gunaydin bebisler nasilsiniz bakemmmmmmmmm ....fistiklar .......zelal nasil sin canim bugun?????????????sizi cok
biliyonmu kardelenim hep diyodum bunlar beni zaten sevmiyo istemiyo çocuğum olmuyo diye bide elti hamile kalınca hepten kötü olurum gözlerinde ama Rabbim çok büyükinş. sizlerinde hiç ummadığınız anda Rabbim ellerinizden tutar canım
selam fıstıklarrrrr.. ayyyy zeloşumm dünden beri adını anıyorum. Annemlere de söyledim. herkes çok sevindi. Allah' ım ikinizide korusun.
bugün doğum günüm.. koçişşş ile dışarıya çıkacağız. kızlar şunu belirteyim. ben 14 şubatta bir doktordan randevu aldım. Özel ege ünv dışında birisi. ama çok methini duydum. ben Allah'ın izniyle 2 ay içinde hamile kalacam. içime hep bu doğuyor valla...
selam fıstıklarrrrr.. ayyyy zeloşumm dünden beri adını anıyorum. Annemlere de söyledim. herkes çok sevindi. Allah' ım ikinizide korusun.
bugün doğum günüm.. koçişşş ile dışarıya çıkacağız. kızlar şunu belirteyim. ben 14 şubatta bir doktordan randevu aldım. Özel ege ünv dışında birisi. ama çok methini duydum. ben Allah'ın izniyle 2 ay içinde hamile kalacam. içime hep bu doğuyor valla...
hepinizee çok çokkk teşekkür ederim.,
yeterciğimmm bu arada çokk geçmiş olsun. Geçmiş uzun olunca ara ara okudum.
öptümmm
KIZLAR HEKESE MERABALARİNANILMAZ BİŞEY OLDU HİÇ UMMADIĞIM ANDA BEKLEMEDİĞİM ZAMANDA MUCİZEM GELDİ 12 SENEDİR HER KAN VERİŞTE HEMŞİRELERİN GÖZLERİNİN İÇİNE BAKTIM NE OLUR HAMİLESİN DİYİN DİYE HEP UMUDUM BOŞ ÇIKTI BU SEFERDE VERİRKEN AMAN BOŞU BOŞUNA VERİYOM DEYİP KENDİME ACIMIŞTIM AMA BU SEFER HAMİLESİN DEDİKLERİNDE İNANAMADIM ŞİMDİ TEK DİLEĞİM HERKESİN HEPİMİZİN ANNE OLMASI RABBİM HAMİŞLERİMİZİN SAĞ SALAMET KUCAKLARINA ALMAYI NASİP ETSİN EVLAT HASRETİYLE YANAN BUTÜN ARKİDİŞLERİMİZE HAYIRLI EVLATLAR NASİP ETSİN SİZLERİNDE HAMİŞ HABERLERİNİZİ ALINCA MUTLULUĞUM TAMAMLANCAK HEPİNİZDEN ALLAH RAZI OLSUN DUALARIMIZA DEVAM EDELİM DUANIN GÜCÜ ÇOK BÜYÜK RABBİM ÇOK BÜYÜK kızlar şuna inandım stresi atmak çok önemli
leyla belim ağrıyor belim ağrıyor fıtıkmı var diyordu fındık varmış
zelal günüm geçti
hep gecer kistim var yine diyordun bebiş varmış
ne güzel ya bende de bu ay kist var galiba
özlemcim çok sağol tatlım inş. Rabbim bu mutluluğu sizlerede yaşatsıncanım hatırlıyomusun sana pozitif ol savaşmaya devam et demiştim ne olur artık sende savaşına başla inş. hedefine ulaşmayı nasip etsin Rabbim
leyla'nın fıtığından, zelalin kistinden Allah hayırlısıyla bizlere de versin
cadım hg bebeğimben iyiyim canım sen nasılsın heyecanın nasıl inş. değcek canım Allahın izniyle
heyecan. merak .hersey var canim ,sen uyuabildinmi bakem.....:79::79::79::79::79::79:
nasıl yani şimdi biz teyze mi oluyoruz inanamıyorum yaaaa
harika bi haber, süperrrrr çok sevindimmmmmm
canım ya okurken gözlerim doldu, çok mutlu oldum. Allahım sağlıkla kucağına almayı nasip etsin, hürrem sultan olduğuna değdi yani
darısı başımızaaa
amin canım inş. sizlerde birgün beni teyze yapcanızAllahın izniyle tatlım içine doğana bende inanıyorum görürsün bak sende burda bizlere müjde vercen dışarda yemek ha iyi eğlenceler canım mutlu yıllar inş. bi dahaki doğum gününde bebişin yanında olur canım
heycan yok bikeremmmmmmmmmmmm
bebk varrrrrr bebekkkkkkkkkkkkkkkkk
heyecan. merak .hersey var canim ,sen uyuabildinmi bakem.....:79::79::79::79::79::79:
heycan yok bikeremmmmmmmmmmmm
bebk varrrrrr bebekkkkkkkkkkkkkkkkk
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?