin belli bir sebebi varmı ne diyor doktorlar?? ben ve bir kaç arkadaş daha sebepsiz infertiliteyiz.. herkesin var aslında bir nedeni... en büyük neden de Allahın belirlediği zamanın gelmemiş olması... :)) sabır, buradaki paylaşımlarımız ve hamile kalan arkadaşlarımızdan aldığımız moralle zaman daha güzel geçmekte... seni de aramızda görmekten memnun oluruz.. içinden geldiği gibi istediğini paylaşabilirsin sende..

meraba canım..hoşgeldin sefalar getirdin topicimize...moralini bozma canım..Allah büyüktür..hiç ummadığı anda insana kapılar açar...inşallah bizim içinde açacak..güzel düşünelim herşey güzel olsun...biliyorsunki bu dünya bir imtihan dünyası...bizlerde Rabbimin sınava çektiği aciz kullarıyız..Rabbim bizi imtihan ediyor...öyle düşün..ölümden başka herşeye çare var şu yalan dünyada...yeterki sağlığımız ve huzurumuz bozulmasın canım...opuyorumnanaktan

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…