30'lu Yaşlarda Olup Gebe Kalamayanlar

çalışma yapınca hemen o anda döllenme oluyormu kızlar ya...eğer olduysa ne kadar zamanda kendine gelir acaba...kaç gün geçmesi lazım acaba...bilgili arkadaşlar cevap plsss...opuyorumnanaktan

:)))))) kıs alemsin..
ne kadar zamanda kendine gelir hee, kolonya koklatsak gelir mi kendine acep :))
spermler sanırım yaklaşık 10 saatte hedefe varıyodu, sonra döllenme de bikaç saat mi sürüyodu ne, sonra da 5-6 gün sanra yerleşme oluyodu, yani tahminen çalışmadan bi hafta sona falan kendine geliyo :)))

:roflol::roflol::roflol: bende don hikayesi nerden geliyor diyorum. vay be.

aylin nasılsın canım. günün gelmiş hayırlara vesile ola.

kızlar ben toparlanıp çıkayım.

10 saat mi?? emin miin. o kadar ömürleri yok gııı o hayvancıkların :) 2-3 güne yaşaıomuş dienler şehir efsanesi :)

10 dk dır beidigim ama yarım saat veriorum ben enn fazla..:roflol:

Bende bazen böyle düşünüyorum, şu topiğe giriyorsak sevapta işliyoz, eskidende dualrı okurdumda bu kadar üstüne düşmezdim, hani burda görev gibi sürekli okuyorum, allah hepimizinkini kabul etsin.
amin zerdalım amin...:Saruboceq:

kaydirigubbakcemile3 kaydirigubbakcemile3 valla bende yazdığıma şimdi güldüm he aylinim...ya bugün yumurtalıkmı kasıkmı hafif hafif ağrı gibi beni yokluyor..kendimi mi dinliyorum diyorum ama öyle bişeyde yok...acaba yerleşiyormu tutunduda aylinim ya...hayal mi görüyorum acaba...bilmiyorumkismile

nere gidiyonus tentoş, hayırlı uğurlu olsun bebeniz gelsin yeni evinize inşallah :)
kıs donlarını da çekeydi evi kolay kiralarlardı, bu ev kısmetli heral, donsuz geceler çok heralde diyee sempatiksalakcinni
kıs niye tatil olmasın, ben çok istiyom karadeniz yaylalarına gitmeyi..
dualar hepimiz için..ayrım yok aylinim...seninde yüreğine sağlık arkadaşım...opuyorumnanaktan
eyvallah leyloşumm
Bende bazen böyle düşünüyorum, şu topiğe giriyorsak sevapta işliyoz, eskidende dualrı okurdumda bu kadar üstüne düşmezdim, hani burda görev gibi sürekli okuyorum, allah hepimizinkini kabul etsin.
amin

zerdalım dedimya bekliyom adeti, geldim gelecem diyo ara ara..

obur zerdal.. sen de burdaydı ya anlattığımda bunu :))

hdi afiyet ola size..
biz de çıkmak üzreyiz. dua edin bize.. ev bulah

aylinn ankara geçtiği için sana itaf ediimm
yekta kopan tivitlemiş
"Ankara'da bir parkta, kitap okuyor olsam ve sen sessizce yanaşıp "Yine deniz kokusu getirdim sana," desen. Ben denizi sadece öyle sevsem"

:):1hug:

10 saat mi?? emin miin. o kadar ömürleri yok gııı o hayvancıkların :) 2-3 güne yaşaıomuş dienler şehir efsanesi :)

kıs ahan da alıntı yapayom:
"Sperm hücrelerinin vajinada başlayan yolculukları yaklaşık 10 saatte tamamlanır ve bu sürenin sonunda milyonlarca sperm hücresinden yalnızca çok az bir kısmı yumurta hücresini görme şansına erişir.
Yumurta hücresinin etrafında içeriye girmek için devam eden “savaş” yaklaşık 24 saat sürer ve bu süre sonunda yumurta hücresi “prensini” seçer ve onu içeri alır. Sperm hücresinin yumurta hücresinin içine girmesi yaklaşık 20 dakikalık bir çaba sonunda gerçekleşir. Diğer sperm hücrelerinin içeri girmesi artık söz konusu değildir. " gebelik.org

