ayşegülcüm normalde bu listeyi ben tutmuyorum zerdal arkadaşımız tutuyor..ona söylerim senide sıraya koyarız olurmu canım...sırayla okunuyor dualar...öptüm seni...leyla saranın duası bittikten sonrada bana okuyabilirmiyiz?
benim için dua okuyan tüm arkadaşlardan Allah razı olsun.herkesin ağzına yüreğine sağlık.çok teşekkür ediyorum kızlar.hakkınızı helal edin.inşallah en kısa zamanda hepimiz sağlıkla bebeklerimize kavuşuruz.AMİN.
leyla saranın duası bittikten sonrada bana okuyabilirmiyiz?
leylacım zerdalla da konuşalım ayşegüle okuyalım şimdi sonrada metukaya,zerdala,kardelene,kadere okuyalım sonrada hamişlerimize başlayalım olmaz mı?adını unuttuğum arkadaşlar varsa affola.
oy canım sendemi dua istiyorsun. okuruz canım.leyla saranın duası bittikten sonrada bana okuyabilirmiyiz?
helal olsun canım, inşallah göbeğin bebekle dolar, rabbim kabul eder.benim için dua okuyan tüm arkadaşlardan Allah razı olsun.herkesin ağzına yüreğine sağlık.çok teşekkür ediyorum kızlar.hakkınızı helal edin.inşallah en kısa zamanda hepimiz sağlıkla bebeklerimize kavuşuruz.AMİN.
demek ayşegül senin adın.tabi ki bi sakıncası yok hayatım olurmu öyle şey ayşegül benim adım
ayetel kürsileri herkesin adına okuyalım, senin dediğinide okuruz canım, hatta geçen yıl okumuştuk biz arkdaşlarla, bu sene yine okuruz canım.kızlar size bir tavsiyem daha var bu ayetel kürsiler bittikten sonra 4444 salat-ı tefriciyeye başlayalım birde herkes istediği kadar okusun çevremizede dağıtırız ne dersiniz? :82:
oy canım sendemi dua istiyorsun. okuruz canım.
helal olsun canım, inşallah göbeğin bebekle dolar, rabbim kabul eder.
demek ayşegül senin adın.
ayetel kürsileri herkesin adına okuyalım, senin dediğinide okuruz canım, hatta geçen yıl okumuştuk biz arkdaşlarla, bu sene yine okuruz canım.
kızlar bugünde ayşegüle okuyalım. metukayla kaderiyeyle irtibata geçeyim onlarada okuruz.
kız ben yoktum orda,sonradan ekledin,seni seni:82:
ayşegül için ayetel kürsi listesi
zerdal............20
okunanlar, leyliko,caadi,yeter,zelal,naneli,geshenk,özlem, tentation, semi,sara.
zerdalcım ayşegül için 103 tane de bana yaz akşam okuyacam.
olur tabiki canım...sonuçta dualar hepimiz için okunuyor her ne kadar isim zikretsekte...Allah dualarımızı kabul eylesin inşallah saracım...leylacım zerdalla da konuşalım ayşegüle okuyalım şimdi sonrada metukaya,zerdala,kardelene,kadere okuyalım sonrada hamişlerimize başlayalım olmaz mı?adını unuttuğum arkadaşlar varsa affola.
zerdalcım ayşegül için banada 20 tane ekle tatlım..ayşegül için ayetel kürsi listesi
zerdal............20
okunanlar, leyliko,caadi,yeter,zelal,naneli,geshenk,özlem, tentation, semi,sara.
helal olsun canım, inşallah göbeğin bebekle dolar, rabbim kabul eder.
tamam canım ekliyorum.
leylacım eline sağlık ben yokken listeme sahip çıkmışsın. kızlar 15 dk. müsade bana geliyorum.
kızlar çok tatlısınız yaaa liste hemencikte doluverdi ay çok duygulandım haaçok teşekkür ederim arkadaşlar Rabbim dualarımızı kabul etsin inş.tekrardan sizlerle buluşmak ne güzel çok rahatladım valla iyi ki gelmişim iyi ki sizleri bulmuşum çok çok teşekkür ederim hepinize Allah razı olsun hepinizden
kızlar çok tatlısınız yaaa liste hemencikte doluverdi ay çok duygulandım haaçok teşekkür ederim arkadaşlar Rabbim dualarımızı kabul etsin inş.tekrardan sizlerle buluşmak ne güzel çok rahatladım valla iyi ki gelmişim iyi ki sizleri bulmuşum çok çok teşekkür ederim hepinize Allah razı olsun hepinizden
Allah senden de razı olsun canım.
saraaaa bebikim senin kalan 23 taneyi ben akşama okuyacağım kısmetse..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?