evet özlemcim bir burnunu sürt sen onun kaydirigubbakcemile3
kaderiyaa noldu senin yumoslar..16-18 diyordun:)
Özlem sen nasılsın canım? Taktik vereceğim sana bir ara şu adamı nasıl istekli hale getirebilirsin diye, o seni sürükleyecekkaydirigubbakcemile:dance:
ya çatlamışlardır ya da çatlamak üzeredirler...hadi bak büyüdüler..
valla bilmiyorum, korkuyorum da test yapmaya..
özlemcim protokole göre değişiyor..benim 3. gün başlandı
İyiyim canım bende.Bugün versen şu taktigi 2 günlük bi çalışmamız kaldı bizim.Ondan sonra ben dükkanı kapatıyorum.Eşim taktik arasın ondan sonra dükkanı açmak için.kaydirigubbakcemile3 kaydirigubbakcemile3
Konuyu Toplam 6 Kullanıcı okuyor. (4 Kayıtlı kullanıcı ve 2 Misafir)
leylamecnun, cilginkiz+, kaderiya+, ozlem64+
merhabalar kızlar...oy oy kadercimde gelmiş...hgniz dostlar...bayanssulusmile
kaçıncı günün bugun özlemcim..
bence acele etme..olmazsa gidersin..tamam mı?
benim de gittiğim merkez ve doktor hakkında foruma kötü bir yazı yazmıs bayanın biri..ilk defa goruyorum genelde hep olumluydu..negatif olmus denemeleri..epey kötülemiş..moralim bozuldu
kaydirigubbakcemile3 1-Adam evegeldiğinde güler yüzle karşıla mutlaka veee üzerinde seksi bişeyler olsun....
2-Enerji veren şeyler yedir (bal, hurma, ceviz, fındık...gibi)
3-Görev icabı yapacaksınız hissini verme hiçbir zaman
Yani benimkine 1. şık yetiyor aslında ama....kaydirigubbakcemilekaydirigubbakcemile
Sen yine de diğerlerini de dene garanti olsun... :hulya::hulya::hulya:
Kız aylin gülmekten öldürdün beni heeee..verdiğin değerli bilgiler için tşk ederim canım..gazoz bu ay yasak heheheh kaydirigubbakcemile3:)))))) çatlak
kıs hem öyle olsa, niye telaş yapıyos ay yumurtladım yumurta kaçmasın deyu.. yımırta 12-24 saat yaşıyo, yumurtlar yumurtlamaz hemen ilişki olursa yımırta ölmeden yetişme şansları oluyo spermlerin.. yoksa niye yumurtlama öncesinden asker gönderiyoz, 36 saaat öncesinden, çünkü spermcikler yumurta gelmeden önce orda toplaşıp bekliyo olmalılarsempatiksalakcinni sıyırdım
kadercim inşallah herşey yolundadır.çatlamıştır yumoşların..bu ay bir mucizeden senden gelir inşallah...opuyorumnanaktanevet canım birisi 16, diğeri 18di c.tesi, dün de bir ağrı kasıklarımda anlatamam, önceki aylardan uzman oduk artık, çatlamışlar gibi geldi bana. Bugün ö.s gideceğim doktora, inşallah çatlamışlardır ya, çalışma da yaptık dün, :hulya:bir sürpriz olabilir belkim...:lepi:
Sen nasılsın canım? Beklemek zor di mi? Ama beklenen gün çabuk gelirmiş, az kaldı hadi inş.:CüvCüv:
emin ol hiç biri işe yaramıyor...bizzat denenmiştir..heehehhe..nikahı basınca heriflerin işi bitiyor...yasaklanan şey cazip geliyor erkeklere...ben bazen diyorum ya niye böyle isteksiz oluyorsun bazen diyorum..nasıl olsa sen benimsin elimin altındasın diyor ben çıldırıyorum...-tatlicadiarzu-kaydirigubbakcemile3 1-Adam evegeldiğinde güler yüzle karşıla mutlaka veee üzerinde seksi bişeyler olsun....
Yani benimkine 1. şık yetiyor aslında ama....kaydirigubbakcemilekaydirigubbakcemile
Nasılsın leylacım, ben geldim ama birazdan çıkacağım, markete gitmem lazım, alışveriş için, sonra da malum doktora gideceğim zemuszemus
kaderiya sen bir kitap filan yaz güzelim
seksi bişiler haa..:kedi: ne mesela..
tento donlarından göndersin mi???
kaydirigubbakcemile3 1-Adam evegeldiğinde güler yüzle karşıla mutlaka veee üzerinde seksi bişeyler olsun....
kaderiya sen bir kitap filan yaz güzelim
seksi bişiler haa..:kedi: ne mesela..
tento donlarından göndersin mi???
Çarşamba 12 ye çeyrek vardı aşılamanın yapıldıgında beşbuçuk gün oldu bugün.Tüp bebek için önceden yapılması gereken bi işlem falan varsa diye sorim dedim acele etme diyosan yok herhalde.Herkesin durumu aynı degilki canım hiç moralini bozma sen.İnsanız sonuçta işte sonuç kötü olunca hemen yapanları suçluyoruz.Halbuki onların elinde olmayan bişey yüzde yüz tutucak demiyolarki zaten.Onlar vesile oluyor herşey Allahın elinde.Sen bozma moralini herkes dua ediyo senin için mubarek günlere denk geldi bide bak inşallah Allah dualarımızı kabul edicek kavuşacaksın sen melegine.:Saruboceq: :Saruboceq:
Canım benimkinin karşısına çıplakta çıksan nafile.Seksi şeyleri denedim biliyorum sonuç aynı.kaydirigubbakcemile3 kaydirigubbakcemile3.Enerji veren şeyleri(Çam fıstıgı çok sever eşim 1 hafta olmadı daha 3 kilo almıştım hepsi bitti.Balı falan ben kızıyorum yemiyosun diye ısrar ediyorum diye yiyo.Ama sonuç aynı.Görev icabı hissini vermiycemde nasıl vermiycem?Dün çalıştık biz bugün ne yapsam ben onu istekli hale getiremem yani görev demesem yatar bizim çalışma,görev oldugu halde bile yatıyo ya .:kedi:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?