30'lu Yaşlarda Olup Gebe Kalamayanlar

bugünde saat 5 olmadı valla...şu öğretmenlere imreniyorum....

kötüyüm canım ya, şimdi tekrar doktora gidicem, olmuyo böyle hiç bi değişiklik yok o kadar da ilaç içiyorum
sen nasılsın canım, özledim sizleri de görüşemiyoruz bugünlerde

ben iyiyim canım.ihmal etme ateşin düşmüyosa eğer doktorunla konuş ona göre ilacını değişir belki.Allah şifa versin canım.bizde seni özledik biran önce iyileşte aramıza katıl bize bebiş müjdesi ver teyze olmayı bekliyoruz.

Son düzenleme:
leyla senin minnoşun cinsiyeti ne zaman belli olacak, çok merak ediyorum ya
içime prenses geliyor diye bi his doğuyor ama, hadi hayırlısı
venüsün prensesi geliyor, sende bi tane prens doğurursan artık beşikleri kertersiniz

cumartesi belli olacak inşallah tatlım...bakalım ne olcak..sağlıklı olsunda semacım...

karnım acıktı...evde hazır yemekte yok.offfffffffffff..bugünde amma mızmızlandım yav....

amin canım,amin,inşallah.
bizde seni seviyoruz saracım.
ben farkettimde,adet olduktan sonra isticektim bana okumanızı,o yüzden bişey demedim,ama düzelttiğini görünce,takılmak istedi canım.:93::76:

arkadaslar ben cikiyorum sonra gorusurus

güle güle canım kendine iyi bak öptüm byyyyy

karnım acıktı...evde hazır yemekte yok.offfffffffffff..bugünde amma mızmızlandım yav....

eve gidince sarma yap canım diyecektim ama mantar yapacaktın dimi

amin canım,amin,inşallah.
bizde seni seviyoruz saracım.
ben farkettimde,adet olduktan sonra isticektim bana okumanızı,o yüzden bişey demedim,ama düzelttiğini görünce,takılmak istedi canım.:93::76:

sen henüz hastalanmadın dimi canım?inşallah olmazsında böle olursun

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…