30'lu Yaşlarda Olup Gebe Kalamayanlar

teşekkür ederim tatlım, sen nasılsın?
epeydir görünmüyordun seni gördüğüme sevindim, özlemiştik seni

bizim işyerinde netimiz engelli olduğu için kknin bazı sayfaları açılmıyordu arada yazabiliyorum işte iyiyim bende çok şükür doktoru ve klomeni bırakmış olmanın rahatlığını bir o kadar da mutluluğunu yaşıyorum şuan üzerimden büyük bir yük kalktı nerdeyse kafam rahat,mutluyum,huzurluyum,rahatım pozitifim ohh beee dünya varmış neydi o her ay yumurta takibi yok kaç yumurtam oldu yok kaç mm büyüdüler ay iğnemi olayım ay şu gün çalışmamız lazım ay yatamadım kalkamadım aman ayağını dik aman yastık koy saldım hepsini gitti

geçmiş olsun semacım...bol bol dinlen vitamin al tatlım...çabuk iyileş canım...

metukam hg bitanem...nasılsın?baban nasıl oldu inşallah iyidir tatlım...özledik seni ya...

geçmiş olsun nanelişekerim.bu sıralar havalardan olacak herkes hasta.bol bol dinlen ve bol sıvı almaya özen göster.portakal mandalina ye.inşallah çabuk atlatırsın canım.

sara senin duan bittimi tatlım..?.bitmediyse ben 20 tane daha alayım... zerdalda yok..

sara için ayetel kürsi listesi

zerdal............20
elfida.............30
leyla..............40
naneli............30
tentation.......21
loveli.............20
kardelen.........28
sara..............101
toplam............290

okunanlar, leyliko,caadi,yeter,zelal,naneli,geshenk,özlem, tentation, semi.

zerdalcım kardelene 28 yazdım ekle demiş..kendimede 20 tane daha ekledim canım...

Son düzenleme:
saracım zerdalın işi var sanırım..ben güncelledim canım...

sara için ayetel kürsi listesi

zerdal............20
elfida.............30
leyla..............40
naneli............30
tentation.......21
loveli.............20
kardelen.........28
sara..............101
tweety7883....23
toplam............313

okunanlar, leyliko,caadi,yeter,zelal,naneli,geshenk,özlem, tentation, semi.

saranın duası bitti...okuyan herkesin ağzına sağlık kızlar...

Son düzenleme:
benim için dua okuyan tüm arkadaşlardan Allah razı olsun.herkesin ağzına yüreğine sağlık.çok teşekkür ediyorum kızlar.hakkınızı helal edin.inşallah en kısa zamanda hepimiz sağlıkla bebeklerimize kavuşuruz.AMİN.

kızlar size bir tavsiyem daha var bu ayetel kürsiler bittikten sonra 4444 salat-ı tefriciyeye başlayalım birde herkes istediği kadar okusun çevremizede dağıtırız ne dersiniz? :82:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…