30'lu Yaşlarda Olup Gebe Kalamayanlar

inşallah kardelenim...sırada sizler varsınız hadi bakalım inşallah sizlerdende mucize müjdeleri alırız tatlım...listeyi pazartesi tarih sırasına koyacam...dairede pc de kayıtlı şimdilik geçmiş sayfadan kopi yaptım tatlım...

geçmişi okuyodum canım.fındığımız nasıl leylacım kaç aylık oldu?
hımm anladım canım....fındık iyi çok şükür teyzesi..ellerinden öper...şuanda 17 haftalık tatlım...4 aylık yani...Allahın izniyle sağlıkla kucağımıza almakta nasip olur saracam..haftaya cinsiyetini öğrencez..biraz heyecanlıyım valla...darısı başına olsun saracım...sanada çok dua ediyorum tatlım...
zelaaaaal nerdesin kız gelsene kutlamamız tam olsun

zelal kocişle kutlamaya yapıyor sanırım...

maşallah canım Allah hayırlısıyla ve sağlıkla kucağına almayıda nasip eder inşallah.Allah bi avazda kurtulmayı nasip etsin canım.duaların için amiiiiiiin diyorum tatlım benim.Allahım ol dediği zaman bizimde bebişlerimiz gelecek buna inanıyorum.hamilelerin duası kabul olurmuş banada dua ettiğin için çok sağol canım.Allah evladını sana bağışlasın.

Selam kızlar, nasılsınız?
Leyloşşşşşşşşşşş naber tatlım? Bu saatte seni burda görmek ne güzel, görüşemiyoduk uzun zamandır Fındık napıyor teyzesi?

kaderrrrrrrr,semaaaaaaa hg niz canlarım....koşun koşun zeloşşşşşşşşşşş hamile..kutlama var bugece.....

Toplam 7 kullanıcı konuyu okuyor. (6 üye ve 1 ziyaretçi)

sara_28,kardelen5233+,LeYLa_21+,verdagul,kaderiya+,naneliseker+,

hadi kızlar halaya

Son düzenleme:
ahhh,inşallah canım,inşallah.
aslında zelalin hamile kalması hepimize ders olmalı,ben sebepli,yada sebepsiz grubundayım diye düğşünmek,hepsi boş,rabbim ol deyince,tek tüpü kapalı bile olsa,eşinde sperm hareketleri zayıf bile olsa,hamile kalınıyo işte.
geshenkcim,inşallah senin içinde bi sürpriz olur canım,herşeyi bıraktım dedin ama,bak bırakmayan kazandı tatlım.
kız,ne ara dört ay oldu,maşallah,maşallah fındığımıza ve sana.

Selam kızlar, nasılsınız?
Leyloşşşşşşşşşşş naber tatlım? Bu saatte seni burda görmek ne güzel, görüşemiyoduk uzun zamandır Fındık napıyor teyzesi?
canım valla niyeyse topice bir bakayım dedi...zeloş hamile haberi kalbime düştü sanırım...bir girdim anaaaaaaaaaaaaaa zeloş hamile...sende sık girmiyorsun..özletiyorsun kendini kadercim...darısı başınıza olsun tatlım...fındık iyi ellerinden öper teyzesi..haftaya kontrol var cinsiyeti belli olacak fındığımızın bakalım ne gelcek kızmı erkekmi?merak ediyorum valla...sen nasılsın tatlım?

aminnnnnnnnnn bitanem....Allah herkese bu duyguyu nasip etsin inşallah saracım..içindede sizlere....öpüyorum seni bitanem...

öyle işte tatlım..günler çabuk geçiyor kardelencim....söylediklerine katılıyorum kardelencim...asla yese kapılmak yok...Rabbim herşeyin zamanını ayarlamıştır...duaları asla geri çevirmez...Rabbim hepinize nasip etsin evlat sahibi olmayı tatlım...

Evet canım Zelal coşturdu hepimizi
Benim içime fındık erkekmiş gibi doğuyor ama sağlıklı olsun da hiç farketmez canım..
Ben geceleri bakabiliyorum topiğe o yüzden karşılaşamıyoruz seninle... Tatiliz şimdi canım evdeyim ama tatilden bişey anlamadım henüz, diş ağrısıyla ardından da boğaz şişmesi ve şimdi de griple uğraşıyorum tatlım. Onun dışında iyiyim

geçmiş olsun kadercim..kendine dikkat et tatlım...bakalım haftaya gösterirse belli olacak inşallah canım...herkes erkek diyor bir iki kişi sadece kız dedi...hayırlısı sağlıklı olsunda hiç farketmez....

Alışkanlık yaptı canım, her gece kanepede uyumayu.. Çok güzelmiş tv karşısında uyuyakalmak, ben de ne yapayım size bakıyorum o uyuyunca... Dışlamayın beni nolurrrrr:84::84::84::84:
Hem yaptık çalışmayı dün gece
Ben değdirdim di mi Benimkisi şöyle meraklı, böyle meraklı diye diye nazar değdirdim adama, tamam demiycem artık kardelencim!!!

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…