EVET CANIM ADET GUNUM GECTI 2 SUBAT TI ....IYIM BIRKAC GUN BELIM ARIYODU TAM GECTI DERKEN BUGUN YINE BASLADI....ISALLA OLUR CANIM YA ZATEN SENIN DEDIYIN GIBI GECMEK BILMIYOR GUNLER .........AMA HAYIRLISI .............
yani gecikmis günün ,,, insallah yegenimiz gelirdi hep beraber oynariz ,,, bende 2. baslamak istiyorum ,,,
3 aya baslicagim insallah ,,, anlamadigim sey neden ayni gün sonuclari almadinki keske sen arasaydin
ay ben senden daha sabirsizim vallah hihiihihi
inş. Sende canım
yani gecikmis günün ,,, insallah yegenimiz gelirdi hep beraber oynariz ,,, bende 2. baslamak istiyorum ,,,
3 aya baslicagim insallah ,,, anlamadigim sey neden ayni gün sonuclari almadinki keske sen arasaydin
ay ben senden daha sabirsizim vallah hihiihihi
BENIM HASTANEM UZAK OLDU ICIN ..BEN ANCA SAAT 10 KAVUSTUM ORAYA DOK. KADIN COK GULER YUZLU BIRI KONUSTUK BIRAZ SONRA, BEN GITIM KAN VERMEYA SIRA VARDI COK ,DAYANAMAMIS GELDI YANIMA BENDE ,TELEFON NUMARASI ISTEDIM HANGI NUMARAYI ARICAM DEDIM ,ODA BU MUJDELI HABERI BEN VERMEK ISTIYORUM DEYIP ,DOSYEDE SENIN VE ESININ NUMARALARI VAR DEDI BEN SIZI ARIYICAM BEKLEDIK AMA ARAMADI UNUTUMU YADA SONUCMU ONA ULASMADI ANLAMADIM ??????????/
iyide ultrasalde görulmuyormu hic olmazsa ona baksalardi,,,canim artik bende anne olmak istyiorumBENIM HASTANEM UZAK OLDU ICIN ..BEN ANCA SAAT 10 KAVUSTUM ORAYA DOK. KADIN COK GULER YUZLU BIRI KONUSTUK BIRAZ SONRA, BEN GITIM KAN VERMEYA SIRA VARDI COK ,DAYANAMAMIS GELDI YANIMA BENDE ,TELEFON NUMARASI ISTEDIM HANGI NUMARAYI ARICAM DEDIM ,ODA BU MUJDELI HABERI BEN VERMEK ISTIYORUM DEYIP ,DOSYEDE SENIN VE ESININ NUMARALARI VAR DEDI BEN SIZI ARIYICAM BEKLEDIK AMA ARAMADI UNUTUMU YADA SONUCMU ONA ULASMADI ANLAMADIM ??????????/
artik cocuklara özel bir ilgim olmaya basladi ,,, asiri sevmeye basladim ,,, artik cocugumuz olsun ne olur ,, vallah esimde bende dayanamyioruz artik ,,, cok sükür ne diyim beterin beteri var ,,,
bu hasret ölderecek beni
iyide ultrasalde görulmuyormu hic olmazsa ona baksalardi,,,canim artik bende anne olmak istyiorum
artik cocuklara özel bir ilgim olmaya basladi ,,, asiri sevmeye basladim ,,, artik cocugumuz olsun ne olur ,, vallah esimde bende dayanamyioruz artik ,,, cok sükür ne diyim beterin beteri var ,,,
bu hasret ölderecek beni
BENIM RANDEVUM YOKTU ONDAN ULTRAZONA BAKMADI AMA ORDADA BIRSEY GORMEK ICIN COK ERKEN..OLUR CANIM HIC BIR ZAMAN UMUDUNU KAYBETME BIR GUN MUTLAKA OLUR SEN DUA ET VE BEKLE CANIM ...........
canim insallah ,, canim ben cikiyorum gec oldu uyku geldi yarin yine grs kendine cok ama cok iyi bakBENIM RANDEVUM YOKTU ONDAN ULTRAZONA BAKMADI AMA ORDADA BIRSEY GORMEK ICIN COK ERKEN..OLUR CANIM HIC BIR ZAMAN UMUDUNU KAYBETME BIR GUN MUTLAKA OLUR SEN DUA ET VE BEKLE CANIM ...........
iyi geceler bebisle sana
canim insallah ,, canim ben cikiyorum gec oldu uyku geldi yarin yine grs kendine cok ama cok iyi bak
iyi geceler bebisle sana
SANADA IYI GECELER CANIM KENDINE IYI BAK BAYYYYYYYYYYYY:79::79::79::79::79::79::79::79::79:
selam kizlar araniza yeni katildim ,, benide kabul ederseniz tabi..
