tatlım ben bu ay ateş ölçmedim biliyosun tatildeydim erkenden orada hastalandım.ateşölçerim yanımda yoktu.bende bi dahaki aya kalsın dedim bal tarçın kürü uyguluyorum.yumoşların çatlama zamanını takip edecem hani şu uzayan beyaz akıntı var ya onu işte.
ama sen korkma ve kötü düşünme dış gebelik falan değil benim yeğenim o.böyle düşünüp onu şimdiden üzme.biliyosun bebekler herşeyi hissediyo.Allah yardımcın olsun canım.dualarım seninle.
ne güzel kızkardeşin yanında o ilgilenir seninle.keşke yakın olsaydık valla kardeşim gibi ilgilenirdim seninle.yüzyüze tanışmasakda seni çok seviyorum ve yakın hissediyorum kendime.herşey gönlünden geçtiği gibi olsun canım.
zeloşum benim biraz işlerim var çıkacam sonra yine görüşürüz.sende kendini fazla yorma.yeğenimi çok öpüyorum.sara teyzen seni çok seviyomuş de.kendinede bol bol dua oku canım.Allah sizi kem gözlerden saklasın.
inanamıyorum zelall :))) maşalah maşalah maşalah kırkbir kere maşalahh
gözün aydın canım benim yaaa.. allah sağlıkla kucağına almak nasip etsin :))
ben demiştim 2011 de hepimiz anneyiz..
inşlh inşhh
darısı bizlere :)[/QUOTE
TENTACIM çok sağol canıminanırmısın hala şoktayım şaşkınlığım bi türlü geçmiyo demekki herşeyin yeri zamanı varmış Rabbime şükürler olsun sizler içinde devamlı dua ediyorum inş. Rabbim en kısa sürede sizlerede tattırsın dr dediki tüpten sonra ilaçlar vücuttan 3 ayda anca atılıyo yumurtaları büyütmeye devam ediyo canım bu ayları güzel değerlendir yumoşun çatlama gününü yakalamaya çalış Rabbim çok büyük canım sen ne yapılması gerekiyorsa yap gerisini ona bırak
evet tüpten sonra hamile kalan çok duydum
biz de tam gaz çalışıyoz. bakalaım hayırlısı :)
kızlar slm ben 38 yaşındayım bir yıllık evliyim 6 aydır korunmuyoruz ama hala herşey normal olduğu halde gebe kalamadım aranızda bu yaşta olup gebe kalan varmıki ???
hoşgeldin enbu, her yaşta her şekilde hamiş kalanı gördük biz.
yepisyeni taptaze bi mucizemiz var 12 yıldan sonra gelen :)
sizin çok olmamaış ama yaş dan ötürü 6 ay geçtiği halde gebelik yoksa bi doktora görünün eşinle derim
bi sorun yoktur umarım ama varsa bile geç kalmamış olursunuz
kizlar yine kimse yok :18::18::18::18::18::18::18:
selam cadım nasılsın canımmmmmmm
iyim canim sen ????????????????????
bende iyiyim canım inş. yarın büyük günRabbim yüzünü güldürsün canım sabahmı arıcan hastaneyi
pzartesi sabahlari benim dok. amelyata oluyo genelde ...ama arayip bi sansimi denicam...ISALLA bukadar bekledime deyer beklemek cok zor..
biliyorum canım seni çok iyi anlıyorumama mecbur sabretcez inş. bütün emeklerine değer canım yarın bayramın olur inş. hepimizin bayramı olur bebişine kavuşursun inş.
herseyin hayirlisi canim fazlada kendimi umutlandirmak istemiyom ....diyer taraftanda adet gunum gecti 2 subati belim surekli ariyo bugun biraz karnimda da ara ara ari gelip gidiyor ...yarin olsaydi da sonucu orenseydim.....
öyle tatlım herşeye hazırlıklı olmak lazım strese girmeden ama inş. belinin ağrıları hayra çıkar canım
cadım görüşürüz canım öpt. byyyyyyyyyyy
KIZLAR HEKESE MERABALARİNANILMAZ BİŞEY OLDU HİÇ UMMADIĞIM ANDA BEKLEMEDİĞİM ZAMANDA MUCİZEM GELDİ 12 SENEDİR HER KAN VERİŞTE HEMŞİRELERİN GÖZLERİNİN İÇİNE BAKTIM NE OLUR HAMİLESİN DİYİN DİYE HEP UMUDUM BOŞ ÇIKTI BU SEFERDE VERİRKEN AMAN BOŞU BOŞUNA VERİYOM DEYİP KENDİME ACIMIŞTIM AMA BU SEFER HAMİLESİN DEDİKLERİNDE İNANAMADIM ŞİMDİ TEK DİLEĞİM HERKESİN HEPİMİZİN ANNE OLMASI RABBİM HAMİŞLERİMİZİN SAĞ SALAMET KUCAKLARINA ALMAYI NASİP ETSİN EVLAT HASRETİYLE YANAN BUTÜN ARKİDİŞLERİMİZE HAYIRLI EVLATLAR NASİP ETSİN SİZLERİNDE HAMİŞ HABERLERİNİZİ ALINCA MUTLULUĞUM TAMAMLANCAK HEPİNİZDEN ALLAH RAZI OLSUN DUALARIMIZA DEVAM EDELİM DUANIN GÜCÜ ÇOK BÜYÜK RABBİM ÇOK BÜYÜK kızlar şuna inandım stresi atmak çok önemli
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?