çalışma yapınca hemen o anda döllenme oluyormu kızlar ya...eğer olduysa ne kadar zamanda kendine gelir acaba...kaç gün geçmesi lazım acaba...bilgili arkadaşlar cevap plsss...opuyorumnanaktan
ak sakallı topik :)))
inşallah ben de nasiplenirim okuduklarınızdan
yüreğinize sağlık
tayinim çıktı aylinim. ev arıyoruz. bu evde de kracıydık, ev sahibine haber verdik çıkcaz beele beele oldu diye. adam hemen emlakçı gönderdi eve. 40 dk içinde :kaydirigubbakcemile3 emlakçı amcam geldi eve baktı foto çekti ama bu arada benim balkona astıgım don ve cütyenlerimle tanışma şerefine nail oldu. unutmuşum onları orda :roflol::roflol:kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3 onu deyü çılgın
evin fotolarını da ertesi gün emlak sitesine koymuş zaar..
deniz olmayan tatile tatil demem benkötükedihüso
:)))))) kıs alemsin..
ne kadar zamanda kendine gelir hee, kolonya koklatsak gelir mi kendine acep :))
spermler sanırım yaklaşık 10 saatte hedefe varıyodu, sonra döllenme de bikaç saat mi sürüyodu ne, sonra da 5-6 gün sanra yerleşme oluyodu, yani tahminen çalışmadan bi hafta sona falan kendine geliyo :)))
amin zerdalım amin...:Saruboceq:Bende bazen böyle düşünüyorum, şu topiğe giriyorsak sevapta işliyoz, eskidende dualrı okurdumda bu kadar üstüne düşmezdim, hani burda görev gibi sürekli okuyorum, allah hepimizinkini kabul etsin.
:)))))) kıs alemsin..
ne kadar zamanda kendine gelir hee, kolonya koklatsak gelir mi kendine acep :))
spermler sanırım yaklaşık 10 saatte hedefe varıyodu, sonra döllenme de bikaç saat mi sürüyodu ne, sonra da 5-6 gün sanra yerleşme oluyodu, yani tahminen çalışmadan bi hafta sona falan kendine geliyo :)))
nere gidiyonus tentoş, hayırlı uğurlu olsun bebeniz gelsin yeni evinize inşallah :)tayinim çıktı aylinim. ev arıyoruz. bu evde de kracıydık, ev sahibine haber verdik çıkcaz beele beele oldu diye. adam hemen emlakçı gönderdi eve. 40 dk içinde :kaydirigubbakcemile3 emlakçı amcam geldi eve baktı foto çekti ama bu arada benim balkona astıgım don ve cütyenlerimle tanışma şerefine nail oldu. unutmuşum onları orda :roflol::roflol:kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3 onu deyü çılgın
evin fotolarını da ertesi gün emlak sitesine koymuş zaar..
deniz olmayan tatile tatil demem benkötükedihüso
eyvallah leyloşummdualar hepimiz için..ayrım yok aylinim...seninde yüreğine sağlık arkadaşım...opuyorumnanaktan
aminBende bazen böyle düşünüyorum, şu topiğe giriyorsak sevapta işliyoz, eskidende dualrı okurdumda bu kadar üstüne düşmezdim, hani burda görev gibi sürekli okuyorum, allah hepimizinkini kabul etsin.
zerdalım dedimya bekliyom adeti, geldim gelecem diyo ara ara..:roflol::roflol::roflol: bende don hikayesi nerden geliyor diyorum. vay be.
aylin nasılsın canım. günün gelmiş hayırlara vesile ola.
kızlar ben toparlanıp çıkayım.
:roflol::roflol::roflol: bende don hikayesi nerden geliyor diyorum. vay be.
aylin nasılsın canım. günün gelmiş hayırlara vesile ola.
kızlar ben toparlanıp çıkayım.
10 saat mi?? emin miin. o kadar ömürleri yok gııı o hayvancıkların :) 2-3 güne yaşaıomuş dienler şehir efsanesi :)
10 dk dır beidigim ama yarım saat veriorum ben enn fazla..:roflol:
:)))))) çatlakobur zerdal.. sen de burdaydı ya anlattığımda bunu :))
hdi afiyet ola size..
