nanelicim nasıl oldun canım
ayşegül için ayetel kürsi listesi
zerdal............20
okunanlar, leyliko,caadi,yeter,zelal,naneli,geshenk,özlem, tentation, semi,sara.
bugünde saat 5 olmadı valla...şu öğretmenlere imreniyorum....
kötüyüm canım ya, şimdi tekrar doktora gidicem, olmuyo böyle hiç bi değişiklik yok o kadar da ilaç içiyorum
sen nasılsın canım, özledim sizleri de görüşemiyoruz bugünlerde
bugünde saat 5 olmadı valla...şu öğretmenlere imreniyorum....
şükret şükret nöbetin yok hiç olmazsa
birde nöbet olsa kriz geçiririm valla semacım...Allahtan doktor yada hemşire değilim...
görüşürz kızlar ben çıkıyorum, dikkat edin kendinize grip olmayın aman deyimmmm çok fena çoookkk
leyla senin minnoşun cinsiyeti ne zaman belli olacak, çok merak ediyorum ya
içime prenses geliyor diye bi his doğuyor ama, hadi hayırlısı
venüsün prensesi geliyor, sende bi tane prens doğurursan artık beşikleri kertersiniz
görüşürz kızlar ben çıkıyorum, dikkat edin kendinize grip olmayın aman deyimmmm çok fena çoookkk
kardelenim canım benim yazdıktan okudum baktım aaaaaa sen yoksun kader yok hemen düzelttim.:78::78::78::78::78::78::78::78:hepinizi çok seviyorum ben.Allah okuduğumuz dualarının yüzü suyu hürmetine inşallah bizleri ve isteyen herkesi evlatlarına kavuşturur.:81::81::81::81::81::81::81:
arkadaslar ben cikiyorum sonra gorusurus
karnım acıktı...evde hazır yemekte yok.offfffffffffff..bugünde amma mızmızlandım yav....
amin canım,amin,inşallah.
bizde seni seviyoruz saracım.
ben farkettimde,adet olduktan sonra isticektim bana okumanızı,o yüzden bişey demedim,ama düzelttiğini görünce,takılmak istedi canım.:93::76:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?