Yok yaa kitap yazacak kadar değil ama İster istemez öğreniyosun canım, tabii daha önce de söyledim benimkinin genlerinde var heralde, bişey yapmasam da oluyor laelaelaelaelae Benim seksi çamaşırları eşim alıyor bana geneldealkisalkisalkisilk başlarda çok zor geliyordu bana bu işler ama kocaya uyum sağlamak adına alıştım artıkŞeniz
Canım benimkinin karşısına çıplakta çıksan nafile.Seksi şeyleri denedim biliyorum sonuç aynı.kaydirigubbakcemile3 kaydirigubbakcemile3.Enerji veren şeyleri(Çam fıstıgı çok sever eşim 1 hafta olmadı daha 3 kilo almıştım hepsi bitti.Balı falan ben kızıyorum yemiyosun diye ısrar ediyorum diye yiyo.Ama sonuç aynı.Görev icabı hissini vermiycemde nasıl vermiycem?Dün çalıştık biz bugün ne yapsam ben onu istekli hale getiremem yani görev demesem yatar bizim çalışma,görev oldugu halde bile yatıyo ya .:kedi:
:kedi: :kedi: :kedi: :kedi: :kedi: +18 döndü topic kızlar amaninnnn...ramazan günü etmeyin eylemeyin....heheheheheeheh:roflol: :roflol: :roflol: :roflol: :roflol:
Senin adamın genlerinde var kesin anlaşıldı.Seksi çamaşırları eşinmi sana alıyor?Benimkini öldürsen gidip almaz,hatta yanında banada aldırmaz dışarda falan bekler geneldekaydirigubbakcemile3.
çılgınım ya senin şu esprik dolu konuşmalarına bayılıyorum canım arkadaşım benim...:roflol: :roflol: :roflol: :roflol: :roflol: :roflol:
kaderin uzmanlık alanı...ehehehehehhsırnaşık şey sırnaşık şey sırnaşık şey
Geçtiğimiz ay, yumurtlama olayından sonra sol kassığımda batma sürekli oldu, hatta karnım şişkindi. kalkıp oturdukça o batmaları hissediyordum.
Yok canım ya, bu kadar duş yapma, hem sıcak suyunda zararı var. ilişkiden sonra yap tamam, öncesiydi sonrasıydı, işten gelmesiydi. hasta olursun o kadar ıslatma kendini. Ben ilişkiden sonrası bile geriyor. kız hemde ıslak ıslak mı giryonuz napıyonuz. ilişkiden sonra şöyle 1 saat uzan yat, biraz kendini sıcak tut. karnını falan. onunda faydası var.
Geshenkim gelmiş, hoşgelmiş nasılsın canım. bende cuma günü gidecem doktora, bakalım ne diyecek.
geshenkiimm gelmişş..
geshenkim benim 3. gün embriyosu ya. işte 14 ü tamamlayıp bir sonraki gün bakıcaz sanırım
inşhh inşhh
günaydınnn
hadi bu ay çalışanımız iğne yiyenimiz çok. allah yüzünüz güldürsün :)
hoşgeldin seze. tatlı su baluguu
günaydın özlem sen nasılsınç ne zamandı senin tets tarihin??
beni de rüyasında görsün. selam eyle ona kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3
ay o ne yaa.. evveli ahiri :)) sonraında duş almayaa üşeniom ben. hatta bu yüzden yapmadıım bile olmştur. oje öıkatcan daaa saç kurutçandaaa... ohhooo:roflol:
di mi di mi
hoşgeldinn aylinn tatlıkuşş. döndün mü biz ezik tatilyapamangillerin arasına. gel sen hele yamacıma geelll...aklinialirimsmileaklinialirimsmile
yok gıı donları çekmedi :))))
salon malon işte
zerdal. ben de cüzümü okudum bitirdim :) hani bana eferim :kaydirigubbakcemile3 bi tane de yasin ekler misin..
kızlar birazdan gene düşçez yollara ev aramaa
gesehnk naber hatun kişiiii..laelaelaelaelae
yeni cüze cesaret edmiorum. ya biteremesem.. malum ev durumları var ya
okurken ne geldi aklıma.. nbu topk olmasa benim bi cüz okuycamm yoktu. hayırlara veslie olüür burası :) mübarek topik..
