30'lu Yaşlarda Olup Gebe Kalamayanlar

leyla saranın duası bittikten sonrada bana okuyabilirmiyiz?
ayşegülcüm normalde bu listeyi ben tutmuyorum zerdal arkadaşımız tutuyor..ona söylerim senide sıraya koyarız olurmu canım...sırayla okunuyor dualar...öptüm seni...

senden de Rabbim razı olsun saracım...

leylacım zerdalla da konuşalım ayşegüle okuyalım şimdi sonrada metukaya,zerdala,kardelene,kadere okuyalım sonrada hamişlerimize başlayalım olmaz mı?adını unuttuğum arkadaşlar varsa affola.

Son düzenleme:
leylacım zerdalla da konuşalım ayşegüle okuyalım şimdi sonrada metukaya,zerdala,kardelene,kadere okuyalım sonrada hamişlerimize başlayalım olmaz mı?adını unuttuğum arkadaşlar varsa affola.

kız ben yoktum orda,sonradan ekledin,seni seni:82:

oy canım sendemi dua istiyorsun. okuruz canım.
helal olsun canım, inşallah göbeğin bebekle dolar, rabbim kabul eder.
tabi ki bi sakıncası yok hayatım olurmu öyle şey ayşegül benim adım
demek ayşegül senin adın.
kızlar size bir tavsiyem daha var bu ayetel kürsiler bittikten sonra 4444 salat-ı tefriciyeye başlayalım birde herkes istediği kadar okusun çevremizede dağıtırız ne dersiniz? :82:
ayetel kürsileri herkesin adına okuyalım, senin dediğinide okuruz canım, hatta geçen yıl okumuştuk biz arkdaşlarla, bu sene yine okuruz canım.

kızlar bugünde ayşegüle okuyalım. metukayla kaderiyeyle irtibata geçeyim onlarada okuruz.

ay canım çok iyisiniz evet evet bugün bana başlayalım oleeeeeeyyy
ay çok sevindirik oldum hee

ayşegül için ayetel kürsi listesi

zerdal............20

okunanlar, leyliko,caadi,yeter,zelal,naneli,geshenk,özlem, tentation, semi,sara.

kız ben yoktum orda,sonradan ekledin,seni seni:82:

kardelenim canım benim yazdıktan okudum baktım aaaaaa sen yoksun kader yok hemen düzelttim.:78::78::78::78::78::78::78::78:hepinizi çok seviyorum ben.Allah okuduğumuz dualarının yüzü suyu hürmetine inşallah bizleri ve isteyen herkesi evlatlarına kavuşturur.:81::81::81::81::81::81::81:

zerdal............20

okunanlar, leyliko,caadi,yeter,zelal,naneli,geshenk,özlem, tentation, semi,sara.

canım benim ya hemen okudunmu ağzına sağlık hayatım Rabbim kabul etsin inş.yalnız saraya 23 tane eksik kalmıştı onu ben aldım bu akşam okuyacağım haberin olsun canım

olur tabiki canım...sonuçta dualar hepimiz için okunuyor her ne kadar isim zikretsekte...Allah dualarımızı kabul eylesin inşallah saracım...

zerdal............20

zerdalcım ayşegül için banada 20 tane ekle tatlım..

zerdal............20
sara..............103
leyla..............20
toplam............143

tamam canım ekliyorum.

leylacım eline sağlık ben yokken listeme sahip çıkmışsın. kızlar 15 dk. müsade bana geliyorum.

ne demek zerdalcım...elimden geleni her zaman yaparım bitanem...seninde ellerine sağlık zerdalım..

kızlar çok tatlısınız yaaa liste hemencikte doluverdi ay çok duygulandım haa çok teşekkür ederim arkadaşlar Rabbim dualarımızı kabul etsin inş.tekrardan sizlerle buluşmak ne güzel çok rahatladım valla iyi ki gelmişim iyi ki sizleri bulmuşum çok çok teşekkür ederim hepinize Allah razı olsun hepinizden

bizde seni tanıdığımız için çok mutluyuz ayşegülcüm...topicimiz çok sıcak ve samimidir tatlım...sende ailemizin bir üyesisin canım...bunu hiç unutma olurmu...Rabbim sendende razı olsun gülüm...dualarımızı kabul eylesin inşallah...

Allah senden de razı olsun canım.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…