30'lu Yaşlarda Olup Gebe Kalamayanlar

inş. yeterim :13:canım senin eşinin durumu nasıl oldu en son ameliyat olabilir diyodun:26:

bebişim dün porofu aradım dedim sonuçları alıp geleyim dediki sekreter
sonuçlara bakmakta ücretli dedi( ücret 350 tl )eşimde şimdi burada değil yarın gelecek bende eşimi muayene etmeden okadar parayı vermek istemedim doğrusu
hafta içi gideceğiz bakalım ne derlerse

yuh kafayı yemişler bi muayene 350 tl olurmuinş. Rabbim eşine en kısa zamanda hayırlı şifalar verir ve bebişini hiç ummazken size yollar canım gün doğmadan neler doğar demişler

ay ben okurken heycanlaniyom sanki ben hamis olmusum..........adama soyle artik kalkmak yok ben iki caniyim ...ALLAH tamamini erdirsin canim ....bugun oglen bende yatim uyudum bi yorgunluk ustumde sabahta gec kalktim ...

ay ben okurken heycanlaniyom sanki ben hamis olmusum..........adama soyle artik kalkmak yok ben iki caniyim ...ALLAH tamamini erdirsin canim ....bugun oglen bende yatim uyudum bi yorgunluk ustumde sabahta gec kalktim ...

bebeğim onada günah bütün gece çalışıyo sıcak ev kahvaltı ister hakkıdır demek sen adama bi su bile vermicen

canim ALLAH buyuk ...hersey yoluna girer..en kisa zamanda ALLAH sifasini versin....

canim ALLAH buyuk ...hersey yoluna girer..en kisa zamanda ALLAH sifasini versin....

sağol canım inşşşşşşşşşşşşşşşşşşş
rabbim yardımcımız olsun
her iştee her çıktığımız yolda inşşşşşşşşşşş

yuh kafayı yemişler bi muayene 350 tl olurmuinş. Rabbim eşine en kısa zamanda hayırlı şifalar verir ve bebişini hiç ummazken size yollar canım gün doğmadan neler doğar demişler

malesef durum böyle
devetimiz sağolsun yasklamış ünvrst içinde özel muayeneleri ünvers içinde 120 tl veriyorduk
proflarda özel muayene açmışlar 350 diyor lar
allah yardımcımız olsun

kızlar defnenin ölmüyle ilğili
hıncal uluç su testisi su yolunda kırıldı demiş
bu kız öldü diye gençliğe onu örnek göstermenin bir anlamı yok demiş
yaa sinir oldum kendisi kızı yaşındaki mankenlerle düşüp kalkarken
sanki çok iyi örnek oluyormuş gibi
insanlar neden kendilerine bakmadan konşurlar kiiii

Son düzenleme:
malesef durum böyle
devetimiz sağolsun yasklamış ünvrst içinde özel muayeneleri ünvers içinde 120 tl veriyorduk
proflarda özel muayene açmışlar 350 diyor lar
allah yardımcımız olsun

amin canım aminhakketen üçretler almış başını gitmişne buya sanki adamların diblomalarını alıyoz ama olmazki birazcık hastalarada acısınlar inş. hiç ameliyata gerek kalmaz canım bi bakmışsın Rabbim şifasını vermiş

insan birini kınadığı zaman aynı şeyi yaşamadan ölmezmişAllah korusun boş boş konuşmuş işte öle bile olsa sanane sen kendine bak kendi eksiklerini kapat ölenin ardındanda konuşulmaz

inşşşşşşşşşşşşşşşşşşş
canım yaaaaaaaaaaaaaaaa
rabbim mucizesini eksik etmesin hiç bir kulundan
bizdende
iinnnşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşş

insan birini kınadığı zaman aynı şeyi yaşamadan ölmezmişAllah korusun boş boş konuşmuş işte öle bile olsa sanane sen kendine bak kendi eksiklerini kapat ölenin ardındanda konuşulmaz

yaaaaaaaaa birde yazık bir ailesi var eşi var
veeeeeeeee en önemlisi oğlu var ne gerek var bunlara
allah rahmet eylesin diyeceklerine malzeme çıkatıyorlar kendilerine
yuuuuuhhhhhhhhhhhhhh

inşşşşşşşşşşşşşşşşşşş
canım inşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşş

kabzımal paşam şu teckera bi çare bulsak olmuyo ama öle öptürmeler falan racona tersben sana demedimmi ben çok kıskancım die öptürmem seni kimselere

oyle konusan insan..her zaman kendi pislini ortmek icin konusur ..kendini gormez ama kasidakiler icin dedikodu yapar...biraz insaf ..o kizin bir aylesi varrrrrrrr birde kucuk cocu seneler sonra o cocuk bunlarimi okucak anesi hakinda ...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…