geldim yavrımmm, ne vercen?? :jeyyar: kıs sen de mis gibi karadeniz tatili yaptınya kıymet bilmez yaratık, ben de istiyom hep karadeniz...
ne donu gııııı, gazoz içen miaklinialirimsmile
anamm yerim seni,unutur muyum hiç sizi olumunekankayizsmile
olumunekankayizsmile inşallah leyloş
aylinnn ben gazozz da içemiyomm yaaa..zavallıyım di miii??
oy oy tatlı özlemim benim...naniknanik valla beni çok güldürdünüz heee..:roflol: :roflol::kedi: :kedi: :kedi: :kedi: :kedi: ay çok utandım.sustum tamam ben daha da bişey demiyorum.
sırnaşık şey sırnaşık şey sırnaşık şeyEvet canım alıyor ve akşama bunu giy diyorkaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3 Leyla doğru söyledi +18 oldu topik, konuyu değiştirsek mi ne???
napem gülüm yaa esprisiz hayat da çekilmezz, ama tento ve aylin beni katlarlar, çekmeceye koyarlar bu konuda ..canlarım benim..hep böyle olsunlar zatenn
sezosuummmm benim egen geliyor yaa napıcan gazozu:)) benim çekirdek de büyüse benimle gözüm gazoz mazoz görmeyebilir yani:)) yansın kocalar..
hayır hani bebek yapmak için gazoz içmek lazım, o aşama bile yasak bana yaa.. o açıdan.
geshenkk valla olumluysa sonuc çabuk gelsin perşembeee..:)
leylamm valla şöyle hep berabar kalıversek ne güsel olurr
canım iş biraz yoğunlaştıda ondan fazla bakamadım foruma...idare et şeker...zemuszemusNereye kayboldunuz kızlar ya, sesiniz kesildi mafoldumben
inşallah çılgınım ya...hayırlısı gülüm...:CüvCüv:sezosuummmm benim egen geliyor yaa napıcan gazozu:)) benim çekirdek de büyüse benimle gözüm gazoz mazoz görmeyebilir yani:)) yansın kocalar..
hayır hani bebek yapmak için gazoz içmek lazım, o aşama bile yasak bana yaa.. o açıdan.
geshenkk valla olumluysa sonuc çabuk gelsin perşembeee..:)
leylamm valla şöyle hep berabar kalıversek ne güsel olurr
Kızlar ben de çıkayaım ari, herkes bişeylere dalmış heralde... Belki birkaç gün giremem ben, çünkü interneti ödemedim kesilebilir mafoldumben Bu ay yine iğne ve doktor parası vermekten züğürt olduk ya, bari bir işe yarasa...
Merhaba arkadaşlar ben aranıza yeni katıldım :) hepiniz okadar içten ve samimi yazmışsınız ki, öylesine okurken bende yazmak istedim. 8 Yıldır evliyim iki defa aşılama yaptık ama hala bebiş yok. Artık Tüp bebek düşünüyoruz işin kötü tarafı da sebebi bilinemeyen infertilite böyle olması çok moralimi bozuyor Tüp bebek yapıncada olmamasından çok korkuyorum Umarım güzel Allahım hepimize sağlıklı, Hayırlı bebişler verir
canım iş biraz yoğunlaştıda ondan fazla bakamadım foruma...idare et şeker...zemuszemus
inşallah çılgınım ya...hayırlısı gülüm...:CüvCüv:
aynen doktor ve ilaç parasına çıkışılmıyor valla...bebiş gelsinde önemli değil...hepsini unutur gideriz be kadercim...:lepi::dance: :dance: :dance:
Kızlar ben de çıkayaım ari, herkes bişeylere dalmış heralde... Belki birkaç gün giremem ben, çünkü interneti ödemedim kesilebilir mafoldumben Bu ay yine iğne ve doktor parası vermekten züğürt olduk ya, bari bir işe yarasa...
Merhaba arkadaşlar ben aranıza yeni katıldım :) hepiniz okadar içten ve samimi yazmışsınız ki, öylesine okurken bende yazmak istedim. 8 Yıldır evliyim iki defa aşılama yaptık ama hala bebiş yok. Artık Tüp bebek düşünüyoruz işin kötü tarafı da sebebi bilinemeyen infertilite böyle olması çok moralimi bozuyor Tüp bebek yapıncada olmamasından çok korkuyorum Umarım güzel Allahım hepimize sağlıklı, Hayırlı bebişler verir
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?