kiz aaa cok sasirdim ,, peki adet günün gectimi ,, kenidini nasil his ediyorsun ???
aa nasil aramazlar ya ,, zaten transfer sonrasi zaman gecmiyor ,,, birde üstüne bir hafta daha ,,
ama benim umudum var bu kez kesin oldu ,,, öyle his ediyorum canim hayirlisi insallah
hoş geldin aramıza
gözün aydın canımmmmmmmmmm
kız seninki hemen tutunmuş diğerleri sonradan tutunmuşlar annelerine
canlar semi için 20 tene okudum allah kabul etsin eklermisiniz
KIZLAR HEKESE MERABALARİNANILMAZ BİŞEY OLDU HİÇ UMMADIĞIM ANDA BEKLEMEDİĞİM ZAMANDA MUCİZEM GELDİ 12 SENEDİR HER KAN VERİŞTE HEMŞİRELERİN GÖZLERİNİN İÇİNE BAKTIM NE OLUR HAMİLESİN DİYİN DİYE HEP UMUDUM BOŞ ÇIKTI BU SEFERDE VERİRKEN AMAN BOŞU BOŞUNA VERİYOM DEYİP KENDİME ACIMIŞTIM AMA BU SEFER HAMİLESİN DEDİKLERİNDE İNANAMADIM ŞİMDİ TEK DİLEĞİM HERKESİN HEPİMİZİN ANNE OLMASI RABBİM HAMİŞLERİMİZİN SAĞ SALAMET KUCAKLARINA ALMAYI NASİP ETSİN EVLAT HASRETİYLE YANAN BUTÜN ARKİDİŞLERİMİZE HAYIRLI EVLATLAR NASİP ETSİN SİZLERİNDE HAMİŞ HABERLERİNİZİ ALINCA MUTLULUĞUM TAMAMLANCAK HEPİNİZDEN ALLAH RAZI OLSUN DUALARIMIZA DEVAM EDELİM DUANIN GÜCÜ ÇOK BÜYÜK RABBİM ÇOK BÜYÜK kızlar şuna inandım stresi atmak çok önemli
Canım nasıl sevindim bilemezsin..KIZLAR HEKESE MERABALARİNANILMAZ BİŞEY OLDU HİÇ UMMADIĞIM ANDA BEKLEMEDİĞİM ZAMANDA MUCİZEM GELDİ 12 SENEDİR HER KAN VERİŞTE HEMŞİRELERİN GÖZLERİNİN İÇİNE BAKTIM NE OLUR HAMİLESİN DİYİN DİYE HEP UMUDUM BOŞ ÇIKTI BU SEFERDE VERİRKEN AMAN BOŞU BOŞUNA VERİYOM DEYİP KENDİME ACIMIŞTIM AMA BU SEFER HAMİLESİN DEDİKLERİNDE İNANAMADIM ŞİMDİ TEK DİLEĞİM HERKESİN HEPİMİZİN ANNE OLMASI RABBİM HAMİŞLERİMİZİN SAĞ SALAMET KUCAKLARINA ALMAYI NASİP ETSİN EVLAT HASRETİYLE YANAN BUTÜN ARKİDİŞLERİMİZE HAYIRLI EVLATLAR NASİP ETSİN SİZLERİNDE HAMİŞ HABERLERİNİZİ ALINCA MUTLULUĞUM TAMAMLANCAK HEPİNİZDEN ALLAH RAZI OLSUN DUALARIMIZA DEVAM EDELİM DUANIN GÜCÜ ÇOK BÜYÜK RABBİM ÇOK BÜYÜK kızlar şuna inandım stresi atmak çok önemli
adamı kaanepede yalnızlığ aterk etme.. en azından yumurtlama günlerinde 1 haftacık :))Karar verdim ben de bu ay ateş ölçeceğimAma benim kocaya nazar değdi ya, hiç çalışma falan yapamıyoruz önemli günlerde
Zelaliimm.. sakın ihmal etme tirodi..canım tek tüple hamiş kalanları hep duyuyodum benim asıl korkum guatrımdıcanım eşine takviye bi şeyler ver ateş ölçmeye başla Allah büyük inş. bi bakmışsın bebişin seninle
dimi dimiii..... ne cok sevindim bende sabah sabah yaa...günaydın kızlaaaaarr
dün gece netim olmadığı için kk ya giremedim.sabah uyanınca siteye bakayım dedim bide ne göreyim zelalcım hamileymiş.ama bensana hamilesin diyodum dimi zeloşum bak içime doğmuştu.inanki kendi kızkardeşim hamile kalmış kadar sevindim.gözün aydın olsun canım.Allah kucağına almayıda nasip etsin.Allah ana babalı büyütmeyi nasip etsin.canım arkadaşım benim. :: 32: bugün bayram var topikte.akşama bunu kutlayalım kızlaaaaaarrr:118::118::118::118::118::118::118::118::118::118::118::118::109::109::109::109::109::109::109::109::109::109::119::::119::119::119:
sen değdirdin nazarı kocişine,haberin olsun.Karar verdim ben de bu ay ateş ölçeceğimAma benim kocaya nazar değdi ya, hiç çalışma falan yapamıyoruz önemli günlerde