biz de çıkmak üzreyiz. dua edin bize.. ev bulah
aylinn ankara geçtiği için sana itaf ediimm
yekta kopan tivitlemiş
"Ankara'da bir parkta, kitap okuyor olsam ve sen sessizce yanaşıp "Yine deniz kokusu getirdim sana," desen. Ben denizi sadece öyle sevsem"
:):1hug:
kıs hem öyle olsa, niye telaş yapıyos ay yumurtladım yumurta kaçmasın deyu.. yımırta 12-24 saat yaşıyo, yumurtlar yumurtlamaz hemen ilişki olursa yımırta ölmeden yetişme şansları oluyo spermlerin.. yoksa niye yumurtlama öncesinden asker gönderiyoz, 36 saaat öncesinden, çünkü spermcikler yumurta gelmeden önce orda toplaşıp bekliyo olmalılarsempatiksalakcinni sıyırdım10 saat mi?? emin miin. o kadar ömürleri yok gııı o hayvancıkların :) 2-3 güne yaşaıomuş dienler şehir efsanesi :)
10 dk dır beidigim ama yarım saat veriorum ben enn fazla..:roflol:
canım ya okumamışım. hayırlı olsun.zerdalım dedimya bekliyom adeti, geldim gelecem diyo ara ara..
obur zerdal.. sen de burdaydı ya anlattığımda bunu :))
hdi afiyet ola size..
biz de çıkmak üzreyiz. dua edin bize.. ev bulah
aylinn ankara geçtiği için sana itaf ediimm
yekta kopan tivitlemiş
"Ankara'da bir parkta, kitap okuyor olsam ve sen sessizce yanaşıp "Yine deniz kokusu getirdim sana," desen. Ben denizi sadece öyle sevsem"
:):1hug:
ah özlemciğim zor olur böyle, peki eşinde alıyormu duş, yani ikinizde tuzlu olduktan sonra sorun yok. Kız özlem aklıma bişey geldi, birbirinizi çok istediniz, hadi yapalım dediniz. napıyonuz dur önce bi duş mu alalım diyonuz. :roflol::roflol: Kız adam yanına sokulsa o iş olup bitmeli, bizde bazen öyle olur ne ara olur, ne ara biter anlamam. Bu kadar kasmayın ya, siz evlisiniz karı koca, tuzluda olursunuz, şekerlide. olumunekankayizsmile
sezosum nasılsın..
cok korkuyorum, kendim hakim olmam lazım
oburumm görüşürüz :))canım ya okumamışım. hayırlı olsun.
vallahi oburum, herkes hamilelikte iştahı kesilir, benimkide açılır. gerçi böyle diyince iştahım kapanıyor. ben bişey demedim canım sizde duymadınız. allahtan nisan annelerinde de bi tane acıkan buldum. yalnız değilim.:roflol::roflol:
hadi kızlar ben kaçtım. arkdaş uşağına bakmaya eve gidiyor, aynı yerde oturduğumuz için bende gidiyom onla.
sezoşumm naber?canım herşey çok güzel olacak az kaldı accık sabır
öslemm nassınCanım eşim alır zaten önce duşu.Kendi istegimizle beraber olmaylı o kadar uzun zaman olduki inan hatırlamıyorum şuanda öle aniden gelişen bi ilişki en son ne zaman olmuştuCADIARZU.Genelde bizim ilişkiler planlı oldugu için yani yumurtalar takip edildigi için böle oluyo.Eşim tuzu sevmiyo artık,İlk evlendigimizden bir yıla kadar tuz falan problem degildikaydirigubbakcemile3 Tabi ozaman adamı daha canından bezdirmemiştim çocuk çocuk diye.İki gün daha var ilişki günümüz ondan sonra serbest bırakıcam eşimi o nezaman isterse artık(uzun bi süre istiycegini sanmıyorum ama neyse).
oburumm görüşürüz :))
sezoşumm naber?
öslemm nassın
aa aylin gelmiş hoş gelmiş.Bizim içinde yüzdümü?İyiyim canım ben.Senin gazozlar olmayınca çalışmalar aksıyo biraz.Gazoz takviyesi yap hemen topige.zemuszemus zemuszemus
özlem kıs senin adam pek bir nazlı olmuş, o nazının gazını almak lazım..tuzlu tuzluymuss..peh..
bırak kıss..aşılama var işte..hiç elleme bakalım napıcak
yoo daha fazla olanlar var. 4000-5000 lerde sayfalar var.. ondan değildir. sanmam
neden danışmanı işaretledin ? :)
canım yaa senin test günün neden perşembe?? bugün değilmi normalde.. 12 gün sonra kanda bakılıyor oysa.. ee bugün senin 13. günün..bilmiyorumkismile
öyle olacak zaten kaydirigubbakcemile2 a.s
:hooray: maşallahafferin kız sana.. ağzına sağlık hihoyyyt Şeniz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?