inş. yeterim :13:canım senin eşinin durumu nasıl oldu en son ameliyat olabilir diyodun:26:
bebişim dün porofu aradım dedim sonuçları alıp geleyim dediki sekreter
sonuçlara bakmakta ücretli dedi( ücret 350 tl )eşimde şimdi burada değil yarın gelecek bende eşimi muayene etmeden okadar parayı vermek istemedim doğrusu
hafta içi gideceğiz bakalım ne derlerse
ay ne zor deme cadım :18::18::18:inş. güzel olcak herşey canım Allahın izniyleben uyudum canım tam uykunun tatlı olduğu saatte adam geliyo bende öğlen bidaha kaldığım yerden devam ediyom sen neler yapıyon canım
ay ben okurken heycanlaniyom sanki ben hamis olmusum..........adama soyle artik kalkmak yok ben iki caniyim ...ALLAH tamamini erdirsin canim ....bugun oglen bende yatim uyudum bi yorgunluk ustumde sabahta gec kalktim ...
bebişim dün porofu aradım dedim sonuçları alıp geleyim dediki sekreter
sonuçlara bakmakta ücretli dedi( ücret 350 tl )eşimde şimdi burada değil yarın gelecek bende eşimi muayene etmeden okadar parayı vermek istemedim doğrusu
hafta içi gideceğiz bakalım ne derlerse
bebeğim onada günah bütün gece çalışıyo sıcak ev kahvaltı ister hakkıdırdemek sen adama bi su bile vermicen
canim ALLAH buyuk ...hersey yoluna girer..en kisa zamanda ALLAH sifasini versin....
bende veriyom kiz ...bende yapiyom ...ama simdi biraz naz yap naza cek kendini...
yuh kafayı yemişler bi muayene 350 tl olurmuinş. Rabbim eşine en kısa zamanda hayırlı şifalar verir ve bebişini hiç ummazken size yollar canım gün doğmadan neler doğar demişler
malesef durum böyle
devetimiz sağolsun yasklamış ünvrst içinde özel muayeneleri ünvers içinde 120 tl veriyorduk
proflarda özel muayene açmışlar 350 diyor lar
allah yardımcımız olsun
kızlar defnenin ölmüyle ilğili
hıncal uluç su testisi su yolunda kırıldı demiş
bu kız öldü diye gençliğe onu örnek göstermenin bir anlamı yok demiş
yaa sinir oldum kendisi kızı yaşındaki mankenlerle düşüp kalkarken
sanki çok iyi örnek oluyormuş gibi
insanlar neden kendilerine bakmadan konşurlar kiiii
amin canım aminhakketen üçretler almış başını gitmiş ne buya sanki adamların diblomalarını alıyoz ama olmazki birazcık hastalarada acısınlar inş. hiç ameliyata gerek kalmaz canım bi bakmışsın Rabbim şifasını vermiş
sağol canım inşşşşşşşşşşşşşşşşşşş
rabbim yardımcımız olsun
her iştee her çıktığımız yolda inşşşşşşşşşşş
insan birini kınadığı zaman aynı şeyi yaşamadan ölmezmişAllah korusun boş boş konuşmuş işte öle bile olsa sanane sen kendine bak kendi eksiklerini kapat ölenin ardındanda konuşulmaz
cadı naz nekiinan naz yapmayı hiç bilmiyom adam bana daha çok naz yapıyo
uzum baka baka karariyo sen okadar sene ondan urenmedinmi bisey
ALLAH yardim eder canim senicini ferah tut............
inşşşşşşşşşşşşşşşşşşş
canım inşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşş
kızlar defnenin ölmüyle ilğili
hıncal uluç su testisi su yolunda kırıldı demiş
bu kız öldü diye gençliğe onu örnek göstermenin bir anlamı yok demiş
yaa sinir oldum kendisi kızı yaşındaki mankenlerle düşüp kalkarken
sanki çok iyi örnek oluyormuş gibi
insanlar neden kendilerine bakmadan konşurlar kiiii
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?