30'lu Yaşlarda Olup Gebe Kalamayanlar

çok sağol bebeğim içimi rahatlattıncanım geçen gün araştırdım adetin 10 . gününden başlıyon 10 gün boyunca gün aşırı ilişki yapın diyodu zamanı geldiyse çalışmalara başlayın:78::78::78::78:

zeloşum benim biraz işlerim var çıkacam sonra yine görüşürüz.sende kendini fazla yorma.yeğenimi çok öpüyorum.sara teyzen seni çok seviyomuş de.kendinede bol bol dua oku canım.Allah sizi kem gözlerden saklasın.

canım bende seni çok seviyorum yakın olsak ilgilenceğini bilmezmiyim canım sen bitanesin inş.Rabbim hepimizin yardımcısı olsun ben hamiş kalsak sorun bitiyo sanıyodum kucağımıza alana kadar rahat yok saracım inş. Rabbim hepimizin kucaklarını doldursun hepimiz çok mutlu olalım içimden geçen bu

teyzesini yerim bentamam canım kolay gelsin öpt. byyyyyyyyyyy

Son düzenleme:
pzartesi sabahlari benim dok. amelyata oluyo genelde ...ama arayip bi sansimi denicam...ISALLA bukadar bekledime deyer beklemek cok zor..

biliyorum canım seni çok iyi anlıyorum ama mecbur sabretcez inş. bütün emeklerine değer canım yarın bayramın olur inş. hepimizin bayramı olur bebişine kavuşursun inş.

biliyorum canım seni çok iyi anlıyorum ama mecbur sabretcez inş. bütün emeklerine değer canım yarın bayramın olur inş. hepimizin bayramı olur bebişine kavuşursun inş.

herseyin hayirlisi canim fazlada kendimi umutlandirmak istemiyom ....diyer taraftanda adet gunum gecti 2 subati belim surekli ariyo bugun biraz karnimda da ara ara ari gelip gidiyor ...yarin olsaydi da sonucu orenseydim.....

herseyin hayirlisi canim fazlada kendimi umutlandirmak istemiyom ....diyer taraftanda adet gunum gecti 2 subati belim surekli ariyo bugun biraz karnimda da ara ara ari gelip gidiyor ...yarin olsaydi da sonucu orenseydim.....

öyle tatlım herşeye hazırlıklı olmak lazım strese girmeden ama inş. belinin ağrıları hayra çıkar canım

ayyy zelalim nasil sevindim bilemezsin ?

rabbim en sonunda yuzunu guldurdu tatlim..

insallah hicbir sorun cikmadan 9ay in su gibi akip gecer...

bebegini kucagina alirsin....kendine dikkat et.... seniii ve yavrumuzu cooookkk opuyorummm

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…