30'lu Yaşlarda Olup Gebe Kalamayanlar

gözün aydın canımmmmmmmmmm
kız seninki hemen tutunmuş diğerleri sonradan tutunmuşlar annelerine

canlar semi için 20 tene okudum allah kabul etsin eklermisiniz

arkadaşlar 20 tane okudum semi için ama eklemeyi unutmuşsunuz

günaydın kızlaaaaarr

dün gece netim olmadığı için kk ya giremedim.sabah uyanınca siteye bakayım dedim bide ne göreyim zelalcım hamileymiş.ama bensana hamilesin diyodum dimi zeloşum bak içime doğmuştu.inanki kendi kızkardeşim hamile kalmış kadar sevindim.gözün aydın olsun canım.Allah kucağına almayıda nasip etsin.Allah ana babalı büyütmeyi nasip etsin.canım arkadaşım benim.bugün bayram var topikte.akşama bunu kutlayalım kızlaaaaaarrr:118::118::118::118::118::118::118::118::118::118::118::118::118::118::118::118::118::118::118::118::118::118::118::109::109::109::109::109::109::109::109::109::109::119::119::119::119::119::119::119::119:

Canım nasıl sevindim bilemezsin..
Alıntı yaptın birinden onu kopyladın sandım en başta okurken biliyon mu..
öyle inandırmışın ki bizi doğal yoldan olmaza.. 2 tüp denemen olunca bide,tüpler tıkalı,tiroid,kist...vs diyince ben iycene ısrar etcektim sana Ege TIP.ta denemen için ...
Ama baktım sen hanmilesin.. boğazıma bişey takılıverdi...
MaşALLAH yaaa.... binlerce kez maşALLAH... sürekli felak-nas oku kendine tamam mı..
hamileleiğini kime söylersen ayetel kürsi-felak-nas-fatiha-ihlas oku karnına koy elini ALLAH ım sne bebeğimi koıru,nazardan sakla bizi diye... unutma nazar kötü kalpli insanlardan gelmez.. benim bile nazarım degiyor. gözüümün önünde cereyan eden olaylardan biliyorum ki asla kötü düşünmem düşmanıma bile...
Cok korkuyourm nazar değecek size diye..12 yıl dile kolay... ALLAH ım yarıdmcınız olsun..
ALLAH ın hikmeti-dualarla geldi bebegin... bende senin gibi demişitm kan degerimi duyunca eşime,dualarla oldu başka bi açıklaması yok demiştim...
Ayyhh cok yazdım... ama cok mutlu oldum Zelalcim..
RABBİM sonuna kadar sorunsuz bi hamilelik nasip etsin inş.

Karar verdim ben de bu ay ateş ölçeceğim Ama benim kocaya nazar değdi ya, hiç çalışma falan yapamıyoruz önemli günlerde
adamı kaanepede yalnızlığ aterk etme.. en azından yumurtlama günlerinde 1 haftacık :))
uyutuyon adamı.. sonra adama nazar oldu diyon.. :))
bundan sonra snein möhim günlerinde akşamları senle muhabbet etmiycez.. dışlıycaz seni haberin olsun..

canım tek tüple hamiş kalanları hep duyuyodum benim asıl korkum guatrımdıcanım eşine takviye bi şeyler ver ateş ölçmeye başla Allah büyük inş. bi bakmışsın bebişin seninle
Zelaliimm.. sakın ihmal etme tirodi..
hemen git doktora.. ialçlarını ayarlasınlar...
bak bende de haşimato var.. hergün hapa başladım gecen hafta...
sakın ihmal etme bak.. pazartesi mutalkaa söyle doktoruna tirodi TSH,antikor,t3,t4 hepsine baksınlar

dimi dimiii..... ne cok sevindim bende sabah sabah yaa...
NAzarından korunsun RABBİM...
doğal yoldan hamile geleceğine inanıyordum bu aylarda ama sen.... süper oldu yaa...
herkese ne çok umut olacaksın bi bilsen Zelalll

Zelal hamilemisin ayyy çokkkkkk sevindim canım ya 12 sene sonra mucize gerçekten Allahım çok büyüksün.Tebrik ederim canım Allah sag salim kucagına almayı nasip etsin buna oynanır gerçekten.

maşallah zeloşuma maşallah bebişine ohhhhh yandan yandan tutmayın beni:92::92::92::92::92::92:

Özlem sen nasılsın...
Muhabbet edemiyoruz bayağıdır... çalışıyorusn heralde şu an..
Kİlo vermeye mi çalışıyorusn sen? kilolumuydun ki sne. ben hiç öyle hatırlamıyorum snei?

Karar verdim ben de bu ay ateş ölçeceğim Ama benim kocaya nazar değdi ya, hiç çalışma falan yapamıyoruz önemli günlerde
sen değdirdin nazarı kocişine,haberin olsun.
İyi geceler canım.. Ben de mi çıksam acaba? Gaza geldim şimdi, 14. gündeyim, şansım var daha
eğer hala duruyosan,büyük hata yapmışın kadercim.

leyla belim ağrıyor belim ağrıyor fıtıkmı var diyordu fındık varmış
zelal günüm geçti
hep gecer kistim var yine diyordun bebiş varmış
ne güzel ya bende de bu ay kist var galiba

iyi yaptın ama,baktım altlarda hala ayaktaymışın kız
Zelal hamilemisin ayyy çokkkkkk sevindim canım ya 12 sene sonra mucize gerçekten Allahım çok büyüksün.Tebrik ederim canım Allah sag salim kucagına almayı nasip etsin buna oynanır gerçekten.

evet yaaa çok şikür zelalimiz hamiş,inşallah sorunsuz bir hamilelik geçirip kavuşur bebeğine.
kız zelal,yeni eltiden hızlı davrandın heeeee

çok sağol elfim bende topikte kim hamiş kalsa kendimi bebeğime bir adım daha yaklaşmış hissediyodum inş. bende 12 sene sonra diğer arkidişlere gerçekten bir umut olurum arkidişler durmak yok savaşa devam tüplerim tutmadığında bile yıkılmamaya çalıştım bunalım yapmadım hemen bi şeyler yapmaya çalıştım eşim artık tüp müp yok dedi elimden birşey gelmedi direk ateş yöntemine başladım elimden gelen buydu inş. Rabbim bütün hamişlerimizin içinde benimde bebişlerimizi sağ salamet kucağımıza almayı nasip etsin bütün bekleyen arkidişlerimin canlarımında ez kısa zamanda yüzlerini güldürsün müjdelerini almayı nasip etsin

biliyonmu kardelenim hep diyodum bunlar beni zaten sevmiyo istemiyo çocuğum olmuyo diye bide elti hamile kalınca hepten kötü olurum gözlerinde ama Rabbim çok büyük inş. sizlerinde hiç ummadığınız anda Rabbim ellerinizden tutar canım

özlemcim çok sağol tatlım inş. Rabbim bu mutluluğu sizlerede yaşatsın canım hatırlıyomusun sana pozitif ol savaşmaya devam et demiştim ne olur artık sende savaşına başla inş. hedefine ulaşmayı nasip etsin Rabbim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…