30'lu Yaşlarda Olup Gebe Kalamayanlar

kadercim sen geçmişe daldın sanırım..bende çıkıyorum iyi geceler minnoşum...kendine iyi bak gülüm...

evet yaaaaa,sensin sebep.
ah kader,kötü kader

kardelenim sanada iyi geceler tatlım...hepiniz Allaha emanet olun..ben çıkıyorum...kendine iyi bak kardelencim...

canım emeğine sağlık

benim yeni tarihim 3 mart eklersin

Son düzenleme:
zelal bebişim bak senin şerefine hemen gelip listeyi düzenledim tatlişim...çok sevindim inanki....

LEYLACIM ÇOK SAĞOL CANİŞİM RABBİM İNŞ. HERKESE İÇİNDE BİZEDE BEBİŞLERİMİZİ HAYIRLISIYLA KUCAĞIMIZA ALMAYI NASİP ETSİN CANIMTOPİĞİMİZ HAMİŞLERLE DOLSUN TAŞSIN İNŞ.CANIM DAHA KESEYİ GÖRMEDİK LİSTEYE ERKENMİ YAZDIK ACABA :26:YARIN DR A GİTCEZ İNŞ. HERŞEY YOLUNDA GİDER AY HAMİŞ KALMASAN SIKINTI KALSAN SIKINTI ŞİMDİDE KESEYİ DÜŞÜNÜYOM SONRA KALP ATIŞIDAHA BU HEYECAN BİTMEZ AMA BUGÜNÜME ÇOK ŞÜKÜR RABBİME BİNLERCE ŞÜKÜR

[ı]zelaaaaal nerdesin kız gelsene kutlamamız tam olsun[/ı]

saram bebeğim dün kasıklarım öle ağrıyoduki yattım dinlendim ama bi yandanda aklım sizde kalmadı değilsaram ateş ölçmeye devam deme:13:kızlar inş. Rabbim en kısa zamanda burda sizlerinde halayını çekmeyi nasip etsin canlarım benim

günaydın kızlar

taze anne nasılsın bugün?

heyecanlanmışsın ha Allah hepimize böyle heyecanlar nasip etsin inşallah.hcg değerin kaç çıktı canım 2000 lerde kese görünüyo benim öyle olmuştu.inşallah herşey yolunda gider tatlı arkadaşım benim.inan seninadına çok sevinçliyim.bana ve herkese umut oldun.

Saraaaaaa huuuuuuuusen beni basmayamı geldin :78::78::78::78:eyvah basıldım

hehehehehee evet :76::76::76::76::76: seni basmaya geldim ama kıyamadım geri döndüm yeğenimin hatırına karışmıyım didim zeloşuma

Son düzenleme:

canım çok korkuyom ya dış gebelikse die bakalım yarın gitcez inş. Herşey yolunda gidersen nasılsın canım ateşte bugün kaçıncı günün:26:

canım kasıkların ağrıyosa bol bol dinlen ama uzanarak öyle oturarak falan değil ayaklarını uzat hiç bişeyi kafana takma sadece bebişini düşün.

canım çok korkuyom ya dış gebelikse die bakalım yarın gitcez inş. Herşey yolunda gidersen nasılsın canım ateşte bugün kaçıncı günün:26:

tatlım ben bu ay ateş ölçmedim biliyosun tatildeydim erkenden orada hastalandım.ateşölçerim yanımda yoktu.bende bi dahaki aya kalsın dedim bal tarçın kürü uyguluyorum.yumoşların çatlama zamanını takip edecem hani şu uzayan beyaz akıntı var ya onu işte.

ama sen korkma ve kötü düşünme dış gebelik falan değil benim yeğenim o.böyle düşünüp onu şimdiden üzme.biliyosun bebekler herşeyi hissediyo.Allah yardımcın olsun canım.dualarım seninle.

bugün kız kardeşim gelcek bugünde öle geçer yarın dinlenmeye başlarım

ne güzel kızkardeşin yanında o ilgilenir seninle.keşke yakın olsaydık valla kardeşim gibi ilgilenirdim seninle.yüzyüze tanışmasakda seni çok seviyorum ve yakın hissediyorum kendime.herşey gönlünden geçtiği gibi olsun canım.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…