30'lu Yaşlarda Olup Gebe Kalamayanlar

Hayırlısı olsun canım...inşallah tez vakitte gelir bebişin..

evet canım bende öyle düşünüyorum...çok kafama taktım rüyama girdi...

demin aklımdan geçtin valla...zeloş hala uyuyormu acaba diye yazacaktım baktım sen gelmişsin bile...

ANA LEYLAM BENİ AKLINDAN GEÇİRİYO HEMEN TOPİĞE KAÇİM YOKSA LEYLAM ALINIR DEDİMCANIM SİZ NASILSINIZ FINDIĞIMIZI ÖP BENİM İÇİNBENCE RÜYAN ÇOK GÜZEL

ANA LEYLAM BENİ AKLINDAN GEÇİRİYO HEMEN TOPİĞE KAÇİM YOKSA LEYLAM ALINIR DEDİMCANIM SİZ NASILSINIZ FINDIĞIMIZI ÖP BENİM İÇİNBENCE RÜYAN ÇOK GÜZEL

iyi ettin canım..hg tekrar..valla fındık acıktı teyzesi...12 yi bekliyoruz...ara ara atıştırdım ama acıkıyoruz devamlı..sen nasılsın taze anne adayı...bol bol dinlen iş yapma zeloşum tamam mı sonra bozuşmayalım..yeğenimize iyi bak tatlım...

ohhh tatlım şöle bize doğru yollayın pozitif enerjiniziinş. hep iyi olun göz yaşınız hep mutluluktan olsun canım özelliklede bebişinizin haberini alınca pozitif olmak çok önemli ben buna inanıyorum

kıyamam ben fındığımıza ha gayret az kaldı canım bende dinlenmeye çalışıyom ev işini falan boşladım pislik içinde yaşıcamtv ye çıkcam çöp ev diye ama hiç umrumda değil

zerdalcım kardeşin geldimi gözün aydın olsun canım.
evet kardeşim cuma geldi, öğleden sonraları işe getiriyom, bu günde gelecek. fazal giremem. yarın gidiyor kardeşim alışmıştım.
kızlaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaar ben geldiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiimm
nasılsınız bakalım canlar?..
nerelerdesin sen bakayım. kaçak.
Kızlar herkese hayırlı günler gününüz güzel geçsin şekerler

zelalim tatlım, tam seni gördüm çıkmam lazım, öğle arası, canım geçmişte seni bi dünya kutladım. Düşüncelerimi yazdım, bulman zor ama iyi ol tatlım, kesen sonuçta oluşmuş, merak etme ilerler. daha küçüktür ve geç döllenmedir. sabahta yazdım sana, hadi kızlar ben kaçtım.

kızlarrrrrrrrrrrrrrrrr
anammmmmmmmmmm sayfaları yakalayamadım

bol bol dinlen canım ama kendini hiç kasma sıkma arada da bizi unutma dualarımız hep seninle canım.

canım dün gerçekten bozuldum ama yazdıklarınızı okuyunca biraz kendimi topladım :13:sizde benim dualarımdasınız canım hep ne olur Allahım daha fazla aratma akidişlerime en kısa zamanda mucizelerini gönder diyorum

aaminnnnnnn canım inşşşşşş,
sende kendini sakın üzme stres yapma sakınnnnnnnn
her şey güzel olacak

ya hemen kaçtınsenle muhabbeti özlemiştiminş. canım dediğin gibidir Rabbim hepimizin yüzünü güldürsün dileklerin içinde çok sağol bebeğim

aaminnnnnnn canım inşşşşşş,
sende kendini sakın üzme stres yapma sakınnnnnnnn
her şey güzel olacak

inş. yeterimhepimiz için herşey çok güzel olur Rabbim kocişinede hayırlı şifalar versin sende güçlü ol canım eşinin sana ihtiyacı var inş. eşin iyi olcak canım

inş. yeterimhepimiz için herşey çok güzel olur Rabbim kocişinede hayırlı şifalar versin sende güçlüol canım eşinin sana ihtiyacı var inş. eşin iyi olcak canım

sağol canım inşş
bende çıkıyorum kızlar

merba kızlar nasılsınız?
ben hasta yatıyorum evde, işe de gidemedim. ateş düşmüyor, ilaçların etkisiyle 1-2 saat düşüyor sonra yine 39,5 oluyo. şiddetli gribal enfenksiyon geçiriyorsunuz dedi doktor. :2: :2: :2: :2:
sizle nasılsınız? sürekli yatıyorum hiç halim olmadığından bilgisayar açamıyorum

geçmiş olsun naneli..
bal limon zencefil yap.. iyi gelir belkim

günaydın kızlar :)

Cok gecmiş olsun... bide regl idin sne değil mi.. o da iyice halsizleştirir seni ...
Bİtkisel çay ve meyve ile destekle ilçaları Naneli..

Ee ne var ne yok topicte..
Zelal naber?? umutsuz şeyler okudum... yok öyle düşünmek tamam mı? bak Venüsün neler yaşadıgını biliyoz en yakın örnek.. COk şükür sağlıkla onunla hla bebgi...

canım hoşgeldin çok geçmiş olsun tatlım demek ağır geçiriyorsun gribi canım bol bol C vitamini al tekrar çok geçmiş olsun canım tez zamanda iyileşirsin inş.

Son düzenleme:

regl bitti de şekerim yımırtlama dönemi başlamıştı griple çakıştı, her ay bişi çıkıyo ya
sen nasılsın, minnoş napıyo

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…