eğer hala duruyosan,büyük hata yapmışın kadercim.İyi geceler canım.. Ben de mi çıksam acaba? Gaza geldim şimdi, 14. gündeyim, şansım var daha
leyla belim ağrıyor belim ağrıyor fıtıkmı var diyordu fındık varmış
zelal günüm geçti
hep gecer kistim var yine diyordun bebiş varmış
ne güzel ya bende de bu ay kist var galiba
iyi yaptın ama,baktım altlarda hala ayaktaymışın kızYok canım ortamı hazırlamaya gittim; odanın klimasını açtım, dişlerimi fırçaladım....... sıra en zor işte: kocişi kanepeden kaldırmada Şans dileyin bana, anlarsınız yaaaa
Kader kaçarrrrrrrrrrrrrrrrr
Öptüm siziiiiiiiiiiiiiii
Zelal hamilemisin ayyy çokkkkkk sevindim canım ya 12 sene sonra mucize gerçekten Allahım çok büyüksün.Tebrik ederim canım Allah sag salim kucagına almayı nasip etsin buna oynanır gerçekten.
Canım nasıl sevindim bilemezsin..
Alıntı yaptın birinden onu kopyladın sandım en başta okurken biliyon mu..
öyle inandırmışın ki bizi doğal yoldan olmaza.. 2 tüp denemen olunca bide,tüpler tıkalı,tiroid,kist...vs diyince ben iycene ısrar etcektim sana Ege TIP.ta denemen için ...
Ama baktım sen hanmilesin.. boğazıma bişey takılıverdi...
MaşALLAH yaaa.... binlerce kez maşALLAH... sürekli felak-nas oku kendine tamam mı..
hamileleiğini kime söylersen ayetel kürsi-felak-nas-fatiha-ihlas oku karnına koy elini ALLAH ım sne bebeğimi koıru,nazardan sakla bizi diye... unutma nazar kötü kalpli insanlardan gelmez.. benim bile nazarım degiyor. gözüümün önünde cereyan eden olaylardan biliyorum ki asla kötü düşünmem düşmanıma bile...
Cok korkuyourm nazar değecek size diye..12 yıl dile kolay... ALLAH ım yarıdmcınız olsun..
ALLAH ın hikmeti-dualarla geldi bebegin... bende senin gibi demişitm kan degerimi duyunca eşime,dualarla oldu başka bi açıklaması yok demiştim...
Ayyhh cok yazdım... ama cok mutlu oldum Zelalcim..
RABBİM sonuna kadar sorunsuz bi hamilelik nasip etsin inş.
adamı kaanepede yalnızlığ aterk etme.. en azından yumurtlama günlerinde 1 haftacık :))
uyutuyon adamı.. sonra adama nazar oldu diyon.. :))
bundan sonra snein möhim günlerinde akşamları senle muhabbet etmiycez.. dışlıycaz seni haberin olsun..
Zelaliimm.. sakın ihmal etme tirodi..
hemen git doktora.. ialçlarını ayarlasınlar...
bak bende de haşimato var.. hergün hapa başladım gecen hafta...
sakın ihmal etme bak.. pazartesi mutalkaa söyle doktoruna tirodi TSH,antikor,t3,t4 hepsine baksınlar
dimi dimiii..... ne cok sevindim bende sabah sabah yaa...
NAzarından korunsun RABBİM...
doğal yoldan hamile geleceğine inanıyordum bu aylarda ama sen.... süper oldu yaa...
herkese ne çok umut olacaksın bi bilsen Zelalll
sen değdirdin nazarı kocişine,haberin olsun.
eğer hala duruyosan,büyük hata yapmışın kadercim.
iyi yaptın ama,baktım altlarda hala ayaktaymışın kız
evet yaaa çok şikür zelalimiz hamiş,inşallah sorunsuz bir hamilelik geçirip kavuşur bebeğine.
kız zelal,yeni eltiden hızlı davrandın heeeee
Zelal hamilemisin ayyy çokkkkkk sevindim canım ya 12 sene sonra mucize gerçekten Allahım çok büyüksün.Tebrik ederim canım Allah sag salim kucagına almayı nasip etsin buna oynanır gerçekten.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?