:)))))) çatlak

kıs hem öyle olsa, niye telaş yapıyos ay yumurtladım yumurta kaçmasın deyu.. yımırta 12-24 saat yaşıyo, yumurtlar yumurtlamaz hemen ilişki olursa yımırta ölmeden yetişme şansları oluyo spermlerin.. yoksa niye yumurtlama öncesinden asker gönderiyoz, 36 saaat öncesinden, çünkü spermcikler yumurta gelmeden önce orda toplaşıp bekliyo olmalılarsempatiksalakcinni sıyırdım

zerdalım dedimya bekliyom adeti, geldim gelecem diyo ara ara..
canım ya okumamışım. hayırlı olsun.

vallahi oburum, herkes hamilelikte iştahı kesilir, benimkide açılır. gerçi böyle diyince iştahım kapanıyor. ben bişey demedim canım sizde duymadınız. allahtan nisan annelerinde de bi tane acıkan buldum. yalnız değilim.:roflol::roflol:

hadi kızlar ben kaçtım. arkdaş uşağına bakmaya eve gidiyor, aynı yerde oturduğumuz için bende gidiyom onla.

Canım eşim alır zaten önce duşu.Kendi istegimizle beraber olmaylı o kadar uzun zaman olduki inan hatırlamıyorum şuanda öle aniden gelişen bi ilişki en son ne zaman olmuştuCADIARZU.Genelde bizim ilişkiler planlı oldugu için yani yumurtalar takip edildigi için böle oluyo.Eşim tuzu sevmiyo artık,İlk evlendigimizden bir yıla kadar tuz falan problem degildikaydirigubbakcemile3 Tabi ozaman adamı daha canından bezdirmemiştim çocuk çocuk diye.İki gün daha var ilişki günümüz ondan sonra serbest bırakıcam eşimi o nezaman isterse artık(uzun bi süre istiycegini sanmıyorum ama neyse).

oburumm görüşürüz :))
canım herşey çok güzel olacak az kaldı accık sabır
sezoşumm naber?
öslemm nassın

aa aylin gelmiş hoş gelmiş.Bizim içinde yüzdümü?İyiyim canım ben.Senin gazozlar olmayınca çalışmalar aksıyo biraz.Gazoz takviyesi yap hemen topige.zemuszemus zemuszemus

yok sade kendim için yüsdüm laelaelaelaelaekötükedihüso :))
gazoza boğcam sizi :jeyyar:aklinialirimsmile
kıslar ben kaçtım, işim var biras..
byee

özlem kıs senin adam pek bir nazlı olmuş, o nazının gazını almak lazım..tuzlu tuzluymuss..peh..
bırak kıss..aşılama var işte..hiç elleme bakalım napıcak

özlem kıs senin adam pek bir nazlı olmuş, o nazının gazını almak lazım..tuzlu tuzluymuss..peh..
bırak kıss..aşılama var işte..hiç elleme bakalım napıcak

Evet çılgınım ya çok nazlı oldu benim adam ben istedikçe o naz yapıyo ama az kaldı 2 gün daha çekerim ben onun nazını,ondan sonra naz nasıl yapılıyor sorucam ben ona.Dükkanı kapatıcam açmıycam bidahakaydirigubbakcemile3Geçen sefer tutmadıya aşılamada o yüzden ısrar ediyorum ilişkide.Gerçi tutacagı varsa bi seferdede tutarda umut işte.

Esas branşım psikolojik danışmanlık geshenk ama rehber öğretmen olarak çalışıyorum, o yüzden danşmanı işaretledim :)))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…