Hayırlısı olsun canım...inşallah tez vakitte gelir bebişin..Leylacım buralardayım da bazen siteyi hiç açamıyorum işyerinde netimiz engelli olduğu için bende özelden mesaj atı atıveriyorum artık ne yapimiyiyim çok şükür bir yaramazlık yok doktoruda klomenide bıraktım ohh üzerimden 1 ton yük attım sanki rahatladım valla kafamı dinlendireyim biraz dedim hakkımızda hayırlısı artık
leylacım zamanında görülen kar hayra işarettir.inşallah sevince boğulacaksın.rüyanda sürekli bebeğine görmende bilinçaltından kaynaklanıyo canım merak ettiğin için.annelik içgüdüsü olsa gerek.
demin aklımdan geçtin valla...zeloş hala uyuyormu acaba diye yazacaktım baktım sen gelmişsin bile...
iyiyim canımsen nasılsın tatlım uzanıyodum bi bakim bizim kızlar ne yapıyo dedim :82::82::82:anlıcağın gene rahat durmuyom
ANA LEYLAM BENİ AKLINDAN GEÇİRİYO HEMEN TOPİĞE KAÇİM YOKSA LEYLAM ALINIR DEDİMCANIM SİZ NASILSINIZ FINDIĞIMIZI ÖP BENİM İÇİN BENCE RÜYAN ÇOK GÜZEL
amin inş.canıııımmm
ay bugün sara gibi bende bir umut doluyum bir heyecanlıyım bir pozitifim tam pozitifim yani sormayın gitsiniyiki bugün yazabiliyorum size ohh beeeeeee harikayım bugün fevkaladenin fevkindeyim hattaaaaaaaaaa
iyi ettin canım..hg tekrar..valla fındık acıktı teyzesi...12 yi bekliyoruz...ara ara atıştırdım ama acıkıyoruz devamlı..sen nasılsın taze anne adayı...bol bol dinlen iş yapma zeloşum tamam mı sonra bozuşmayalım..yeğenimize iyi bak tatlım...
evet kardeşim cuma geldi, öğleden sonraları işe getiriyom, bu günde gelecek. fazal giremem. yarın gidiyor kardeşim alışmıştım.zerdalcım kardeşin geldimi gözün aydın olsun canım.
nerelerdesin sen bakayım. kaçak.kızlaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaar ben geldiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiimm
nasılsınız bakalım canlar?..
Kızlar herkese hayırlı günlergününüz güzel geçsin şekerler
bol bol dinlen canım ama kendini hiç kasma sıkma arada da bizi unutmadualarımız hep seninle canım.
canım dün gerçekten bozuldum ama yazdıklarınızı okuyunca biraz kendimi topladım :13:sizde benim dualarımdasınız canımhep ne olur Allahım daha fazla aratma akidişlerime en kısa zamanda mucizelerini gönder diyorum
evet kardeşim cuma geldi, öğleden sonraları işe getiriyom, bu günde gelecek. fazal giremem. yarın gidiyor kardeşim alışmıştım.
nerelerdesin sen bakayım. kaçak.
zelalim tatlım, tam seni gördüm çıkmam lazım, öğle arası, canım geçmişte seni bi dünya kutladım. Düşüncelerimi yazdım, bulman zor ama iyi ol tatlım, kesen sonuçta oluşmuş, merak etme ilerler. daha küçüktür ve geç döllenmedir. sabahta yazdım sana, hadi kızlar ben kaçtım.
aaminnnnnnn canım inşşşşşş,
sende kendini sakın üzme stres yapma sakınnnnnnnn
her şey güzel olacak
inş. yeterimhepimiz için herşey çok güzel olur Rabbim kocişinede hayırlı şifalar versin sende güçlüol canım eşinin sana ihtiyacı var inş. eşin iyi olcak canım
merba kızlar nasılsınız?
ben hasta yatıyorum evde, işe de gidemedim. ateş düşmüyor, ilaçların etkisiyle 1-2 saat düşüyor sonra yine 39,5 oluyo. şiddetli gribal enfenksiyon geçiriyorsunuz dedi doktor. :2: :2: :2: :2:
sizle nasılsınız? sürekli yatıyorum hiç halim olmadığından bilgisayar açamıyorum
Cok gecmiş olsun... bide regl idin sne değil mi.. o da iyice halsizleştirir seni ...merba kızlar nasılsınız?
ben hasta yatıyorum evde, işe de gidemedim. ateş düşmüyor, ilaçların etkisiyle 1-2 saat düşüyor sonra yine 39,5 oluyo. şiddetli gribal enfenksiyon geçiriyorsunuz dedi doktor. :2: :2: :2: :2:
sizle nasılsınız? sürekli yatıyorum hiç halim olmadığından bilgisayar açamıyorum
geçmiş olsun naneli..
bal limon zencefil yap.. iyi gelir belkim
günaydın kızlar :)
merba kızlar nasılsınız?
Cok gecmiş olsun... bide regl idin sne değil mi.. o da iyice halsizleştirir seni ...
Bİtkisel çay ve meyve ile destekle ilçaları Naneli..
Ee ne var ne yok topicte..
Zelal naber?? umutsuz şeyler okudum... yok öyle düşünmek tamam mı? bak Venüsün neler yaşadıgını biliyoz en yakın örnek.. COk şükür sağlıkla onunla hla bebgi...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?