30'lu Yaşlarda Olup Gebe Kalamayanlar

selam fıstıklarrrrr.. ayyyy zeloşumm dünden beri adını anıyorum. Annemlere de söyledim. herkes çok sevindi. Allah' ım ikinizide korusun.

bugün doğum günüm.. koçişşş ile dışarıya çıkacağız. kızlar şunu belirteyim. ben 14 şubatta bir doktordan randevu aldım. Özel ege ünv dışında birisi. ama çok methini duydum. ben Allah'ın izniyle 2 ay içinde hamile kalacam. içime hep bu doğuyor valla...

ah canım,rabbim sonuna kadar yaşatsın o mutluluğu,sağlıklı evlatlar nasib etsin sanada,bizede inşallah.
zaten senin bu pozitifliğinle,bigün mutlaka hamile kalırdın.

iyi senler canım yeni yaşın yeni güzelikler süprizlerle gelsin
inşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşş
aldığın radevudan menun kalırsın umarım inşş bu yeni dr bebğinle seni buluşturur

merhaba leylicim.doğum günün kutlu olsun canım.yeni yaşınla beraber yeni bebişlerde gelir inşallah.herşey gönlünce olsun canım.

hepinizee çok çokkk teşekkür ederim.,

yeterciğimmm bu arada çokk geçmiş olsun. geçmiş uzun olunca ara ara okudum.

öptümmm

nasıl yani şimdi biz teyze mi oluyoruz inanamıyorum yaaaa
harika bi haber, süperrrrr çok sevindimmmmmm

canım ya okurken gözlerim doldu, çok mutlu oldum. Allahım sağlıkla kucağına almayı nasip etsin, hürrem sultan olduğuna değdi yani
darısı başımızaaa

Zelal canım senin hamileligin bana ve birçok kişiye umut oldu eminim bende senin haberini duydukdan sonra daha umutla bakıyorum artık Allahım bizede yaşatsın bu mutlulugu bizimde mucizemizi gönderir inşallah. senin haberine o kadar çok sevindimki anlatamam içim içime sıgmıyor bugün çok mutluyum çokkkk.

Leyliko inşallah canım inşallah Allahım bizede anne olmayı nasip edecek artık inanıyorum ben buna zelal imtihanını 12 senede bitirdi Allahın izniyle inşallah bizde biterecegiz zamanı gelince Allahım bizede gönderecek mucizemizi.Yeni yaşın kutlu olsun.

leyla'nın fıtığından, zelalin kistinden Allah hayırlısıyla bizlere de versin

vaaaaaaaaayyyyyyyyyyyyyyyyyyy
bu süpermişşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşş
sanırım fıtık ve kist oluyorrrrrrrrrr

amin canım inş. sizlerde birgün beni teyze yapcanız Allahın izniyle tatlım içine doğana bende inanıyorum görürsün bak sende burda bizlere müjde vercen dışarda yemek ha iyi eğlenceler canım mutlu yıllar inş. bi dahaki doğum gününde bebişin yanında olur canım

çok sağol canım inş. rabbim bu mutluluğu en kısa sürede sizlerede yaşatsın canlarım benim(ben size diyodum accık hürrem olun dinleyen kim)

inşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşş
kızzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzz
inşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşş
inşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşş

doom gunun kutlu olsun nice mutlu yilara,ALLAH her zaman yuzunu guldursun en kisa zamanda da mujdeli haberi verirsin ,

heyecan. merak .hersey var canim ,sen uyuabildinmi bakem.....:79::79::79::79::79::79:

ay ne zor deme cadım :18::18::18:inş. güzel olcak herşey canım Allahın izniyleben uyudum canım tam uykunun tatlı olduğu saatte adam geliyo bende öğlen bidaha kaldığım yerden devam ediyom sen neler yapıyon canım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…